Marco de Wit 13 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on pitkään korostanut kuinka sananvapaus oli huipussaan 1980- ja 90-luvun vaihteessa.

 

Kultainen 80-luku

 

 

Ikävä kyllä feministit ovat saaneet sensuroitua lähes koko 80- ja 90-luvun. Jopa aikakauden televisio- ja sketsisarjojen näyttäminen on nykyään laitonta.

 

Kaiken kukkuraksi feministit yrittävät myös sensuroida lehtien arkistoja. Onneksi Iltalehti on kuitenkin pistänyt edes hiukan vastaan.

 

Pääset ihailemaan 80-luvun juttuja, joskin vain rahalla.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Kasarin seksikkäät kuvat nyt Iltalehden arkistossa – maksullisena!

 1. ”Paljas pinta vetosi kasarikansaan ja naisten rinnat heiluivat valtoimenaan paitsi sisäsivujen tuolloin vielä harvinaisissa värikuvakoosteissa myös jopa lehtien kansissa.”
  Vetoaisi edelleenkin jos feministit ei olisi sanelemassa mitä saa näyttää.

  ”Ajat ovat muuttuneet kuitenkin myös iltapäivälehdissä. Vielä 90-luvullakin esillä oli runsaasti ihoa ja bikinikuvia, 2000-luvulle tultaessa meno alkoi siistiytyä. Kansimalleille pantiin lisää vaatetta päälle, poseerausasennot muuttuivat vähemmän keikisteleviksi ja juttujen sanamuodoista karsittiin esineellistämistä.”
  Eihän sitä nyt sovi liian vapaamieliseksi heittäytyä, kun kuitenkin joku aina loukkaantuu kuvista ja huumorista, niin sen pitää määrittää linja.

 2. 80-luku oli valkoisten henkisen rappion aikaa, jota vihollisemme ruokki. Henkinen alennustila senkun jatkui tuon jälkeen. Tarvitaan aito vanhoilliskristillinen puhdistus pyyhkimään kaikki teennäinen mätä pois silmistä.

 3. Tuollaisia muodokkaita naisellisia naisia ei enää ole. Tuollaisia lähes kaikki naiset olivat vielä 1980-luvulla.

  Ihmiskunta rappeutuu älyllisesti ensin ja sitten fyysisesti. Feministiperkeleet valtamediassa suunnittelivat, että viedään miehiltä tuokin ilo ja alkoivat vyöryttää marxilaista kulttuurimädätystä tuutin täydeltä.

  Katsotaan tuloksia ympärillänne. Melkein kaikki akat pulleita, typeriä, miehiä vihaavia, akateemisesti koulutettuja, tunnekylmiä, laumasieluisia hiuksettomia femakkosikoja.. Kunnon naiset kadonneet kulttuurimarxistien juonitteluiden seurauksena.

  1. Nykyään on vain perseettömiä kuivia lautoja. Niin siinä käy kun hormoonitoiminta on olematonta. Pane siinä sitten luitten väliin kuivaan koloon.

  2. Jopa Thaimaassa on nähtävissä naisten muuttuminen tasapaksuiksi pullukoiksi. Se lienee johtuu länsimaisen roskaruuan eli sokerivehnäpullan tulo maahan ja sen ylensyönti. Älkää ihmiset syökö sitä liikaa.

  3. Ai senkö takia ”aimo mies” ei ole saanut pitkään aikaan ja se on saanut sinut katkeraksi. Sinulle naisella on vain välineellinen arvo, omien halujen kohde.

   1. Mitä muuta arvoa naisessa on kuin välineellinen arvo? Ei mitään. Naiset itsekään eivät näe miehessä muita kuin ulkonäön ja rahan. Myös heidät pitää nähdä pääsääntöisesti vastaavasti rahan perässä juoksevina pinnallisina huorina, kuten he näkevät sinut pelkkänä raha-automaattina ja panona.

  4. Ruualla ja urheilulla oli suuri merkitys. Silloin syötiin paljon lihaa ja kananmunia. Sekä juotiin punaista maitoa. Ei silloin ruuan kanssa litkitty vettä. Se oli maitoa. Oikeaoppinen ruoka piti nälän pois ja kun kouluissakin urheiltiin (ei liikuttu) niin luokalla saattoi olla yksi tai kaksi lihavaa. Mutta heillä oli yleensä sisäelin ongelmia.

   Muistelen kaiholla noita Sabrinamallisia katunäkyjä sekä hihattomia paitoja jotka oli leikauttu kainaloista ystysuoraan auki lähes lantiolle asti. Ja silloisia rullaluistin tyttöjä. Niitä riitti kesävilinässä.

   Ei ollut nenärenkaita, ei ollut sateenkaaria, eikä feminismiä. Mutta oli paljon seksiä ja iloisia ilmeitä. Ravintoloissa ei nosteltu nokkaa vaan kaikille vastailtiin ihan kuin ihmiselle kuuluukin. Ja ne vartalot… Silloisesta ruokavaliosta johtuen ihot olivat kimmoisia, rinnat kookkaita ja ryhteviä ja nuoret naiset tiimalasivartolon omaavia. Eikä silmälaseja ollut kuin yhdellä 30:stä tai 50:stä.

 4. Toivottavasti ei tulla enää koskaan palaamaankaan rappiolliseen ja teennäiseen 80-lukuun, jonka vihollisemme loi mädättääkseen valkoiset. Kristinusko palaa vielä lopulta.

  1. Ei pala, enkä tupakoi ja kirkonpoltto musiikki on oldjussi season. Saatana se nyt palaa, punapää papittarien muodossa ja Haukiputaan kirkossa dokumentissa anarkisti papitar lehmä, voi voi.

  2. Kieltämättä 80-lukukin oli osa kulttuurivallankumousta, joskin hieman lievemmässä muodossa, koska konservatiivit tekivät vastaikskun 80-luvula, jote se ei ollut niin hullu kuin 70-luku.

   1. Yle vyörytti 1980-luvulla kommunismin ihanuutta kuten nyt, globalismia, woketusta ja vihapuhetta valkoisia heteroja kohtaan. Silloin ihmiset olivat mieleltään terveitä ja sodan kokeneeseen sukupolveen ei iskenyt kommunismin ihanuuden uskottelu kun kansa tiesi mikä on todellisuus rajan takana. Ylelle naurettiin jo silloin.

   2. Ton ajan tietynlainen vastakkainasettelu on hyvin nähtävissä tässä ohjelmassa https://www.youtube.com/watch?v=k27DmMWS2Po
    Siinä kohtaavat vanhanaikanen kiltti muusikko, roisi protestilaulaja ja anti-feministinen keikistelevä naislaulaja.
    Näiltä sitten kun Ylen tiedostava suvakkiyleisö kyselee katsomossa juttujansa niin asetelma on aika mielenkiintonen ja melkein kun nykyaika kohtaisi 80-90-luvun vapauden.

   3. Kyse oli silti seksuaalisesta rappiosta, teennäisyydestä, yksilökeskeskeisyydestä jne. Kaikesta mitä aito, terve vanhoilliskristillisyys vastusti. 80-luvun rappiota ei voida myöskään sallia.

 5. Oi kunpa 60-90 luvun musiikillinen murros olisi voinut tapahtua ilman kaikkea mädätyspaskaa (joka siis alkoi jo paljon ennen), erityisesti yliseksualisointia ja identiteettipolitiikkaa.

  Tiukka luterilaiskristillisyys sai kyllä joutaa siinä missä muutkin päitä sekottavat aprahamilaiset jutut. Henkisyys hyvä, autoritaariuskonnot paskaa.

 6. Omanlaista kasari-nostalgiaa tarjoaa kun esim. youtubessa katsoo biisin ”maksamme velkaa” .. Saattaa joissakin mahdollisesti aiheuttaa ajatuksia, jos ei hyvesignaloinnista, niin ainakin jonkinasteisesta sinisilmäisyydestä ynnä muusta. ?

  1. Kyllä tietenkin. Voi ditä taksvärkki keräyskoulussakin ja soi, vtun velkaa, meillehän sitä ollaan velkaa. Ahrikka biisi. Venuille maksoimme jo kun hyökkäsivät anteeksi pyyntönä puolustamisesta ja niin vähän maan antamisesta.

  2. Bob Geldofhan kertoi tässä kerran että se hyväntekeväisyysbiisi oli hänen elämänsä suurin virhe. Luuli että tuotto menee oikeast avustuksiin ja alueille. Mutta rahat jäivän levy yhtiöille ja arhtifimoille. Ja loput meni korrutoituneille sotapääliköille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*