6 thoughts on “Päivän video: Mannet ratissa

 1. 1980-luku oli huippuaikaa. Huumorikin oli parempaa.

  Nythän nauraminen ei ole sallittua, koska elämme Pohjois-Koreassa. Toisaalta mikään ei naurata. Jos jotain huumoria on ajassamme, se on tahatonta ja enemmän raivostuttaa. Kassaneiti, joka ei tajua mistään mitään, on juntattu pääministeriksi. Elitistisivarit johtavat ulko- ja puolustuspolitiikkaa, media ja poliitikot vittuilevat 24/7.

  1. Minä jo ihmettelin, oletko suomalainen ollenkaan. Nythän se selvisi, sinä asut pohjoiskoreassa ja kurkistelet dewitin aviisia valtion rajatusta netistä

 2. TV:ssä oli ai­koi­naan «Man­ne-TV» sar­ja. Sit­ten sen pi­ti vaih­taa ni­mi. Ko­hun seu­rauk­se­na kat­soin pa­ri osaa. Jos­tain syys­tä, var­maan­kin po­liit­ti­sen val­lan saa­vut­ta­mi­sek­si, oh­jel­man vies­ti ta­hal­laan kä­si­tet­tiin vää­rin: väi­tet­tiin oh­jel­man ni­men
  – nau­ra­van mus­ta­lai­sil­le vaik­ka kat­se­lu­ko­ke­muk­se­ni pe­rus­teel­la ky­se oli, et­tä
  – nau­re­taan yh­des­sä mus­ta­lais­ten kans­sa.

  Täl­lä ta­val­la TV-oh­jel­man, jo­ka to­del­la oli­si lä­hen­tä­nyt val­ko­lai­sia ja mus­ta­lai­sia ja aut­ta­nut hei­tä ym­mär­tä­mään toi­nen toi­si­aan, esit­tä­mi­nen es­tet­tiin.

  On­ko so­pui­sa yh­tei­se­lo eri­lais­ten kan­sa­ryh­mien kes­ken niin vaa­ral­li­nen asia, et­tä si­tä vas­taan pi­tää tais­tel­la po­liit­ti­sin kei­noin.

 3. Ei noiden pitäisi pyytää anteeksi joidenkin stereotypioiden voimistamisia, mutta sen sijaan kyllä pyytää anteeksi että esittivät koomikkoja kun eivät olleet muuta kuin naaman vääntelijöitä ja lapsille suunnattuja pellejä. Tekivät suomalaiselle komedialle karhunpalveluksen. Siinä vaiheessa kun stand-up yleistyi niin komedian laatu nousi, mutta siinä oli se paha yhdistelmä, että siinä vaiheessa se markkinan ohjauksessa jo myötäili kulttuurimarxismin minimivaatimuksia.
  Esa Pakarinen yms. taisi olla yhtä komedian kulta-aikaa. Tietenkin on olemassa jotain hyvää indie-tuotantoakin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*