33 thoughts on “Päivän kartta

 1. Jos nämä viimeiset viikot eivät ole herättänyt ymmärtämään missä mennään ja (((ketkä))) meitä vedättää niin en jaksa uskoa että se lamppu syttyy koskaan.

  On aivan helvetin käsittämätöntä ettei edes se että SUOMI ASETTAA TALOUSPAKOTTEITA ITSE ITSEÄÄN VASTAAN saa silmiä avautumaan vaan täyteen joukkopsykoosiin ajetut (perus) suomalaiset huutavat jotain SAATANAN natoa ja laittelevat euroopan korruptoituneinman pellevaltion lippuja profiilikuviinsa.

  Tämä idiotismi tulee päättymään ennennäkemättömään kaaokseen.

  1. Persujen karmea loppu on lähellä. Kuka niitä enää uskoo? Viherfeministisivarinatottajat johdossa. Pystyyn kuivunut lahopääsivari uhoaa Natolla. Silmiinkin sattuu, jos jossain näkee tyypin kuvan. ”Isänmaallinen” Konnagalleria

  2. Juuri näin, itsetuhomekanismi. Se näkymätön deep state ja mitkä valtiot, yritykset ja NGO:t siihen kuuluu, on nyt tullut näkyville. Tekee vain listan pahimmista koronatyranneista ja sotapakotteiden asettajista.

   Kohta on ruokapula ja koronapassista yritetään tehäd digitalinen ID, jotta ruuan ja polttoaineen säännöstely saadaan järjestettyä kätevästi. Passin voimssaolo edellyttää tietysti jatkossakin slow-eutanaasiaijektiot neljän kuukauden välein.

 2. Cy­ber­so­dan ar­ki­päi­vää

  – WordP­ress: ku­vat ei­vät la­tau­du
  – WordP­ress: lin­kit ei­vät toi­mi
  – Fi­re­Fox: ser­ti­fi­kaat­te­ja on pe­rut­tu.

  Kuin­ka men­nä si­vus­tol­le, jon­ka ser­ti­fi­kaat­ti on pe­rut­tu

  Maa­il­man­hal­li­tuk­sen alai­set ser­ti­fi­kaat­tien myön­tä­jät ovat al­ka­neet pe­rua mas­soit­tain ser­ti­fi­kaat­te­ja; aluk­si sum­ma­mu­ti­kas­sa, esi­mer­kik­si kai­kil­ta .ru -päät­teil­tä sen jäl­keen täs­mä­koh­den­net­tu­na, esi­mer­kik­si kaik­ki lai­ton­leh­ti.net päät­teet ja sii­tä edel­leen koh­ti pie­nem­piä täs­mä­koh­tei­ta.

  Mi­tä voi teh­dä, jos si­vus­ton ser­ti­fi­kaat­ti on pe­rut­tu so­ta­toi­men seu­rauk­se­na?

  1) Fi­re­fox
  – oi­ke­an ylä­kul­man va­lik­ko set­tings / ase­tuk­set
  – kir­joi­ta ha­ku­kent­tään Cer­ti­fi­ca­tes / Var­men­teet
  – Ota ras­ti pois ruu­dus­ta «Qu­ery OCSP res­pon­der ser­vers to con­firm the cur­rent va­li­di­ty of cer­ti­fi­ca­tes»

  2) Fi­re­fox jä­re­äm­pi kei­no
  – me­ne osoit­tee­seen about:con­fig
  – kir­joi­ta ha­ku­kent­tään se­cu­ri­ty.ssl.enab­le­ling
  – Chan­ge its va­lue from True to Fal­se using the togg­le switch

  3) Kier­to­tie si­vus­tol­le
  – La­taa si­vu esi­mer­kik­si arc­hi­ve.to­day -si­vus­tol­le ja kat­se­le siel­tä.

  Käy­tän­nös­sä https-ser­ti­fi­kaat­ti tar­koit­taa vain si­tä, et­tä si­vus­to naut­tii ser­ti­fi­kaa­tin myön­tä­jän luot­ta­mus­ta.
  – Myön­tä­jä voi pe­rua ser­ti­fi­kaa­tin il­man pel­koa seu­raa­muk­sis­ta.
  – Ser­ti­fi­kaat­ti ei ole käyt­tä­jän­sä omai­suut­ta vaan myön­tä­jän.

  1. Laiton Lehti tarvitsee onion linkin. Kohta joutuu siltaamaan koska Tor-verkon käyttö todennäköisesti vaikeutuu. Mikäli wikipedia.org käyttö estyy tarvitaan puhelinluettelo onion-sivustoista. sanoo:

   Tor-selaimella linkki ei toimi https://archive.today mutta onion linkki joka löytyy wikipedia.org sivustolta toimii.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Archive.today

   ”Archive.today records simultaneously two different ’snapshots’ of a web-page. One is ”Webpage” which includes any functional live links that are in the original. The other is ”Screenshot” which provides a static and non-interactive visualization of the representation.”

 3. Aika yleisesti sanotaan, että «sodasta johtuen» sitä ja tätä. Se on vain narratiivin toistamista.
  – Todeellinen syy tavarapulaan on johdetusti suoritettu maailmantalouden alasajo. The Great Reset.

  Entäpä sitten valtion velka: NYT on tullut takaisinmaksun aika.
  – Se tarkoittaa, että valtiot alkavat sosialisoimaan kansalaistensa omaisuutta ja lähettävät omaisuuden uilkomaille. Tätä jatkuu niin kauan kunnes kukaan ei omista mitää ja jokainen on orjana vieraan omistamassa valtiossa.

  1. Siis arvoparistavat yksityishenkilöiden omaisuuden ja antavat ne valtion velan katteeksi sijoittajasioille.

   Siis poliitikot ryöstävät kansan ja ohjeet tulevat tietenkin EU:sta. Entä jos Venäjä miehittää Suomen ennen sitä?. Päästää ainakin EU:sta ja veloista eroon.

  2. https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliiton_historia

   ”Valtiona Neuvostoliitto sai alkunsa vuonna 1922, jolloin Neuvosto-Venäjä, Ukrainan, Valko-Venäjä ja Transkaukasia sopivat uuden sosialistisen liittovaltion muodostamisesta. Neuvostoliiton historian alkuaikojen merkittävin valtiomies oli V.I. Lenin. Lenin sairastui pian Neuvostoliiton perustamisen jälkeen ja häntä seurasi vallassa Josif Stalin. Stalin hallitsi maata ankarin ottein, hän pyrki eliminoimaan kaikki vastustajansa. Heitä suljettiin vankileireille ja surmattiin.”

   https://en.wikipedia.org/wiki/Socialism

   ”Socialism is a political, social, and economic philosophy encompassing a range of economic and social systems characterised by social ownership of the means of production, as opposed to private ownership. It includes the political theories and movements associated with such systems.”

  1. Jonnet ei muista, jussit ei tajua Saatanan papitarta. Vasemmistouskovaiset ja muut lampaat menee sen mukaan mitä media sanoo, sama mitä tapahtuu se ei heilauta uskontoa ja maailma on litteä.

   1. Jussit ovat ainakin uskonsa sokaisemia. Näkevät putineita kaikkialla. Yölläkään ei voi nukkua, kun putinmörkö voi olla sängyn alla. Elämme vainoharhaisten uskovaisten kulta-aikaa. Vain me valaistuneet ymmärrämme sen. Myös sen, että kohta Jussien aika tulee päättymään lopullisesti.

    1. https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/nuusa-niskala-31-on-pappi-ja-punkkari-joka-tahtoo-taistella-jumalan-mukana-yhteiskunnassa-ja-kirkossa-tarvitaan-kaaosta-
     Saatanan papittaret jauhaa samaa paskaa kuin mediahuorat. Mikään ei ole enää poliittisvapaata, eikä kirkollista vaan päinvastoin Helvettiin menoa ja toivotusta vieraiden tulolle ja haitta avulle. Punkkarit ja Kanalan korvakoru rokkilettipojat pappeina rukoilee haittaa ja me rukoilemme syntiemme puolesta, ei voi kun nauraa. Aivan upside down inside out koko v#tun yhteiskunta tai siksi sitä ennen sanottiin.

    2. Jaha, mihin se Jussien aika päättyy? Minä nukun yöni rauhallisesti. Ei teitä veren veijareita tarvitse pelätä millään lailla. Teidän puheet ovat kuin hyttysen ininää vaikka kuinka uhoatte ja toimittelette tällaista valheaviisia. En minä näe Putinia, en yhtenä enkä kahtena niinkuin te siellä nuotiopiirissä ja säikytte jokaista metsästä kuuluvaa risahdusta. ”aimo joo -mies” ja hetkinen lietsovat yksinäisyydessä itseään syvään vihaan kaikkea kaunista ja hyvää kohtaan. äkäslampolakin kirjoittelee mitä sattuu, kirjoitukset ovat kuin kesken katkennutta tajunnanvirtaa.

     1. Mitäs hyvää ja kaunista valtamedian lesbofemakoiden maailmankuvassa ja miesvihassa on?

 4. Missä Kremlin päivän sotakartta vai onko sunnuntait vapaata propagandakoneistollakin? Toisaalta olette vedelleet sen niin täyteen valheita että jokainen kaupunki on vallattu jo seitsemän kertaa ja koko sotakin voitettu kahdesti. Toivottavasti perseensä myyminen venäläisille on sen arvoista, Marco de Bäckman Wit oikein kaunis pari.

   1. Eli Kreml julkaisee myös sarjakuvia. Mahtavista photoshoptaidoista olisin päätellyt, että asialla olisi ollut Marco Bäckman itse, mutta kai sitä paskaa jälkeä osataan rajan toisellakin puolella tehdä.

    1. Tyhmille ihmisille pitää näyttää yksinkertaisia ja selkeitä sarjakuvia, kun ei muuten mene perille. Liikutaan älyllisesti hyvin yksinkertaisella tasolla.

 5. Iran iski ohjuksilla viime yönä jenkkien tukikohtaan Erbilissä pohjois-Irakissa. Saksasta on lähtenyt ”C-17 globemaster medical evacuation plane” hakemaan uhreja hoitoon!

  Miksi valtamedia on tästä hiljaa?

  1. Lue kuule muitakin lehtiä kuin vain laitonta lehteä, Yle ja HS , Verkkolehti noin pikaisesti etsien on julkaissut uutisen. Tässä taas nähtiin miten tietämätön dewitin joo – miehet ovat maailman menosta. Mutta mitä veren veijareiden nuotiopiirin istujilta voi vaatia.

   1. No eipä siinä mitään. Toivottavasti kuoli monta amerikkalaista ja brittivihollistamme ja irtosi pari Nato-pedofiilisotilaan jalkaa siinä samalla.

   2. Jussi poikanen ei osaa sytyttää tulta kuin munille. Teen verilättyjä nuotiolla sianverestä tonkallisen haen naapurista ja sekoitan verta ja juuri lypsettyä lehmän maitoa, on avot, lämmintä kylmällä ja sian verestä ja kamaradta verimakkaraa nuotiolla, tietenkin sian peräsuoli perinteisin jonne tungetaan käsi- tai sähkökoneella pursottamalla.

  2. Valtamedialla ei ole kiinnostusta muuhun kuin yhteen asiaan kerrallaan. Propaganda-arvoa ei ole uutisissa, joissa länsi ottaa köniin. Totuutta piilotellaan. Media on Naton propagandaväline .

 6. Minä ainakin lähden vittuun tästä maasta. Valkoiset ”älyköt” ovat pettäneet rotunsa ja kansansa, sekä kansa on riisuttu aseista. Pitäisi olla jokin maa johon ei oteta ”korkeastikoulutettuja” rotupettureita pilaamaan maata ja kansaa. Heistä ei ole kuin haittaa ihmisille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*