Marco de Wit 11 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Länsimaiden suurin ongelma on, että ne elävät mielikuvitusmaailmassa. Siis maailmassa, jossa kaikki ovat kyvyiltään tasa-arvoisia ja kuka tahansa voi tulla miksi vain haluaa. Kaikki on vain määritelmäkysymys.

 

Niinpä länsimaiden on vaikea ymmärtää sotaa. Se on nimittäin liian todellista. Tämän takia Ylekin koko ajan valehtelee Ukrainan olevan voitolla ja Venäjän häviöllä Ukrainan sodassa. Ylellä on jopa otsaa julkaista näin valheellisia karttoja.

 

 

Tietenkään venäläisten sotapropagandaankaan ei voi luottaa, mutta heidän ei vain tässä vaiheessa tarvitse niin paljon valehdella. Miksikö? No, koska heidän hyökkäys sujuu erittäin hyvin lähes aikataulussa.

 

Tässä Mariupolin saarto on valmis ja tuhoamassa ukrainalaiset ja varsinkin Azov-pataljoonan. Venäläiset ovat jo ilmoittaneet, etteivät tule antamaan heille mitään armoa. Taistelusta on siis tulossa verinen.

 

 

 

Myös Kiovan saarto on edistymässä aikataulun mukaan ja paljon tykistöä ollaan saatu jo paikalle. Jos ukrainalaiset eivät antaudu, niin kaupunki tullaan pommittamaan maan tasalla kortteli korttelilta.

 

Ei kuitenkaan hätää. Ylen mukaan ukrainalaiset siviilit ovat saaneet kalashnikoita ja valmistavat myös molotovin cocktaileja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Päivän kartta: Kuristus

  1. Marco ”Murskavoitto” Witt taas satuilee. Muista pyytää Kremlin palkkio jossain muussa valuutassa kuin ruplissa.

    1. Se siitä tasapuolisuudesta; dewit julkaisee vain venäjän tuottamia karttoja. Suurin osa dewitin kirjoittamista jutuista on valeita, joihin ei usko kuin joo – miehet. He nielaisevat ne koukkuineen päivineen ilman mitään kritiikkiä ja tarkistamatta hänen käyttämiä lähteitä.

    2. Eikös siitä tule kohta jo kaksi viikkoa siitä kun suuri sotastrategi Marco De Wit julisti täällä että Venäjä on jo voittanut sodan?

  2. Dewittu ukraina taistelee maansa puolesta,joihin ryssälaiset ovat hyökänneet. Oon sitä mieltä että ukraina on jo voittanut sodan taistelleensa maansa puolesta. Lisäksi ryssäläisillä on ongelmia kaluston kanssa sekä ruoan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*