Marco de Wit 15 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Koko maailmantalous ja geopolitiikka perustuu huijauksiin, koska ihmiset ovat yksinkertaisesti helposti huijattavissa kahdesta syystä: Tyhmyys ja naivius. Nämä huijaukset tulevat vain lisääntymään, koska tyhmyys lisääntyy koko ajan.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

Kaikista eniten huijataan tietysti suomalaisia, koska vaikka he eivät olekaan kaikista tyhmimpiä, niin he ovat ylivoimaisesti naivimpia. Tämän vuoksi suomalaisia on erittäin helppo huijata ns. määritelmähuijauksilla.

 

Suomalaiset eivät nimittäin voi edes kuvitella, että viranomaiset, toimittajat tai ylipäätään kukaan vaihtaisi sanojen määritelmiä lennossa. Sehän olisi todella törkeää ja tekisi kaiken keskustelun todella epäreiluksi ja konfliktinomaiseksi. Eihän kukaan sellaista tekisi!

 

Niinpä suomalaisia on erittäin helppo aivopestä esimerkiksi sotapropagandalla. Ei tarvita kuin joku valehteleva amerikkalainen eversti univorsmussaan vaihtelemaan sanojen merkityksiä, niin 99% suomalaisista uskoo kaiken mitä hän sanoo. Näin amerikkalaisen New York Timesin ja brittiläisen Economistin kaikki sotapropaganda niellään saman tien.

 

Nato: Venäjä ei voi voittaa Ukrainan sotaa! (Määritelmällisesti)

 

 

Vielä helpompi suomalaisia on aivopestä valkotakeilla. Ei tarvita kuin joku valkotakkinen lääkäri selittämään jotain – siis ihan mitä tahansa epäloogistakin – niin 99,9% suomalaisista uskoo välittömästi. Tässä naivismissaan suomalaisilla on taatusti maailmanennätys.

 

Suomalaisten geneettinen naivismi on siis synnyttänyt eräänlaisen titteli- ja pukufetismin, joka saa suomalaiset älyllisesti degeneroitumaan pikkulasten tasolle. Lapsihan ei edes yritä ymmärtää logiikkaa ja totuutta, vaan hänelle riittää puhujan habitus, asema ja sitä signaloiva puku. Jos valkotakkinen lääkäri, poliisiunivormussa oleva poliisi, sotilaspuvussa oleva sotilas tai hienossa puvussa oleva ministeri sanoo jotain, niin sen täytyy olla totta. Tärkeintä on kuka sanoo eikä mitä sanoo.

 

Suomalaiset ihan oikeasti vaikka nuukkaavat itsensä, kun viranomaiset ja valtamedia niin käskevät.

 

Suomalaiset geneettisesti itsetuhoisen naiveja? Nuukkaavat itsensä?

 

 

 

Suomalaisille ei ihan oikeasti tule edes mieleen, että Yle ja lännen valtamedia voisivat olla puolueellisia. Jos ne kaikki kertovat samaa tarinaa, niin sen täytyy olla totta. Vielä vähemmän suomalaisille tulee mieleen, että suomalainen sotilas ja poliisi voisivat olla politisoituneita.

 

Kaikista vähiten suomalaisille kuitenkin tulee mieleen, että lääkäri olisi lääkekartellin edustaja, joka ei oikeasti välitä potilaan terveydestä, vaan on voittojen maksimoimiseksi valmis vaikka tappamaan potilaan esim. D-vitamiinin puutostilalla.

 

Lääkäriliitto murhaa ihmisiä!

 

 

Niinpä suomalaiset oli 80- ja 90-luvuilla todella helppo huijata AIDS-hysteriaan. Siis vaikka maailman kuuluisimmat virologit korostivat, ettei mitään AIDS:ia ole edes olemassa! Monet sairaudet, kuten erikoisemmat tuberkuloosit oli vain uudelleen MÄÄRITELTY AIDS:ksi.

 

Muualla maailmaa monet epäilivät huumeiden ja varsinkin AIDS-lääkkeiden olevan todellinen syy potilaiden kuolemaan, mutta ainoana maana maailmassa KUKAAN ei Suomessa moista uskaltanut epäillä. Niinpä lääkärit tappoivat Suomessa valtavasti homoja.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

Sama kuvio on nyt tapahtunut koronan kanssa. Todellisuudessa mitään koronaa ei ole olemassa, vaan tavalliset influenssat on vain uudelleen MÄÄRITELTY koronaksi. Tämän takia influenssa katosi ja tilalle tuli korona. Kokonaiskuolleisuus ei kuitenkaan noussut, joten ihmisiä piti pelotella muuttamalla 1. viruksen, 2. eristämisen, 3. testin, 4. pandemian, 5. kuolinsyiden ja 6. tilastojen MÄÄRITELMIÄ.

 

Satanistisen koronahuijauksen määritelmäpelin 6 askelta ABCDEF: Feikkipandemiasta feikkitilastoihin

 

 

Näin sitten voitiin tuputtaa ihmisille uusia vaarallisia geeniterapiaan perustuvia koronarokotteita. Tämä sitten ensimmäistä kertaa oikeasti nosti kuolleisuutta sen verran, että ne näkyvät jopa viranomaisten omissa väärennetyissä tilastoissa. Kokonaiskuolleisuuden nousuahan on vaikea pimittää.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Tällöin lääkärit ja valtamedia alkoivatkin yhtäkkiä itsekin puhumaan MÄÄRITELMISTÄ.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Valtamedia kyllä myöntää, että myös sairaalaan joutuneiden määrä on noussut. Lisäksi nämä ovat nimenomaan ROKOTETTUJA. Ei kuitenkaan hätää, koska sairaalaan joutuneet eivät ole kaikki kuolleet. Tämä on tietysti rokotteiden ansiota!!

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Filosofiassa puhutaan falsifioimattomista teorioista. Eli teoria, joka on niin kierosti muotoiltu ETTEI sitä voi todistaa vääräksi millään tavalla. Professori Kevin MacDonaldin mukaan nimenomaan tietyt juutalaiset intellektuellit ovat viimeisen sata vuotta kehitelleet näitä falsifioimattomia teorioita mm. filosofiassa (Derrida), biologiassa (Boaz), taloustieteessä (Marx) ja psykologiassa (Freud). Näin koko läntinen tiede on saatu käännettyä päälaelleen. Samalla ihmiset on saatu niin sekaisin, etteivät he edes protestoi valtaeliitin yksityistä monopolistista rahakonetta.

 

Kaiken kukkuraksi valtaeliitillä eli Rockefellereillä (kemianteollisuus) ja juutalaisilla Rothschildeilla (yliopistot) on suuri rooli myös Amerikan lääkäriliiton AMA:n ja sitä rahoittavan lääketeollisuuden kehityksessä. Varsinkin, kun pandemian määritelmiä muuttelemalla voidaan tilauksesta pysäyttää yhteiskunta ja näin pistää rahakoneen synnyttämä talousromahdus feikkipandemian piikkiin. Jos ihmiset tästä huolimatta nousevat kapinaan, niin se on helppo tukahduttaa tilaamalla jokin feikkipandemia, jonka varjolla voidaan luoda poliisivaltio, luetteloida toisinajattelijat ja kieltää mielenosoitukset. Näinhän Kiina lopetti Hong Kongin ja Ranska keltaliivien mielenosoitukset.

 

Tuskin siis on sattuma, että maailman suurimmat monopolistiset erioikeudet (patentit, immuniteetti) ja siten voitot omaavat yritykset eli lääketeollisuus luo määritelmäpeleillä sellaisia tuotteita ja narratiiveja, joita ei voi todistaa vääriksi.

 

Suomalaisille tällainen kierous ei kuitenkaan tule edes mieleen!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

36 thoughts on “Rokotteet tappavat: Ennätyskuolleisuus! Juurisyynä suomalaisten geneettinen naivius?

 1. Ehkä on vain parempi, että rahaeliitti massamurhaa liian naiivit suomalaiset? Mutta lasten tappamista en voi niellä. Ihmisillä on oikeus tappaa ja myrkyttää itsensä vasta aikuisiällä.

 2. Suomi ja suomalaiset ovat niin hulluja, ettei tässä muuten upeassa maassa voi asua. Suomalaiset ovat niin mielisairaan auktoriteettisokeita, että he murhaavat ja vainoavat kaikkia järkeviä ihmisiä, sekä auttavat viranomaisia vainoamaan ihmisiä. Täältä on pakko muuttaa pois näiden hulluja ja idioottien luota.

 3. Suomi on liian vaarallinen paikka, että täällä voi enää asua. Muut suomalaiset ovat yksinkertaisesti aivan liian hulluja ja auktoriteettisokeita. Tämä tulee aina olemaan helvetillinen maa, kunnes rahaeliitti on tappanut joka ikisen suomalaisen myrkyillään, aivopesulla ja nuukkaamalla.

  1. Ei onnistu. Erotaan yhteiskunnasta. Siirrytään taivasten valtakunnan jäsenyyteen. Linnut lentävät ja kedon kukkaset kukkivat. Ei huolta.

   1. Idiooteilta ei kysytty. Idiootit saavat jäädä orjiksi, mutta älkää idiootit tulko elämään aitokansallismielisten siivellä, kun se sosialismin myrkky ei kuitenkaan maistu ja toimi.

  1. Laman käsite muutettiin Finanssikriisin jälkeen, eikä sitäkään saanut kommentoida valtamediassa. Nykyään ei tule lamaa virallisesti millään.

    1. ”Lama? Mitä tarkoitat lamalla? Sukupuoli? Mitä tarkoitat sukupuolella? Korruptio? Mitä tarkoitat korruptiolla? Tämähän on vain ystävällistä kanssakäymistä ihmisten kanssa ja Bilderberg on vain epävirallinen ajatustenvaihtokokoontuminen. Mitä tarkoitat liittoutumisella? Tämä on vain yhteistyötä. Emme me liittoudu, me teemme vain yhteistyötä.”

     Tämä on käytännössä feminististä, suhteellista ja naisellista käsitteiden vaihtotaktiikkaa, jota eräs ryhmä on kehittänyt jo satoja vuosia Ranskan vallankumouksesta lähtien.

 4. Lisätään vielä orjamainen tottelevaisuus ylempiä kohtaan. Kaikki lähtee kotoa, naisten kasvattamista, etenkin ns. koulutettujen naisten, joilla ei ole tervettä järkeä, lapsista tulee ahdistuneita, auktoriteettiuskoisia ja pelokkaita. Miehet kasvattaVat rennolla otteella selviytyjiä.

  1. Naisia ei pidä koskaan päästää määräämään yhtään mitään, eikä päättämään lasten kasvattamisesta. Muuten käy todella huonosti. Jokainen näkee miten siinä käy jos naiset päättävät jostain asiasta, varsinkin perheen ulkopuolella tai siitä miten lapsia kasvatetaan.

 5. Voisiko Marco kirjoittaa juttua kansallismielisten historiallisista kommunistien kyydityksistä? Varmasti kiinnostaa lukijoita historiallisessa mielessä.

 6. Ihan totta tuo kaikki on vaikka en itse kuulu joukkoon, vaikka olla suomalainen. Aiemmin ajattelin että amerikkalaiset on tyhmiä, mutta nyt tämä virus vouhotus avannut silmät, ja asia onkin juuri tosin päin niin suomalaisia on helppo aivopestä ja syy on käsittämätön usko valtamediaan ja auktoriteetteihin. Amerikassa enää vain 30-40 % uskoo valtamedia uutisiin, täällä Ylen mukaan heidän uutisiin luottamus on gallupien mukaan lähes 100 %.

  1. Kyllä amerikkalaisetkin ovat täysiä idiootteja. He vaan eivät ole naiiveja. Suomalaiset ovat sekä tyhmiä, ETTÄ naiiveja! Amerikkalaisilla ei esimerkiksi ole mitään hajua missä edes joku maa sijaitsee maailmankartalla, mutta haluavat pommittaa kaikki maat. Tällä idioottimaisella tasolla oikeasti liikutaan. Mutta tosiaan, täytyy sanoa, että suomalaisetkin ovat omalla tavallaan aivan samanlaisia idiootteja.

 7. Suomalaisille on myös vaikea tai mahdoton hyväksyä sitä, että suomalaiset sotilaat tekevät huumekauppaa ja harrastavat pedofiliaa, sekä Suomen umpikortuptoituneen armeijan johto valehtelee jatkuvasti suomalaisille, sekä on täysin Naton liittoumab korruptiota.

  Suomalaiset loukkaantuvat heti kun heille kertoo rehellisesti kuinka suomalaiset sotilaat ovat maanpettureita, huumekauppiaita ja harrastavat pedofiliaa eri puolilla maailmaa, vaikka tämä on täysin selvää ja muutkin Naton sotilaat tekevät aivan samaa.

  1. Totta. Suomalaisten on lähes mahdotonta uskoa, että amerikkalaiset ja juutalaiset pyörittävät pedofiilirinkejä. Edes Epstein-keissi ei herättänyt suomalaisia. Ei myöskään Afganistanin pedonatottaminen. Tosin täytyy sanoa, että kansallismielisessä kentässä pedonatottaja-meemi oli ERITTÄIN tehokas ja sulki natottajien suut moneksi vuodeksi. Kun aloitimme miekkarit 2015, niin natottajia oli joka puolella, mutta sitten käynnistimme pedonatottajameemikampanjan, ja natottajat hiljenivät KOKONAAN kansallismielisessä kentässä. Luulin jo, että taistelu on sielä voitettu, mutta nyt pitää taas aloittaa lähes alusta tuon Venäjän Ukrainan valloituksen jälkeen.

   1. Nyt natottajat ovat saamassa ihmiset ”lännen” ja ”Ukrainan” puolelle JA samalla täysin pridetyksen ja ”oligarkkien” puolelle!

   2. Amerikkalaisetkin ovat jo monta kertaa jääneet näistä pedofiliaringeistään kiinni, aiemmin esimerkiksi Dyncorp ja sitten Epstein-rinki yhdessä Israelin Mossadin kanssa! Ei olisi ihme, jos iso osa Suomen sotilasjohdosta on käyttänyt lapsia hyväkseen ja pettänyt vaimojaan, sekä pyörittää huumekauppaa. Näin heidän uskollisuus on varmistettu.

  2. Tiedustelueversti Martti J Kari on täysin Naton lumoissa. Katsokaa vaikka viimeisin Sanna Ukkolan haastattelu. Vrt. vaikka Puopolon Tuomiojan ja Penttilän keskustelu.

   1. Joo, siitä on tullut paljon viestiä. Piti julkaista siitä jo juttu pari päivää sitten, mutta pitää vielä viimeistellä. Otsikko on jo valmis: Rikosilmoitus: Sanna Ukkola ja Martti Kari vihapuhuvat venäläisistä ali-ihmisinä!

    1. Täysin pelle tämä ”tiedustelueversti” josta mainittiin ja näitä on nykyisin koko Suomen Nato-armeija täynnä. Toinen on Yhdysvaltojen armeijan vakoojan kanssa naimisissa oleva Pekka Toveri. Vuotanut kaikki ylimmän tiedustelun tiedot suoraan Yhdysvalloille mm. puolisonsa kautta.

 8. Älä koskaan luota lääkäreihin. Olet heille vain yksi iso pankkitili ja he eivät halua sinun oikeasti tulevan terveeksi ja pysyvän terveenä! Jokainen lääkäri on ahne ja itsekäs valehtelija!

 9. Koronavirus ei ole vaarallinen terveille työikäisille ja lapsille. Muutama päivä vähän kuumetta, päänsärkyä ja niistä pääsee eroon ihan disperiinillä.

  Korona oli pelkkä mediavirus ja normiflunssa oli vaan nimetty uusiksi.

  Kiinassa on täysin sairas nollatoleranssi täysin vaarattomalle flunssalle. Jos siellä ei olisi laitettu täyssulkua, niin missään ei olisi panikoitu niin paljon.

 10. Suomalaisia on tyhmentänyt koulutus. Vaikka läheisiä menehtyy rokotteeseen, suomalaiset eivät tunnusta kuoleman olleen seurausta rokotteesta. 80 % suomalaisista on paljastunut täysin idiootiksi. Äly on tahkottu pois on koulutuksessa, joka on pelkkää manipulaatiota tulevaa orjuutta varten.

  1. Orjiahan se koulutusjärjestelmän onkin tarkoitus tuottaa. Ettei vaan kukaan ajattelisi omilla aivoilla. Armeija om yksi esimerkki tuosta. Järjestelmälle on kauhistus omaehtoinen riippumaton yksilö. Koulutus karsii kaiken itselähtöisen ajattelun. Tapetaan ja nollataan ihmisen oma sisin minuus ja Laitetaan tilalle ulkoa ohjattu järjestelmän ohjaama minuus. Orwellilaista aivopesua. Järjestelmälähtöinen, ei yksilölähtöinen yhteiskunta, jossa elämme kaikkialla maailmassa.

 11. (Korona)viruksen olemassaolemattomuudesta ei puhu yksikään vaihtoehtomedia tai pienpuolue. Kaikki lässyttää samaa ”on se olemassa mutta plaplapla, ottakaa Ivermektiiniä (virustautiin jota ei ole olemassa)”. Mikä näitä vaivaa? Tiihonen, Kavonius, VKK, Kritallit, UMV jne. KAIKKI ovat pihalla. Osa taatusti tietoisesti johtaa harhaan eli kuka niitä naruja todellisuudessa vetelee?

  Tämä ei ole mikään vähäpätöinen asia tajuta ja tuoda julki. Jos tämän annetaan jatkua, niillä on mielikuvitusviruksia ja -variantteja maailmantappiin ja siten aseet julistaa pandemioita pandemioiden perään ja sitä kautta pakkorokotuksia, testejä, lockdowneja jne jne. Nythän valta pandemianhoidoista ja julistamisesta on menossa WHO:lle, valtiot eivät sen jälkeen voi enää päättää miten toimivat pandemioiden suhteen.

  1. Loistava pointti. Asia on todellakin äärimmäisen vakava. Ymmärrän, jos joku aivopesty uskoo patogeenisiiin viruksiin, mutta en ymmärrä, etteivät ÄÄNEKKÄÄSTI vaadi niiden tehokasta ja yksiselitteistä ERISTÄMISTÄ.

   Niinpä KAIKKI skenen hahmot saavat tästäkin useamman agenttipisteen. Tosin koskaan ei pidä aliarvioida tyhmyyttä.

   1. SARS-CoV-2 viruksen olemassaolosta on nyt tehty ainakin 177 tietopyyntöä eri maiden viranomaisille. YKSIKÄÄN ei ole toimittanut todisteita viruksen eristämisestä tai olemassaolosta. Kuitenkin se on niin yleinen että maskia on pidettävä vuodesta toiseen ja tarttuu kulovalkean tavoin jokaisella uloshengityksellä?
    https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/

    Skeptisyys on suotavaa mutta myös todisteiden vaatiminen. Se joka väittää että joku asia on olemassa (virus) ja että se aiheuttaa sitä tai tuota on se osapuoli jolla on todistustaakka. Nämä eri vaihtoehtotyypit ymmärtävät että PCR testi ei kerro yhtään mitään ja on täysin luokaton – mutta kuitenkin pandemiaa pidetään tämän testin avulla yllä. Eli looginen ajattelu päättyy seinään jo tässä kohtaa. Yksi vaihtoehtotyyppi tuossa myönsi suoraan että juu, kyllä hän tajuaa että koronavirusta ei ole olemassa ja seuraava postaus sitten koskikin jo Ivermektiiniä. Eli TIETOISESTI pimittävät tätä asiaa. Eivät ansaitse kyllä minkäänsortin respektiä ainakaan meikäläiseltä. Pelkureita, egoisteja, maksettuja tai tosiaan tyhmiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*