Marco de Wit 19 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on alusta asti sanonut, ettei mitään koronapandemiaa ole olemassakaan. Influenssalle on vain annettu uusi nimi, jotta talousromahdus voitaisiin laittaa viruksen piikkiin ja rakentaa globaali poliisivaltio kansannousujen pysäyttämiseksi.

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on myös alusta asti korostanut, että feikkipandemiasta on hyötynyt eniten Israel. Tuskinpa on siten sattuma, että Israel on koviten ajanut pandemiahuijausta. Tässä huijauksessa sitä on myös suuresti auttanut juutalaisten pitkälle dominoima media.

 

Laittomalle Lehdelle ei kuitenkaan tullut mieleen, että feikkipandemia lopetetaan sitten kun kuolinuhreja on väitetysti 6 miljoonaa.

 

Toisaalta siinä on tietty logiikka. Kysehän on pyhästä luvusta.

 

 

Kuvassa linkki Veterans Today -juttuun

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Korona plandemic loppuu: Valtamedian mukaan tappoi maagiset 6 miljoonaa!

 1. Voi hitsi. Miten sattuikaan. Älkää unohtako 6 miljoonaa, 6 miljoonaa, ei koskaan enää, 6 miljoonaa, muistakaa 6 miljoonaa, enää 6 miljoonaa…

 2. Tiesin jo 12.3.2020, että koko pandemia on median huijaus. On vituttanut median ja enemmistön tyhmyys ja taikauskoisuus. Sama juttu nyt Ukrainan sodan ja Suomen Nato-hypetyksen kanssa.

  Sodan jälkeen netti laitetaan nurin, sitten pakotetaan sosiaalisen pisteytyksen orjamerkki, mikäli haluat ostaa ja myydä.

  Muuten ensi kesästä lähtien ei lueta painettuja lehtiä. Printtimediat lopetetaan. Kirjojen painaminen loppuu myös. Jää vain sähköinen media ja sekin nollataan, tietoverkot kaatuvat sähköpulan takia. Väittäkää tätä salaliittoteoriaksi.

 3. Suomi tilasi, vastaanotti ja maksoi juuri 11 000 000 uutta rokoteannosta joiden säilyvyys on n. 7 kk. Kenelle saatanan hullulle on annettu valtuudet tuollaisen määrän tilaamiseen?
  Nyt alkaa 4:s rokotekierros. Nyt jo ohjailluinkin kansanosa epäröi näitä lisämyrkkypiikkejä joten valtaosa tuosta myrkkymäärästä päätyy jätteisiin. Toivottavasti eivät pohjavesiimme….

 4. Korona on yhtätotta kuin juutalaisten jumalallisuus. Jotkut siihen kyllä uskovat.
  Evankeliumi Johanneksen mukaan:
  10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’?
  10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.
  Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6

 5. Onkohan israelissa jaettu paljon placeboa? Tappaiskohan juutalaiset toisiaan. Toki Israelissa on paljon muitakin, jotka sitten voidaan pyyhkiä pois, jotta saadaan tilastoihin jotain, mutta miten lie laita aitojen juutalaisten kohdalla?? Saivatkohan oikeita rokotteita???

  1. Mielenkiintoinen kysymys. Israel on myös hyvin korruptoitunut maa. Ihan taatusti suuri osa rokotteita vastustaneista ortodoksijuutalaisista otti placeboa ja hallitus katsoi sormien läpi, jotta eivät ala kaatamaan hallitusta. Näin tämä on mennyt monessa muussakin maassa, vaikka suomalaiset eivät voi edes kuvitella mitään tuollaista.

   LL kirjoitti tästä jutunkin koskien NBA:n neekeripelaajia, jotka taatusti saavat placeboa. Huippu-urheilijatestoneekerit eivät taatusti piikitä itseensä jotain kokeellisia geeniterapiarokotteita. Lisäksi heillä on jo verkosto dooppaamiseen ostettuine hoitsuineen ja lääkäreineen, joten placebon ottaminen on helppoa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*