27 thoughts on “Päivän kuva: Pormestari

 1. Alakuvassa näet nössöt kokoomuslaiset. Mädätetty moopolikapitalistinen kommunistinen punaviher rappiopuolue hyväksikäyttäjille, verojen kiertäjille ja yritystukia nauttiville.

  Globalisti entinen sisäministeri Kai Mykkänen otti matot ilolla vastaan 2015. Siihen vielä pridetys. Mikä trendipelle ja virran mukana tahdoton ajelehtiva sisuton nössö. Vartiaisesta voisikin tehdä matkailunähtävyyden Helsinkiin. Laitetaan se polskimaan akvaarioon 24/7 ja seurataan Kuinka muuttuu vähitellen planktoniksi!

  Klitshkon isä oli ilmavoimien kenraali Ukrainan armeijassa.

  Tuossa taustalla ero ruokavaliossa, pullamössö estrogeenihelsinkiläispojat ja rautaa ja kettinkiä syövä raskaan sarjan maailmanmestari.

  Kuinka olisi käynyt Klitshko vs. Tyson?

  1. Mykkänen on tunnettu suvakki ja tämän lisäksi hänellä on bolshevistiset sukujuuret, eli ehkä hän on geneettisesti kansanmurhaaja!

  2. Näkisin mielelläni Putin vs Niinistö MMA-matsin. Päättyisi sekunneissa. Toivottavasti kunnon rusahdusten kera.

   Muut Suomen viime aikojen presidentit kuolisivat jo rinkiin nouseville portaille johonkin veritulppaan.

 2. Voin vannoa ettei Klytško ole oikeasti tuolla. Kuten ei kukaan muukaan aseiden kanssa poseeranneista julkkiksista.

  1. Mutta yksi henkilö oli haavoittunut eli tahallaan lähetti ohjuksen lähelle ja sirpaleista sairaalaan. Keimo, karu nimi muuten. Keimo Jussi Poikanen ja tyhjä on nimetön. Ei asiasta hajuakaan kun hs, yle ym. Koordinoi. Ja natseja on joka puolella nuotiota sytyttämässä. Ylellä joka viikko natsit hyökkää ja n-kortti käytössä, vaikka jutkuihin se koski eivätkä kortita. Valkoiset loiset kortittaa itseään.

   1. Omasta mielestään varmaan Venäjän SRV:n suurin vihollinen. Supo, CIA ja Mossad tekee jo ympäri vuorokauden töitä, jotta saisivat hiljennettyä maailman suurimman salaliittojen paljastajan Marco ”Mikki Hiiri” Bäckmanin.

  1. Imperialistiset amerikkalaiset ja britit eivät ole koskaan olleet mitään muuta kuin rikollisia loisia. He tarvitsevat aina isäntäeläintä selvitäkseen.

 3. Täydellisiä betamiehiä. Nämä ovat kaikkein kovimpia sodan vaatijoita, mutta ovat ensimmäisenä juoksemassa karkuun. Sama Jussi Halla-ahon, Sebastian Tynkkysen, Miko Bergbomin yms. kanssa.

 4. Liitytään Natoon. Sellainen uhka poistuu, missä yhdenkään suomalaisen kaupungin pormestarin tarvitsisi ottaa konetuliasetta käsiinsä. Ette te tätäkään julkaise. Olette sananvapauden nimissä bannanneet minut ulos tästä keskustelusta. Hyvää ja aurinkoista kevätpäivää Marco ole ja Marille. Tuokoon se valaistusta teidän pimeisiin ajatuksiinne.

  1. Nato on vihollinen. Se ei edusta Suomen kansaa. Kuolema Natolle. Meidän pitää ottaa esimerkkiä urheilta talebaneilta, jos Suomi liitetään osaksi Naton sotakoneistoa.

  2. Hyvä idea, sehän on sellainen ettei kenenkään tarvi tehdä mitään kun jokainen maa ajattelee samoin, ihme kun on niin vaikea päästä yhteisymmärrykseen. Nyt pois USA ja EU, kyllä kun otan naton niin Nynnystönä oleminen maittaa, ei voi hyökätä Venäjä eikä kumppani Kiina, ei kukaan, kukkia ja halauksia vaan. Meillä on nato, siihen ei pommit tule, muuri yltää kuuhun ja on kaiken kestävä. Sananvapaus 🧎💩😷👈😭😃👀itkeäkkö vai nauraa kun katsoo tyhmyyttänne. Miksi venut hyökkäs äkkiä, jottei ehdi natoon ukRaina eli silleen.

  3. https://m.youtube.com/playlist?list=PLeyiSf8cobKrL_lzrRPhxTsZGPqsuW0ze rise poika se jussin nimellä ja nimettömillä riehuu, mene venyttelemästä salille, kuluu energia eikä tarvi turhaan venytellä, alussa jumppavenytys eli lämpö ja venytys + lopussa. Muista jalkapäivä ja muut. Isot lihakset ensin ettei pilaa pieniä, kun eivät kykene sitten enää. Luonnon laki ja lakki päähän, asento, muista myös lepo. Protskua voit ilman punaista lihaa ja herajauhetta. Kreatiinia, sillä lähtee naminälkäkin. Ennen pumppausta kevyesti leipä, omppu ym….

 5. Luultavasti kaikki olivat myös sivareita. Tai joku ehkä korkeintaan vemppajoukkueen velttoilija. Perheelleen ja ylipäätään kaikille vuosia valehdelleen
  Luihu-Jussin Eiran bunkkeriuho on silti kaikkein irvokkainta. Saa varmaan fantasioilleen kiksejä kun lukee Iltalehden jutun nahkapää Janista ja Juhosta, ketkä tunnekuohuissaan lähtivät taistelemaan Bandera-natsien riveihin odottamatta palaavansa (pari heidän ystävää ovat jo kuolleet Bandera-natsien palkkasotureina) ja ehkä jättäen omat lapset kasvamaan ilman isää, vähän niinkuin Luihu-Jussi joka viidennen lapsensa ja sivuvaimonsa kunnes oli pakko tunnustaa.
  https://archive.ph/olIZI

 6. Hienosti kommentoitu. Luihu-Jussi on hieno lisänimi. Oletteko huomenneet, että Luihu-Jussin ulkomuoto alkaa muistuttaa Hitlerin viimeisten aikojen ulkonäköä. Hitler veti mömmöjä huolella. Entä Luihu-Jussi? Ainakin addiktoitunut nikotiiniin. Kaikki natokannattajat taitvat olla jossain pöllyssä ja ainakin mt-ongelmaisia ihan varmasti.

 7. Se on Klitskollakin jo niin huonot polvet että makuualustan tarvitsee polviensa alle. Muuten on turha koittaa ylös. Jaa mistä tiedän? Sama vika.

 8. Nykytilanteessa on sentään hyvää se että kaikkien päättäjien ja muidenkin todellinen karva alkaa paljustumaan Nato-kantansa suhteen. Enää ei voi sönköttää mistään Nato-optioista ja hämätä ihmisiä vaan nyt alkaa olemaan tilanne, jossa pitää joko kannattaa tai vastustaa.

  1. Nämä natolampaat ja idiootit haaveilevat uudesta Suur-Suomesta, joka tehdään Naton kautta. Italialainen Miki Simeoni vaahtosi siitä viime lauantain Levelissä, kun väitteli Janus Putkosen kanssa. Hävisi 16-0 Putkoselle, kuten Italia jääkiekon MM-kisoissa punakoneelle. Helevetin hieno ottelu!

   Valeoppositio ja valekansallismieliset on mädätetty ulkomaalaisilla. Simeoni yllyttää suomalaisia tapattamaan itsensä Karjalan takaisinottamiseksi Naton hyökkäyksellä Suomen kautta.

   Aitoja 100 % sekopäitä kaikki natottajat. Ansaitsevat kunnollisen lopullisen käsittelyn, ei sääliä, ei armoa. Natottajat ovat suomen kansan vihollisia numero yksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*