Marco de Wit 14 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on yksityiskohtaisesti näyttänyt miten Suomenkin valtamedia jatkuvasti julkaisee Ukrainan sodasta täysin valheellisia karttoja.

 

Ylen Tommi Pylkkö esittää Ukrainan sodasta valekarttoja! Pimittää Mariupolin saarron!

 

 

Tällä viikolla valtamedia on kuitenkin muuttunut realistisemmaksi ja myöntänyt Ukrainan olevan hätää kärsimässä. Kartatkin alkavat olemaan jo jotenkin kiinni todellisuudessa.

 

Siis Hesaria lukuunottamatta. Se elää edelleen omassa todellisuudessaan. Alla Hesarin kartta. Nyt siinä jo näkyy Mariuopolin saarto, mutta Kiovan saarto puuttuu!

 

Tästä huolimatta Hesari kuitenkin muissa jutuissaan koko ajan puhuu Kiovan saarrosta. Naivit lukijat varmaan luulevat kyseessä vain olevan ilmaiskut tai Venäjän pudottaneen laskuväkijoukkojaan Kiovan ympärille. Tykit mukaanaan!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Hesarin Ukrainan sotakartta veti pohjat: Kiovankin saarto puuttuu!

  1. Kyllä dewittu taas satuilee saadakseen Putinin ruplia.
    Miten muka Helsingin Sanomat valehtelee, kun se on todistettu että niillä on ne rynnäkkökiväärit ja että ovat valmistaneet molotovin coctaileja? Lisäksi Venäjä häviää, koska Ruotsi lähetti joitakin sinkoja sinne. Ihan turha Putinin kikkeliä lutkuttavien tarinoida. Zelesnykov on aikamme suurin johtaja ja sankari!!!

        1. Olen, mutta vain pervo. Kaikkihan ne nykyään luokitellaan pervertikoiksi kun femtoowoke for you. Taidat olla anaalipoikia, putkos anuksia.

  2. Sumyn kaupunkikin on ollut jo alusta lähtien täysin saarrettuna ja se on merkittykin saartoneliöllä, mutta vain sen itäpuolella on ton grafiikan mukaan joukkoja. Ilmeisesti muista suunnista sitä saarretaan sitten hesarin mielestä pyhällä hengellä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*