3 thoughts on “Puopolo: Tällaista propagandaa Ukraina syöttää – vieraana sotahistorian tutkija Emil Kastehelmi

 1. Voihan se olla, että monet harvat ja ensimmäiset rehelliset suomalaiset ovat hieman varovaisia, ujoja jne., jos heillä on hyvät tarkoitusperät ja motiivit. En tiedä onko, todennäköisesti ei ole, mutta niitä hyviä, rohkeita ihmisiä on pakko lopulta löytyä jostain.

 2. Ei Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi tunne mitään sympatiaa Ukrainan kansaa kohtaan, sillä he eivät ole puhdasrotuisia.
  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.

  Tavallaan Ukrainan sota on talvisodan kaltainen. Molemmat taitavat olla samojen aikaansaannosta.
  https://www.sodanjaljet.fi/talvisota/erkon-vaimon-sota/
  -Viktor Vladimirovin kirjassa on mielenkiintoinen viittaus Erkon taustoihin: ”Erkkoa luonnehtiessaan Wuolijoki totesi hänen olevan vaimonsa voimakkaan vaikutuksen alainen.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Aatos_Erkko
  -Aatos Erkon isä oli sanomalehtimies ja poliitikko Eljas Erkko ja äiti englantilaissyntyinen Violet Eugenie Sutcliffe, joka oli mahdollisesti äitinsä puolelta juutalaista sukua.

 3. Täysin fanaattinen natottava Nato-haukka. Ei enää toista juttua ”älyköistä” ja ”koulutetuista”. Eiköhän näitä ole jo nähty aivan liikaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*