Marco de Wit 18 maaliskuun, 2022

 

Laiton Lehti kertoi eilen kuinka Nato-agenteilta vaikuttavat persulehti Suomen Uutisten Matias Turkkila ja hänen vaimonsa, suvakkitoimittaja Sanna Ukkola ovat vuosien ajan sabotoineet ja jahdanneet natokriitikoita.

 

Ohukainen ja Paksukainen taas vauhdissa: Persujen Matias Turkkila ja Sanna Ukkola terrorisoivat natokriitikkoja!

 

 

Sanna Ukkola on tunnettu siitä, että hän ihan oikeasti kiusaa ja rääkkää toisinajattelijoita ottamalla yhteyttä jopa heidän työnantajaan! Onneksi tämä oli liikaa jopa Julkisen Sanan Neuvostolle.

 

Neuvosto toteaa, että tässä tapauksessa toimittajan häiriköinniksi leimaamissa tviiteissä oli kyse ainoastaan yleisön edustajan esittämistä kärjekkäistä ja satiirisista kommenteista. Neuvosto pitää paheksuttavana sitä, että toimittaja oli työstään saamansa kritiikin vuoksi yhteydessä yleisön edustajan työnantajaan ja kehotti keskustelemaan asiasta työpaikalla.

Neuvoston mukaan toimittajalla oli vahingoittamistarkoitus, kun hän toivoi, että yleisön edustajaa puhuteltaisiin hänen työpaikallaan. Tällainen toimintatapa on omiaan rajoittamaan sananvapautta, jota journalistien tulisi kaikin keinoin puolustaa.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

 

Turkkila ja Ukkola myös tekevät kaikkensa sensuroidakseen globalismin vastustajia. Esimerkiksi viime kesän persujen puheenjohtajavaalien yhteydessä Ukkola auttoi valtamediassa hypettämään Purraa ja toisaalta demonisoimaan Ossi Tiihosta hulluna ”koronadenialistina”. Ukkolan hyökkäys oli niin törkeä, että Iltalehti suostui antamaan Tiihoselle mahdollisuuden vastineeseen.

 

Kuvassa linkki Tiihosen vastineeseen

 

 

 

Matias Turkkila puolestaan jahtaa ja sensuroi Suomen Uutisissa kaikkia koronatyranniaa, EU:ta ja Natoa vastustavia. Tämä sensuuri tuli räikeästi näkyviin, kun viime kesän persujen puheenjohtajavaalien aikaan Turkkila sensuroi Ossi Tiihosen kampanjaa.

 

Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila sensuroi persujen pj-kilpailun!

 

 

Lopullisesti Turkkila kuitenkin paljasti korttinsa, kun Ukrainan sota alkoi.

 

Turkkila nimittäin haastatteli Suur-Suomi fanaatikko Sampsa Rydmania persujen puoluetoimistolla Ukrainan sodasta. Turkkila jopa julkaisi tästä videon persujen virallisella Youtube-kanavalla! Siis vaikka Rydmanilla ei pelkkänä kartografina ole mitään pätevyyttä analysoida sotatapahtumia.

 

Rydman on höperö haaveilija, jonka kartografin ura koostuu lähinnä Suur-Suomi karttojen tehtailusta. Kyllä. Rydman ihan oikeasti suunnittelee Suur-Suomen luomista. Ei ihme, että hän on Turkkilan ”kartta-asiantuntija”.

 

Kuvassa linkki Sampsa Rydmanin kotisivuille

 

 

Alla farssimainen video, jossa Turkkila persujen studiossa haastattelee Rydmania, vaikka tämä ei osaa muuta kuin toistaa Naton törkeintä sotapropagandaa. Tosin on Rydman sen verran rehellinen, että myöntää tietolähteidensä hataruuden ja ettei hän oikeasti tiedä mistään mitään.

Turkkila yllättäen lopettaa haastattelunsa, kun Rydmanin puheet alkavat muuttua yhä höperömmiksi ja huterimmiksi.

 

 

 

Persujen omat kannattajat raivostuivat persujen nimissä ja puolueen tiloissa tehdystä ääripuolueellisesta natotusvideosta niin paljon, että kommentit olivat TÄYNNÄ kritiikkiä Turkkilalle ja persuille.

 

Ei kuitenkaan hätää. Turkkila teki minkä parhaiten osaa. Kritisoi KAIKEN kritiikin. 49 kommentista jäljelle jätettiin vain yksi!

 

 


 

 

Matias Turkkila ei kuitenkaan rivipersujen kritiikki häiritse, vaan hän mainostaa propagandavideotaan myös veronmaksajien rahoilla päätoimittamassaan persulehti Suomen Uutisissa.

 

Kuvassa linkki Suomen Uutisiin

 

 

Ketään tuskin yllättää, että jutun natokriittiset kommentit on taas sensuroitu. Turkkila tekee tämän monella eri tavalla. Toisaalta hän suoraan poistaa natokriittisiä kommentteja, vaikka ne olisivat kuinka asiallisia. Toisaalta hän pelailee rekisteröitymisvaatimusten kanssa. Eli silloin, kun hän tarvitsee natomyönteisiä kommentteja, niin rekisteröitymistä ei tarvita. Jos keskustelu alkaa kuitenkin mennä Turkkilan mielestä väärään suuntaan, niin yhtäkkiä tarvitseekin jälleen rekisteröityä.

 

Tämä Turkkilan propagandapeli alkaa olla liikaa jopa monille persujen uskollisille kannattajille, kuten näistä jutun kommenteista voi päätellä.

 

 

 

 

Kuten kommentoista näkee, niin jotkut persuista ihan AVOIMESTI fanittavat sensuuria. Nyt persuissa natokriitikoita saa ihan avoimesti sensuroida ja kiusata.

 

Siis oikeasti näin ilkeää ja kieroa toimintaa ei harjoita kuin Turkkilan johtama persulehti. Muidenkin puolueiden lehdissä on sensuuria, mutta ei koskaan näin sairaan kierolla tavalla!

 

Tämä jos mikä todistaa, että Turkkila voi ihan oikeasti olla Naton agentti. Tai sitten hän on vain syntynyt häijyn umpikieroksi.

 

 

 

 

12 thoughts on “Persujen Suomen Uutisten Matias Turkkila sensuroi natokriitikoita ja haastattelee Suur-Suomi fanaatikkoa!

 1. Persut ovat kansan vihollisia. Kun tulee tilinteon hetki saavat maistaa omia lääkkeitään. Tuo paska huijarien, kansanmurhaajien ja suomivihamielisten puolue pitää lakkauttaa yleisvahingollisena.

  Vuosi on aluillaan, mutta jo nyt persut voi nimetä vuode turhakkeeksi. Valeoppositio.

 2. Suomen Uutisten suosion kasvu perustui vapaaseen kommentointiin jossa vain harvempi poistettiin ihan hyvin perustellusti, ei mielipiteestä, vaan tyylistä. Nyt se on jo joitakin vuosia toiminut kuten joku MI6 kontrolloima sivusto, eli annetaan ihmisten käyttää vaikka 20min hyvän kommentin kirjoittamiseen, annetaan muiden ihmisten keskittää aikansa sen laadukkaan keskustelulangan kehittämiseen ja sitten illan tai yön aikana poistetaan se lanka ja jätetään jäljelle Purran, Halla-ahon tai Turkkilan päättämää puoluelinjaa edustavat ”ajatukset”.

  Uskomattoman kieroa ja äänestäjiä, eli myös kannattajiaan halveksuvaa toimintaa.

  1. Loistavia pointteja. Itse asiassa unohdettiin jutussa korostaa tuota mainitsemaasi kokonaisten keskustelulankojen poistamista. Se on niin törkeää, että jotenkin vaikea hahmottaa, että Turkkila sellaistakin harrastaa.

   1. Mielenkiintoista, että vielä illan tai yön aikana poistellaan keskustelulankoja. Siellä on paljon rahaa kun on varaa pitää tällaisia ilta ja yövuoroja toimituksessa. Sitten ei käytetä penniäkään rahaa ihmisten perusoikeuksien, lasten ja perheiden suojeluun, EU ja eurokampanjaan jne. Todella limaista toimintaa.

  1. PS=Perussuomalaiset=Putinsuomalaiset. Valeoppositio. Voi olla myös Putinin rahoittama natotusoperaatio. Putin haluaa Naton sotakoneiston Suomeen tuhottavaksi ja Nato- Suomen sotaväki taistelemaan Viroon ja Baltiaan, niin se helpottaa hyökkäämistä Suomeen, kun Nato-Suomi on vienyt ratkaisevan osan elävästä voimassa jota liittoutumattomuustilanteessa olisi ollut tarkoitus käyttää liittoutumattomana omaan puolustukseen.

   Suomi on läpitiedusteltu Venäjä kotirintama. Kyllä ne eri skenaariot ovat käyneet ennalta läpi.

   Persut ovat siis Putinin ohjaama valeoppositio.

 3. Vieläkö tämä myyrä on mukana kuvioissa? On, muuten, aivan Sipilän näköinen naamasta. Samanlainen Nuuskamuikkusen turpa ja levelä negridinenä.

 4. Kunnon kauppasaarto vain imperialistisille amerikkalaiselle ja brittiläiselle rikollisväelle, sekä Israelin valtiolle. Varsinkin nyt amerikkalaiset ja brittiläiset loiset ovat loisimassa suomalaiset hengiltä.

 5. Mikä pelle tämä Rydmankin on? Ihan oikeasti. Fiktiivinen suur-Suomi liikenneyhteyksineen ja luonnonpuistoineen… Tsiisus Christ.

 6. Kaikesta Turkkilassa näkee, että hän on sekä henkisesti, että fyysisesti sekaisin oleva geneettinen mutantti, jolle tärkeintä on hän itse ja hänen valtansa, keinolla millä hyvänsä. Hän on kuitenkin monien muiden suvakkien tapaan niin raukkamainen pelkuri, että käyttää tähän naisellisia tekniikoita, koska ei uskalla tehdä mitään suoraan ja avoimesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*