Marco de Wit 13 maaliskuun, 2022

 

Maailmanhistoria on toisaalta biologiaa ja toisaalta taloustiedettä. Alunperin kansat nimittäin mieluummin valloittivat toisia kansoja kuin kävivät niiden kanssa kauppaa. Vähitellen kuitenkin ne kansat, jotka kauppaa harjoittivat tulivat niin rikkaiksi, että pystyivät dominoimaan maailmanhistoriaa.

Alunperin germaanilähtöiset babylonialaiset, kreikkalaiset, italialaiset, hollantilaiset, britit ja amerikkalaiset tunnettiin kauppiaskansoina, joskin rikastuttuaan ne muodostivat monopolistisia imperiumeja. Maailmanhistorian voikin nähdä kartellien nousuna ja tuhona.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

1. Molemminpuolisesti hyödyllistä kauppaa

On kuitenkin yksi kauppiaskansa, joka ei ole missään vaiheessa ryhtynyt monopolistiksi: Parsit. Osittain tämä johtuu siitä, että he ovat hyvin pieni kansa, joka elää diasporassa eli yli tuhat vuotta sitten he lähtivät Persiasta karkuun muslimeja ja levittäytyivät ympäri maailmaa. Heidän suurin yhteisönsä on Intiassa, jossa he ovatkin superrikkaita, koska toisiaan vihaavat intilaiset kansat luottavat vain ja ainoastaan reilun kauppamiehen maineen omaaviin parseihin.

Länsimaissa parseista ei juuri olla kuultu lukuunottamatta Freddie Mercuria.

 

Jäähyväiset Afrikalle: Freddie Mercury homo roturealisti?

 

 

2. Epätasapuolista kauppaa

Maailmassa on myös pari muuta pientä disaporassa elävää kauppiaskansaa. Tosin he eivät ole valinneet parsien tietä: Mustalaiset ja juutalaiset. Ne ovat kuin peilikuvia toisistaan. Mustalaiset keskittyvät pienimuotoiseen kaupankäyntiin ja huijauksiin:

a) käsityö-, hevos- ja autokauppoihin

b) viihdetuotantoon lauluineen ja tansseineen

c) pienimuotoisiin huijauksiin, kuten tulevaisuuden ennustamiseen

d) historian vääristelyä esim. omasta alkuperästään (gypsy=egyptiläinen)

 

Evoluutiopsykologian professori Kevin MacDonald korostaa, että juutalaiset toimivat täsmälleen samalla periaatteella, mutta suuremmassa mittakaavassa:

a) perustamalla suuria kauppoja ja kauppaketjuja

b) perustamalla teattereita, lehtiä ja elokuvastudioita

c) suurimuotoisia huijauksia, kuten numerologiaa ja pseudotieteellisiä teorioita

d) historian vääristelyä esiintyen sankarillisina, mutta ikuisina valkoisten heteromiesten uhreina

 

Päinvastoin kuin germaanispohjaiset eurooppalaiset kauppiaskansat, niin etelämpää lähtöisin olevat mustalaiset ja juutalaiset omaavat molemmat hyvin suuren etnosentrisyyden, jossa naimisiin mennään pääsääntöisesti omien kanssa. Tosin poikkeuksia sallitaan, jotta saadaan valkoista ja mieluiten germaaniverta. Mustalaiset ja juutalaiset ovat siis erikoisia eugenistisia sekarotuja, jotka toisaalta pyrkivät säilyttämään oman uniikin rotunsa, mutta toisaalta vähitellen parantavat sitä ulkopuolelta tulevalla laatuverellä/geenistöllä.

 

Näin sekä juutalaisten että mustalaisten eliitti on vuosisatojen varrella tullut yhä valkoisemmaksi menettämättä kuitenkaan omia rotuominaisuuksiaan. Tähän perustuu myös joidenkin evoluutiopsykologien, kuten professori Kevin MacDonaldin tekemä k***vertaus.

 

SENSUROITU JUTTU

 

 

Mustalaisten ja juutalaisten alkuperäinen kulttuuri on myös äärimmäisen kaksinaismoralistinen. Moraali ja säännöt riippuivat siitä kuuluuko heidän ryhmäänsä vai ei. Niinpä mustalaiset ja juutalaiset eivät saaneet koskaan manipuloida ja huijata omiaan, mutta valkolaisten manipuloiminen ja huijaaminen ei ollutkaan niin vakavaa.

 

Mustalaiset ja juutalaiset ovat evolutiiviselta strategialtaan samanlaisia myös siinä, että molemmat ovat pyrkineet saamaan erioikeuksia. Mustalaiset ovat tehneet tämän siten, että esim. valtasivat toisten maita tai vaativat erilaisia tukiaisia. Juutalaiset puolestaan siten, että vaativat avoimia rajoja ja hankkivat kansaa riistäviltä hallitsijoilta monopoli- ja kartellioikeuksia. (Orjakauppa, verojen ja tullien kantomonopoli, pankki- ja alkoholimonopoli, kauppa- ja myllymonopoli, medikartelli, jne.)

 

Historia on kuitenkin niin totaalisesti sensuroitu, etteivät monet historioitsijatkaan tiedä monien juutalaisten riistäneen satoja vuosia monien eurooppalaisten kansojen taloutta monopoliensa ja kartelliensa avulla. Edes monopoleja kovasti vastustavat libertaarit eivät asiasta tiedä mitään. Miksikö? No, koska lähes kaikki johtavat libertaarit ovat juutalaisia ja pimittäneet esi-isiensä historian. Siis vaikka nimenomaan juuri heidän omilla suvuillaan oli johtava rooli monopolitalouden pyörittämisessä. Tai juuri siksi.

 

Aihe on niin arka, ettei yksikään libertaari tai kansallismielinen julkaisu suostu tätä johtavan libertaarin Ludwig von Misesin elämää käsittelevää juttua julkaisemaan. Ei edes vaihtoehtomedian päämaja Unz.com.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Monopoliensa ja kartelliensa avulla juutalaisista tuli rikkaita, mutta myös äärimmäisen vihattuja. Niinpä 1680-luvulla (juutalaisille) Mainion Vallankumouksen jälkeen juutalaiset pankkiirit kehittivät englannissa uuden paljon ovelamman monopolistisen kartellin: Rahakoneen eli vähimmäisvarantopankkijärjestelmän. Tästä oli monta hyötyä:

 

1. Valtavat voitot

Rahan luominen tyhjästä mahdollistaa valtavat voitot.

 

2. Salaisuus

Rahaa luotiin tyhjästä niin ovelasti, ettei tavallinen tyhmä kansa sitä tajunnut.

Uusien setelien massiivista painamista oltiin yritetty aiemmin, mutta moni alkoi kyselemään miksi vain juutalaiset ja heidän kaverinsa saivat painaa uusia seteleitä. Lisäksi setelien lisääminen sai ihmiset ja varsinkin paavin johtaman katolisen kirkon tajuamaan, että niiden arvo tulisi taatusti laskemaan. Tilirahan lisääminen on kuitenkin paljon näkymättömämpää. Samalla voitiin antaa valtiolle, rikkaammille kansalaisille ja myös paaville suuria lainoja. Näin hekin hyötyvät uudesta rahasta ja pysyvät hiljaa rahakoneen luonnottomuudesta.

Säästeliäät mummelit ja heikomman luottokelpoisuuden omaava keski- ja alaluokka tietysti kärsivät rahan arvon laskiessa, mutta ei heistä kukaan muutenkaan välitä. Lisäksi he ovat niin tyhmiä, etteivät tajua mitä tapahtuu.

 

3. Liitto

Osa rahakoneen omistuksesta annettiin kansaa edustavalle Wasp-eliitille samalla kun juutalaisten roolia pimitettiin mahdollisimman paljon. Lisäksi rahakone osti valtion velkakirjoja saaden näin waspien johtaman valtiokoneiston täyden tuen toiminnalleen, vaikka rahan luonnoton tyhjästä luominen synnyttikin taloussyklin eli melko säännölliset nousu- ja laskukaudet.

 

Ainoa keino pelastaa maailma: Antaa pankkien kaatua

 

 

Biologisesta ja sosiologisesta näkökulmasta on päivänselvää, että se joka hallitsee resursseja (maata, rahakone) hallitsee myös yhteiskuntaa. Pankkiirien ja valtion rahoittamat yliopistot, koulut ja media tietysti pimittivät sekä johtavien juutalaisten roolin että syklien todellisen syyn. Tämän takia maalaisjärjen mukainen rationalismi syrjäytettiin tieteessä relativistisella historismilla ja empirismillä varsinkin historian ja taloustieteen tutkimuksessa. Tämän jälkeen kansalaiset oli helppo aivopestä hyväksymään valtaeliitin totaalinen valta ja jopa hurraamaan sille. Nyt suurin osa ihmisistä pitää waspeja ja varsinkin juutalaisia suorastaan puolijumalina, joista ei saa edes ajatella mitään kriittistä.

 

Sen pituinen se. Historian syöpä on kartellien parasiittisuus.

 

Kuvassa linkki laittomaan kirjaan

 

 

Rothschildien johtamat eliittijuutalaiset ja Rockefellerien johtamat eliittiwaspit ovat viimeiset pari sataa vuotta yhdessä johtaneet rahakonetta ja siten myös brittiläis-amerikkalaisen imperiumin dominoimaa maailmaa. Heillä on ollut vain kaksi ongelmaa:

 

1. Vallanjako

Sionistiset eliittijuutalaiset ovat vähitellen kasvattaneet valtaansa pyrkien tulemaan valtaeliitissä junioripartnereista senioripartnereiksi. Tämä pitkitti ensimmäistä maailmansotaa, vaikutti toisen maailmansodan syntymiseen ja nyt on lähes synnyttämässä kolmannen maailmansodan, kun Israel suuttui Syyrian menettämisestä ja haluaa juutalaiset oligargit takaisin valtaan Venäjällä.

 

2. Talousromahdusvaara

Rahan tyhjästä luominen on hyvin riskaabelia, koska ensinnäkin se heikentää rahan arvoa ja toiseksi sotkee taloutta koordinoivaa hintajärjestelmää eli näkymätöntä kättä. Niinpä brittiläis-amerikkalainen imperiumi lisäsi alussa rahan määrää vain vähitellen pitäen sen sidottuna kultaan. Tällä varovaisuudellaan juutalaiset tekivät ensin punnasta ja sitten dollarista maailman reservivaluutan.

 

Kaiken kukkuraksi tätä reservistatusta pönkittämään luotiin 1970-luvulla vielä Amerikan, Israelin ja Naton sotakoneen tukema petrodollarijärjestelmä. Tämä mahdollisti paperidollarin ja näin teki rahan määrän lisäämisen entistä helpommaksi synnyttäen Rothschildien johtamille juutalaispankkiireille suunnattomat voitot. Tämä paperidollari oli nimenomaan muutaman juutalaisen libertaariprofessorin idea.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Toisaalta reservivaluutan ihme synnytti yhden suuren riskin: Kukaan ei enää tiennyt kuinka paljon rahaa voi turvallisesti lisätä. Voiko rahan määrän tuplata aina 5, 10 tai 20 vuoden välein ilman vaaraa talousromahduksesta?? Kukaan ei tiedä, koska osittain kyse on kansan luottamuksesta paperirahaan, jota on mahdotonta mitata. Ainoa mitä voidaan sanoa varmasti on, että jossain vaiheessa inflaation noustessa luottamus katoaa ja talous romahtaa.

 

Niinpä valtaeliitillä on nyt kova kiire luoda Amerikan ja Israelin johtama globalistinen pankkitukijärjestelmä (USA, EU, BIS, IMF), joka voi sitten veronmaksajien rahoilla pelastaa pankit laskukauden iskiessä. Se on siis nimenomaan luonnottoman rahakoneen väistämätön valuvika, joka motivoi koko valtaeliitin rakentamaan globalismia eli yhä suurempia valtio-, talous- ja valuuttaliittoja sekä niitä tukevaa kulttuurimarxismia.

 

Six Steps To Global Hegemony. How U$Srael Rules The World

 

 

Rockefellerien johtamat eliittiwaspit ovat halunneet olla varovaisia rahan lisäämisessä, mutta eivät Rothschildien johtamat sionistit. Ensinnäkin he eivät pelkää niin paljon valkoisten kansojen raivoa ja vallankumousta, koska voivat aina paeta Israeliin. Lisäksi Rothschildeilla on kova kiire toisaalta tuhota kulttuurimarxismilla globalismin edessä olevat ”suvaitsemattomat antisemiittiset” valkoiset heteromiehet ja toisaalta laajentaa Israelia saamalla Naton tuella Lähi-Itä haltuun. Niinpä Rothschildit ovat halunneet maksimaalisesti rahoittaa ja käyttää USA/Naton propaganda- ja sotakonetta toisaalta globaalin poliisivaltion luomiseksi feikkikoronapandemialla ja toisaalta Venäjän ja Kiinan saartamiseksi sekä kaatamiseksi värivallankumouksilla.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tämä kaikki on tietysti ollut erittäin kallista ja niinpä maailmantalous oli romahtaa 2008. Rothschildit eivät kuitenkaan tästä pelästyneet, vaan vaativat rahan määrän lisäämistä entisestään. Näin he pystyivät rahoittamaan 2011 alkaneen arabikevään Libyan ja Syyrian tuhoamisineen, joka laukaisi Ukrainan kriisin 2014 tiukentaen Venäjän ja Kiinan saartoa sekä synnyttäen 2020 globaalin poliisivaltion. Nyt sekä dollarien että eurojen määrä on kaksinkertaistettu viimeisen 13 vuoden aikana ja inflaatio on valtavassa nousussa.

 

Tämäkään ei kuitenkaan ole pelästyttänyt Rothschildeja, jotka olivat entisestään tiukentamassa Venäjän saartoa järjestämällä Ukrainaa EU:iin ja Natoon, kunnes Venäjä yllättäen hyökkäsi Ukrainaan. Rothschildien johdolla USA ja EU ovat nyt kostoksi asettaneet Venäjälle valtavat talouspakotteet, mutta ne tulevat iskemaan omaan nilkkaan, koska Kiina, Intia, arabit, Etelä-Amerikka ja muu maailma ei niihin osallistu. Päinvastoin. Suurin osa maailmaa on nimenomaan liittoutunut Venäjän ja Kiinan kanssa länttä vastaan.

 

Voittaako Venäjä? Onko Laiton Lehti natottava, putinistinen vai puolueettoman realistinen?

 

 

Nyt rahakonetta johtavalla USA:n keskuspankilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin TAAS massiivisesti lisätä rahan määrää ja yrittää samalla epätoivoisesti yrittää pitää korot alhaalla, jotta valtionvelat eivät räjähdä käsiin. Yhtälö on käytännössä mahdoton, mutta kukaan ei tiedä missä menee raja. Kuinka paljon lisärahaa maailmantalous kestää? Voiko rahan määrän jälleen kaksinkertaistaa?

 

Historia toistaa jälleen itseään. Itä-Euroopasta alkaneen ensimmäisen maailmansodan jälkeen Euroopassa oli paljon sisällissotia ja kaaosta. Niinpä keskuspankit päättivät rauhoittaa tilannetta luomalla keinotekoisen talouskasvun massiivisella rahan lisäyksellä. Seurauksena oli villi 20-luku ja lopulta suuri pörssiromahdus. Maailmantalouden johdossa tätä ei enää muisteta.

 

Tai siis yksi muistaa vielä: 98-vuotias Charlie Munger. Hän on koko ajan varoittanut rahan määrän lisäämisestä.

 

Charlie Munger 97 v.: Talouselämäkin on täynnä sekopäitä ja huijareita. Talous romahtamassa!

 

 

Nyt Munger puhuu vielä suoremmin. Hän muistuttaa mitä tapahtui, kun 1920-luvulla lisättiin rahan määrää: 30-luvun lama ja Hitler.

 

Nyt Munger ennustaa, että muutamassa vuodessa talous tulee romahtamaan ja uusi Hitler tulee nousemaan.

 

 

 

 

71 thoughts on “Sionistit vs. Charlie Munger: Massiivinen talousromahdus tulossa!

 1. Libertarismi on globalistinen ideologia, lukuunottamatta sitä Rothbardin eksynyttä ja hyljeksittyä opetuslasta Hoppe:a.

  On huikeaa miten tuo siionin seurakunta on saanut rakennettua niin paljon ideologiaa libertarismista kommunismiin ja kaikkea muuta hienoa… hatun noston arvoinen suoritus.

  Mietippä Marco, etkö sinäkin ole Hans-Hermannin kanssa oikeastaan väärässä leirissä. Teidän kuuluisi olla klassisen liberalismin kannattajia – ja mahdolisiin muita loukkaaviin höpinöihon muiden tulisi vastata tietolla ja painavammilla argumenteilla – ei POLPO:n ja valtakunnansyyttäjän syytteillä. Oikeassa iberalismissa vallitsee sananvapaus, indoktrinaatio on kielletty ja territorion asukkailla on ehdoton päätäntävalta territorionsa kaikkiiin asioihin. Lainsäätäjien on yhteiskuntasopimuksen mukaisesti noudatettava asukkaiden kulloistakin voimakasta tahtoa, silti asukkaiden vitaalit oikeudet turvaten, tai asukaat voivat turvautua viimeisenä keinonaan luonolliseen right of revolution – oikeuteensa. Ja mikäli liberaalissa yhteiskunnassa vallitsee jokin laillinen vääryys (esim rahantekokone) joka orjuuttaa tai ryöstää (life, liberty, property, happiness) ison osan kansasta, niin liberalismi sallii ja suorastaan vaatii yhteiskunnan pelisääntöjen muuttamisen orjuuden lakkauttamiseksi; esim fiat-rahantekokoneen romuttamisen ja kultakantaan siirtymisen kautta. Vertailun vuoksi Libertarismi sen sijaan sallii tuon kaltaisen sopimusperustaisen orjuuden ja orjuuttamisen rikaiden ”yksilönvapauden” perusteella. Se että liberalismi on nykyään kommunistien ja globalistien toimesta mädätetty on tietenkin harmillista. Liberalismi on kuitenkin se ideologia joka edellyttää kansallisvaltiota, kansan jatkuvaa suostumista ja poliitikkojen taipumista edistämään oman kansan oikeutta elämään, vapauteen ja onnellisuuteen.

  1. Siionin seurakunta on vapauttanut vuotuhansia sitten itsensä fyysisen työn ikeestä. Siinä jää sitten aikaa juonitteluihin ja henkisen perinnön siirtämiseen eteenpäin. Kommunismin ihanne oli että työläiset vapautetaan työn orjuudesta juuri tuon juutalaisen perinteen mukaan. Se on tietenkin utopiaa, paitsi jos tekoäly ja robotit tekevät työt. Taidetaan kuitenkin mennä kovaa vauhtia kohti kivikautta ja todellista orjuutta. Tappaminen on nyt trendikästä. Kaikki haluavat tappaa ja kuolla sodassa.

  2. Mielenkiintoinen analyysi. Lopullinen ratkaisu on propertarismi eli täydet yksityiset omistusoikeudet, jossa ei ole YHTÄÄN monopoleja ja kartelleja eli ei edes IP:tä, koska jokainen erioikeus kääntää näkymättömän käden negatiiviseksi.

   1. propertarismi eli täydet yksityiset omistusoikeudet… haloo tuo täydellinen omistusoikeus omaan ”itseen” juuri mahdollistaa yksulöiden myydä itsensä orjiksi pankeille ja oligargeille jotka hallitsevat velkarahakonetta. Propertarismi on juuri sitä mitä WEF ja pankkimafia tahtoo. Silloin kun pankkimafialla tai globalisteilla on käytössään velkaan perustuva rahanpainokone jota käytetään ensiapuna katastrofeista ylipääsemiseen ja media joka luo kahden vuoden välein uuden globaalin katastrofin, niin noudattamalla tuota täydellistä yksityistä omistus- ja sopimusoikeutta kukaan ei enää kauaa omista mitään – paitsi pankit ja oligargit jotka omustavat kaiken!

    Sen sijaan liberalismi oikeuttaa territorion asukkaita muuttaamaan pelisääntöjä ja määrää lainsäätäjät toimimaan yhteiskuntasopimuksen mukaisesti ”oma kansa ensin” periaatteella… kuulostaako tutulta? Oma kansa ensin ei siis tarkoita oma kansa ylitse muiden – kuten kommaripropaganda väittää. Ylipäätään jos muita kansoja pitää auttaa, niin tuon avun tulee olla tilapäistä ja juurisyitä hoitavaa. Pysyvä muiden maiden, pankkien tai korporaatioiden rahoittaminen on lähinnä kolonialismia… tai propertarismia.

    Usko pois klassinen liberalismi on ainut toimiva vastamyrkky globalismille. Se oikeuttaa lopettamaan propertaristien omistaman ja rakastaman velkaperustaisen rahantekokoneen… koska se antiliberaalisti orjuuttaa kansoja, yksilöitä ja tulevia sukupolvia. Ja koska liberalismi mahdollistaa sääntöjen muuttamisen ja kieltää orjuuden.

    Unohtakaa libertarismi, sen takia tässä globalisti-kaaoksessa ollaan!

    1. Klassinen liberalismi oli esim. Bastiatin ja varsinkin Gustave de Molinarin käsissä propertarianismia, mutta joo ymmärrän mitä tarkoitat. Kyllä se on niin, että jos jollekin antaa rahakoneen, niin sehän voi ostaa kaiken eli ei siinä paljon omistusoikeuden suoja auta, vaan päinvastoin jopa auttaa rosvoa.

 2. ”Hän muistuttaa mitä tapahtui, kun 1920-luvulla lisättiin rahan määrää: Hitler.”

  Ei taida asiat olla kuitenkaan niin yksinkertaisia eikä tilanne edes sama. Hyperinflaatio ei erään asiaan perehtyneen mukaan edes lopulta alkanut rahanpainamisesta vaan vasta siitä kun valtio päätti ottaa 10% jokaisen tililtä omiin taskuihinsa joka johti pankkipakoon. Tietenkin siinä vaiheessa oli sitä rahaakin keretty painaa mutta se oi jatkunut jo hyvän tovin

 3. Miksi syyttää juutalaisia, kun vika on omissa valkoisissa kansan ja rotupetturimiehissä? Juuri nämä Mungerit ja kaikki muut puvuissa liikkuvat valkoiset miehet. He ovat todellisia vihollisiamme ja kansojensa pettureita.

 4. Miksi Laiton Lehti ei kritisoi maanpetoksellisia ja rotupetturimaisia valkoisia miehiä itseään? Heissä se pohjimmainen vika on. Juuri näissä miehissä jotka makoilevat vain niillä jahdeilla ja huviloilla, joita Laiton Lehti niin ihailee. Valkoiset miehet ja valkoinen loiseliitti ovat niitä todellisia vihollisiamme, jotka loisivat tavallisista ihmisistä.

  1. Kokoajan kertoo. On niitä kunnon ihmisiä jotka pystyy valkoisena tienaamaan kaarnavenepakoloista enemmän🤔

   1. Varmasti tienaavat, mutta ovat hyödyttömiä oman kansansa ja rotunsa pettureita, jotka käyttäytyvät kaikin tavoin omalle kansalleen ja rodulleen vahingollisesti.

 5. Valkoisilla pukupelleillä hätä housuissa, kun Hitler on tulossa ja heidän rikoksensa tullaan lopettamaan, eikä voi loisia muiden valkoisten selkänahasta. Voi voi voi… Herkullista pelkoa valkoisilta rotu ja kansanpettureilta. Kansalleen täysin hyödyttömiä ja haitallisia ihmisiä.

 6. Mitäs menivät valkoiset petturipellet pettämään omat kansansa. Itkekööt nyt rauhassa, kun Hitler palaa. Minulla ei ole mitään sympatiaa näille kansansa pettäneille valkoisille miehille. Eivät ole edes miehiä. Pelkkiä pettureita.

 7. Hitler todellakin tulee. Ja se on hyvä asia. Hitler korjaa valkoisten petturimiesten sotkut, kun kaikki nämä valkoiset viholliset kannattavat avoimia rajoja, Natoa, pankkien riistoa ja ihmisten selkänahoista elämistä, monikulttuurisuutta jne.

 8. Miksi Laiton Lehti ei tuo esille kuinka ongelma eivät ole juutalaiset, vaan valkoiset miehet? Valkoiset miehet tässä ovat se perusongelma ja se, että valkoiset sietävät loisivaa ja rikollista valkoista eliittiä.

   1. Kaikissa muissa kansoissa eliitti kyllä vetää välistä, mutta kansa toisaalta painostaa ajamaan myös heidän etujaan. Putin ajaa venäläisten etuja ja Xi kiinalaisten etuja ainakin jossain määrin. Samoin muiden kansojen kanssa. Valkoinen eliitti on ainoa joka ei aja valkoisten etuja. Toisaalta valkoiset eivät myöskään luo painetta ajamaan heidän etujaan ja lopettamaan valkoisten vainoamista. Valkoiset pukupellet ovat ainoat joiden annetaan vain olla ja sikailla.

    1. Minkä voit kun yrität, mutta saat vain kolmasosan kääntymään lampaista, jos sitäkään. Ei se meidän vika oo jos yrittää takoa edes puupäihin ja äänestää.

 9. Munger ja kaikki muut valkoiset rikolliset ja sikailijathan itse luovat Hitlerin. Ei mikään kansa siedä itsestään loisivaa, sikailevaa ja täysin turhaa eliittiä, josta ei ole mitään muuta kuin haittaa. Nämä ovat täysin hyödyttömiä ja haitallisia verenimijöitä.

 10. Valkoiset eliittimiehet ovat satoja vuosia olleet sängyssä vihollisemme kanssa. Halveksittavia valkoisia loisia.

   1. Luomalla painetta valkoiset petturit eivät uskalla mennä vihollisen kanssa sänkyyn. Se on se ja sama mikä vihollisen nimi on. Puoli pitää valita, eikä vaihtaa sänkyjä sen mukaan mikä tuntuu kulloinkin parhaalta. Muualla maailmassa ei-valkoiset osaavat käsitellä pettureita.

 11. Huiii. Hitler tulee. Miten meille valkoisille laisille sitten käy. Emme voi vain enää elää kansalaisten selkänahasta ja tehdä tyhjästä rahaa, millä minäkin ostelen kaikkea kivaa. Huiiii. Paha Hitler tulee ja Hitlerissä on se vika, ei minussa ja minun kavereissani. Todella kuvottavia loisihmisiä nämä valkoiset loiset.

  1. Jep, Rockefellerien leiriin kuuluneet Buffet ja Munger tosiaan kannattivat koronapandemiahuijausta, jotta globaali poliisivaltio suojelisi heidän pankkejaan ja muita sijoituksiaan. Samalla he kuitenkin taistelevat valtaeliitin sisällä juutalaisia vastaan ja ovat pystyneet pitämään ne edes hiukan kurissa. Eivät voi kuitenkaan paljastaa Rothschildeja, koska yhdessä heidän kanssaan pyörittävät rahakonetta.

 12. Näistä valkoisista älykkäinä itseään pitävistä syöpäläisistä ei itsestään ole mitään hyötyä ja imevät vain verta muiden tavallisten valkoisten selkänahoista, sekä ovat vihollisemme kanssa sängyssä. Toimivat kaikin puolin kansoilleen vahingollisesti. Mikä oikeus heillä on kritisoida sitä, että Hitler on tulossa? He itse loivat Hitlerin omalla loisimisellaan ja petturuudellaan tavallisia valkoisia kohtaan. Heistä ei ole koskaan ollut mitään muuta kuin haittaa tavallisille ihmisille.

  1. Hyvä pointti. Tosiaankin perusongelma on valkoiset petturit, jotka ovat valmiina tuhoamaan kansansa saadakseen pyörittää rahakonettaan. Ehkä se oli alunperin juutalaisten pankkiirien idea, mutta valkoinen eliitti on sitä ideaa sitten toteuttanut satojen vuosien ajan.

 13. Mutta mitkäs kansat ne kaappasivat valkoisten lapsia ja möivät lapsiamme rahasta? Miksei tästä puhuta yhtään mitään?

  1. Ei saa kertoa vihafaktoja tai tulee tuomio! Btw, orjakauppaa pyörittivät nimenomaan muslimit ja juutalaiset. Suomestakin kaapattiin varsinkin naisia ja lapsia Krimin orjamarkkinoille,joita pyörittivät tietysti muslimit ja juutalaiset. Se loppui vasta kun venäläiset valtasivat Etelä-Ukrainan ja Krimin kaanikunnat. Tämäkin on kuitenkin nykyään vihafakta.

   1. Oli yksi kansa jota Laiton Lehtikin on fanittanut, joka varasti teiden varsilta valkoisten lapsia. Tietenkään en voi sanoa mikä kuljeskeleva kansa oli kyseessä.

   2. Taas silloinkkn venäläiset pelastivat. Kenelleläänbei ole kerrottu faktaa, että venäläiset nimenomaan ovat estäneet kaike maailman matujen vyörymisen, idästä, etelästä ja lännestä Suomeen. Pelastivat myös 1918 asti ruotsalaisia riistäjiä toimimasta.

 14. > ku­kaan ei tie­dä mis­sä me­nee ra­ja.
  > Kuin­ka pal­jon li­sä­ra­haa maa­il­man­ta­lous kes­tää

  Ky­se ei ole tek­ni­ses­tä tai ma­te­maat­ti­ses­ta on­gel­mas­ta
  – vaan luot­ta­muk­ses­ta.

  Kai­ken luot­ta­muk­sen sum­ma on 1 (100%).
  – Luot­ta­mus­ta [dol­la­riin] voi­daan li­sä­tä enää vain vä­hen­tä­mäl­lä luot­ta­mus­ta mui­hin va­luut­toi­hin; aloi­ta­mal­la so­tia, jot­ka aja­vat ra­ha­ka­pi­taa­lin pa­ko­sal­le: dol­la­riin.

 15. Nykyisin lapsetkin on pakko tehdä salassa, niin ettei heitä voida rekisteröidä valtion ja kuntien rekistereihin. Muuten heistä tehdään orjia, heitä vainotaan hyvin tehokkaasti ja verotetaan hengiltä. Salaa lapsesi valtiolta ja kunnilta jos välität lapsistasi.

  1. Noin paperittomat matot tekevät. Eivät luota saatanallisiin kulttuurimarxilaisiin viranomaisiin. Eri uskontoa.

  2. Kaiken lisäksi valtio myrkyttää heti lukuisilla piikeillä jos lapset tehdään virallista reittiä pitkin. Lapset kaapataan kodeistaan jos tiedetään, että vanhemmilla on olemassa lapsia. Suojellaksesi lapsiasi salaa lapset valtiolta ja kunnilta.

 16. Juutalaisten tapa ajatella sisä ja ulkoryhmäläiset on tässä mielessä täysin oikein. Moraali ja muut riippuvat siitä ovatko he meitä vai muita. Tämä on täysin oikein. Valkoiset suvakit tässä ovat väärässä. Valkoiset suvakit saavat nyt vihdoin nenilleen kun suvakoivat ja ovat niin avoimia. Näin järkevästi ajattelevat myös venäläiset omasta ja ulkoryhmästä.

  1. Mutta suomaLaiset on jaettu kahteen porukkaan jotka tappelevat keskenään. Valtaa pitää ryhmä on ulkoistanut kansalliset suomalaiset. Mutta sehän onkin sitä parempaa länsimaista demokratiaa, liberaalidemokratiaa, lue rotuerottelua ja kulttuurikommunista etnistä sortoa. Välineenä viihdeteollisuus ja media, jotka pitää ensimmäisenä kieltää ja tehdä laittomaksi, kuten Afganistanissa.

 17. Nämä älykkäiksi itseään kutsuvat eivät ole hirveän järkeviä ihmisiä. Eivät ajattele kuvioitaan kovinkaan pitkälle ja loppuun asti.

 18. Siihen ei tarvita Mungerin rotupettureita, että tiedetään että talousromahdus tulee. Ja Hitler on tulossa korjaamaan virheet.

 19. Onko tämä Munger juuri niitä valkoisen rodun vihollisia, jotka hyökkäsivät Saksaan ja sodan jälkeen välittömästi mädättivät saksalaisia ja suomalaisia yhdessä brittien ja kommunistien kanssa? Taitaa Munger olla näitä mielisairaita ihmisiä.

 20. ”d) historian vääristelyä esim. omasta alkuperästään (gypsy=egyptiläinen)”.

  Aivan: he eivät ole kotoisin sieltä vaan sinnekin saapuneet toisaalta. Egyptin alueelle he päätyivät muinaisesta Rajastanista jossa Krishna aiheutti muutoksen, kaaoksen ja lopulta suursodan. Ei ollut Bhagavat Gitan kuvailema hyvä kaikkivaltias vaan egohullu. Toora kirjan kautta tapahtui ensimmäinen kansanhallintauskonto.

  Tämä sisältää mm. romanien lähtökohdat https://www.bitchute.com/video/kLFHWzjAthEp/

 21. Ihmiset luulevat, että älykkäinä itseään pitävät pelaavat jotain 4D-shakkia päässään, vaikka ovat vain jälkeenjääneitä oman edun tavoittelijoita. Todellisuudessa eivät useimmiten ajattele yhtään mitään. Ja ovat vain oman kansansa vihollisia.

 22. Olemme olleet kohta kolme vuotta orjia. Voimmeko Marco aloittaa tai eikö meidän pitäisi aloittaa jotkut suunnitelmat siitä, että miten orjuutemme saadaan loppumaan, vai odotammeko lopun elämäämme jotain mitä ei ole tulossa. Älylliset lässytykset pitää lopettaa.

  Ymmärrän, että on vaikea tilanne, mutta millään vaaleilla jne. tätä maata ei pelasteta. Suomi on täysin läpeensä mätä ja tarvitaan muita keinoja. Kohta on taas Suojelupoliisi tuhoamassa ja sabotoimassa ne puolueet.

 23. Nyt on kokeiltu monta vuotta Marcon ja muiden keinoja. Kiitos tästä, mutta nyt siirrytään toisiin laillisiin keinoihin.

 24. Puoluehankkeet ja muut on käyty läpi ja kaluttu loppuun. Nyt on erittäin likaisten, mutta ainoastaan laillisten keinojen aika. Tämä on kolmas vuosi täyttä orjuutta ja emme voi jäädä vatvomaan puolueita. On siirryttävä muihin, mutta vain laillisiin keinoihin. On aloitettava laillinen sotilastoiminta Suomessa.

 25. Miks se ”massiivinen talousromahdus” tulisi? Eihän se tule jos me emme anna sen tulla. Jos elämme niinkuin tähänkin asti niin se ei kosketa meitä. Niinkuin ei koskettanut vuoden 2008 pörssiromahduskaan.

  Nämä romahdukset koskevat aina vain niitä jotka pelaa rahoillaan uhkaleiä. Mutta ei ne koske tavallista työssäkäyvää kansanosaa. Vai muistaako joku edes huomanneesa vuoden 2008 pörssiromahduksen jälkeistä lamaa?

 26. Nämä Mungerit ja muut sairaat ihmiset ovat juuri niitä sairaita paskoja jotka hyökkäsivät Saksan ja Suomen kansoja vastaan, sekä levittivät kaikkea henkistä mätää joka puolelle. Näillä ihmisillä ei ole mitää oikeutta puhua mistään mikä on oikein tai väärin. Kuvottavia rikollisia. Varmaan tehnyt kauppaa jihadistienkin ja kaikkien muiden rikollisten kanssa, kuten muut amerikkalaiset rikolliset. Näillä ihmisillä ei ole vähäisintäkään moraalikäsitystä. He myyvät vaikka oman äitinsä ja isoäitinsäkin rahasta.

  Amerikkalaiset ja britit ovat täysin sairaita ja rikollisia ihmisiä.

 27. Pitääkö tässä oikeasti mennä linnaan istumaan? Mitkään puoluekuviot ja muut eivät Suomessa tule toimimaan, mutta hyvää onnea niiden kanssa. En jää tähän maahan vuosiksi mätänemään rahaeliitin orjaksi. Minulla ei ole siihen aikaa. On tehtävä jotain muuta kuin väitellä älykköjuttuja, tietysti vain laillisia juttuja.

  Myöskään mitkään älykkäät valkoiset eivät tule pistämään tikkua ristiin asioiden hyväksi. He ovat liian ahneita ja itsekkäitä ajaakseen oman kansansa etuja. Rajoja kyllä haluavat pitää auki, tukea monikulttuurisuutta ja kaikkea muuta haitallista paskaa mitä ns. älykkäät ihmiset tekevät.

 28. Rajat eivät turhaan joka paikassa, kuten pihallakin. Jussi ja nimetön ovat silti kun ei omia ajattele, vääristyneet sekasikiöaivoiksi kuten suurinosa maamme asukkaista.

 29. Ilmeisesti tämä geneettinen sekasikiö on vielä tehnyt jälkikasvuakin, kuten muut nykyisen rahaeliitin edustajat. Eli poika tulee jatkamaan valkoisista loisimista ja ihmisten vainoamista.

 30. – Inflaatio
  – Korko
  – Työpaikat
  – Palkkojen ja tukien leikkaukset
  – Verot
  – Massamaahanmuutto

  Talousromahduksessa rahan arvo tulee myös katoamaan.

  Tulet kyllä huomaamaan talousromahduksen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*