Marco de Wit 19 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti ei nuoleskele sen enempää idän diktaattoreita kuin lännen tyranneja. Niinpä se käyttää offensiivista realismia geopolitiikan ymmärtämiseen samalla, kun varoittaa suomalaisia natottajista ja muista Suomen armeijaa mädättävistä suvakeista.

 

Professori John Mearsheimer räjäytti potin: 16 miljoonaa katselukertaa!

 

 

Se nyt vaan on Natolle vihafakta, että Venäjä on tuhoamassa juutalaisten oligarkkien johtaman mafiavaltio Ukrainan. Venäläisten ei tarvinnut tehdä muuta kuin ostaa muutama kenraali ja näin estää Ukrainan liikekannallepano.

 

Venäjän murskaavasta ylivoimasta huolimatta länsipropaganda väittää Ukrainan olevan voittamassa sodan! Tosin länsi valehtelee ovelasti määritelmäpeleillä.

 

Nato: Venäjä ei voi voittaa Ukrainan sotaa! (Määritelmällisesti)

 

 

Tämä naurettava länsipropaganda on uponnut varsinkin sairaalloisen naiveihin suomalaisiin.

 

Suomalaiset geneettisesti itsetuhoisen naiveja? Nuukkaavat itsensä?

 

 

Niinpä Suomessa ei ole YHTÄÄN järjissään olevaa sotatutkijaa. Tai siis on, mutta he eivät vaan pääse julkisuuteen varsinkin, kun myös sosiaalinen media sensuroi heidät. Haastatella saa vain ”maltillisia” natottajia, kuten Turun vihreiden nuorten entistä puheenjohtajaa, Emil Kastehelmeä. (Os. Sillanpää eli onko peräti ottanut vaimon nimen vai muuten vain vaihtanut paremmalta kuullostavaan nimeen??)

 

Emil Kastehelmi/Sillanpää tuli aikanaan tunnetuksi todellisena käärmeenä eli esiintyi kansallismielisenä ja liittyi Rajat Kiinni FB-ryhmään. Vähitellen hän nousi moderaattoriksi ja sitten saman tien TUHOSI koko kymmenen tuhannen ihmisen ryhmän! Siis hän hysteerisesti poisti valtavasti postauksia ja ihmisiä ryhmästä. Kastehelmi ylpeilee tällä vieläkin ja saa tietysti paljon pisteitä vihreiltä.

 

 

Emil Kastehelmi onkin taitava hämäämään ihmisiä. Hän esiintyy ”maltillisena”, joka ymmärtää ”molempia näkökulmia”. Näin hän saa ihmisten luottamuksen, pääsee julkisuuteen ja sitten vasta puukottaa selkään. Ehkä jälkiä peitelläkseen hän on vaihtanut nimensäkin. (On vain ajan kysymys milloin epätasapainoinen Kastehelmi puukottaa vihreitäkin selkään. Kukapa sitä luonteestaan eroon pääsisi.)

 

Emil Kastehelmi/Sillanpää

 

 

Tyylilleen uskollisena Kastehelmi myös huijasi Puopoloa antamalla ymmärtää olevansa SOTAHISTORIAN TUTKIJA. Niinpä Puopolo sitten haastatteli tätä Ukrainan sotaan liittyen. Vasta myöhemmin kävi ilmi, ettei Kastehelmellä ole yhtään mitään tutkintoa. Tämä on vain varastomies ja ikuinen opiskelija, joka kertoo HARRASTAVANSA sotahistoriaa ja pelanneensa lapsena sotapelejä.

 

Jopa Laiton Lehti meni retkuun ja luuli varovasti esiintyneen Kastehelmen olevan joku oikea sotahistorian tutkija.

 

Puopolo: Tällaista propagandaa Ukraina syöttää – vieraana sotahistorian tutkija Emil Kastehelmi

 

 

Kastehelmellä meni haastattelu niin hattuun, että nyt hän luulee olevansa suurikin sotahistorian tutkija. Siis vaikka hänellä ei ole mitään pätevyyttä. Hän kertoo olevansa ”mediavaikuttaja” eli toisin sanoen varastomies, joka vain haaveilee olevansa tutkija.

 

Kastehelmi on kuitenkin sen verran kiero, ettei valehtele suoraan. Hän vain antaa ymmärtää. Lisäksi suvakkitoimittajat HALUAVAT ymmärtää väärin, jotta voisivat promota toista vihreää varsinkin, kun maanpuolustukseen liittyvissä asioissa vihreitä ei juuri löydy.

 

Reserviläinen-lehden toimittaja tuskin oli vihreä, joten Kastehelmi oli varovainen korostaen, ettei ole mikään asiantuntija.

 

 

 

Pari kuukautta sitten Kastehelmi kuitenkin antoi toimittajan ymmärtää olevansa tutkija. Juttua ei ole vieläkään korjattu.

 

 

Huijauksen paljastumisesta huolimatta suvakkitoimittajat ovat jatkaneet Kastehelmen haastattelemista. Tosin sana on kiertänyt toimittajien keskuudessa, jotka nyt varovat kutsumasta Kastehelmeä tutkijaksi.

 

 

 

Huijauksen paljastuminen ei ole kuitenkaan Kastehelmeä hidastanut. Päinvastoin. Hän keräsi ympärilleen muita epäpäteviä nuoria harrastelijoita ja alkoi piirtämään karttoja Ukrainan sotatilanteesta. Nyt sitten valtamedia promoaa näitä nollia suurina asiantuntijoina. Myös Futucast youtube-kanava on mennyt retkuun ja haastatellut tätä Kastehelmen ”tutkijaryhmää”. Tosin onneksi Futucast sentään ilmoittaa katselijoille, että kyse on nuorista harrastelijoista, joilla ei ole mitään aiheeseen etäisestikään liittyvää tutkintoa.

 

Futucast:

Olet saattanut törmätä tämän jakson vieraskolmikkoon mediassa näinä viime päivinä. He vetävät ryhmää eri sotatieteen harrastelijoita, jotka ovat kerääntyneet luomaan tilannekuvaa Ukrainan sodasta avoimiin tietolähteiden pohjalta.

24.2 invaasion jälkeen he ovat ylläpitäneet alati päivittyvää karttaa, johon on merkattu venäläisten joukkojen eteneminen Ukrainassa. Sen lisäksi he ovat omistaneet ison osan vapaa-ajastaan pysymään ajan tasalla sodan etenemisestä.

 

 

Kastehelmen ja hänen kaveriensa haastattelu etenee alussa tavallisia latuja eli lähes KOKO aika käytettiin Emil Kastehelmen johdolla vain Venäjän haukkumiseen. Tämä on natottajien tyypillinen toimintatapa eli kritisoidaan valtavasti Venäjän toimintaa ja päästetään Ukrainan mafiavaltio ja farssiarmeija kokonaan pälkähästä.

 

Natottajat nimittäin aina hämäävät kaksoisstandardilla. Eli vedotaan absoluuttisiin ihmisoikeuksiin ja kauhistellaan miten Venäjä hyökkää. Samalla ei sanota sanakaan siitä miten Amerikka on tuhonnut kymmeniä maita ja järjestänyt valtavia massamurhia, kuten esimerkiksi tappanut puoli miljoonaa irakilaista lasta. Natottajia ei myöskään kiinnosta mitä Jemenissä ja Palestiinassa tapahtuu tälläkin hetkellä. Eiväthän amerikkalaiset ja sionistit voi ikinä syyllistyä sotarikoksiin.

 

Pidetään myös kauheata meteliä siitä, ettei Venäjä anna naapurimaidensa kutsua Naton joukkoja ja ydinaseita Venäjän rajalle, mutta samalla ollaan hiiren hiljaa siitä tosiasiasta, ettei Amerikka ikinä hyväksyisi Venäjän joukkoja ja ydinaseita Kanadassa ja Meksikossa. (Kuuban takiahan USA uhkasi ydinsodalla, kunnes Neuvostoliitto veti takaisin ydinaseensa.)

 

 

Samalla kaksoisstandardilla kritisoidaan Venäjää korruptiosta, mutta ei puhuta mitään Amerikan petrodollarijärjestelmän murhaavasta korruptiosta tai edes Ukrainan massiivisesta korruptiosta. Kastehelmen opiskelijakaveri John Helin kehtasi haastattelussa jopa väittää, että Venäjä on korruptoituneempi kuin totaalinen mafiavaltio Ukraina!!

 

Samalla Kastehelmi ja Helin eivät halunneet puhua YKSITYISESTÄ Azovin ”natsipataljoonasta”. Siis vaikka se on täysin yleistä tietoa. Myös Puopolo on tehnyt tästä vihafaktasta jutun.

 

Puopolo vs. Azov-pataljoona. Verikoston kierre tulossa myös Suomeen?

 

 

Sen sijaan, että olisivat kritisoineet Azovin natsipataljoonaa, niin pojat ihailivat Ukrainan totaalisen korruptoitunutta juutalaista presidenttiä Zelenskyä. Varsinkin Kastehelmi ja Helin olivat suorastaan lääpällään lapsia seksualisoivaan juutalaiseen pridepressaan.

 

Päivän video: Transupressa

 

 

Mitään ei tietenkään sanottu siitä, että Zelenski on tunnetusti juutalaisen pankkiirin Soroksen ja juutalaisen oligarkin Ihor Kolomoyskyn frontti! He nimittäin maksoivat ja organisoivat näyttelijä Zelenskyn virtuaalisen presidentinvaalikampanjan, kun taas tataarimafian pomo ja rikkain oligarkki Akhmetov rahoitti muita ehdokkaita. Tämä on ihan julkista tietoa Ukrainassa ja Venäjällä, mutta lännessä vihafaktaa.

 

Kastehelmi ja Helin pitivät naurettavana sitä, että juutalaiset ja natsit voisivat olla liitossa Venäjää vastaan. Haloo! Ovathan juutalaiset ja ISIS-jihadistit liitossa Syyriassa Venäjää vastaan. Totta kai juutalaiset liittoutuvat vaikka kenen kanssa Venäjää vastaan, koska se rahoittaa ja suojelee Israelin laajentumispolitiikan vastustajia.

 

Suomalaiset ovat niin naiveja, etteivät voi ymmärtää geopolitiikan toista lakia: Viholliseni vihollinen on ystäväni.

 

(Ensimmäinen laki on, että on parempi olla Godzilla kuin Bambi, mutta tämäkin on nykyään vihafakta, koska bambeillakin on oikeudet.)

 

Onko Ukrainan sota juutalaisten sionistien aikaansaama?

 

 

Itse asiassa juutalainen oligarkki Kolomosky on nimenomaan sen Azov-pataljoonan PÄÄrahoittaja! Tämäkin on päivänselvää siitä yksinkertaisesta syystä, että Itä-Ukraina on Kolomoskyn johtaman juutalaismafian aluetta. Tämän juutalaismafian pääpaikkoina on nimenomaan New York ja Itä-Ukraina. Tietysti ne molemmat sitten käyttävät katutasolla monenlaisia gangstereita. Niinpä Azov-pataljoonakaan ei ole oikeasti mikään ideologinen natsiporukka, vaan he vaan tykkäävät larpata natseja, fasisteja, yms. rekvisiittaa ja esiintyä koviksina saadakseen jonkun tekosyyn alistaa ihmisiä ja teurastaa venäläisiä.

 

Putinin on kuitenkin pakko puhua natseista, koska ei hän nyt voi kritisoida juutalaisia tai edes siionisteja, vaikka ne nimenomaan ovat käyttäneet Ukrainaa Venäjän saartamiseen. Lisäksi natseista puhumalla Putin sentään on jonkin verran totuuden puolella, koska Azov- ja muut ryhmät ovat oikeasti pommittaneet, kiduttaneet ja teurastaneet Donbassin siviilejä. Tämä on Itä-Euroopan verikoston kierteessä täysin normaalia ja juuri siksi Suomen ei pidä tikullakaan koskea Ukrainan tilanteeseen.

 

 

 

 

Kastehelmi ja Helin eivät siis puhuneet mitään tästä päivänselvästä geopoliittisesta kuviosta, mutta lähetyksen lopulla kohdassa 1 h heidän järkevämmältä vaikuttava kaverinsa Eerik Matero huomautti, että eikös pitäisi puhua Ukrainankin heikkouksista. Mantero myös selvästi tajusi Ukrainan tilanteen vakavuuden. Näytti siltä kuin hän olisi halunnut varoittaa suomalaisia lähtemästä mukaan natokiimaan ja nuukkaamasta Suomea, mutta sitten tietysti Kastehelmi keskeytti jälleen.

 

Eerik Matero

 

Onneksi Materon ansiosta ohjelman viimeisen 20 minuutin aikana puhuttiin Venäjän murskaavasta voimasta, jota se siviiliuhreja välttääkseen EI ole käyttänyt Ukrainassa. Hyvin myös todettiin, että tämä johtuu slaavilaisesta lojaalisuudesta. Niinpä Suomeen mahdollisesti hyökätessään Venäjä ei todellakaan tule tunteilemaan, vaan räjäyttää kaiken tieltään. Jos suomalaiset silti onnistuvat pistämään vastaan, niin Venäjä tulee käyttämään taktisia ydinaseita. Pietarin porteilla oleva Suomi on nimittäin Venäjän etupiiriä myös Amerikan mielestä, joka ei taatusti riskeeraa omia kaupunkejaan nuukattavaksi jonkun kaukaisen ja suurisuisen maan takia.

 

Tätä eivät harrastelijapojat tietysti uskaltaneet kertoa, koska perverssillä tavalla haluavat suomalaisten elävän jossain fantasiamaailmassa. Nato muka lähtisi ydinsotaan vain, koska Venäjä varmistaa lähialueensa. Hah. Toki Nato, Ruotsi ja Viro tulevat taistelemaan viimeiseen suomalaiseen, mutta sen jälkeen Suomi onkin sitten ydinjätteen loppusijoituspaikka.

 

 

Lisäksi ohjelmassa ihan loppuvaiheilla puhuttiin aika hyvää asiaa Ukrainan korruptiosta ja armeijan käsittämättömästä tehottomuudesta. Jopa ihmetteltiin, että Ukraina asetti täyden liikekannallepanon VASTA Venäjän hyökkäyksen jälkeen. Analyysi jäi kuitenkin vain ihmettelyn tasolle, vaikka on päivänselvää venäläisten LAHJONEEN ja painostaneen ukrainalaisia kenraaleja.

 

Kyllä. Juutalaisten oligarkkien hallitsemassa Ukrainassa ovat myytävänä myös kenraalit. Siis ihan samaan tyyliin, kun juutalaisten oligarkkien hallitsemassa 90-luvun Venäjällä. Ei Ukrainaa turhaan ole kutsuttu mafiavaltioksi ja Euroopan (ehkä koko maailman) korruptoituneemmaksi maaksi. Tämä on kuitenkin nykyään vihafakta.

 

Itse asiassa on hyvinkin mahdollista, että juutalaiset oligarkit pelaavat molempia puolia. Kolomoysky on jatkuvasti yrittänyt pelata Ukrainaa ja Venäjää toisiaan vastaan eikä olisi yhtään mahdotonta, että hän on lopulta päättänyt liittoutua Venäjän kanssa. Hänen olisi ollut helppo lahjoa usempi kenraali ja poliitikko vastustamaan liikekannallepanoa.

 

Kolomoysky olisi taatusti näin tehnyt, jos Israel olisi käskenyt. Voihin olla, että Putin on tehnyt jonkun diilin Israelin kanssa eli ei esim. ydinaseista Irania siitä hyvästä, että saa Ukrainan, tms. Tällainen diilailu on arkipäivää maailmanpolitiikassa ja sen tietävät kaikki paitsi Yleä ja vihreitä ”tutkijoita” kuuntelevat suomalaiset.

 

Joka tapauksessa Venäjä on yrittänyt saada Ukrainan juutalaisia oligarkkeja puolelleen samalla, kun Amerikka on yrittänyt saada Venäjän juutalaisia oligarkkeja puolelleen. Tämäkin on kuitenkin vihafakta, koska juutalaiset ovat voimattomia ja ikuisesti viattomia valkoisten heteromiesten uhreja, jotka eivät koskaan juonittelisi missään asiassa.

 

Valtamedia ei uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

 

Ohjelman loppupuolla tapahtunut Ukrainan sotatoimien kritiikki oli siis mielenkiintoista katseltavaa, mutta aivan ohjelman lopussa tapahtui jotain kuvottavaa. Haastattelija kysyi, että miten nämä harrastelijatutkijat kestävät seurata Ukrainan sotaa! Siis kestävät!

 

Tällöin nämä pojat alkoivat itkeskelemään, että ovat valtavassa paineessa. Kuulemma he tarvitsevat TURVALLISTA TILAA, jossa voivat lohduttaa toisiaan! Heitä oikeasti pelottaa seurata sotaa 1000 kilometrin päästä.

 

Eikä siinä kaikki. Heidän ”tutkijaryhmään” otetaan vain tunteidensa kanssa kosketuksissa olevat! He eivät nimittäin halua puhua TOKSISTEN miesten kanssa!!

 

 

Kyllä. Jos et usko, niin katsoppa viimeiset viisi minuuttia ohjelmasta. Mieti samalla, että tarvitsevatko venäläiset turvallisia tiloja ja pelkäävätkö he toksista maskuliinisuutta.

 

Tässä nähdään jälleen miten kuvottavasti nuoriso on Suomessa mädätetty.  Totta on, että nämä haastatellut pojat ovat suvakkeja ja heistä Kastehelmi on peräti vihreä, mutta tällaista porukkaa on nykyään ihan oikeasti armeijassa. Nämä pojat vielä selittivät olleensa armeijassa jossain tiedustelukoulutuksessa ja ovat tietysti reservissä, vaikka nämä nyhveröt ovat jo parikymmpisinä toksisuudesta sössöttäviä rampoja tai plösöjä. Varmaan vielä vetävät jotain mielialalääkkeitäkin, että kestävät kovaa mailmaa.

 

Kuvitteleppa, että tuollaiset neitimäiset plösöt kohtaavat Suomeen hyökkääviä venäläissotilaita. Se toksisuuden määrä saisi nämä pojat päästämään housuihinsa ja pakenemaan yhdessä Suomen armeijan kiintiönaisten, -homojen ja -neekerien kanssa.

 

Suomen armeija on ehdottomasti ja lopullisesti puhdistettava näistä natottajista ja muista suvakeista tai muuten Venäjä tekee sen.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

35 thoughts on “Valetutkija Emil Kastelhelmen valetutkijaryhmä pelkää Ukrainan sodan ”toksista maskuliinisuutta”!

 1. Venäjä ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova tänään: ”Me taistelemme pahuutta vastaan ja omien arvojemme puolesta. Me emme tunnusta kolmatta sukupuolta”

  -Mielenkiintoista että melko lyhyessä puheessaan Maria ( hutisalon täydellinen vastakohta) otti esille läntisen mädännäisyyden huipentuman -kolmannen sukupuolen tunnustamisen.

  Venäjän vahvuus perustuu ydinperheeseen. Siellä ei homot hillu eikä anarkistit askartele!

  Tämä on EHDOTON EDELLYTYS kansan yhtenäisyydelle. Kovina aikoina ei perverssihörhöilyllä pärjää.

 2. Se oli siinä. Ei lisättävää. Yllä LL:n logiikan ja tosiasioiden tykitys tuhosi uhoavien pellejen tyhjätakkisen armeijan.

  1. 6.3 jo:
   Ukraina: venäläisiä kuollut noin 11 000. Ukrainan armeijan pääesikunnan tiedotteen mukaan venäläissotilaita on kuollut arviolta 11 000. Panssarivaunuja on tuhottu 285, lentokoneita 44 ja helikoptereita 48. Muita panssaroituja ajoneuvoja on tuhottu jo liki tuhat ja muita ajoneuvoja noin 450.

 3. Paljon uutta asiaa, loistava analyysi. Matero sanoi olevansa kirjanpitäjä, joten sen perusteella pitää jalat maassa ja ammattinsa perusteella perustaa ajattelunsa tosiasioihin. Kolmas tyyppi oli joku puoliamerikkalainen, oliko nimeltään John Smith, joten sen perusteella lähtökohtaisesti pitää Venäjää vihollisena kuten kaikki amerikkalaiset ja amerikanmieliset.

  Teknisestti häiritsevää oli puhuttu fingelska. Jos olette aitosuomalaisia, puhukaa puhdasta suomea. Puhe paljastaa amerikantrollit.

  Kastehelmi on kyllä ollut melkoinen hajottaja ja on älykäs. Liekö myös häikäilemätön ja omaako narsistin ja psykopaatin piirteitä lisäksi vai onko vain manipuloija. Häippäsee kyllä vihreistä vielä.

  Mäki Zileoni, Tere Sammallahti ovat ärsyttäviä yksisilmäisiä natottajia, mutta Kastehelmi osaa natottaa pehmeämmin ja ovelammin huomaamatta. Jännä miten helposti media on mennyt retkuun noihin harrastelijatutkijoihin.

  Putinsuomalainen Hullu-aho on pahin tapaus. Aho tarkoittaa hullu japanin kielellä. Eli tuplahullu. Mitä kertoo ulkonäkö tyypistä? Näyttää amerikanj.delta. En ostaisi tyypiltä käytettyä autoa, enkä mitään.

  1. Kastehelmi näyttäisi olevan hieman keskivertoa älykkäämpi, mutta ei häntä voi sanoa mitenkään erityisen älykkääksi ihmiseksi. Hänenkin älykkyys löytyy varmaankin sieltä 105-110 pisteen maastosta.

 4. En pystynyt lukemaan juttua loppuun, koska sain jo päänsäryn.. tää terskahelmi kuuluu vaeltaja rotuun, ja tekee mitä tahansa lisätäkseen omaa statustaan

 5. Emil Kastehelmi on kertonut Twitterissä, että eivät vaimonsa kanssa tykänneet kummankaan sukunimestä, joten päätyivät keksimään kokonaan uuden nimen. Varmaan tuollainen söpö keijukais- tai yksisarvisnimi herättää ihailua heidän omassa viiteryhmässään. Sinänsä ymmärrän Emiliä tässä, että ottaahan se päähän, jos ihmiset yrittävät googlata häntä ja osumiksi tulee vain juttuja kuuluisammasta kaimasta. Nyt ei takuulla sekoiteta keneenkään muuhun.

  1. Vihreän puolueen jäsen. Tuo jo osoittaa sellaista arvostelukyvyn puutetta että loput artikkelista oli turhaa, tiesimme jo. Vihreydestä olisi voinut jo päätellä että joku kahjohan se

 6. Ei pitäisi tehdä liikaa johtopäätöksiä ulkonäön perustella, mutta toi on ihan täysin degeneroituneen sekasikiöimbesillin näköinen.

   1. Ei tarvitse soittaa kenellekään, tuollaisen voi jättää omaan arvoonsa, kuten myös suurin osa dewitin ja joo-miesten puheesta. Ei dewitin kirjoituksia voi pitää edes minään vihapuheena, niin läpinäkyvää on hänen provosointinsa ja valeuutisensa. Jokainen, joka osaa edes auttavasti käyttää valideita läheteitä, pystyy kumoamaan melkein kaikki hänen väitteensä. Ei häntä usko kuin verenveijareiden nuotipiiriläiset ja whiteboyintoilijat.

    1. Boy George on tänään hyvin hyvin vihainen ja tunteikas. Kun oma tietopohja uupuu, ei osaa muuta päätellä kuin että kaikki muut eivät tiedä mitään. Toisin sanoen projisointia alusta loppuun.

 7. Varastomies historian tutkijana, kassatyttö Suomen pääministerinä ja lavapelle Ukrainan presidenttinä.
  Huippuna toki Vak juu Paiden…..

  1. Ja joo-mies Viktor Aatami laittomanlehden syvämietteisenä kommentoijana. Onko sinulla mitään omia ajatuksia? Matalaa hyvin matalaa. Ja ihanne ”johtajana” todellisuudesta irtautunut entinen judoka botoxineen. Putinilla on kaikki pienen miehen suuruudenhulluus ja kaikkivoipaisuusillusio.

   1. Oletko Jussiboy Hullu-Ahon alter ego? Et ole muistanut pitkään aikaan tai uskalla enää herjata meikäläistä.

    1. En ole sinua milläänlailla herjannut,vain sanonut niinkuin asiat ovat. Sinähän olet dewitin joo-mies. En ole Halla-ahon fani, mutta en minä silti hänen nimeään vääntele, se on lapsellista, jos ei voi sanoa nimeä oikein.

   2. Taitaa kuitenkin julkisuudessa, varsinkin mediassa asiantuntijoina esiintyvien henkilöiden puheilla olla suurempi vastuu, kuin vaihtoehtoisen median yksittäisellä kommentaattorilla. Pääministeristä puhumattakaan. Ja onhan tuo aika huvittavaa ja kyseenalaista, että jonkin valtion päämiehenä toimii viihdetaiteilija.

    Enpä tuossa sinunkaan kommentissa huomannut mitään perusteluja. Ainoastaan henkilökohtaisen hyökkäyksen toista kommentoijaa vastaan omilla olettamuksilla.

  2. UkRainalaisia ei ole kuollut yhtään, ainakaan sotiLasta. Venäjältä 15 000 solttua mikäli uskomme ja miksi emme uskoisi mediaa.

 8. Vai että ”maltillisia” vihreitä?!! Vihreät kannattavat homosaatiota, joten se siitä maltillisuudesta!

  Näillä viherhomoilla on joku pakonomainen tarve keksiä itselleen akateemisia titteleitä. Pyllyttäjä-Haavisto on väittänyt olevansa professori, vaikka todellisuudessa hän on ylioppilas!

  Aikoinaan pahamaineinen ja ruskeanahkainen viherhomo Jani Toivola vaati eduskunnassa asepalveluksen muuttamista osa-aikaiseksi.

  Toivola on itse saanut vapautuksen armeijasta, mutta miksi? Homous+aids?!!

  1. Toivolaa eivät vain kantaveikot halunneet katsella sotilasympäristösså ja että tyyppi majoittuu ilmaiseksi valtion täydellä ylöspidolla ja ilmaisella koulutuksella. Kutsunnoissa taatusti tarkastellaan monelta kantilta. Tietysti se, että olisi muutaman päivän päästä anonut kotiin pääsyä. On se vaan yksinkertainen elämä kovaa. Teet vain sen mitä käsketään, se riittää, etkä töppäile.

  2. Sinulla on melko rajoittunut sanavarasto, siellä verenveijareiden nuotipiirissäkö te käytätte tuollaisia sanoja, jos teillä ei ole mitään sanottavaa.

 9. Kyllä Azovin takana on myös ihan uusnatsistista ideologiaa Social-National Assemblyn ja Patriot of Ukrainen kautta.

 10. Naurettavaa että tuommoset beta-pojat alkavat leikkiä sotahistorian kanssa, vaikka oikeampi paikka olisi kosmetologikoulu. Nämä vihreiden neitimäiset pellet vain tuodaan julkisuuteen ja ne nousevat nykyään julkisuuteen, kun taas ennen vanhaan julkisuudessa oli vielä tavallisia miehiä ja naisia.

 11. Aloin juuri katsomaan ranskalaisen tekemää dokumenttia jossa hän ensin kävi Donbassissa tammikuussa 2015 ja lapsista vanhuksiin väestö on elänyt maan alla 7 kuukautta. No nyt sitä sotaa on kestänyt 8 vuotta. Venäjä on valon voimien asialla jos saa sen loppumaan.
  Tällaista materiaalia ei paljon näy.
  https://youtu.be/JovKkDvAU9Y

  Ja ei, sitä vaihtoehtoa että Ukrainan vallankaappaus rikollisjärjestöjen toimesta olisi voitu hyväksyä ei ollut mahdollista. Siitä antaa osittain vihiä myös Petro Piroshenkon puheet, mutta nämä asiat olivat olemassaolevia ennen vallankaappausta ja vallankaappaajien tekemiä massamurhia 2014 joka vain oli avoimen sodan alku. Ainoa deduktiivinen johtopäätös täytyy johtaa siihen, että jos Venäjä saa Ukrainan kaapanneet roistot edes puoliksi kuriin, koska maa on aivan läpimätä, niin Valon Joukot ovat Venäjän ja Donbassin puolella ja Mafia-NATO-Vale-Ukrainaa vastaan.

  Tämäkin oli hyvä https://youtu.be/Ppib8wfhOaA

 12. ”Laiton Lehti ei nuoleskele sen enempää idän diktaattoreita kuin lännen tyranneja.” – mutta sokeasti levittää Kremlin propagandaa rahaa vastaan. Tai sitten Marco on liian tyhmä edes pyytämään rahaa.

  1. Ei sitä rahaa osaa pyytää kuin anarkistit piffiläiset ja muut laittomat tulijat ja maalle kerjääjät. Kastehelmi on jussibokan toimesta imetty kuivaksi. Jussi poika kasvoi mieheksi kun sai tarakalle Eemelin…sitten isäntä huusi Eeeeeeeemiiillllllll! On se hauska boy. Ei ollu ukrainan viinaa pöllittäväksi niin ostin Leijonaa.

   1. Nyt minä nauroin kippurassa, kun luin äkäslampolan tuotoksen. Siinä oli varmasti ähelletty hikipäässä, kun oli saatu tuollainen aikaan. Taito se on tuollainenkin taito; aikaa menee mutta mitään järkevää ei synny.

 13. Niin sitä neuvostoaatetta levitetään tätäkin kautta.
  Huomaa, että koulua on tullut käytyä kaikki yhdeksän luokkaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*