Marco de Wit 16 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Juutalaisten omistama Google on viime vuosina paljastanut karvansa ja neutraali hakukone on muuttunut propagandakoneeksi.

 

Menikö tunteisiin? Google sensuroi Goolag-sanaa!

 

 

Niinpä monet sitten siirtyivät DuckDuckGo-hakukoneen käyttäjiksiki, koska se nimenomaan lupaa, ettei manipuloi hakutuloksia.

 

 

 

 

Ukrainan sota on nyt kuitenkin saanut kaikki paljastamaan karvansa. Ensinnäkin EU ryhtyi sensuroimaan venäläisiä tietolähteitä, kuten RT-kanavan ja sivuston. (Persut ovat tietysti tästäkin onnessaan Halla-ahosta Tynkkyseen.)

 

Myös DuckDuckGo hyväksyi sensuurin ja aloitti manipuloimaan hakutuloksia.

 

 

 

 

 

Tämän jälkeen DuckDuckGo meni sensuurissaan vielä pidemmälle. Nyt se päättää sinun puolestasi mikä on ”oikeaa” informaatiota ja mikä väärää ”misinformaatiota”.

 

 

 

DuckDuckGo:n johtaja on nimeltään Gabriel Weinberg. Sattumaako? Vai onko kyse vain rahan ahneudesta?

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Mikä olisi sensuurista vapaa hakukone? Kerro mielipiteesi mieluiten linkeillä varustettuna.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “EU ja sionistit sensuroivat nyt myös DuckDuckGo-hakukoneen!

 1. Sama porukka on vallannut koko netin. Huhutaan ja pelotellaan, että Venäjä irtautuu kohta netistä ja kykenee sitten pimentämään netin globaalilla tasolla.

 2. Onhan niitä erilaisia. Eri tarkoitukseen eri koneet.
  Metaengine tarkoittaa että se käyttää hyväkseen muita hakukoneita, useimmiten Bing, Google ja joku muu.
  Olin käyttänyt paljon Qwant . comia, sekä Presearch . comia ja välillä Startpage . comia Duckin ohella, mutta nyt niidenkin hyöty on heikentynyt. Samaa huomaan Swisscowssa.

  Kokeilin äsken (hakusanoja liittyen covidiin ja ryssien sivustoihin – näyttääkö ne niitä ’väärän tiedon’ sivustoja siinä missä Totuusministeriön hyväksymiä) Mojeek . com ja Searchencrypt . com ja tulos oli ok. Täytyy jatkaa kokeilua.

  Yandex . eu olen käyttänyt erityisesti valokuvahakukoneena ja sehän on ryssäkone joten antaa myöskin sellaisia hittejä joista Suomi-ALE Niinistö ja Luihu-Jussi raivostuisivat.

 3. RT:ltä näkyi aina Youtubessa todella hyvät heidän kuvaamansa pitkät autenttiset livestreamit Euroopan kuohunnoista, joita EU:ssa joko pimitetään, valehdellaan tai leikellään sopivaksi. Nyt on voitu kätevästi sensuroida myös ne pois.
  DuckDuckin johto on selkeesti ainakin jotain Halla-ahon kaltasia hysteerisiä Ukrainan puolustajia.

  1. Marco, ei toi vitunviljely sovi oikein sulle. Jatka mielummin vain sillä fuckin älykääpiö ja narttu linjalla. Se on enemmän sun juttu.

 4. Vielä sekä duckduckgo.com ja brave ; molemmat löysivät injektiopiikki.comin . Mutta minulla on brave ”pohjalta” asti, eli kaikki googlen osat on hakukone ja selainpuolelta poistettu; ja kone herjaa koko ajan, että ”one tatch” ei ole käytössä ja translaattoria ei ole asennettu. Mikkisoftan pojat siis koko ajan koittaa jotakin haittaohjelmaa saada koneelleni ? Me kaikki siis olemme jonkintasoisen sensuurin kohde KOKO AJAN ! Archive.is -pilvipalvelun Suomen hallitus MAKSOI hiljaiseksi Suomessa ! Nyt uutta archive.today pilvipalveluakin hakukoneet sensuroi . Tässä esimerkki: archive.today/kimmoleaks.fi ei löydy; ilman, että menet archive.today-palveluun pelkästään ja käytät pilvipalvelun sisäistä hakukonetta kimmoleaks.fi ; niin näin”helposti” julkisia valtiohallinnon asiakirjoja pääsee lukemaan !

  Koittakaa itse eri hakukoneilla tätä !

 5. Brave search and Presearch mainitaan usein. En ole itse ehtinyt tutkia, olen lähinnä lukenut kommenttiketjuja. Lisäksi Swisscowsia, jota olen käyttänyt itse viimeisen vuoden, ehdotetaan silloin tällöin, joskaan ei niin usein kuin noita kahta ensimmäistä.

 6. Ahaa! hakukoneen johtaja on esinahaton pedonatottaja! Kuka olisi uskonut?

  Onko esinahattomalla johtajalla kenties kotona bacha bazi-kansaa majoituksessa?!! Hyi yääkh!!!

 7. Marco, toi naurettavaa että kun mitään muuta ei enää keksitä niin kaikki toisinajattelijat eli ns. sinun vihamiehet leimataan sitten pedofiileiksi. Nolo kuuttakymmentä käyvä katkera ukko. En sanonut olevani satanisti vaan kysyin että mitä vikaa satanismissa on.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*