Marco de Wit 18 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

[Todennäköisyys, että valtakunnanvainoaja nostaa tästäkin jutusta syytteen saadakseen Laittoman Lehden ehdollisessa olevan päätoimittajan vankilaan on ehkä noin 78%.]

 

 

Soveltamalla offensiivista realismia ja itävaltalaista taloustiedettä Laiton Lehti on yksityiskohtaisesti näyttänyt miten Venäjään kohdistuvat pakotteet tulevat pitkällä tähtäimellä vahvistamaan Venäjää samalla kun ne romahduttavat lännen talouden.

 

Voittaako Venäjä? Onko Laiton Lehti natottava, putinistinen vai puolueettoman realistinen?

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on myös yksityiskohtaisesti osoittanut miten Venäjän saarto ja siitä seuranneet Ukrainan sota ja talouspakotteet ovat pitkälle sionistien orkestroima operaatio.

 

Onko Ukrainan sota juutalaisten sionistien aikaansaama?

 

 

Tämä kaikki kuitenkin herättää yhden tärkeän kysymyksen: Miksi älykkäät juutalaiset hyökkäävät Putinin kimppuun, vaikka tietävät pakotteiden olevan pitkällä tähtäimellä hyödyttömiä. Yksinkertaista: He yrittävät yllyttää juutalaisia oligarkkeja NOPEASTI puukottamaan Putinia selkään!

 

Tosiasiahan on, että Israel ja sen tukemat Venäjän juutalaiset kaatoivat Neuvostoliiton. Niinpä Rothschildien johtamat juutalaiset oligarkit, kuten Berezovsky ja Gusinsky hallitsivat Venäjää 1990-luvulla. Heidän mainettaan ei parantanut, että molemmat olivat suorastaan stereotyyppisen näköisiä juutalaisia.

 

Vladimir Gusinsky. Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Juutalaiset oligarkit kuitenkin ryöstivät Venäjän niin totaalisesti ja vielä auttoivat Natoa laajentumaan Venäjän rajoille, että Venäjän kansa alkoi raivostumaan. Niäin Putin pääsi valtaan. Ensimmäisenä työnään hän aloitti sodan suurimpia juutalaisia oligarkkeja vastaan. Putin ajoi mm. Gusinskyn ja Berezovskyn maapakoon sekä pisti Hodorkovskyn vankilaan.

 

Ovelana miehenä Putin ei kuitenkaan aloittanut totaalista sotaa juutalaisia oligarkkeja vastaan, vaan antoi osalle mahdollisuuden liittoutua hänen kanssaan. Näin edelleen jopa PUOLET oligarkeista on juutalaisia. Lännessä juutalaisten oligarkien vallasta ei tietysti ole koskaan puhuttu mitään, koska yliopistot ja valtamedia ovat pitkälle juutalaisten dominoimia.

 

Jopa Wikipedia on sensuroinut kaikki maininnat Venäjän oligarkkien juutalaisuudesta. Sensuuri on mennyt niin pitkälle, että sensuroitu on myös oligarkkien liitto Venäjän mafian kanssa, joka on tietysti pääosin juutalaista. Tämä on ihan yhtä naurettavaa kuin sensuroida se fakta, että suurin osa New Yorkin mafiaa on italialaislähtöistä.

 

Yhtä asiaa valtamedia ei kuitenkaan uskalla sensuroida: Juutalaisia medioita. Niissä ihan avoimesti puhutaan Venäjän ja Ukrainan oligarkkien juutalaisuudesta ja suuresta vallasta.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Huvittavaa on, että tuossakin jutussa juutalaisten valta on pimitetty. Se juutalainen ”neljännes” on siis laskettu 200 rikkaimmasta. Tämä tietysti herättää kysymyksen, että miksi 200?? Miksei rikkaimmat 100? No, tietysti, koska sitten juutalainen osa olisikin ollut jo puolet! Eli samaa luokkaa Amerikan juutalaisten vallan kanssa. Ei ihme, että monet alkoivat valittamaan tuollaisten raporttien vihafaktojen synnyttävän ”antisemitismiä”.

 

Raportissa on mielenkiintoisia nimiä.

 

Jewish Ashkenazis represent 21% of all the billionaires in Russia, even though they comprise only 0.11% of the population. The Ashkenazi billionaires include Viktor Vekselberg (net worth of $17.2 billion), Leonid Michelson (net worth of $15.6 billion), German Khan (net worth of $11.3 billion), Mikhail Prokhorov (net worth of $10.9 billion), and Roman Abramovich (net worth of $9.1 billion).

 

Venäjän väestöstä juutalaisia on siis vain 0,11 %, mutta silti yli viidennes miljardööreistä on juutalaisia! Ja tämä on taatusti alakanttiin, koska ensinnäkin rikkaimmat miljardöörit ovat juutalaisia, toiseksi monet pimittävät juutalaiset sukujuurensa ja kolmanneksi monet juutalaiset käyttävät venäläisiä frontteja pimittämään oman valtansa.

 

Onneksi useilla juutalaisilla miljardööreillä on niin päivänselvät juutalaisnimet, etteivät he voi pimittää taustaansa. Onhan se nyt selvää, että Fridman, Vekselberg, Khan, Michelson, Rappoport ja Abramovich ovat päivänselvästi juutalaisnimiä. Tästä huolimatta valtamedia lähes aina vaikenee heidän juutalaisuudestaan! Varsinkin suomalaiset ovat oikeasti niin naiveja, etteivät tajua mitään.

 

Niinpä kenelläkään eivät hälytyskellot soi, kun Suomen media kertoo oligarkkien olevan ehkä kääntymässä Putinia vastaan. Niinpä, mutta jättävät kertomatta kyse olevan juutalaisista oligarkeista.

 

Mitähän suomalainen ajattelee, kun lukee alla olevan jutun, jossa kerrotaan Ukrainan pyytäneen apua Abramovitshiltä. Jutussa ei kuitenkaan kerrota miksi. Mietippä kuinka tyhmä ja naivi lukijan täytyy olla, jos hälytyskellot eivät ala soimaan. Ja 99 prosentilla ei todellakaan soi. He eivät todellakaan ihmettele miksi Ukraina pyytäisi apua Putinin ”venäläiseltä” tukijalta.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Monelle ei myöskään herää kysymys miksi Abramovichilla on myös Portugalin passi. No, koska hän väittää olevansa Sephardi-juutalaisten jälkeläinen!! Tämä oli liian paksua jopa portugalilaisille, jotka pistivät sukupuun tehneen rabbin matkustuskieltoon. Pidättää eivät tietystikään uskalla.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Vielä 90-luvulla jopa Suomen Kuvalehti kertoi avoimesti suurimman osan rikkaimmista oligarkeista olevan juutalaisia. Viime aikoina suomalainen valtamedia on kuitenkin niin mädätetty eli natotettu, ettei juutalais-sanaa uskalleta käyttää enää lainkaan paitsi jossain pyhässä merkityksessä.

 

Jopa juutalaisen lehdistön päämajassa Forwardissa ei uskalleta kertoa kuinka moni Venäjän oligarkeista on juutalaisia. Alla olevassa diasarjassa moni oligarkki on juutalainen, vaikka Forward teeskentelee tietämätöntä. Esimerkiksi ei tarvitse kovin suuria päättelykykyjä huomatakseen, että Putinin läheiset liittolaiset Rotenbergit ovat juutalaisia. Sanoohan se jo nimikin, vaikka heitä mainostetaan Putinin ”judokavereina”.

 

 

Kuvassa linkki Forwardin diasarjaan

 

 

Onneksi juutalaiset ovat kuitenkin keskenään riidanhaluista ja kilpailuhenkistä väkeä. Niinpä ei tarvitse muuta kuin vertailla useampaa juutalaista julkaisua.

 

Kuvassa linkki JWeekly-juttuun

 

 

Suomalaiset ovat varmasti myös ihmeissään, että miksi ne ”venäläiset” oligarkit Israeliin karkaavat. No, ehkä se on vaan joku veroparatiisi.

 

 

 

Todennäköisesti Israel on kuitenkin aliarvioinut oligarkkien vallan. Ensinnäkin taloudellinen valta ei samalla tavalla tuo poliittista valtaa Venäjällä kuin mitä lännessä. Toiseksi kaikki juutalaisetkaan eivät ole aina keskenään samaa mieltä. Varmasti esimerkiksi tyhjästä miljardööreiksi nostetut Rotenbergit ovat ehdottoman lojaaleja Putinille. Ja mikä on ollakkaan, kun kerran saavat rahaa eikä Venäjällä juutalaisia mitenkään vainota. Päinvastoin.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Valta- ja vaihtoehtomediat eivät uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 1. Putin siis pelaa kaksilla korteilla ja hienosti hajottaa ja hallitsee jo noita maailmanhallituksen takapiruja.

  Suomelle ei käynyt yhtä hyvin. Soros keinotteli suomen markalla ja aiheutti 90-luvun suuren laman.

  Kansanpetturiopportunistipolitrukit nuolivat ja nuolevat edelleen jutkujen karvaisia perseitä innokkaasti edelleen. Kansanpetturit, maan ja kansan myyjät ja nykyajan valkoiset orjakauppiaat myyvät oman kansansa. Kaikki puolueet samanlaisten tasapaksujen keskivertonyhveröidioottien hallinnassa.

  Tuhotaan puoluemafia. Tilalle yksi kansa, yksi kieli, yksi mieli, yksi puolue. Otetaan mallia Kiinasta.

 2. Tämä artikkeli on miekan terävää ruostumatonta terästä.
  Tämä aihe onkin mietityttänyt eniten ymmärtääkseni Venäjän reaalista poliittis-taloudellista todellisuutta.

  Mitkä ovat ne tavat millä oligarkit ohjailee, kun rahasta ei ainakaan ole pulaa vaikka lahjoisi kaikki. Oligarkeista ainakin osa, kuten Ukrainan/Israelin/Kyproksen nukkemestari (myös pankkiiri) Ihor Kolomoisky ovat samalla myös ihan oikeasti ylimmän tason supermafiosoja joiden toiminta on erittäin monialaista ja monitasoista alamaailmasta palatseihin saakka. Eli miten he toisaalta lahjovat ja diilaavat, miten kiristävät ja uhkailevat ja millä muulla tavoin toimivat.

  Olen ymmärtänyt asian niin, että se että Putin itse asiassa poliittisessa virassaan aikoinaan auttoi tiettyjä rikastumaan ja että hän esim. suostui jättämään rauhaan/suojelemaan korruptoituneita tyyppejä Neuvostoliiton hajoamisen yhteydessä, eli että hän oli osaltaan mukana luomassa uusia oligarkkeja sekä rikastuttamassa Neuvostoliiton korruptoituneita poliitikkoja, kuten presidentti Jeltsiniä. Ja se oli SE syy, miksi hänelle oli ylipäätään mahdollista nousta presidentiksi.
  Toinen vaihtoehto olisi ollut tyyliin joku 100% kusisukka nukke a’la V. Zelensky.

  Neuvostoliitto oli korruptoitunut ja niin myös uusi Venäjä jota luonnollisesti hallitsi ne, kenellä on rahaa, eli etenkin oligarkit.

  Point: Millaisia ovat ne mahdolliset eri oligarkkien ”blokit” Venäjällä ja mihin niistä Putinilla on pitkästä aikaa hyvät suhteet, on tehnyt palveluksia tai muuten vain ollut heille otollinen presidentti? Putin on kasvanut juutalaisessa ympäristössä, joten se on luonut vahvan pohjan. Samalla hän vaikuttaa oikeasti ihmiseltä, jolla on selkeät arvot ja arvo-asteikko yhdistettynä moraalikäsitykseen. Hän ei missään nimessä ole arvaamaton ja hullu, vaan päinvastoin. Ongelma on se, kun arvomaailmassaan ja moraalissaan kaiken logiikan menettäneet lännen nuket ja lampaat hämmentyvät siitä, kun Putinin ja ylipäätään venäläisten käsitys maailmasta on eri kuin ”länsi”-median (ketkä taas omistaa ne dominoivat konglomeraatit, lol?) vastaavasti heiluvat ja vaihtuvat kerronnat ”todellisuudesta” jossa elämme. Siinä menee Merkelmammat ja Micromacronit ihan hämilleen, eivätkä keksi mitään parempaa kuin että venäläisten ja heidän presidenttinsä täytyy olla mielipuolisia. Näin lapsellista se on.

  Niin, eli onko Putin aika- ja paikkajanaansa juuri täydellinen yhdistelmä vahvaa itsenäistä miestä jolla on terveitä arvoja pohjalla, mutta kuitenkin myös sen verran machiavellinen, että täysin ymmärtäen ja tietäen maailman ja Venäjän realiteetit, on päättänyt luovia kaiken likaisuuden keskellä, jokseenkin itseään tahraten, mutta kuitenkin kokonaisuuden kannalta hyvän kehityksen miehenä? Eli ei suoraan globaalioligarkkeja vastaan, koska hänellä ei silloin olisi riittävästi liittolaisia, mutta kuitenkin niin, että on perin pohjin sekottanut globaalisionistisen maailmanjärjestyksen suunnitelmia, jos ymmärrätte, voitte toki kutsua sitä toisella nimellä. Minä keskityn voimakkaimpaan, keskeisimpään yhteiseen nimittäjään ja nostan sen pöydälle. En esim. kutsu sitä pankkiirien maailmanjärjestykseksi, vaikka sekin osaltaan kuvastaisi totuutta.

  Ne eri miljardööriblokkien/-sukujen väliset erot olisi tärkeää ymmärtää, ja miten heidän verkostonsa toimivat, mutta eihän ne niitä meille uhrattaville torppareille paljasta.

   1. Kiinnostava analyysi, mutta nimetön on pihalla aina Ei kiinnosta sanoo tyyppi jonka elämä pyörii todennäköisesti suun, suoliston ja eriteaukkojen ympärillä, mikä on älyllisimpään toimintaan mihin nimetön ikinä on kyennyt.

   2. Minua kyllä kiinnostaa lukea niin Marcon kuin muidenkin juttuja täällä. Selvästikin sinuakin kun tulit lukemaan. Olet siis liittynyt hyvään seuraan. Tervetuloa 🤗

  1. Todella osuvaa analyysiä Sentinel! Laittomalla Lehdellä on kuitenkin itävaltalainen Follow the Money -metodologia eli näemme kaiken rahakoneen eli pankkiirien pelinä. Eli taustalla Rothschildien johtamat sionistit ja Rockefellerien johtamat eliittiwaspit.

   Nämä ovat taistelleet vallasta valtaeliitissä viimeiset sata vuotta aloittamatta kuitenkaan keskenään totaalista sotaa. Sen sijaan ne käyttämät proxyja. Esimerkiksi Trotsky oli juutalaispankkiirien vesana Rothschildien ja Stalin Kabun öljykenttien lakkokenraalina Rockefellerien frontti. Lenin oli molempien, koska hänen isoisänsä oli juutalainen.

   Tämän takia Leninin luottomiehen ja kokin pojanpoika Vladimir Putin on myös Rothschildien ja Rockefellerien yhteinen frontti, joka kuitenkin oli Leninin tavoin jälkimmäisiin kallellaan. Niinpä Stalin sai vallan ja Putinin isoisä tuli hänen kokiksi. Lopuksi Stalin sitten kääyntyi juutalaisia vastaan, kun tajusi niiden lojaalisuuden olevan Israelille. Stalin alkoi eliminoimaan juutalaisia lääkärien salaliiton varjolla, mutta sitten hän ”yllättäen” kuoli jonkinlaiseen myrkytykseen.

   Samalla tavalla Putin yritti ensin olla hyväää kaveria kaikkien kanssa, mutta vähitellen hän on tullut yhä juutalaisvastaisemmaksi. Sama stoory viimeiset 1000 vuotta, koska sekä juutalaiset ja venäläiset haluavat lopulta aina olla pomoja.

   1. Nyt se jo kehuu itse itseään. Näköjään todella haitallista elää koulukiusattuna ilman yhtään ystävää.

   2. Venäjän oligarkit. Putinin mukaan ongelma ei ole se, että he elävät huviloillaan Rivieralla ja Miamissa. Ongelma on, että oligarkit ovat ”henkisesti siellä eivätkä täällä kansansa Venäjän kanssa”.
    https://www.verkkouutiset.fi/vladimir-putin-tapasi-oligarkit-venaja-pysyy-osana-maailmantaloutta/ kyllähän sen tietää kun omaa taloutta ahdistellaan. Suomen kanssa aikoinaan meni kaupankäynti vtuiksi ja tärkein kumppanimme. Ei tarvi Saksaa opiskella valinnaisten sijasta olisi jo vuosia sitten Venäjää ja Ruotsi tietenkin vttuun ja Venäjää.

     1. Kiitos. Anteeksi jos löin sua pienenä, en ymmärtänyt🥺. Anteeksi muillekin☹️hävettää😕mutta psykologiaa ei silloin ollut🙁! Tärkeää oppia.

   3. Kiitos samoin. Putin oli muuten aikaisemman lakiprofessorinsa ja Pietarin pormestarin Anatoli Sobchakin luottomies ja ystävä Pietarissa, jossa hänestä tuli varapormestari ja ulkomaan bisnessuhteiden komitean puheenjohtaja (se henkilö jonka kanssa ulkomaisten yritysten piti olla hyvää pataa, ehkä lahjoa voidakseen rekisteröityä siellä ja saada kiinteistöjä ja kaikkea mitä bisneksiin liittyy) jälkeen kun oli ollut Itä-Saksassa KGB:n hommissa. Tämä Saksa yhteys oli myös varmasti hyödyllinnen kun myöhemmin pestiin rahoja siellä kiinteistökaupoilla. Gerhard Schröderistäkin tuli jossain vaiheessa Putinin ystävä ja diilikumppani.
    Vielä 90-luvulla Pietaria kutsuttiin Venäjän gangsterikaupungiksi, eli oli mafiamiesten käsissä. Siellä oli muuten joku ruoka-apu ohjelman sotku jossa 124 milj. rahaa hävisi. Putin syytti yrityksiä ja byrokraatteja jotka oli kuviossa, mutta asia ei koskaan selvinnyt.
    Kenraaliluutnantti Andrei Zikov pyrki selvittämään erästä suurta rakennusprojektia 20th Trust, johon kanavoitiin 25 mrd. ruplaa mutta rahat meni aivan muihin tarkoituksiin. Zikov meinasi että rahaa olisi mennyt Putinin vapaa-ajan asuntoihin Espanjaan koska Putin oli allekirjoittaja sen tyyppisissä projekteissa. 1996 Putin oli siirtynyt Moskovaan ja alkoi kiipeämisen Moskovan verkostoissa. Sobchak hävisi vaalit Pietarissa ja muut alkoivat kääntyä häntä vastaan. Silloin Putin auttoi pulassa olevaa ystäväänsä ratkaisevasti. Tämä oli varmasti meriitti hänelle, osottaen että hän oli ”luottokumppani” Venäjän poliittisissa piireissä. Joten kun kleptokraatti ja oligarkkien luottomies Boris Jeltsin läheni pakollista vallanvaihtoa 1999, Putin saattaisi olla hyvä luottokumppani siirtymävaiheeseen ja takaamaan Jeltsiniä ja hänen ympärillä toimivien intressien jatkuvuutta. Jeltsin oli jo ehtinyt antaa potkut neljälle pääministerille ennen Putinia. Eli Subchakin pelastajasta Jeltsinin porukoiden takuumieheksi. Ensin hänet kuitenkin pistettiin FSB:n johtoon ennen pääministeriksi nimittämistä. Silloin oli myös Tsetsenian sota mikä loi yhden perustan Putinin suosiolle. Putinin tullessa presidentiksi Venäjällä meni vuosittain korruptioon arviolta 10-12% BKT:sta korruptoituneille byrokraateille. Jos Putin sai tämän korjattua parempaan, niin se on erittäin suuri asia. Venäjä ei ole koskaan ollut, eikä siitä voi tulla demokratiaa, koska maan tavat ja psykologia ovat omansa. Se on edelleen pay to play valtio. Tärkeintä on siis, että valtaan pääsee sellaiset, ketkä rakentavat ennakoitavan ja hallitun systeemin jonka puitteissa liike-elämä voi toimia. Muu on toisarvoista. Neuvostoliiton aikana ja sen jälkimainigeissa oli kaaosta ja valtavaa korruptiota ja kleptokratiaa. Jos se on pienentynyt, niin Putin on onnistunut johtajana, kuitenkin samalla ollen sellainen, kenenkä kanssa entiset ja nykyiset poliitikot, byrokraatit ja oligarkit ovat voineet rakentaa jatkumoa. Jos luulee että Venäjä voisi muuttua joksikin hyvin hyveelliseksi ja esimerkilliseksi valtioksi, on vastasyntynyt. Se ei ole venäläismentaliteettia eikä ökyrikkaat voi päästää jotain puhtoista ideologia valtaan, ja eihän ne ideologit muutenkaan ole päteviä, vaan kaiken sotkevia tolloja, kuten vaikkapa suomalaisistakin vihervasemmiston broilereista koko maailma voisi oppia. Sen pahempia sössijöitä tuskin voi ollakaan, ja loppujen lopuksi hekin ovat korruptoituneita. Siispä Putin ja hänen nk. Pietarin porukka ei muuttanut Venäjää perin pohjin, mutta hän ja je toivat siihen kaivattua järjestystä.

    Rothschildien ja Rockefellerien verkostoista haluaisin tietää enemmän ja etenkin, toimivatko kuinka paljon hierarkisesti, vai miten se vallankäyttö käytännössä toimii? Kaikin keinoin varmasti, mutta silti jotain selkeyttä siihen kysymykseen.

    1. Erinomainen analyysi, mutta itävaltalaisen metodin kannalta olennaisinta ovat sukusuhteet ja pankkiirien tuki. Putin on LAPSESTA asti kasvatettu Venäjän potentiaaliseksi johtajaksi. Hän on nuoruudestaan asti ollut ehdotonta KGB:n eliittiä ja Itä-Saksassa hän nimenomaan oli yhteydessä länsimaihin järjestelemässä läntisiä lainoja, joilla Neuvostoliitto pyöri.

     Kaksi tärkeintä lähdettä on Rothbard ja Sutton
     https://www.youtube.com/watch?v=pd9B3cilgHY
     https://mises.org/library/wall-street-banks-and-american-foreign-policy

     1. Kiitos noista Marco. Perehdyn ehdottomasti.
      Se jos häntä olisi jo lapsesta asti kasvatettu potentiaaliseksi jotakin suuntaa kohti ei olisi yllätys. Tiesihän hän jo hyvin nuorena että aikoo KGB:n sisään.

      Niistä läntisistä lainoista niin G. Schröderhän oli juurikin tärkeä että Venäjä sai rahotusta putkiprojektiin ja Schröder sai kyllä vastapalveluksenkin ainakin osana jotain konsernin hallitusta.

 3. Venäjän hallinto pitää tiukasti otteessaan näitä oligarkkeja eikä kukaan halua kokea Hodorkovskyn kohtaloa, josta tehtiin aikanaan varoittava esimerkki Putinia vastaan niskuroiville oligarkeille. Heidät tuhotaan täysin.

  Helsingin suurin tapahtuma ja kiekkoareena taas halvaantui nolosti kokonaan nyt kun se aikanaan myytiin Rotenbergille ja Timtsenkolle.

 4. > tulevat pitkällä tähtäimellä
  > vahvistamaan Venäjää

  Ongelma on vain siinä, että enää ei ole olemassa optiota: pitkä tähtäys.

  Rokotekuolemat ovat räjähtämässä käsiin ja jäljellä on enää viimeinen oljenkorsi: maailman sota.
  – Rokotettujen massakuolemat on helppo selittää sodasta johtuviksi.

 5. Siinä missä Suomi ja Ruotsi on nyt valinnut alkaa natottamaan ihan tosissaan niin taas Itävalta Sveitsin vieressä korostaa puolueettomuuttaan eikä maassa edes keskustella Natosta saati kannateta sitä. Tiestysti kun maa ei ole Venäjän rajanaapuri niin sitä ei ole tärkeä saada suurvaltojen taistelukentäksi Nato-provosoinnilla.

 6. Venäjällä vaihtuu valta, jos se pankkiireille sopii ja se on bisnekselle hyväksi. Uskon että Putinin pitäminen NWO:n vastavoimana kansalaisten mielissä on vieläkin parempi vaihtoehto bisneksen kannalta katsottuna. Eli Venäjälle ei — ainakaan vielä — ole tulossa Saksan, Japanin, Korean, Jugoslavian, Serbian, Irakin, Iranin, Syyrian, Libyan jne. kohtaloa. Näistä asioista päätetään siis yhdessä kansainvälisen pankkimafian toimesta eli pöydässä istuvat niin Venäjän, USA:n kuin EU-liittovaltionkin edustajat salaisessa kabinetissaan. Aivan samalla tavalla maailmansotien kohtalot; voittajat ja maksajat on valittu aikoinaan.

 7. Taisi toinenmaailmansotakin olla juutalaisten juttu, vaikka he ovat saaneet ihmiset uskomaan olleensa uhreja. Tosiasia on kuitenkin aivan toinen, mutta se salataan valheilla. Juutalaiset hyötyivät toisesta maailmansodasta kaikkein eniten, sillä he saivat Israelin ja jopa märttyyrin maineen.
  Totuus holokaustista:
  1: Valkolaiset eivät ole arjalaisia, vaan arjalaiset ovat lähi-itäläisiä ja Adolf Hitler tiesi tämän vallanhyvin. Adolf Hitler kirjoittikin aiheesta kirjassaan näin:
  Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
  13 Luku. Saksan sodanjälkeinen liittopolitiikka:
  -Sen sijaan, että kohdistaisi vihansa toisiin arjalaisiin, joista meidät kyllä voi erottaa melkein kaikki…
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
  -Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”,

  2: Juutalaiset itse polttivat sekarotuiset pois keskitysleireillä, koska eivät huolineet sekarotuisia Israeliin ja juutalaisten uskonnon mukaan kukaan sekarotuinen ei voi olla juutalainen. Nyt he paasaavat rotujen sekoittumisesta valkolaisille. Aika naurettavaa sakkia. Sekä väittävät että heitä on muka aina sorrettu ja vainottu.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)
  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
  Nehemia:
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

  3: Natsit auttoivat puhdasrotuisia juutalaisia(arjalaisia) muuttamaan Israeliin ja juutalaiset olivat yhteistyössä natsien kanssa.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

  4: Saksan lippuun laitettiin juutalaisten(arjalaisten) uskonnollinen hakaristi. SS-tunnuskin otettiin heiltä, sekä kotka ja tervehdys.
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Natsitervehdys
  -Persialaiset käyttivät samantyylistä tervehdystä jo lähes 2 500 vuotta sitten Akemenidien valtakunnassa.

  5: Arjalaiset kansat, kuten natsi-Turkki, natsi-Iran ja natsi-Italia olivat Saksan puolella ja Adolf Hitler väitti heidän olevan valkolaisten ystävyyskansoja, vaikka tämä ei lainkaan pidä paikkaansa. Miksi he muuten olisivat polttaneet valkolaisiin sekoittuneet pois keskitysleireillä.

  6: Adolf Hitlerin Saksassa ihailtiin filosofi Friedrich Nietzscheä, joka on kirjoittanut kirjan: ”Näin puhui Zarathustra”. Ja kas kummaa, zarathustralaisuus on Iranin-arjalaisten hakaristi-holocaust uskonto, jota harjoittavat myöskin juutalaiset, sillä ovathan juutalaiset Iranin-arjalaisia. Zarathustralaisuuden uskonnollisia symbooleja ovat hakaristi ja kotka. Nämä symboolit olivat Saksassakin aikoinaan Adolf Hitlerin valitsemina.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Zarathustralaisuus
  Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
  7 Luku. Taistelu punarintamaa vastaan.
  -Kuitenkin minun täytyi poikkeuksetta hylätä kaikki lukemattomat ehdotukset, joita tuli siihen aikaan nuoren liikkeen piirissä ja joissa useimmissa oli hakaristi piirrettynä vanhan lipun sisään. Itse en-johtajana-halunnut heti paikalla esittää julkisuudessa omaa ehdotustani, koska oli mahdollista, että joku toinen keksisi ehdottaa yhtä hyvää tai ehkä parempaakin. Todellakin lähetti Stranbergistä muuan hammaslääkäri ehdotuksen, joka ei ollut ollenkaan hullumpi ja muistutti aika suuresti omaani, se vain siinä oli vikana, että hakaristi oli vinosakaraisena sovitettu valkoiseen kenttään. Itse olin sillä välin loppumattomiin yriteltyäni sommitellut lopullisen muodon: lipussa on punainen pohja, siinä valkoinen ympyrä keskessä ja ympyrän sisässä musta hakaristi. Pitkään kokeiltuani keksin myös oikeat suhteet lipulle ja valkoisen ympyrän koolle samoin kuin myös hakaristin muodolle ja leveydelle.

  1. Nykyisistä juutalaisista >90% on syntyperältään ashkenazeja (kazaareja). Mongoli-turkkilaisena heimona, heillä ei ole mitään tekemistä historiallisen juudealaisen kansan kanssa.

   Mahtuuko tämä teoreemaan jollain tapaa?

   1. Uskovaiset haluavat kyllä uskoa johonkin Jumalalliseen kansaan, mutta sellaista ei ole olemassakaan. Juutalaiset ovat Iranin-arjlaisia ja harjoittavat heidän hakaristi-holocaust uskontoaan zarathustralaisuutta.
    Arjalaisista:
    https://areena.yle.fi/1-2347438
    Videon kohta 29:42 Ville Haapasalo menee tapaamaan jesidejä.
    Videon kohta 29:52 Sanotaan että jesidit asuvat Ararat vuoriston juurella. Sieltäpäinhän juutalaisetkin ovat kotoisin.
    Videon kohta 33:10 Jesidit saavat mennä naimisiin vain jesidin kanssa.
    Videon kohta 33:48-34:00 Aiemmin vanhemmat päättivät lastensa avioliitosta.
    Videon kohta 34:58-35:10 Poika tottelee isäänsä. Vastaan ei saa väittää.
    Videon kohta 37:07-37:44 Jesidi sanoo että on olemassa indoiranilainen arjalaisten kansa, ja jesidit kuuluvat siihen kansaan. Jesidit sanovat myöskin, että arjalalaisten lisäksi on monia muitakin kansoja, kuten vaikkapa saksalaiset ja armenialaiset.
    Videon kohta 38:43 Arjalainen jesidi kertoo uskonnostaan, zarathustralaisuudesta, joka on samankaltainen kuin juutalaistenkin uskonto.
    Videon kohta 39:23-40:00 Jesidi sanoo ettei jesidiksi voi kääntyä, jotta veri pysyisi puhtaana. Jesidi sanoo että he ovat puhdasverisiä, ja jesidiksi pitää syntyä. Muunrotuiset eivät voi tulla milloinkaan jesideiksi.
    Videon kohta 40:32-40:50 Jesidit väittävät että he ovat kohdanneet 72 kansanmurhaa.
    Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
    http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
    Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
    http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6
    Paavalin kirje roomalaisille:
    15:16 sitä varten, että minä olisin Kristuksen Jeesuksen palvelija pakanain keskuudessa, papillisesti toimittaakseni Jumalan evankeliumin palvelusta, niin että pakanakansoista tulisi otollinen ja Pyhässä Hengessä pyhitetty uhri.

    Tällä Apostoli paavali tarkoittaa holocaustia eli polttouhria.
    Polttouhreista, jossa Jeshua tarkoittaa Jeesusta:
    http://www.kolumbus.fi/gematria/ep13_polttouhri.htm

    1. Tämä ei taida vielä tehdä mongoli-turkkilaisia Iranin-arjalaisiksi? Kazaarit myös ovat yleisemmin tunnettu käännynnäisenä hävittäjäheimona. Siis käännynnäisinä, ei kai juuri muuna.

     Määrällisesti selkeästi vähäisemmän, ilmeisesti ei juuri vähemmän kyseenalaisen maineen edustajista sephardit, saattaisivat istuakin tuohon ajatukseen.

 8. Jepulisjepsis MMediassa 18.3.2022 at 13.42:
  ”Venäjää vastaan suunnatut pakotteet olisi taas loistava tilaisuus ”kansallistaa” = siirtää Venäjän oligarkeille Venäjältä poistuvien ulkomaisten yhtiöiden tehtaat, kiinteistöt ja liiketoiminta. Nehän ovat nyt myynnissä. Keiden luulette ostavan ne? Mitä luulette oligarkkien tykkäävän tästä sodasta ja pakotteista? Ehkä koko juttu on ollut heidän ideansa?
  Ohessa siitä keillä oikeasti valta ja rahat on Venäjällä.
  Let’s see who rules modern Russia?
  https://www.stormfront.org/forum/t926284/
  Heille sopii vallan hyvin kaaos, biolabrat, ja kaikenlainen myllerrys minkä varjollaa saa nyt ostettua ulkomaisten yhtiöiden omaisuutta Venäjältä halvalla. Aivan kuten Neuvostoliiton hajotessa. Ehkä näiden oligarkkien motto on ”Chaos is our profit”? Ainahan sodassa tapahtuu tämä omaisuuksien uusjako.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*