Marco de Wit 16 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo vuosia ollut massiivisten spammiatakkien kohteena. Erityisesti hyökkäykset ovat kohdistuneet ensin islamisaation vastaiseen Rasmus Paludan-juttuun ja sitten Laittoman Lehden maailmallakin luettuun Epstein-aikajanaan.

 

Massiivinen hyökkäys Laittoman Lehden kommenttiosioon

 

 

Viimeisen parin päivän aikana spammia on ENSIMMÄISEN kerran alkanut kuitenkin tulemaan myös Venäjältä. Mistähän se johtuu??

 

Tässä esimerkki.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Ihme ja kumma: Laittomaan Lehteen tulee nyt myös venäjänkielistä spammia!

  1. Eiköhän nuo ole vain uudet oheistukset sinulle päivän totuuksista. Älä levittele työsalaisuuksiasi täällä, en usko että Kreml arvostaa.

  2. Onko tuo tullut Venäjältä vai Ukrainasta? Sotakartatko paljastivat, joku botti on laitettu hakemaan Ukraina-aiheisia artikkeleita.

    1. Testaa pääseekö suoraan läpi kaatamaan laittoman lehden. Yksi kun pääsee läpi kräkkää koko pääsyn suoraan ja tuuttaa omaa agendaa ja lopuksi kaatuu koko nettisaitti.

        1. 95 nevöföget pistettii tietokoneelle kirjastoon luenta laite, sai tietoon että äsköinen mies etsi kissmyässistä seuraa, eikä siinä vielä kaikki, tiedettiin kun lopussa panettiin niin seuraavana päivänä käyttis ja salasanat kirjaston koneeseen. Hallittiin koko kirjastoa 95 eli 2005. Sitten naurettiin kun yksi yritti alaikäisistä seuraa etsiä, hah. Laitettiin työpöyälle ja sen nimi ennen tuloa taas.

  3. Toi on jonkun bulgarialaisen kommentti, jossa linkannut vuoden 2011 juttuun maansa pääministerin Boiko Borisovin ehdolla olemisesta vuoden jalkapalloilijaksi. Sen enempää ei kommentista tai uutisesta ota selkoa, mutta toi mediapool.bg on ainakin länsimielinen uutissivusto.

  4. Että viestit ovat venäjänkielisiä ei takoita, että lähettäjä on venäjänkielinen. Se tarkoittaa, että spammi on kohdennettu venäjänkielisille sivustoille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*