Marco de Wit 17 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Naisjalkapallo ei ole sama urheilulaji kuin miesten jalkapallo. Kaukana siitä. Kaiken lisäksi suuri osa pelaajista on aggressiivisia lesboja, jotka karkoittavat naiselliset pelaajat.

 

Tosin on sitten lesboja tai ei, niin taidot ei päätä huimaa.

 

Naisten jalkapallo

 

 

Toki on hyvä, että naiset urheilevat, mutta ikävä kyllä femakot vaativat ihmisiä kohtelemaan naisjalkapalloa ”tasa-arvoisesti” miesjalkapallon kanssa. Eli saman verran palkkaa, tukiaisia, media-aikaa, valmennusta, jne. Tämä on tietysti todella törkeää mieskatsojen ja veronmaksajien riistoa. Ja myös niiden naisten, jotka eivät jalkapallosta välitä tuon taivaallista.

 

USA:n naurettavalle naisten jalkapallojoukkueelle järjestetty voitonparaati

 

 

Naisten jalkapallopeliä on kuitenkin mukava katsoa, kun katsoo sitä eräänlaisena missien komediana.

 

Varoitus! Alla olevassa videossa TV-selostaja vihapuhuu! Patriarkaalisen seksistinen miesselostaja kehtaa väittää, ettei ole koskaan ennen MILLÄÄN TASOLLA nähnyt niin surkeaa potkua kohti maalia.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Naisjalkapalloa vai komediaa?

 1. Ei kai naisten pelitaidoilla ole väliä. Naispesäpalloakin kuulemma katsotaan vain perseiden takia itsensä pelaajien mielestä. Kovia lesboja ovat kyllä. Natisuttavat sänkyä kolme kertaa päivässä treenileireillä taukojen aikana. Vetävät kaljaakin kuin miehet.

   1. Itse asiassa tuosta voisi kehittää terveyttä edistävän bisnesnallin. Joku taho perustaa ihan avoimesti hottis-joukkueen jossa on eri muotoja omaavia terveitä naisia ketä on kiva katsella.
    Sitä mukaa kun lipunmyynti kasvaa aina HEIDÄN otteluissaan, voi SoccerHotticset (R) vaatia isomman siivun lippumyynnistä, aivan kuten vaikkapa UFC:ssä ja nyrkkeilyssä. Pinnallista kyllä, mutta myös tosiasiat tunnustavaa. Ylivoimainen enemmistö kaikesta urheilusta ei kerää suurta yleisöä, koska ei se ole tarpeellista, eikä sen varsinainen ideakaan. Urheilu on olemassa yksilön omaa hyvinvointia varten, ei bisnestä varten, joten jos bisnestä haluaa, pitäisi rakentaa sen päälle mitä markkinat suovat. Näin on toimittu Beach Volleyballissa ja se toimii. Siitä siis mallia. Tämä ei tee miehistä eikä naisista tolloja ja bimboja, eikä sekota parisuhdemarkkinoitakaan, koska (femakot poislukien) kukaan ei ole täysin harhainen sen suhteen, minkälaisen ihmisen kanssa kannattaa pariutua (terveen ja tasapainoisen kanssa – se riittää enemmän kuin hyvin! *lisähuomautuksena femakoille)

  1. Voithan kertoa totuutta nykyidiotismista ”tasa-arvo”, joka oli ylellä palomiehistä, että jossain paikkakunnalla on jo kumpiakin yhtä paljon. Ei edes kaikki miehet lähellekään pääsisi palokuntaan kenttätöihin ja sitä vaaditaan. Miksi ei sitten ihmistyöhön sosiaalimattomampia ja alaan tylsistyneitä miehiä. Lastenhoitajaksi, kätilöiksi, synnytyslomalle ym. yhtä paljon miehiä. Miehille tekorinnat millä imettää jotta tulee yhtä paljon läheisyyttä ja imetysrintaliivit. Japanissa on ollut kauan miesten sukkahousut, mutta pervomaahan se onkin ollut, kun ei seksuaalisuutta luonnostaan saa näyttää mennään pintaa syvemmälle.

  1. Sulla on kyllä pointtia tuossa. Eri säännöt jollekin naisliigalle? Ei tartte pistää odotukset samanlaisiksi kuin miehille.

 2. ”Kaiken lisäksi suuri osa pelaajista on aggressiivisia lesboja, jotka karkoittavat naiselliset pelaajat.”

  90-luvulla oltiin perillä naisjalkapallosta – toi oli totta jo silloin. Parhaimmat pelaajat hakivat oppia usasta, lesboja sielläkin.

  Paras naislaji maailmassa on suomalainen pesis, senkin voisi lakkauttaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*