Marco de Wit 11 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Aika noloa. Ei mene viikkoakaan, kun seniili valepresidentti Joe Biden puhuu sekavia. Jostain syystä erityisen vaikeaa hänelle näyttää olevan maantieto.

 

Pari viikkoa sitten hän sekoitti Ukrainan Iraniin.

 

Video: Kamala Harris naureskelee, kun seniili valepresidentti Joe Biden sekoittaa Ukrainan Iraniin

 

Tällä viikolla vuorossa oli Venäjä. Siis Biden ihan oikeasti sekoitti Ukrainan Venäjään!

 

Biden selitti olevansa ihmeissään, että Putin on hyökännyt Venäjälle.

 

Katso itse, jos et usko.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Valepresidentti Biden: En voi uskoa, että Putin hyökkäsi Venäjälle!

 1. Biden on ilmeisesti melko seniili, mutta monen mutkan kautta ajateltuna salaliittoteoriana voi ajatella, että Putin on jonkinlainen myyrä Venäjän vahingoksi, mikä tuskin on mitenkään mahdollista. Mutta jos ajatellaan toisaalta millainen tulppa hän on maan kehitykselle ollut, niin..

  1. Tulppa maan kehitykselle? Kannattaa tutkia millaisia aseita Venäjä on viime vuosina kehittänyt. Eiköhän Venäjä ole vain valmistautunut tuleviin rytinöihin!

   Nyt Venäjä on erittäin tiiviissä liitossa Kiinan kanssa, joten heidän selustansa on turvattu. Kiina on jo uhannut jenkkejä vastatoimilla, jos Kiinaan kohdistetaan pakotteita.

    1. Ilman kunnon aseita olet aina toisen huora!

     Ei edes nakkikiskan kahinoissa pärjää protestoinnilla, vaan voimalla!

     Venäjä on jo sitonut ruplan kultakantaan ja heillä on myös uusi maksukorttijärjestelmä visan ja mastercardin tilalla ja se on kiinalaisten järjestelmä, joka toimii joka puolella maapalloa. Kuka uskaltaa asettaa pakotteita Kiinalle? Kiina tulee miehittämään Taiwanin ja kukaan ei tule puuttumaan siihen!

     Mitä tekee Biden? Ottaa uuden koronapiikin?!!

     Leikit on nyt leikitty. Euroopasta loppuu kohta energia ja rupla on kuullemma romahtamassa. Känselöidäänkö seuraavaksi kulta? Tuskin!

 2. Liittyy sivusta aiheeseen mutta haluaisin nähdä nyt suvakkien pahvikyltteineen ulvovan notta tervetuloa maahamme. Eivät taida ulvoa kun kyseessä on naiset ja lapset? Prkle…. kyllä suvakkeja nyt vituttaa kun tuleepi oikeasti naisia ja lapsia ja mikä kauhistus, vielä vaaleaihoisia…. Voi prkl… missä ananastukat?

  1. Kuten sanottu, mitään maailmassa eivät suomalaiset naiset vihaa enempää kuin venäläisiä tyttöjä, paitsi ukrainalaisia tyttöjä.

  2. Johan nuo rasismista valittaa ympäriinsä, kun valepakolaisia ei kohdella yhtä hyvin kuin oikeita ukrainalaisia naisia ja lapsia. Ja ne ukrainalaiset ei muuten ole jäämässä loppuiän eläteiksi vaan palaavat kotiinsa jos ja kun vain pystyvät.

 3. Totta. Maahanmuuttovirasto on ”miehitetty” naisilla. Pitänyt huolen, että suomalaisilla naisilla säilynyt seksuaalikartelli. Tännehän ei ulkomaalaisia lisääntymisikäisiä naisia ole päästetty ikinä.

 4. Taitaa olla oikeassa. Ano Turtiainenkun sanoi että ei Venäjä on Ukrainaan hyöjännyt. Ano sanoi ett seuraavaksi väitätte että Aku Ankka hyökkäsi Ukrainaan. Johan Bäckman showssa sanottiin että ei Venäjä ole hyökännyt Ukrainaan vaan se on Usa joka sinne hyökkäsi. Tietääköhän Biden edes että se on Usa joka hyökkäsi ei taida tietää kun on niin dementoitunut ettei tiedä mistään mitään. Johan B show: https://www.youtube.com/watch?v=RpudO2KBsyE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*