5 thoughts on “Päivän video: Tyttönen

  1. Naiset eivät pysty koskaan käsittelemään naisia ja miehiä objektiivisesti ja realistisesti.

   Naisille ei käytännössä merkitse mikään muu kuin miehen status ja ulkonäkö. Hän ei näe ketään muita kuin miehiä jolla on joko statusta tai ulkonäköä. Kaikki muut miehet ovat hänelle täysin näkymättömiä. Nainen nauraa vain miehen jutuille joilla on statusta, mies ei saa naista kiinnostumaan pelkästään hauskoilla jutuilla.

   Naiset eivät myöskään halua, että hän on tasa-arvoinen miehen kanssa, vaan hän haluaa johtavan miehen alistavan häntä.

  2. Tule maalle ja haista pska, täällä ei voi pelleillä. Pohjoiseen karkuun juurille kun oli hyvin ja voi parantuakin ja kasvaa kun valkoiset etelästä karkaa. Ei täällä mitään mietitä turhista ja olla sekaisin kuin joku joka sanoi on hyvä raiskata kun kukaan ei kuule, jo sian raiskauksesta tulee lähdöt. Sitten kun on väkeä tarpeeksi on kuin Suomi joka paikassa 70-80-luvulla ja hyvinä versioina siitä. Voimme elää väkijoukoissa kuten Helsingissä palveluineen ilman haittaa.

 1. Ensin ajattelin että tuo on joku FAS-lapsi kun se ei saa nostettua silmäluomiaan ylös asti, mutta nousiahan ne sitten.

  Ja sitä seurasikin se, kuten joskus kunnon seksiä harrastettaessa, että lähti taju. Naiset yleensä yllättyy jos taju lähtee kesken seksin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*