Marco de Wit 13 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suvakeilla on hyvin selkeä logiikka: Suvakkeja ei saa kritisoida tai uhata, mutta suvakit saavat kritisoida ja uhkailla muita.

 

Miksikö? No, koska suvakit ovat hyviä ja muut pahoja.

 

 

Niinpä lännen narratiivin kanssa eri mieltä olevilla ei ole sananvapautta. Ukrainan sodasta tai edes sen alkusyistä ei saa olla erilaisia mielipiteitä.

 

 

 

Niinpä Youtube ja Facebook sallivat tappouhkaukset Ukrainaan hyökännyttä Putinia vastaan, muttei Jemenin tai Palestiinan kansanmurhaa johtavaa Bideniä vastaan. Toiset sodat ovat nimittäin parempia kuin toiset.

 

Tappouhkauksia saa siis tehdä Putinin liittolaista Lukashenkoa vastaan, koska tämä antaa Venäjän joukkojen kulkea maansa läpi. Tappouhkauksia ei kuitenkaan saa tehdä Bidenin liittolaista Sauli Niinistöä vastaan, vaikka tämä on luovuttamassa Suomen etuvartioksi Amerikan joukoille ja ydinaseille.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Tappouhkauksia saa tehdä Ukrainaan hyökänneitä venäläisiä sotilaita vastaan, mutta ei Donbassin siviilejä vuosia pommittanutta Azovin ”natsipataljoonaa” vastaan.  Venäläiset ovat pahoja, koska he ovat Natoa vastaan ja Ukrainan natsit puolestaan hyviä, koska ne ovat Naton puolella.

 

 

Logiikka on yksinkertainen: Nato on hyvyyden puolella, koska se kannattaa globalismia ja kulttuurivallankumousta pridettämisineen.

 

Päivän kuva: Nato tulee

 

 

Nato kannattaa myös naisia, homoja ja transuja etulinjaan. Siis vaikka nämä eivät marssikaan ihan suoraan ja vaativat heteromiessotilaita sensitiivisyyskursseille.

 

Ruotsin armeija Naton pervokunnossa

 

 

Kaikki on yksinkertaista, kunhan ymmärrät, että lapsia seksualisoivat pridettäjät ovat ehdottoman hyviä ja lasten seksualisointia vastustava Venäjä ehdottoman paha.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

37 thoughts on “Natottajien pervologiikka: Tappouhkaukset Putinille ja Lukashenkolle OK, muttei Bidenille ja Niinistölle!

 1. Hyvä/paha- asetelma on tietääkseni
  ihan tärkeimpiä ihmisten aivopesun
  ja propagandan työvälineitä, jota aletaan syöttää
  ihmisille jo ihan pienistä tissinlutkuttajista alkaen.

 2. Sakeaa paskaa ja aivopesua valtamediassa. ”Venäjä saattaa käyttää kemiallisia aseita Ukrainassa”. SAATTAA ja saattaa… Näin ”varmalla” pohjalla oletukset, joilla annetaan vaivihkaa mielikuva keksitystä vihollisesta.

  Mutta lännessä käydäänkin sitä parempaa ”kemiallista sotaa” pakkorokotuksilla ja mielialalääkkeillä. No hei, MUTTA SEHÄN ON KEMIALLISTA SOTAA länsivaltioiden kansalaisia vastaan. Se on sitä parempaa kemiallista sotaa, kun sitä ei tee Venäjä, vaan mielisairaat, lahjotut peräreikäpoliitikot ja lääkeyritykset lännessä.

   1. Sinä et tunnista ja tunnusta tosiasioita. Eli sinä se sekaisin olet. Kävele nössö peilin eteen, niin sieltä näet sekopään.

    1. Kuten raamattua? No en pidä sitä faktapohjaisena sisäsiittoisuuksineen ja taruolentoineen. Tohon kun heitetään vielä Marco Bäckmanin salaliittopaskaa ja fanitusta niin saadaan yksi Aimo the Man.. Uuden ajan antisankari.

  1. Loistava pointti. Mielenkiintoista nähdä miten valtamedia pystyy kääntämään kaiken nurinkurin ja suomalaiset uskovat kaiken ihan täysillä. Siis jopa nämä, jotka aiemmin vastustivat koronatyranniaa.

   1. Sinun joo -miehet uskovat täysillä joka kommentissa sinua. Olet itse kääntänyt kaikki asiat nurinkurin. Kaikki on niin läpinäkyvää putin ihailua ja suomalaisen yhteiskunnan irvailua.

    1. Missä sinä Putinin ihailua näet minulta? Oliko tuo freudilainen lipsahdus? Itse moitit niin paljon että oletkin salainen ihailija, tietämättäsi.

   2. Mielialalääkkeet pilaavat zompeiksi elämiä ja muokkaavat aivoja. Lääkäreille opetetään heti alusta asti myymään ja antamaan lääkehoito, saat proviikkaa ja ei ole valkotakkista lääkäriä mielenterveyspuolella kuten Ben Furman sanoi, vasta lopetettuaan ja ne jotka eivät kestäneet moista hankki toisen oppipaikan.

  2. Venäjän Ukrainassa paljastuneista biolabroista vaietaan ja käännetäänkin asia niin että nyt Venäjä onkin suunnittelemassa jotain ja Ukrainan labrat onkin Venäjän päästään keksiä satuja.

 3. Aiemmin Facebook myös muutti sääntöjään, että ”rasisteja”, eli konservatiiveja ja kansallismielisiä saa uhata tappamisella. Tutkikaa ketkä ovat aina johtaneet kommunisteja, sosialisteja ja muita haitallisia liikkeitä. Ketkä olivat loivat sosialismin ja kommunismin.

  Tälle ryhmälle pitää nyt antaa lopullinen, mutta laillinen ratkaisu.

 4. Pysykää vain kaikki älykkäinä, edistyksellisinä ja avoimina itseäänne pitävät jossain poissa. Pysykää oikeasti mahdollisimman kaukana meistä muista. Teistä ei ole koskaan ollut kuin helvetisti harmia ja tuhoa.

  1. Ahaa. On propaganda mennyt sinunkin nuppiin. Valtamedia haluaa kahtiajakoa. Huono uutinen on hyvä uutinen niille ja taviksille.

   1. Mennyt minun nuppiin? Haluaa kahtiajakoa? Miten loisiva eliittimme hyötyy siitä, että täällä alkaa olla tavallisilla kansalaisilla mitta täynnä heidän muista valkoisista loisimistaan?

   2. Kaikki avoimuus, suvakkius ja edistyksellisyys on yleensä pahasta ja vahingollista. Sekä suomalaiset, että venäläiset ovat molemmat aina tienneet tämän. Nyt te nielette sitä edistyksen, avoimuuden ja suvaitsevaisuuden myrkkyä kitusiinne.

   3. Usko pois. Ei ole tulossa mitään koulutettuja valkoisia avuksi. He ovat puolensa valinneet ja se ei ole sinun puoli. Haluavat rajat auki, Natoon, monikulttuurisuutta jne. Kieltävät Jumalan ja tekevät kaikkea muuta vahingollista kansallesi.

    Melkein kaikilla koulutetuilla ihmisillä on näitä vahingollisia ajatuksia, koska he eivät ajattele terveellisesti ja normaalisti.

  2. Mielialalääkkeet pilaavat zompeiksi elämiä ja muokkaavat aivoja. Lääkäreille opetetään heti alusta asti myymään ja antamaan lääkehoito, saat proviikkaa ja ei ole valkotakkista lääkäriä mielenterveyspuolella kuten Ben Furman sanoi, vasta lopetettuaan ja ne jotka eivät kestäneet moista hankki toisen oppipaikan.

 5. Venäjä saa aivan vapaasti teurastaa jokaisen suomalaisen pedofiili ja huumekauppa-sotilaan. Pedofiileja ja huumekauppiaita ei tueta, olivat sitten suomalaisia tai eivät.

 6. Ovatko valkoiset ja suomalaiset oikeasti näin tyhmiä, että taistelevat Eurostoliiton ja kulttuurivallankumouksen puolesta? Eivätkö he tajua, että he ovat se Eurostoliitto ja kommunistinen Kiina, eikä Venäjä/Valko-Venäjä?

  1. Kiitos. Mielenkiintoinen juttu. Tästä pitääkin kirjoittaa juttu. Tuolla linjalla Venäjä murtaa lännen sotilaiden taistelutahdon varsinkin, kun Nato-armeijat jatkavat pridetystään.

   1. Hyvä vain, että Venäjä teurastaa suomalaisetkin pridettäjä-sotilaat. Meidän ei pidä sotkeentua näihin rikollisiin sotiin.

   2. Eiköhän tuo venäläisten taistelutahto murru ensin kun ei ole ruokaa tai menovettä. Miinantallojan koulutuksellasi en edes leikkisi sotatieteilijää, mutta kun ihminen on tarpeeksi tyhmä ei hän näemmä tunnista henkisiä rajoitteitaan. Jatka Kremlin sanoman julistusta, ainakin tällä kertaa kaikki näkevät että olet avoimesti Suomea ja suomalaisia vastaan.

    1. Minä olen aina puhunut avoimesti sekä idästä, että lännestä. En halua tänne kumpaakaan. Fakta nyt vain on, että suomalaiset ovat huumekauppaa ja pedofiliaa suojelevia pride-sotilaita, jotka ansaitsevatkin joutua Venäjän teurastamaksi. Etkä oikeasti tiedä mitä suomalaiset sotilaat tekevät Naton kanssa?

 7. Putinikin jos olisi ollut menemättä koronatyranniaan mukaan niin olisi ollut ihan ok tyyppi. Paha virhe Putinilta. Samoin pedofiili Donald Trump lähti heti kehittämään ihmisiä tappavia myrkkypiikkejä.

 8. myöhäisillan pohdintoja joka on kansallismielinen youtubessa sanoi että Putin murhataan lähiaikoina. Aivan järjettömiä lausutoja tulee myös ns. kansallismielisiltä joista osa puolustaa Venäjän hyökkäystä. Totuus on että Janus Putkoset ja muut Venäjän kannattajat ovat väärässä. Venäjällä ei ole oikeutta sotia Ukrainaa vastaan.

  1. Entä Zelenskin tilanne? Jos menee tekemään rauhaa, niin joutuuko salamurhan uhriksi? Sitten syytellään siitä molemmin puolin ja sota jatkuu…

  2. Levelin Nato-väittelyssä kuitenkin Putkonen hallitsi suvereenisti ja pesi täysin nykysin natottamaan alkaneen Miki Sileonin. Nato ja pride-persu Pälvettä sinne ei puolue päästäny edes paikalle, mutta se nyt ei ole mikään yllätys. Mihin puolueeseen Nato-Sileoni luulee edes pääsevänsä ehdolle? Persuihin, kokoomukseen, kristillisiin? Yksikään kansallis tai vapausmielinen pienpuolue tai projekti ei kannata Natoa.

  3. Hyvä vain, että Venäjä meni Ukrainaan. Lännen pankkiirit saivat nenilleen oikein kunnolla. Venäjä on se vastamyrkky läntisten ihmisten levittämällä henkiselle rappiolle.

 9. Voidaanko nyt vihdoin unohtaa ne puolueet sun muut ja siirtyä laillisiin, mutta erittäin likaisiin keinoihin jotka toimivat? Puolue oli ihan hyvä ajatus, myönnetään, mutta Sauli Niinistön läpimädässä ja umpikorruptoituneessa mafia-Suomessa et saa niitä toimimaan. Aivan samaan tapaan kuin Neuvostoliitossa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*