17 thoughts on “WWD 7-mielenosoitus lauantaina 19.3.2022 klo 14

  1. Ensinnäkin tämä on tarkoitettu vapaamielisten foorumiksi. Suvakitkin saavat kommentoida täällä, mutta vain asiallisilla kommenteilla. Jos katsot, että asialliset kommenttisi on poistettu, niin otappa tarkka kellonaika ylös ja valita, niin ainahan voidaan sitten päästääkin kommentti läpi. Tosin sinä olet herjannut niin paljon, että sinun totaalinen bannaaminen on lähellä.

   1. JK mielisairaalaan tai pois se puhelin sieltä, ei millään pahalla, lainausmerkeissä, hulluus ei ole naurun asia jos ei vitsinä käytetä.

   2. Eli sananvapaus lausekkeesi on pelkkä vitsi. Meitä ”suvakeitahan” saa seurakuntasi herjata mielin määrin päätoimittajasta puhumattakaan.

    1. Ei sananvapaus tarkoita, että voit mennä jonkun lehteen häiriköimään. Sananvapaus tarkoittaa sitä ,että voit persutaa oman lehtesi tai kertoa mielipiteistäsi vaikkapa omilla kotisivuillasi. Taistelemme sinun oikeudesta julkaista mielipiteitäsi, mutta sinä et taistele meidän oikeudesta kertoa täällä mielipiteistämme. Sen takia ihmetyttää millainen ihminen oikein olet, kun tulet vielä sitten tänne häiriköimään ja vieläpä raukkamaisesti nimettömänä.

     Lukijoilta on tullut aika paljon valitusta, että muutama suvakki päivästä ja viikosta toisaan häiriköi täällä käytävää keskustelua. Kaiken kukkuraksi nämä häirikkösuvakit ovat nimettömiä, vaikka heillä ei suvakkeina olisi mitään vaaraa kertoa omia mielipiteitään. Tästä huolimatta he väärinkäyttävät antamaamme nimettömyyttä ja keskittyvät häiritsemään vainottujen mielipiteiden esittämistä. Niinpä moderointilinjaa tullaan tiukentamaan.

     1. Eli myönnät itsekin täällä olevan kahden kerroksen väkeä näitä ”vainottuja”, valittuja, kansasi ja faniporukkasi joka saa sanoa mitä vain kelle vain. Sitten on ns. suvakit joita jo termistöllä heti halvennat. Nämä ihmiset pääsääntöisesti kritisoivat valheitanne, mutta sehän ei ole sallittua. Säälittävintä on että edelleen ironisesti luulet olevasi sananvapauden puolella joukkoinesi.
      Mitä nimettömyyteen tulee niin muistaakseni itse kannustit käyttämään tekaistuja sähköpostiosoitteita, jotta poliisi ei saa niitä selville. Mikäli tahdot tämän tapahtuvan nimillä niin tänne saa rakennettua vaikka pankkitunnuksilla kirjautumisen, ei vain taida tahtotila riittää. Helpompi syyttää muita virheistään.

     2. Ööö. Vaikea seurata logiikkaasi. Ensinnäkin totta kai täällä on kahden kerroksen väkeä, koska tämä on tarkoitettu nimenomaan kansallis- ja vapausmieliseten lehdeksi ja keskustelupaikaksi. Jos joku suvakki tulee tänne huutelemaan ja häiriköimään, niin totta kai sellaiset poistetaan ennen pitkään, kun heidän huumoriarvo on vähentynyt. Ainoa poikkeus on asiallisesti vasta-argumentteja esittävät suvakit. Tätä eivät suvakkilehdet koskaan salli, vaan poistavat myös asialliset kriitikot, vaikka sehän ei sinua häiritse.

      Mitä taas tulee nimettömyyteen, niin se on tarkoitettu vain niille, joilla on vaara joutua valtakunnanvainoajan kohteeksi. Suvakit eivät tietysti tarvitse anonyymiyttä, joten lähteökohtaisesti heidän pitäisi olla omalla nimellään. Niinpä heidät poistetaan elleivät esitä jotain älykästä kritiikkiä, paljasta suvakkien persverssiä logiikkaa tai omaa puhdasta huumoriarvoa.

      Sinä olet niitä harvoja suvakkeja, joka ei koskaan esitä mitään älykkäitä pointteja ja lisäksi huumoriarvosi alkaa olla jo lopussa.

 1. Onneksi nämä mielisairaat valeuutisten levittäjien demonstraatio saa heti alkuunsa ikävän lopun kun joku jotkut känniääliöt mokaavat koko jutun. teidän porukka on työtöntä vähä-älyistä idioottiporukkaa, joka ei kykene mihinkään pitkäjänteisyyttä vaativaan organisoituun tehtävään.

  1. Joo, anteeksi myöhäinen ilmoitus. Tosin mekin saimme tiedon vasta pari päivää sitten. Näitä pitäisi ehdottomasti mainostaa ainakin pari viikkoa etukäteen. Pitää varmaan kirjoittaa tästä älyttömästä sähläyksestäkin joku juttu.

 2. Kaikki kolme ihmistä tulee taas kännipäissään riehumaan kaduille. Marcon mukaan tottakai osallistujia taas yli miljoona.

 3. Nykyään pitäis matkustaa lähes joka viikonloppu tuonne syrjäiseen rannikkokauunkiin jonka asukkaat ei itse viitsi nähdä mitään vaivaa.

  Antaa olla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*