Marco de Wit 11 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kaikin puolin kaunista. Tästä voi tulla taas syyte, mutta kuten tohtori Dutton on korostanut, niin ulkoinen ja sisäinen kauneus korreloivat voimakkaasti.

 

Kaunis urheilullinen nainen on usein myös parempi älyltään ja luonteeltaan kuin ruma läski.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Päivän video: Kaunista

 1. On kyllä kaikin puolin kaunista ja upeaa käytöstä naisilta. Rumat läskit naiset vain yleensä ovat pahantahtoisempia, riitaisampia, kateellisempia, aggressiivisempia jne.

  Miesten ei pidä koskaan lähteä alentamaan standardejaan ja ottaa rumempaa, sairaampaa ja läskimpää naista, sillä näin parisuhteen laatu tulee kaikin puolin romahtamaan, samoin jälkeläisten laatuun! Tämä on monesti miehiltä paha virhe!

 2. Läskit suvakkilehmät ja lesbofanaatikot ovat aivan kauheita! Yääkh!
  Kuka näitä hulluja edes kaipaa?

  Taas naiselliset ja seksikkäät naiset, jotka osaavat pitää myös kilot kurissa hoitavat kotona lapsia ja tekevät perheelle maukasta ja ravinteikasta ruokaa tietänkään unohtamatta suoriutua intiimeistä velvollisuuksistaan miehellensä makuuhuoneessa!

  Laittakaa seksikäs Sari Sieppi ja läski puolimatu fatim Diarra kauneuskilpailuun, niin kumpi voittaa?

 3. Rasisitilillista, onko tuo tarkoituitus myös miehiä, vaikkei ole munaa kuten witillä kun päänoita ei keksinyt muuta ja mihin liittyy ei ymmärtänyt ja poliisikin aattlöi ei fgttu! En sanoisi kenellekään jos en syytä sano geharit ym. Kun on tarpeeksi kestänyt, vtun, himo hommaan cheyjey

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*