Marco de Wit 14 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana maailmassa Laiton Lehti uskaltaa kertoa ketkä maailmaa hallitsevat ja miten.

 

Sionistit vs. Charlie Munger: Massiivinen talousromahdus tulossa!

 

 

Nyt vaan jonkun pitäisi popularisoida totuus elokuviin ja lauluihin. Tosin siihen ei taatusti saa rahoitusta ja kaiken lisäksi tulee vielä tuomiokin.

 

Onneksi Jones on sentään jo kertonut asian ytimen omassa laulussaan.

 

Kaiken lisäksi video alkaa vielä sitaatilla Laittoman Lehden suosikkipraxeologilta, Ludwig von Misesiltä.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Jones: Monopolirahan luojat vampyyrejä!

 1. Tuomas Malinenkin näyttää olevan Rockefellerien ostettu mies. Iso H:n haastattelussa halusi heti siirtää keskusteluaiheen pois siitä miten tietyt suvut hallitsevat rahakonetta. Malinen haluaakin pitää rahakoneen, mutta siirtää sen amerikkalaisten Rockefellerien haltuun. Tähän sopii se, että hän haluaa mm. Suomen ulos EU:sta, mutta amerikkalaisten rikollisten orjaksi.

  1. Uskaltaako Laiton Lehti haastaa Tuomas Malisen mahdollista petturuutta ja kaksilla rattailla kulkemista? Saako Laiton Lehti hänet tunnustamaan kenen puolella hän oikeasti on? Hänen omat sanansa ja tekonsa eivät oikein vakuuta. Hän kiistää pelaavansa peliä kuten kaikki muut, mutta hän näyttää pelaavan amerikkalaisen pääoman pelejä.

  2. Niinhän se on mennyt 1800-luvulta tähän aikaan Neuvostoliitosta Venäjään, mutta jumala hyväksyy itsevaltiaan ja hän on jeesuksen asemassa ja uskonjohtaja aina etunenässä, kun hän on kertoja mitä Jumala haluaa.

 2. Valkoisissa on se vika, että muille asiat ovat paljon mustavalkoisempaa. Tämän takia Tuomas Malinenkin voi valehdella ja teeskennellä olevansa suomalaisten puolella, mutta samaan aikaan toinen käsi näyttää olevan Rockefellerien raha-arkulla. Myös tavallisten ihmisten pitää pistää nämä ihmiset koville, etteivät he uskalla liikkua kaksilla rattailla. Venäläisille jne. petturin käsite on paljon selvempi.

  Eivätkä kukaan uskalla pistää Malista ja muita koville, jolloin he voivat pelata omaa epärehellistä peliään eri osapuolten välillä. Edes Laiton Lehti ei uskalla kritisoida Malisen petturuutta ja teeskentelyä.

 3. Valkoisten petturien ja oman kansan välille pitää tehdä selvä ero. Tämän puutteen takia Tuomas Malinen ja muut kansanpetturit uskaltavat kulkea kaksilla rattailla, eli samaan aikaan kahdella puolella yhtä aikaa. Hän kuitenkin samalla valehtelee, ettei pelaa mitään peliä. Koska näitä ihmisiä ei koskaan haasteta ja pistää koville, he voivat aina pelata eri puolten välillä ja olla aina jonkun muun kuin oman kansan puolella. Ainoastaan valkoiset antavat oman kansansa eliitin tehdä tätä, jolloin Malinenkin on samalla Rockefellerien puolella ja samaan aikaan selittelee kuinka hän on suomalaisten ja Suomen puolella.

  Laiton Lehti on ainoita jotka voivat haastaa Tuomas Malisen petturuudesta, mutta tekeekö se sitä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*