25 thoughts on “Päivän video: Femakko

 1. Femakkoja joutuu pelkäämään. Ulkona milloin tahansa femakko voi hyökkääjää aggressiivisesti valkoisen heteromiehen kimppuun. Näin lännessä.

  Näinä aikoina joutuu pelkäämään mm. mediauskovaisia, sotahulluja, koronahysteerikkoja ja natottajia, jotka asuvat Helsingissä, mutta haluavat Karjalan takaisin, ja perustelevat natohakemusta suomen turvallisuuden lisäämisellä, vaikka tarkoituksena onkin Naton aseilla ottaa sotimalla Karjala takaisin. Tarkoitan mm. puolisuomalaista Mikki Sileonia.

  Terve ihminen menee kauppaan ja sieltä ostaa Karjalaa.

   1. Karjala takaisin on so Last season. Mistä noita muumioita kaivautuu takaisin ihmisten ilmoille. Tulipahan selväksi Miksi natottajilla on kova kiima Natoon. Karjala takaisin. Tuolla saatte ainakin sodan aikaiseksi. Kumpiko on nyt turvallisuusuhka suomalaisille Venäjä vai Nato? Nato.

    Sitä paitsi Silokki ei saanut suutaan auki Putkosta vastaan. Rähisi muutaman kerran ja haukkui sitten soittajia. Vajakki kuten muutkin natomurhaajat.

     1. Ei kannata uskoa. Putinistin leiman saa nykyään jo siitä, kun on valtavirran kanssa eri mieltä, mistä tahansa.

     2. Kiitos linkistä. Tosi mielenkiintoista. Tuo Jiri Keronen on äärinatottaja, joka ei suostu puhumaan Syyriasta, Gladiosta, 911, Tonkin tai edes Irakin lasten tappamisesta. Sanaakaan en löytynyt noista aiheesta hänen blogistaan, kun äsken tein haun. Lisäksi hän uskomattomalla tavalla kieltäytyy näkemästä sionistien operaatioita tai edes CIA:n operaatioita. Hän tosissaan selittää, ettei 2014 ollut mitään vallankaappausta, vaikka Nuland siitä lähes julkisesti kerskui. Eli tuo Jiri Keronen ei ole vakavasti otettava analyytikko, vaan äärimmäisen puolueellinen, joskaan en ole koskaan ymmärtänyt miksi. Tietääkö joku muu.

      Liittyyköhän Kerosen sokeat pisteet jotenkin juutalaisiin? Muistan, kun hän joskus kymmenen vuotta sitten tuli täysin hysteeriseksi ja vaati sensuuria liberaalimafia-nimisessä FB-ryhmässä, kun postasin sinne analyyttisen tutkimuksen, joka asiallisesti pyrki todistamaan Israelin ja CIA:n olevan 911-iskujen takana. Ihmettelin jo silloin, että miten sananvapauden puolustajaksi itseään jatkuvasti kehuva henkilö voi niin lapsellisesti vaatia sensuuria. Linkkaamani juttu oli asialinen ja ryhmän sääntöjen mukainen, mutta siitä huolimatta Keronen oli todella aggressiivisen hysteerinen.

      Eipä silti. On tuossa Kerosen kirjoitukessa silti paljon mielenkiintoistia juttuja Putkosesta, joskin eiköhän hän joskus 2017 ihan virallisestikin tullut jonkinlaiseksi Donbassin Ylen johtohenkilöksi ja oli erittäin hyvää kaveria Donbassin diktaattorin kanssa eli siinä mielessä Kerosen paljastukset eivät oikein mitään paljastuksia ole. Vähän sama kuin todistaisi Bäckmanin olevan putinisti. Sitä sekä Bäckman että Putkonen ovat ihan julkisestikin.

      Pitäisi varmaan TAAS kirjoittaa juttu, josssa varoittaisi kansallismieliestä kenttää putinismin vaaroista. Sinänsä naurettavaa, koska eihän kukaan Suomen itsenäisyyttää ja puolueettomuutta puolustava voi olla putinisti, mutta kun ihmisillä on omituinen taipumus olla TOTAALISESTI joko idän tai lännen puolella. Janus Putkonen on idän ja Jiri Keronen lännen eikä kukaan välitä Suomesta, jonka pitäisi olla itsenäinen eli siten myös puolueeton alkuperäisellä Sveitsin mallilla. Tämän takia toi Keronenkin on tosi huijari, koska esittää olevansa vapauden puolella ja silti täysillä puolustaa läntistä imperiumia ja jopa sen sensuuria ja massamurhia.

     3. Marco, riittää varmaan jos sanon vain tohtori Edward Duttonin mutaatioteorian. Kyse ei ole usein mistään muusta. Katso miltä ihmiset näyttävät ja miten he käyttäytyvät… Dutton on myös usein tuonut esille kuinka suvakeilla ja konservatiiveilla on geneettisesti erilainen moraalipohja.

     4. Nimenomaan. Sinänsä surullista, koska suvakiksi synnytään. Niille on usein turha yrittää puhua järkeä, koska ovat tietysti eläimiä ja vieläpä geneettisesti viallaisia eläimiä.

    1. On Donetskin kansalainen. Putkonen ei ole tällä vuosituhannella ole ollut Ylellä töissä. Vapaa journalisti.

  1. Mielipuolista vaatia maahan lisä-alueita kun Suomalaiset eivät enää pienimmässäkään määrin itse hallitse näitä nykyisiäkään. Katsokaa vaikkapa lapin kaivosaluevarauksia jotka KAIKKI ovat ULKOMAALAISTEN yhtiöiden hallinnassa ja miettikää sitten pitääkö tänne vielä päästä vieras armeija noita meiltä VARASTETTUJA alueita vartioimaan?

   Jos se täysin kuvitteellinen ”Venäjän hyökkäys” siellä HELLsingissä niin kovin pelottaa niin pitää poistua maasta. Selvää on kuitenkin se että vihonviimeisiä itsenäisyytemne rippeitä emme tule natohörhörhöjen pelkotilojen takia luovuttamaan.

  2. Hyvin mielenkiintoista jos Miki Sileonikin on päättynyt pahan puolelle ja on alkanut natottamaan. Tuolle tielle ei tule loppua. Ehkä Marco ja muut saavat vielä käännytettyä Mikin takaisin hyvän puolelle ja oikealle tielle?

   1. Heh, Miki on AINA ollut natottaja. Muuten kyllä henkilökohtaisella tasolla reilu tyyppi. Taisi kannattaa Convoytakin. Olen aina yrittänyt yleisellä tasolla (ei suoraan päin naamaa) saada häntä kääntymään natottamisesta ja osittain ehkä onnistuikin, kun puhuin pedonatottamisesta, yms. Ukrainan sota on kuitenkin tehnyt hänestä nyt jälleen kovan natottajan.

    1. Miki kyllä noin muuten vaikuttaa tosiaan rehelliseltä ja suoraselkäiseltä mieheltä. Muille Mikin natottaminen on uutta tietoa. Tarvitaan kovia otteita, että ihmisistä karisee tämä sairas natotuskiima. Mikikään ei taida täysin ymmärtää mistä Natossa on edes kyse?

 2. Agressiivisesti käyttäytyneelle juopolle suvakkilehmälle tuli lähtö ja hyvä niin!

  Miettikää miten läski puolim*** Fatim Diarra villiintyy, kun hän hörppäisee vähän tulilientä!

  1. Vielä enemmän. Noin sitä varovaisesti siirrettiin lehmä vapaille laitumille märehtimään. Silti voisi kyllä femakot antaa puolustautumisesta ja hellästä poistamisesta linnaa ja sakkoja.

 3. Sonnit tai härät viedään sarvista, jos ei halua niin pitää ruoalla houkutella pikku hiljaa, kävis kyllä noihinkin. Siitossonni parhaimmillaan parittelee 36 lehmän kanssa päivässä, muttei yhdenkään tuollaisen.

  1. Tuskin saa edes kostumaan ikinä. Kylmä hieho. Tosin arvostan lehmiä. Kauniita ja sympaattisia eläimiä ovat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*