Marco de Wit 14 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kannattaa alkuperäistä Sveitsin mallia ja niinpä se ei ole sen enempää Ukrainan kuin Venäjänkään puolella. Sen sijaan Laiton Lehti on totuuden puolella eli kertoo asiat niinkuin ne ovat.

 

Tiedonhankintaa kuitenkin vaikeuttaa idän ja lännen valehtelu. Tämä valehtelu tehdään ovelasti sanoja uudelleen määrittelemällä. Venäjä esimerkiksi määrittelee uudestaan hyökkäyksen. Se väittää, ettei se ole edes hyökännyt Ukrainaan, koska kyseessä on vain ”denatsifikaatio-operaatio”.

 

Läntinen valtamedia puolestaan muuttaa ovelasti voiton ja häviön käsitteet.

 

Nato: Venäjä ei voi voittaa Ukrainan sotaa! (Määritelmällisesti)

 

 

Suomen valtamedia on jälleen huonoin valehtelija. Se ihan oikeasti väärentää karttoja ja laukoo täysin ristiriitaisia valheita. Suomen valtamediat jopa esittävät toistensa kanssa ristiriidassa olevia karttoja. Ylen karttojen mukaan Mariupolia ei saarreta, mutta Kiovaa kyllä. Hesarin karttojen mukaan Mariupolia saarretaan, mutta ei Kiovaa.

 

Hesarin Ukrainan sotakartta veti pohjat: Kiovankin saarto puuttuu!

 

Todellisuudessa Kiova on kuitenkin saarrettu pohjoisesta, idästä ja lännestä. Etelä on jätetty auki, jotta siviilit pääsisivät ulos kaupungista. Ukrainan ja lännen propagandan takia puolet asukkaista eli noin 1,5 miljoonaa ukrainalaista on kuitenkin jäänyt kaupunkiin pommitettavaksi.

 

Nähtävästi venäläiset alkavat kyllästyä odotteluun varsinkin nyt, kun ovat saaneet massiivisia tykistö- ja kalustotäydennyksiä. Niinpä on vain ajan kysymys, kun venäläiset saartavat kaupungin myös etelän puolelta. Ensimmäiset hyökkäykset ovat jo alkaneet ja murtamassa ukrainalaisten linjoja.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “Päivän kartta: Murtaminen

 1. Suomen ja Venäjän rajanylityspaikan suljettava. Rajanylityspaikkoja on yhteensä 9. 1-2 voidaan pitää toiminnassa ehkä, kaikki muut suljettava. Eikä vain niin että puomi lasketaan alas. Kunnon betoniesteet tielle.

  Koko rajan pituudelta ei voi rakentaa aitaa mutta kriittisimmät kohdat olisi syytä aidata.

  Droneja, lennokkeja avuksi pitkän rajan vartiointiin. Hankittava myös aseistettuja lennokkeja kuten Bayraktar droneja. Eikä vain muutama kpl vaan suurempia määriä.

  Hankittava lisää risteilyohjuksia.

  1. Ja sitten huomenna läpimätä Suomen hallinto käyttää niitä droneja sinun ja muiden suomalaisten metsästämiseen. Todella fiksua.

   1. Niin ja poliisi surraa kesämökkien ilmatilassa juhannuksessa ja tirkistelevät naisten perseitä. Onks se kivaa sitten, hä? Kyllä meidän pitää puolustaa naisrauhaa.

   2. Se on pieni riski verrattuna siihen että potentiaalinen Venäjän hyökkäysvoima pysähtyy jo rajalle. Taistelu lennokit ovat jo ottaneet paikkansa nykyajan taistelukentällä.

    1. Yksityisyyden ja perusoikeuksien menetys ovat pieni hinta turvallisuuden tunteesta. Näinhän suuri osa idiooteista ajatteleekin. Valtio pitää sinut turvassa. Ei mitään hätää. Anna oikeutesi ja yksityisyytesi valtiolle, niin me kyllä pidämme sinut turvassa.

     1. Kuule valopää, jos Puolustusvoimat hankkii taistelulennokkeja varautuakseen pahimman varalle silloin voidaan kaikki nukkua yömme rauhassa. Poliisilla on ollut jo kauan omia pieniä lennokkeja, samanlaisia mitä saa kaupasta ostaa. Ne ovat ihan eri käyttötarkoitukseen. Ei taistelulennokkeja mitkä kuljettavat ohjuksia/pommeja käytetä siviiliväestöön Suomessa. Ehkä jos Venäjä onnistuisi ne jotenkin saamaan käsiinsä, ne voisi jopa iskeä niillä asuinrakennuksiin.

      Kaikki tuo muu on vainoharhaista soopaa.

  2. Menikö jo pissat housuihin. Suomalaiset ovat nykyisin sisuttomia ia nössöjä pelkureita. Joku muu odotetaan tekemään aina. Ruotsia ja Natoa huudetaan kurkku suorana apuun olemattomia olkiukkoja vastaan.

   Paasikiven ja Stalinin sanoin: suomalaiset ovat harvinaisen tyhmiä poliittisesti.

   Lukekaa historiaa. Ette tunne sitä ollenkaan. Täällä jos ruvetaan pelkäämään, niin saatte pelätä itsenne kuoliaaksi.

   Juutalaiset pelokkain kansa. Pelkopornon ovat onnistuneet levittämään koronalla ja Venäjällä kaikkialle.

   Jeesuskin sanoi, älkää peljätkö. Pelolla hallitseminen ei kuulu suomalaiseen perinteeseen.

   1. Stalin yritti tuhota ja miehittää Suomen.

    Venäjällä on diktaattori joka haikailee Stalinistista/Keisarilliset imperiumia. Ukrainan jälkeen Moldova ja Suomi voivat olla seuraavina Venäjän hyökkäys kohteina.

    Suomi ei saa jäädä yksin suurvalta vastustajan kanssa.

    1. Stalin oli Stalin. Parin prosentin Venäjän imperialistit ovat marginaalissa ja kaikki muut venäläiset pitävät heitä täyshulluina. Nato on Suomen vihollinen siinä missä Kuka tahansa tänne hyökkäävä.

    2. En oikein ymmärrä logiikkaasi. Iso-Britannia ja Yhdysvallat kävivät viime sodissa sotaa Suomea vastaan ja miehittivät Suomea ja nyt haluat päästää heidät uudestaan hallitsemaan Suomea, koska Venäjä… jonka syrjäytti Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen johtamat kommunistit.

     Tässä ei ole kyllä mitään järkeä. Olet täysi idiootti.

     1. Ainoa joka viime sodassa aseellisella ylivoimalla riisti Suomelta suuren osan maata oli Neuvostoliitto. Ja Neuvostoliitto miehitti Porkkalan. Talvisodan jälkeen, ennen Jatkosotaa Neuvostoliitto miehitti Hangon niemen.

    3. Eli annamme naton miehittää Suomen ettei Suomea miehitettäisi?

     Kuulostaa erittäin hienolta ja loppuun harkitulta suunnitelmalta.

     1. Noinhan se natottajien logiikka toimii. Sama jos pyydettäisiin Venäjää miehittämään Suomi. ettei sen jälkeen tarvitse pelätä että Venäjä miehittää Suomen. Heh heh… Natottajat ovat täysiä sekopäitä.

    4. Omissa fantasioissasi pyörii diktaattorit. Eikä ihme, sillä eihän sinulla ole nykyään edes pääsyä kuuntelemaan Venäjän tai sen presidentin lausuntoja, kun kaikki on blokattu. Todellinen Pohjois-Korea tämä maa missä asut, mutta erona on se, että se on oikeasti pahan hallitsema.

  3. Menisi kyllä yöunet koko loppuelämältä, jos Bayraktareja annettaisiin Marinin, Halla-ahon, Haaviston, Ohisalon, Purran, Niinistön, Taposen tai nimettömien hybridikeskuksen perseiden käsiin.

   Juu, tulevat lapseni syntyvät jossain kaukana poissa Suomesta eikä heillä tule olemaan Suomen kansalaisuutta.

 2. Valtamedia väärennä mitään. Marco ”Murskavoitto” Bäckman – Kremlin oma Mikki Hiiri tässä leikkii papukaijaa ja toistelee Venäjän totuuksia sodasta. Voitton piti Marcon mukaan tulla jo viime viikolla, mutta siellä ne Marcon sankarit edelleen seisovat mudassa itku kurkussa ja paskat housussa.

  1. Judemedia levittää valheita, pelkoa ja kauhua. Onko kivaa elämää? Juutalaiset pelokkain kansa. Kuvittelevat että kaikki muut ovat vihollisia. Lukekaa vaikka vanhan testamentin historialliset tarinat. Sotaa naapureita vastaan, valittu kansa siis.

   Suomalaiset ovat EUn valittu kansa. Tänne on neuvoteltu ja sovittu annettavaksi kaikki vittumaiset asiat.

   1. Joo. Ihmisten pitäisi vilkaista Soroksen, Gatesin ja Rothschildien kuvia ja sitten miettiä, että nämä rupiset limakasat tosiaan näkevät oikeat ihmiset (esimerkiksi kauniit parikymppiset urheilijatytöt, joilta nyt amputoidaan molemmat jalat ”Bourlan” piikin jälkeen – jos edes elävät enää) ”hyönteisinä”, joilla ei ole oikeutta omistaa mitään, joilta saa varastaa vapaasti ja joiden elämällä ei ole minkäänlaista arvoa.

    Länsimaisilla ihmisillä on valitettavasti oma ”profeetta mohammed”, jota ei saa koskaan arvostella, taikka tulee silmitön raivo ja ystävyyssuhteet päättyvät välittömästi. Mutta sen sijaan, että tämä olisi oikea historiallinen johtaja ja tietäjä joka ohjaa ja suojelee omaa kansaansa, se onkin kansaan kuulumaton loisryhmä, joka kykenee vain tuhoamaan ja valehtelemaan ja joka on omien sanojensakin mukaan vihan (hatred) fyysinen ilmentymä.

 3. En ole putinisti, mutta jos anarkisti yle ja muut nisteistä vanhuksiin pelotellaan joka päivä showmaisestikin jauhamalla liikaa, kuten koronasta aiemmin eli millä milloinkin peloitella liikaa, vaikka ilmastonmuutoksella, niin en hyväksy vaikka en ole vastaan muuta kuin ilmasto höpötystä Suomen kannalta, menkää Kiinaan ja Intiaan myös feministitkin mukaan tiellä makoilijoiden lisäksi tieltä, tai kaikki samaahan te olette. Kyllä on raiskattu sitten ja köyhä saastevesiolo kun polskitta rinnat paljaina paskakusivedessä roskajätteineen. Jo rannalla uppoaa jätteisiin kuten itse Turkin reissulla, hyi sitä aikaa ja vielä sota oli Kurdeja vastaan ja olisi voinut perua. Nyt viisaana en menisi mihinkään p-reikään. Eikä rahaa tipu pskaan. Enkä äänestä tuhoajia. Oi silloin, mutta nyt kun tiedon saan kuten ei Venäjällä saa kun on median orjina 80% ja muut nettiläiset osaa vaatia oikeaa eli ei lännen haittoja, muttei sotaa turhaa.

 4. Sveitsin mallissa ihmisten mielipidettä kysytään gallupeilla ?

  Millos suomessa nähdöön ?

  Heti eduskunta vaalien jälkeen vuonna 2038 ?

 5. Ai Marcolle ei kelvannut julkaistavaksi kartantekijän identiteetti. Mikähän siinä nyt sitten loukkasi suurta harhaanjohtajaa? Menikö uskottavuus jutuista?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*