Marco de Wit 12 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti pystyy kertomaan totuuden myös geopolitiikasta, koska se kannattaa sekä puolueettomuutta että realismia. Eikä mitä tahansa maalaisjärjen mukaista realismia, vaan sen tieteellisintä versiota: Offensiivista realismia, jonka kuuluisin kehittäjä on professori John Mearsheimer.

 

Kuvassa linkki esitykseen

 

 

Huvittavaa, että englanniksi offensive tarkoittaa hyökkäävää, mutta myös loukkaavaa. Nykyään kun kaikki loukkaantuvat kaikesta, niin ihmiset loukkaantuvat varsinkin offensiivisesta realismista.

 

 

 

 

Niinpä Laiton Lehti on offensiivisen realistisesti arvioinut Ukrainan sotaa osoittaen sen olevan vain osa maailmanlaajuista idän ja lännen blokkien välistä taistelua Irakista Libyaan ja Syyriasta Ukrainaan. Peli on helppo ymmärtää, kun muistaa pelaajina olevan toisaalta Israel ja USA sekä toisaalta Venäjä ja Kiina. Tosin on rasistista ja antisemiittistä ymmärtää peliä. Israel ja sionistithan eivät koskaan ole syyllistyneet yhtään mihinkään. Eivät varsinkaan oman etunsa ajamiseen.

 

 

Onko Ukrainan sota juutalaisten sionistien aikaansaama?

 

 

Jutussaan Laiton Lehti julkaisi myös alla olevan John Mearsheimerin videon. Viime aikoina moni muukin on sitä katsonut ja nyt sille on parissa viikossa tullut 16 miljoonaa katsontakertaa. Tämä on varmasti akateemisen luennon maailmanennätys!

 

 

 

 

Mielenkiintoista nähdä sensuroiko Youtube videon samalla tavalla kun se on sensuroinut maailmankuulun ohjaajan, Oliver Stonen videon. Videossa kerrotaan miten 2014 Ukrainan vallankumouksen järjesti Victoria Nuland (juutalainen) ja John McCain (naimisissa juutalaisen kanssa, isä auttoi Israelia upottamaan amerikkalaisen USS Liberty -sotalaivan ja tappamaan kymmeniä amerikkalaisia).

Stonen videosta on Youtubessa jäljellä enää tämä traileri:

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Professori John Mearsheimer räjäytti potin: 16 miljoonaa katselukertaa!

 1. Akat ovat aina kylmimpiä ja julmimpia tappajia kriisioloissa. Tapattavat miesten avulla toisten naaraiden jälkeläiset Trailerin akalla on tappajan silmät ja naama puinen demonin pärstä.
  Eliitin tappaja-akat pääsevät ilman rangaistusta.

  Toisen maailmansodan aikana juutalaisten ym etnistwn vähemmistöjen tuhoamiseen syyllistyneet ukrainalaisakat eivät saaneet rangaistusta. Lähde: etsi itse.

  1. Naisiin ei pidä koskaan täysin luottaa. Onko se naisten oma vika, vai miesten vika? Nainen on aina potentiaalinen petturi.

   Amerikkalaisia ja brittejä onkin ollut historiassa ihan ok teurastaa. Ovat sen ansainneet ja paljon enemmän. Pidetään kuitenkin omasta valkoisesta Suomen kansasta huolta ja pelastetaan se. Amerikkalaiset, britit ja ruotsalaiset tulevat aina olemaan viholliskansojamme, joita ei pidä koskaan päästää Suomeen, ei edes turisteiksi. Ei koskaan tervetulleita.

 2. Miksikä muuten eliitin tappaja-akat sitten päästetään ilman rangaistusta? Hehän ovat aivan yhtä syyllisiä kuin miehensä. Ovat vain ottaneet rusinat pullistaa ja olleet tietoisina rikoskumppaneina. Eivät he mitään syyttömiä ole koskaan olleet, vaan rikoskumppaneita.

  1. Katy Perryn Roar musiikkivideolla on 3,5 miljardia näyttöä. Se että jotain videota on katsottu 20 miljoonaa kertaa ei oikeuta Venäjää hyökkäämään Ukrainaan.

 3. https://youtu.be/0NHXRIZix5k

  Ei ole olemassa ihmisiä jotka ovat muita älykkäämpiä. On ihmisiä jotka ovat ainakin nykyisin muita epärehellisempiä ja raukkamaisempia, jotka esittävät olevansa älykkäitä joissain puvuissa. Todellisuudessa he eivät tiedä mistään mitään.

  Miksi siis suuri massa seuraa idiootteja, jotka eivät tiedä mistään mitään ja ovat käytännössä kaikki rotu ja kansanpettureita?

  Sama tilanne Suomessa. Kaikki älykkäinä itseään pitävät ovat pelkkiä epärehellisiä ja heikkoja maanpettureita, jotka loisivat muista ihmisistä. Ei mitään muuta. Wahlroosin kanssa myös sama tilanne.

 4. Totta. Naiset ovat pahimpia koska ovat tunnepuolella tai sieltä käsin hyvässä ja pahassa toimivia.
  Myös ne miehet jotka vaipuu sympaattisen hermoston tunnepuolelle nostalgisista syistä, tai viinan ja huumeiden kautta a mutta myös omasta miehisestä kentästä käsin. Luomalla sääntöjä ja rajoituksia asioissa kuten esim Kristuksen puheista muokattu uskonto ja siinä nämä synnissä sikiämisen käsitykset ja ihmisten luonnollisten tarpeiden syyllistämiset. Sekä miesten tunnetarpeet voivat johtaa raiskauksiin..
  Mutta on totta että naiset voivat olla tunnelman pilaajia ja tosi julmia kun eivätkä osaa/ uskalla puhua tai käsitellä tunteitaan.

  Terveisin yks nainen

  1. Kuulostaa tosiaan yhdeltä naiselta ja viestissäsi ei ole mitään järkeä. Naisilta ei pidäkään kysyä yhtään mitään ja naisten tunteet ovat aivan yhdentekeviä.

 5. Suostuisivatkohan suomalaiset poliitikot ja virkamiehet toimimaan vapaaehtoisesti ja laillisesti ihmiskilpinä kun matuista hankkiudutaan lopulta eroon? Suomen virkamiehet ja poliitikot eivät ole ihmisiä, joten heille voisi ehdottaa diiliä, että he vapaaehtoisesti ja laillisesti ottavat iskut vastaan kun heidän jälkiään aletaan siivoamaan. Tietenkään heitä ei pakotetaan, vaan ihmiskilviksi voidaan ottaa vain vapaaehtoisesti ja laillisesti. Jollain tavoin heidän kaikkien pitää maksaa rikollinen velkansa takaisin suomalaiselle verelle.

 6. Hallinto ei ymmärrä leikkivänsä tulella, sitä, että yhä suurempi osa väestöstä ei enää tunnusta hallintoa ja lakeja. He kuvittelevat, että kansalaiset kyllä tottelevat heitä, vaikka he eivät itse noudata mitään lakeja ja järjestävät näytösoikeudenkäyntejä.

  Lait eivät ole enää voimassa. Lakeja ei pidä noudattaa. Satanisteilla, maanpettureilla ja vihollisellamme ei ole meihin mitään käskyvaltaa ja oikeuksia. Nouskaa ylös suomalaiset ja lopettakaa olemasta orjia! Nouskaa vastaan.

  1. Kyllä lait on edelleen voimassa ja painu sinä saatanan puukenkä takaisin sinne Hollantiin. Nyt olet vielä Kremlin propagandan levittäjä kaiken lisäksi. Ei tollasia Suomeen kaivata.

   1. Miten lait ovat Suomessa voimassa? Pelkkää roskaa. Rahaeliitti tekee koko ajan mitä ikinä haluaa, täysi poliisivaltio ja et tule koskaan saamaan oikeutta järjestelmän kautta tai voi perustaa vaikka aitokansallismielistä puoluetta, ilman, että hallinto tuhoaa ja sabotoi sen. Rahaeliitti johtaa täysin Suomea ja on kartellisoinut täysin koko maan. Poliisit itse kertovat kuinka poliisit ovat ideologisesti valittuja ja he suojelevat Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjaa poliittisista syistä.

    Selitä sinä minulle miten lait ovat enää voimassa?

    Älä noudata maallisia lakeja. Lait eivät sido sinua. Kenelläkään maallisella ihmisellä ei ole minkäänlaista oikeutta ja käskyvaltaa sinuun. Ainoastaan Jumalalla.

    Nouskaa vastustamaan rikollisia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*