Marco de Wit 17 maaliskuun, 2022

 

Monet suomalaiset eivät tajua, että Suomi on maailman keskipiste.

 

Siis geopolitiikan keskipiste. Onhan Suomi sotilaallisesti äärimmäisen tärkeällä paikalla Pietarin porteilla.

 

Hyökkäysmahdollisuudet

 

 

Geopoliittisesta asemastaan johtuen Suomi on aina ollut kirjaimellisesti täynnä sekä idän että lännen agentteja. Ei siis ihme, että sekä itä että länsi taistelevat raivoisasti myös Suomen kansallis- ja vapausmielisen aktivistikentän hallinnasta. Toisaalta ovat Uuden MV-lehden johtamat putinistit ja toisaalta ovat persujen johtamat himonatottajat. Ainoastaan Laiton Lehti haluaa Suomen pysyvän vapaana, itsenäisenä ja/eli puolueettomana alkuperäisen Sveitsin mallin mukaisesti.

 

 

Aitokansallismielinen kartta. Versio 1.2

 

 

Sekä putinistit että natottajat käyttivät matutulvaa hyväkseen luikerrellakseen kansallismielisen aktivistikentän johtoasemiin. Näin he pyrkivät saamaan haltuunsa mielenosoitukset ja siten myös erittäin tärkeän katuherruuden. Maidanit ja Convoyt ovat hyvin osoittaneet, että katujen herruus on suuri valta, jolla voidaan myös kaataa hallituksia.

 

Putinistit ja natottajat käyttivät matutulvaa hyväkseen kaapatakseen myös puolueita. Putinistit tekivät tämän kaappaamalla polpon ja Demla-tuomarien avulla SKE -puolue osittain putinistien käsiin. Näin varmistettiin myös, ettei SKE järjestäisi enää Maidaneita tai islamisaation ja koronatyrannian vastaisia mielenosoituksia.

 

Samoihin aikoihin natottajat puolestaan ottivat haltuunsa persut, joista oli tullut natokysymyksessä vaa’ankielipuolue. Jos persut vastustaisivat Nato-jäsenyyttä yhdessä monien keskustalaisten ja vasemmistolaisten kanssa, niin Suomea ei ikinä voisi viedä Natoon. Niinpä natottajien oli pakko ottaa persut haltuun. Tämä tehtiin Niinistön ja Lipposen kanssa Suomen ruotsinkielisen pääoman käsiin, EU:iin, euroon ja natokumppanuuteen vieneen Matti Putkosen johdolla, joka 2010 loikkasi demareista persuihin jatkamaan likaista työtään.

 

Persujen Matti ”Vapaaherra” Putkosen pomo Jacob Wallenberg vierailee Suomessa

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on kertonut kuinka Matti Putkonen on Sauli ”Salora” Niinistön tavoin lapsesta asti kirjaimellisesti kasvatettu ruotsinkielisen pääoman frontiksi eli rakkikoiraksi.

 

Persujen takapiru Matti Putkonen RKP:n ja Serlachiuksien palkkasoturi? Osa 1.

 

 

Alussa Putkosen ja Soinin yhteistyö toimi hyvin ja persut saivat 2011 suuren vaalivoiton eli jytkyn. Pian puolueeseen alkoi kuitenkin virtaamaan paljon uusia jäseniä, joten Putkonen ja Soini pelästyivät menettävänsä johtoasemansa suurpuolueeksi nousseissa persuissa. Tällöin Putkonen ehdotti Soinille ennenkuulumatonta ideaa: Äänestyskoneita!

 

Putkosen ja Soinin oli kuitenkin erittäin vaikea selittää rivipersuille miksi Perussuomalaisen puolueen pitäisi olla Suomen, Euroopan ja ehkä koko maailman AINOA puolue, jonka puoluekokousäänestyksissä käytettäisiin äänestyskoneita. Varsinkin, kun niillä ei voi edes suorittaa äänten tarkistuslaskentaa!

 

Putkonen tajusi, että nyt tarvittiin sekä persu- että valtamedian tuki. Tällöin tapahtui jotain ihmeellistä: Soinin pahimman vihamiehen, himonatottaja Jussi Halla-ahon oikea käsi, Matias Turkkila nostettiin 2012 persulehden päätoimittajaksi. Näin Putkonen, Soini ja Halla-aho saivat tehtyä Nato-diilin äänestyskoneiden tuomiseksi persuihin.

 

Diplomi-insinööri Turkkilan tehtäväksi jäi toisaalta selittää tyhmimmille rivipersuille äänestyskoneiden olevan turvallisia ja toisaalta päätoimittajana sensuroida älykkäämmät kriittiset rivipersut.

 

 

Turkkilalle kieroilu tulee ihan luonnostaan, koska hän on ihan geneettisestikin alhaiset testotasot omaava pelkurimainen luihu. Siltä hän myös näyttää. Tohtori Edward Dutton onkin hyvin todistanut, että ulkonäkö ja luonne korreloivat hyvin pitkälle.

 

Ei siis ihme, että nyhverömäinen Turkkila on feministi ja puolisuvakki. Tämä Turkkilan suvakkipuoli on usein järkyttänyt tavallisia rivipersuja, jotka eivät siten ole häntä koskaan suostuneet valitsemaan mihinkään merkittävään luottamusasemaan. Vuosien ajan moni onkin ihmettellyt miksi vaaleista toiseen huonosti menestyvä puolisuvakki saa johtaa persulehteä. Vastaus on yksinkertainen: Hän on luottonatottaja, joka osasi myös nuoleskella Soinin suvakkipuolta.

 

Turkkila on niin kova U$Srael-fani ja russofobi, että oli jopa valmis pimittämään Amerikan ja Israelin liittoutuneen Syyriassa jihadistien kanssa Venäjää vastaan.

 

Päätoimittaja Matias Turkkila pitää kiinni jihadisteja puolustavasta valeuutisestaan

 

 

Aivan kuin todistaakseen suvakkiutensa Turkkila meni päätoimittajaksi tulon aikoihin 2012 naimisiin pomottavan femakkotoimittajan, Sanna Ukkolan kanssa. Ukkola on tullut tunnetuksi myös epäterveellisistä elämäntavoistaan ja valtavasta lihavuudestaan, jota hän jatkuvasti käy selittelemässä valtamediassa.

 

 

Kuvassa linkki Katson juttuun

 

 

 

Sinänsä ei olisi väliä, jos Ukkola pomottaisi Turkkilaa vain kotonaan, mutta tämä Ohukainen ja Paksukainen -parivaljakko on tehnyt kaikkensa mädättääkseen kansallismielistä kenttää. Siis todella monella tavalla, kuten suvakismilla, koronatyrannialla ja kaiken kukkuraksi vielä himonatotuksella.

 

Ukkolalle tämä mädätys tulee ihan kuin luonnostaan myös toimittajasuvun geeneistä. Hänen äitinsä oli nimittäin liberaalipuolue LKP:n mädättänyt ja tuhonnut toimittaja-kansanedustaja Tuulikki Ukkola, joka sitten palkaksi pääsi myöhemmin kokoomuksen natottavaksi kansanedustajaksi. Ihan kuin Ukkolan suvulla olisi joku missio mädättää kaikki puolueet sotahulluiksi suvakkipuolueiksi.

 

(Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit yritti 90-luvun alussa taistella Tuulikki Ukkolan LKP-siipeä vastaan tukemalla silloin vielä aitoliberaalin monimiljonääri Jussi Pajusen LKP-siipeä, mutta Pajunen hävisi. Lopulta myös Pajunen möi itsensä ja loikkasi kokoomukseen päästäkseen Helsingin pormestariksi.)

 

Tuulikki Ukkola. Kuvassa linkki Wikipediaan.

 

 

 

Mädättämisen tekee erityisen vaaralliseksi, että Matias Turkkila ja Sanna Ukkola ovat korkeakoulutettuja omaten noin 20 pistettä korkeamman älykkyystason kuin rivipersut. Niinpä he pystyvät helposti hämäämään persujen rivijäseniä ja viemään heitä kuin pässiä narussa.

 

 

Mikä on persujen ÄO? Selittää natsipassin ja äänestyskoneet?

 

 

Turkkila ja Ukkola ovat hyvin ylpeitä ihmisiä ja vallantunnossaan myös innokkaita jahtaamaan ja kiusaamaan kriitikoitaan. Ukkola meni muutama vuosi sitten jopa niin pitkälle, että soitti yhden kriitikkonsa TYÖNANTAJALLE. Tämä oli liikaa jopa Julkisen Sanan Neuvostolle.

 

Neuvosto toteaa, että tässä tapauksessa toimittajan häiriköinniksi leimaamissa tviiteissä oli kyse ainoastaan yleisön edustajan esittämistä kärjekkäistä ja satiirisista kommenteista. Neuvosto pitää paheksuttavana sitä, että toimittaja oli työstään saamansa kritiikin vuoksi yhteydessä yleisön edustajan työnantajaan ja kehotti keskustelemaan asiasta työpaikalla.

Neuvoston mukaan toimittajalla oli vahingoittamistarkoitus, kun hän toivoi, että yleisön edustajaa puhuteltaisiin hänen työpaikallaan. Tällainen toimintatapa on omiaan rajoittamaan sananvapautta, jota journalistien tulisi kaikin keinoin puolustaa.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Matias Turkkila ja Sanna Ukkola ovat myös taitavia valehtelijoita ja moralisoijia. He korostavat olevansa itsenäisiä ja rehellisiä toimittajia, vaikka vaikenevat kaikista persujen kierouksista. Kumpikaan ei ole esimerkiksi sanonut sanaakaan Matti Putkosen maanpetturitaustasta tai edes hänen johtamistaan farssimaisista puoluekokouksien äänestyskoneista. Päinvastoin. Turkkila ja Ukkola olivat 2013 nimenomaan auttamassa Putkosta ja Soinia äänestyskoneiden tuomisessa persuihin.

 

Tuolloin jo persulehti Suomen Uutisten päätoimittajana ollut Matias Turkkila nimittäin piti huolen, että äänestyskoneita vastustaneiden ääni sensuroitiin. Ukkolan ja tämän toimittajasuvun tehtävänä oli puolestaan pitää huoli, ettei valtamedia nostanut asiasta meteliä. Suomen puoluejärjestelmässä täysin ennennäkemättömät äänestyskoneet tuotiin siis persuihin nimenomaan Putkosen, Soinin, Turkkilan ja Ukkolan yhteistyöllä. Kaikki tämä tietysti Naton käskystä ja juuri presidentiksi tulleen natottavan Sauli Niinistön siunauksella.

 

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

Naton suuret suunnitelmat menivät kuitenkin pieleen, kun 2014 Krimin kriisin jälkeen Soini ei suostunutkaan täysillä natottamaan. Soini nimittäin tajusi lähes kaikkien perussuomalaisen puolueen jäsenten olevan Natoa vastaan eikä muutenkaan ollut valmis ihan täysin myymään itseään Natolle. Soinia myös suuresti ärsytti Putkosen pomoilu. Niinpä sitten äänestyskoneita hallitseva Putkonen sai Natolta käskyn vaihtaa natoskeptisen Soinin himonatottavaan Halla-ahoon.

 

Putkosen tehtävä ei äänestyskoneista huolimatta ollut kuitenkaan helppo varsinkin, kun Soini hallitsi pitkälle persukenttää. Putkoselle tuli kuitenkin kaksi onnenpotkua: Ensinnäkin matuaalto heikensi hallituskiimassa olleen Soinin suosiota. Toiseksi persulehti Suomen Uutisten tehokkaasti verkostoitunut päätoimittaja Matias Turkkila alkoi täysillä juonittelemaan Soinia vastaan.

 

Turkkila ovelasti rakensi Halla-ahon ympärille hämmästyttävän koalition, jossa toisaalta oli Huhtasaaren kaltaisia uskovaisia konservatiiveja ja toisaalta Tynkkysen kaltaisia arvoliberaaleja. Tämä epäpyhä koalitio sinetöitiin ovelasti islamkriittisyydellä. Näin Turkkila varmisti, että Halla-ahoa tuki puoluekokouksessa noin puolet ja Putkosen äänestyskoneet sitten vielä varmistivat, että Halla-aho voittaa. Soini oli lyöty.

 

Soini piti nimenomaan Turkkilaa pääkieroilijana ja vallankaappauksen aivoina.

 

Kuvassa linkki Demokraatin juttuun

 

 

Ihan oikeasti todennäköisyys on melkoinen, että sekä Turkkila että Ukkola ovat viimeiset kymmenen vuotta systemaattisesti toimineet jossain yhteistyössä läntisten tiedustelupalveluiden kanssa. Mikään muu ei näytä selittävän Turkkilan rakettimaista nousua pahamaineisista Hommafoorumista ja Sisusta suoraan persulehden päätoimittajaksi. Natoyhteydet selittäisivät hyvin miksi Soini piti kyytä polvellaan antaen Halla-ahon oikean käden eli Turkkilan olla persulehden päätoimittajana. Mitkään muut kuin natoyhteydet eivät myöskään selitä 2017 puoluekokouksen äänestyskonefarssia ja siitä vaikenemista.

 

Jos joku Suomen politiikassa on CIA:n agentti, niin persujen äänestyskoneita hallitseva Turkkilan ja Ukkolan yhteistyökumppani Matti Putkonen.

 

Persujen ”työmies/vapaaherra” Matti Putkosella CIA-yhteyksiä?

 

 

Putkonen ja Turkkila yhdessä Ukkolan taustatuella järjestivät Jussi Halla-ahon puheenjohtajaksi, jotta koko persujohto voitaisiin täysin natottaa ja viedä persut hallitukseen leikkaamaan ja natottamaan. Tässä vaiheessa porvaripuolueet olivat kuitenkin jo niin femakoituneet, etteivät varsinkaan niiden naisjärjestöt hyväksyneet Halla-ahon johtamia persuja natohallituskumppaniksi. Niinpä sitten Putkonen ja Turkkila päättivät vaihtaa Halla-ahon avoimesti itseään viherfeministiksi kutsuvaan Riikka Purraan.

 

Miksi Riikka Purra on autovastainen?

 

 

Putkonen, Turkkila ja Purra joutuivat kuitenkin paniikkiin, kun tajusivat EU:ta, euroa, koronatyranniaa ja Natoa vastustavan konservatiivin, Ossi Tiihosen pyrkivän 2021 puheenjohtajaksi tosissaan. (Tai ainakin puolitosissaan, kuten LL valitti.) Niinpä Putkonen varmisti, että puheenjohtajaehdokkaiden vaalikiertue peruutettiin.

 

Jopa aikaisemmin vallan vahtikoirana toimineet persunuoret peruuttivat oman perinteisen puheenjohtajatenttinsä. Lopulta järjestettiin vain yksi puheenjohtajatentti ja sekin Matti Putkosen johdolla, vaikka jäsenistö ei ole koskaan valinnut häntä persuissa mihinkään asemaan.

 

PS-nuorten pj-paneeli peruutettu! Jenna Simula tukee broileri Miko Bergbomia?!?

 

 

Turkkila puolestaan varmisti, että persujen lehdessä, Suomen Uutisissa ei mainostettu ketään muuta kuin Purraa. Tästä alkoi kuitenkin tulla paljon valituksia, joten puheenjohtajatentin ajaksi Putkonen sulki puoluetoimiston ja Turkkila persulehden. Näin ei tarvinnut kertoa tasapuolisesti puheenjohtajaehdokkaista.

 

 

Persujen rivijäsenet suuttuneet Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkilalle

 

 

Turkkila siis sensuroi Tiihosen ehdokkuuden persulehdessä samalla kun Ukkola auttoi valtamediassa hypettämään Purraa ja toisaalta demonisoimaan Tiihosta hulluna ”koronadenialistina”. Ukkolan hyökkäys oli niin törkeä, että Iltalehti suostui antamaan Tiihoselle mahdollisuuden vastineeseen.

 

Kuvassa linkki Tiihosen vastineeseen

 

 

Selvästikin Naton kätyrit Putkonen, Halla-aho, Turkkila ja Ukkola olivat päättäneet, että natohallituskelpoisuuden varmistamiseksi feministi Riikka Purra tehdään puheenjohtajaksi sanovat anti-feministiset persujäsenet sitten miten tahansa. Toimittajat Turkkila ja Ukkola yhdessä polpon ja mediapoolin kanssa pitivät sitten huolen, ettei tule mitään tutkimusta massiivisesta vaalivilpistä.

 

 

Valtamediakin kysyy: Mihin katosi persujen pj-kisan 700 ääntä?

 

 

Näin sitten saatiin Purra puheenjohtajaksi ja alettiin pikamädättämään puoluetta hallituskelpoiseksi. Naton käskystä persut jopa suostuivat ottamaan Suomeen Pohjoisen Liiton pedoafgaaneja.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Tämäkin oli kuitenkin vasta alkua ja seurasi yli tusina takinkääntöä liukuhihna-aborteista pakkorokotuksiin. Laiton Lehti oli ainoa media, joka näistä takinkäännöistä kertoi. Mystisesti VKK:n, UMV:n ja tokentuben putinistit olivat näistä kaikista takinkäännöistä yhtä hiljaa kuin persujen farssimaisista äänestyskoneista.

 

Ihan kuin sekä putinistit että natottajat haluaisivat YHDESSÄ tuhota Sveitsin mallia kannattavat aitokansallismieliset, jotta ihmiset pakotettaisiin valitsemaan Naton ja Venäjän välillä. Näin aidosti itsenäiset voimat eivät voisi toimia kaduilla ja kabineteissa. Niinpä persut ja VKK myös liittoutuivat kesyttääkseen kansan kannattaman Convoyn juuri silloin, kun se oli käynnistämässä Euroopan laajuisen dominoefektin.

 

Miksi persujen vpj. Mauri Peltokangas ja VKK:n Panu Huuhtanen auttoivat polpoa murtamaan Convoy-muurin?

 

 

Lopullisesti putinistit ja natottajat kuitenkin paljastivat karvansa, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Toisaalta UMV ja VKK toistivat Venäjän propagandaa ja toisaalta valtamedia ja persut Amerikan sotapropagandaa. Halla-aho jopa vaati Suomea mukaan sotaan!

 

Jussi Halla-aho seonnut: Julisti sodan Venäjälle. Vaatii Suomea hyökkäämään. Ei pelkää ydinaseita!

 

 

Samaan aikaan Halla-ahon oikea käsi, Matias Turkkila teki Suomen Uutisista sotapropagandalehden. Turkkila armotta sensuroi Natoa kritisoivat kommentit samalla, kun yhdessä Matti Putkosen kanssa pyöritti kiusaus- ja sensuuririnkiä, jolla pyritään hiljentämään persukentän natokriitikot.

 

Turkkila jopa teki perussuomalaisen puolueen studiossa lapsellisen videon, jossa hänen haastattelemansa täysin random ”kartografipersu” toisti kaiken mahdollisen natopropagandan. Tosin tämä propagandisti myönsi, ettei tietoa ole hankittu vertailemalla idän ja lännen väitteitä, vaan kaikki tieto on tullut lännestä. Kaiken kukkuraksi tämä täysin epäpätevä natopersu unohti puhua sanallakaan Odessan tilanteesta tai edes tärkeimmästä eli Donbassin rintamasta.

 

Videosta näkee kuitenkin loistavasti miten luihu kieroilija Matias Turkkila oikein on. Natokiimastaan huolimatta hän tajuaa levittävänsä naurettavaa propagandaa. Niinpä hän lopettaa haastattelun lyhyeen, kun huonosti valehtelevan natopersun uskottavuus alkaa murenemaan silmissä. Kuten Laiton Lehti on aina sanonut, niin suomalaiset ovat sekä naiveja että surkeita valehtelijoita.

 

Suomalaiset geneettisesti itsetuhoisen naiveja? Nuukkaavat itsensä?

 

 

Alla farssimainen video, jossa Turkkila lopullisesti paljastaa korttinsa.

 

 

 

Persujen omat kannattajat raivostuivat persujen nimissä ja puolueen tiloissa tehdystä ääripuolueellisesta natotusvideosta niin paljon, että kommentit olivat TÄYNNÄ kritiikkiä Turkkilalle ja persuille.

 

Ei kuitenkaan hätää. Turkkila teki minkä parhaiten osaa. Kritisoi KAIKEN kritiikin. 49 kommentista jäljelle jätettiin vain yksi!

 

 


Miettikääpä kuinka näkyvää peliä Halla-aho ja Turkkila nykyään pelaavat. Persut ovat AINA olleet natovastainen puolue, mutta silti Halla-aho ja Turkkila ovat valmiita vaikka hajoittamaan koko puolueen himonatottamisellaan. Näin järjettömästi eivät toimi kuin Nato-agentit.

 

Halla-ahon ja Turkkilan sotahullu natottaminen on kuitenkin vasta alkua. Ukkola menee nimittäin vielä pidemmälle, mutta siitä II osassa.

 

 

 

 

 

41 thoughts on “Ohukainen ja Paksukainen taas vauhdissa: Persujen Matias Turkkila ja Sanna Ukkola terrorisoivat natokriitikkoja!

 1. Persujen johto on äärimmäisen herkkähipiäistä. Purra hermostuu jos rivijäsen arvostelee ja huomauttaa johdon edustavan eliittiä. Purra raivoaa rivijäsenille kuten Ano Turtiainen VKK:ssa.

  Vaikka rivipersut ovat ehkä älyllisesti alempana kuin johto, niin kuitenkin niin tyhmiä he eivät ole että kannattavat natotusta. Persuista joukkopako nukkuviin on jatkunut Viime kesän puoluekokouksesta lähtien. Nämä eivät ikinä enää äänestä ketään missään vaaleissa. Paikallisyhdistysten kassat ovat tyhjiä ja niiden pitäisi valmistautua ek-vaaleihin ilman rahaa ja emopuolueen tukea. Kannatus romahtaa natokannan muuttuminsen takia surkeaksi. Se on fakta.

  Muuten; natovaaleja ek-vaaleista ei tule. Kuukauden aikana ek-puolueet hiovat yhteisen konsensusehdotuksen Natojäsenyyden hakemisesta. Sen jälkeen Niinistö ja Marin vievät hakemuksen Naton käsittelyyn. Normaali käsittelyaika on 18 kk, mutta Natolla on valmius tehdä päätös yhdessä yössä. Niinistö, Kaikkonen, Marin ovat ennakkoon valmistelleet ja varmistaneet että Naton kaikki maat hyväksyvät sen. Turkki on ollut pahin este Suomen jäsenyydelle.

  Ei tule kansanäänestystä. Riittää gallupkannatus ja em. poliittinen prosessi. Näin epädemokraattisesti demokratia toimii. Kansalta joka kaiken maksaa, ei kysytä mielipidettä eikä keskustelua hyödyistä ja haitoista sallita. Niinistö lyö kolmannen ja viimeisen naulan itsenäisyyden arkkuun.

  1. Mielenkiintoinen analyysi. Toivottavasti et ole oikeassa. Loistava pointti tuo Turkki. Se tosiaankin tulee luultavasti estämään Suomen Nato-jäsenyyden, koska Erdogan on Putinille velkaa henkensä pelastamisesta.

 2. Vasemmistoliitto on myös todennäköisesti luisumassa Naton tielle, kun puolueen johto tuomitsi Johannes Yrttiahon Nato-vastaiset linjaukset.

  1. ”Persut ovat AINA olleet natovastainen puolue,”
   Höpöhöpö. Pikemminkin jakomielinen ja epäluotettava, AINA. Persut ovat ainakin jo 2000-luvulla olleet piilonatottajia. Miettikääs nyt. Ei se tyhjästä pulpahda esiin. Heti kun persut ovat saaneet päätösvaltaa niin Suomea on viety lähemmäs NATOa. Ilmeisin saattaisi olla se, että suorastaan kiimainen himo-natottaja Jussi Niinistökin pistettiin puolustusvaliokunnan puheenjohtajaksi(!), jolloin alkoi tapahtua yhtä sun toista. Sen jälkeen NATO asiamiehelle palkinnoksi puolustusministerin paikka.
   Tottakai kadun persu on voinut vastustaa NATOa, mutta PS on aina ollut ylhäältä johtavien vehkeiljöiden puolue, ja nämä luihujohtajat ovat aina salanneet perimmäiset tavotteensa ja mielipiteensä. Lisäksi puolueohjelma on monella tapaa kirjoitettu niin, että kun pettävät äänestäjiään, niin voisivat todeta, ettei teeman linjaa oltu kirjoitettu puolueohjelmaan sillä tavalla kuin petetty äänestäjä luuli asian olevan. Euro-kriittinen versus EU-kriittinen versus määritellysti EU JA Euro VASTAINEN jne. Persuäänestäjiä on aina palloteltu sanoilla koriin, sionistisesta (ja NATOhan on nimenomaan sionistisen imperialismin voimaväline) Supliikki-Soinista lähtien. Ja tuo peitelty, sopivaa iskuaikaa odottava NATO agenda on ollut kuin sammaleen alle piillotettu hiillos jota nyt puhalletaan ottamaan tulta.

    1. Kiitos MdW ja pahottelut Nimetön 9:16 että kommentti tuli vahingossa väärään kohtaan.

     Tavan tallaaja ei tosiaan ymmärrä valtakuvioita ja luulee että NATO on muka viattoman neutraali ja pelkästään puolustusliitto. Tämä on tietenkin idiotismia, minun mittapuulla se on poliittisen kognitiivisuuden kehitysvammaisuutta.

     Kaikki perustuu talouteen. Kun nähdään menneet, nykyiset ja potentiaalisesti kehittyvät talouden logiikat (ylikansalliset), niin silloin vasta voi myös alkaa ymmärtämään sotakoneistojen logiikkaa. On päivänselvää, että NATO on eräänlainen laajeneva ja liikkuva LINNAKE joka tosiaan myös tuhoten hyökkäilee, mutta myös puolustaa tiettyä raharikkaiden verkostoa, sitä heidän riistokoneistoa jolla ovat rikastuneet yli ihmisymmärryksen ja saavuttaneet valtansa. Sitä heidän valtaansa pitäisi tehostaa ja sille yksi tärkeä voimaväline on NATO. Sotateollisuus on myös yhtälöiden suuri komponentti ja siksi viholliskuvia ja pelkoja täytyy pitää käynnissä. Koneiston isäntien koirat haukkuvat ja juoksevat, lampaat määkivät ja juoksevat, antavat villaa tai menee teuraaksi. Tavis natottaja on siis lammasaivo, ökyrikas natottaja on sentään viekas, mutta sekään ei ole mikään hyve.

 3. > Hyökkäysmahdollisuudet

  Achtung!

  Ei pidä unohtaa Murmanskia. Suomen talvisodankäyntiin erikoistuneet joukot kannattaa heittää Murmanskin rintamalle ja Pietaria vastaan Saksan joukot.

  Спокою!

  1. Siinäpähän heität mielikuvitusjoukkosi vaikka Itämereen. Taas yksi akka torttu märkänä hekumoi viattomien verellä.

   1. Heh heh. Mitkä talvisodankäyntiin erikoistuneet joukot. Eihän nämä halla-aho sivarit saa suksia jalkaansa tai kengännauhoja solmittua, kun teorioita on pää täynnä ja satoja selityksiä miksi jokin ei toimi ja ei jaksa tehdä.

   2. Niinhän ne nai eka vähän Saksan miehiä jotkut harvat pelastuakseen, niin nytten niitä otetaan Saksassa halus tai ei ja valepakolaisia naurattaa.

   1. ”Vastavoiman”, pah mitä p@$kapuhetta. Kuinka typerä saa olla?

    -Haluatteko mielummin paksusuolen räjäyttävän ummetuksen vai tiputukseen vievän ripulin?

    -Äänestä ripulia! Ei kun äänestä ummetusta!

    -En kumpaakaan, kiitos.

    1. Ei tarvita puolueita ja poliitikkoja. Ne ovat ihmisten vihollisia. Siirrytään suoraan Ruotsin alaisuuteen. Se poistaa kaikki ongelmat. Ruotsi ja jopa Venäjä kohtelivat hellästi suomalaisia verrattuna nykyisiin ”lumesuomalaisiin” kansan orjuuttajiin joita hybridiohjataan ulkomailta. Suomen itsenäisyys on suuri valhe. Älkäämme uskoko siihen enää. Vain Ruotsi kykenee nostamaan suomalaiset taas kansakuntien joukkoon. Heja Sverige, prkl.

    2. Mikä on terve vaihteohto? Kylähullujen kristallipuolue tai joku muu marginaalisesta ”haista paska puoluekentästä”? Teiltä apinoilta ei tule koskaan vastauksia, vain pelkkää paskaa tuulettimeen. Siksi me olemme tässä tilanteessa. Idiootit..

     1. Ei, vaan sinunlaisten vuoksi, kun et kertakaikkiaan edes kykene muuta kuin seurata sitä mafiaa ketä luulet voittavan.
      Jos kaltaisesi äänestäjät olisivat koskaan olleet järkeviä, he olisivat jo 90-luvulla alkaneet äänestämään todellista oppositiota eikä oman edun pellejä.

      Se, mistä voi ansaitusti kritisoida pienpuolueita on se, jos tai kun he eivät kykene yhteistyöhön muun todellisen opposition kanssa ja kieltäytyvät vaaliliitoista ja jonkinlaisesta sopimuksesta siihen liittyen, jos he jäöräpäisesti luulevat yksinään pääsevänsä muuttamaan asioita tämänlaisessa piliittisessa systeemissä.

      Äänestä roistoja sen takia ettet pidä toisesta roistojengistä – olet ongelmien perimmäinen syy.

  1. Kun annatte suoraan palautetta persujen johdolle avainsanoja ovat mm.: munan lutkutus, anuksen nuolenta, takinkääntö, elitismi, suomenruotsalaisuus, sotahulluus, aivovammaisuus, minipuolue, vaalitappio, perikato. Näillä termeillä saa vapaasti luonnehtia persujen toimintaa ja tulevaisuutta eri muunnoksilla.

 4. Nämä maanpetturit ja mädättäjät ovat kaikki myös ulkoisesti todella friikkejä luihuja, seksuaalisesti poikkeavia jne. Halla-aho on ruotsalaisen taustan lisäksi myös hyvin autistinen ihminen. Monet pahimmista mädättäjistä ja maanpettureista, ylikorostuneesti, ovat juuri ruotsalaistaustaisia.

  1. Ajattele jos joku hollantilainen tulisi tänne mädättämään Suomea. Naamioituisi kansallismieliseksi, mutta omilla valheillaan saisi vain kansallismieliset sekaisin kiipeilemään pitkin seiniä.

  2. Tyypillisiä Edward Duttonin kuvailemia mutantteja ja noitia. Kannattaa kuunnella hänen luentojaan ja lukea esimerkiksi kirja ”How to Judge People by What They Look Like”.

 5. Muistakaamme että Putkonen on tuomittu raiskaaja.
  Nyt kun tuota raihnaista paskakasaa katselee niin tiedämme että sitä vaaraa ei enää ole. Kuseekin jo kuin tytöt….

  1. Hyvä pointti. Tosiaan tuo unohtui, mutta toisaalta en tiedä raiskasiko oikeasti vai oliko femakkojen kosto. Toisaalta olennaisinta on se, että virallisesti raiskaajaksi todetun henkilön annetaan johtaa persuja, vaikka häntä ei ole KOSKAAN jäsenistön toimesta valittu yhtään mihinkään. Persut on kyllä todellinen diktatuuripuolue.

    1. Loistava pointti. Puoluetta suvakoidaan selittämällä, että hankitaan naisilta lisää kannatusta ja sitten puoluetoimistoa isännöi ja puoluekokouksia johtaa limainen raiskauksesta tuomittu papparainen, joka kehuskelee olleensa kova alkoholi-, seksi- ja uhkapeliriippuvainen.

     Tämäkin siis osoittaa, että naisäänestäjien houkuttelu on vain tekosyy. Todellisuudessa puoluetta suvakoidaan, jotta päästään kokoomuksen kanssa hallitukseen natottamaan.

  2. Meni edellinen näköjään taas sensuuriin, muotoillaan uudestaan. Onneksi täällä kukaan EI OLE RAISKAUKSESTA ollut syytteessä. Eikö niin toimitus, kyseisistä väitteistä ei kukaan ole koskaan kuullutkaan? Nyt ei pitäisi loukata ketään ja kielikin on korrektia. Katsotaan miten ”sananvapauden puolesta” toteutuu..

   1. Tässä on nyt puhuttu siitä, että Putkonen sai TUOMION raiskauksesta. Se on vähän eri asia, kun ollut joskus menneisyydessä erilaisissa syytteissä joidenkin femakkojen takia. Toki voi toi Putkosen tuomiokin olla aiheeton, kuten jo todettiin.

    Täytyy olla todella selkärangaton raukka, jos yrittää mustamaalata henkilöä, joka on ollut VAIN syytteessä ja vieläpä femakkojen takia ja edes Demla-tuomarit eivät ole kehdanneet auttaa femakkoja ja polpoa freimaamaan syytöntä ihmistä.

    Niinpä emme näissä kommenteissa yleensä anna mustamaamata ihmisiä korostamalla heidän joskus joutuneen johonkin perättömään polpon syytteeseen. Tuomioistakaan emme usein anna pitää meteliä, jos kyse valtakunnanvainoajan ja muiden femakkojen järkkäämistä tuomioista.

    Niinpä en ole Putkos-jutuissani ole hänen raiskaustuomiostaan juuri mitään puhunut. Nyt kuitenkin oli hyvä puhua tuomiosta siitä toisesta näkökulmasta eli siitä, että persut perustelevat puolueensa mädättämistä naisten houkuttelulla, MUTTA silti pitävät puolueen johdossa raiskauksesta tuomittua pappareista, joka vielä itsekin myöntää olleensa totaalinen sika mm. alkoholi-, seksi- ja uhkapeliriippuvaisena.

    Kaiken lisäksi Putkonen selvästikin YLLYTTI muita samanlaiseen aktiviteettiin ja käytti heitä hyväkseen osana poliittista kenttätoimintaansa myyräillessään aikanaan suuressa roolissa SDP – SKDL sisällissodassa. Tämän jälkeen hän harjoitti samanlaista kieroilevaa myyräilyä myös demarien sisällä, kunnes sitten hävisi demarifemakoille ja loikkasi persuja mädättämään.

    Kaiken kukkuraksi nyt sitten persuihinkin on pesiytynyt puolueen johdon tuella tämä sika- ja alkkisosasto, joka nimenomaan tukee Putkosta, Halla-ahoa ja jopa Purraa, vaikka nämä ovat vieneet puoluetta suvakki- ja natotussuuntaan. Sattumaako, että sikaosasto tukee fanaattisesti Purraa kääntää tämä takkia sitten kuinka paljon tahansa??

 6. Halla-ahon vauhkoontuminen Ukrainan konfliktin yhteydessä herättää kysymyksiä!

  Onko mahdollista, että hän on aina tiennyt naton biolaboratioista ja nyt asia on tulossa julki ja kaikki vehkeilijät, mukaan lukien Halla-aho tulevat saamaan erittäin ankaria rankaisuja Venäjän toimesta?

  Halla-ahon väkivaltauho oli täysin naurettavaa ja se kertoi myös sen, että hän menettänyt lopullisesti otteensa todellisuuteen!

  Aiemmin Halla-aho on uhonnut, että hän ampuu homoa päähän! Kuinka monta homoa Halla-aho on ampunut? Niinpä!

  Voi olla, että Kremlistä tulee vielä selvityspyyntö liittyen Halla-ahon vihapuheeseen, jonka uhriksi joutui seniori-ikäinen Putin!

  1. Hullu-ukko on ollut poikasena Ukrainan suurlähetystössä pikkuvirkamiehenä viisumivirkailijana. Ilmankos viisumit viivästyivät silloin.

  2. Halla-aho on globalistien agentti – Suomen ja suomalaisten vihollinen – kaikki on teatteria ja perustuu kässäriin.

   Kiitos artikkelista, onhan se hienoa, että jaksat.

   Turkkila on naimisissa Ylen toimittajan kanssa ja persut eivät suostu näkemään ongelmaa tässsä. Lost case.

  3. Näitä Halla-ahon väitetysti esittämiä tappouhkauksia on huudelleet ainakin Bäckman ja Janus Putkonen. Nyt samaa huudetaan vielä nimimerkkien takaa.

   Ei mitään linkkiä olisi tajolla, josta todentaa nuo väitetyt tappouhkausket?

   1. Siis eikös ole ihan yleistä tietoa, että Halla-aho blogissaan tosiaan mietti, että jos ampuisi häntä häiriköinyttä homoa päähän. Muistaakseni tämä olis yksi syy miksi porvaripuolueiden naiset eivät suostuneet päästämään Halla-ahon johtamia persuja hallitukseen.

    En kuitenkaan tarkkaan muista missä siellä massiivisessa blogissaan hän puhui päähän ampumisesta. Olen kuitenkin lukenut sen kohdan vuosia sitten. Olen siis lähes satavarma, että hän kirjoitti jotain sen tapaista. Eiköhän se löydy, jos vhän etsii.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*