Marco de Wit 20 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Miettikääpä miten poliisi ja valtamedia olisivat hälytystilassa, jos Trumpin pojan tietokoneelta löytyisi tällaista materiaalia.

 

Bidenit ovat kuitenkin eri asia, koska he ovat suvakkeja.

 

Lisäksi suvakkien mielestä ei pedoilu niin paha juttu ole. Tämän takia valtamedia tekee kaikkensa estääkseen näiden kuvien leviämisen. Suvakit varmaan tekevät taas Laittomasta Lehdestäkin rikosilmoituksen, kun näitä kuvia julkaisee.

 

Kansikuvassa näyttää olevan presidentti Joe Bidenin poika Hunter Biden, joka on ollut alkoholisti ja narkomaani. Toisesta kuvasta ei ole varmuutta.

 

Tämä twiitti luultavasti poistetaan, mutta yritetään nyt kuitenkin julkaista.

 

 

https://mobile.twitter.com/CpTheorist/status/1505155310134169602

 

 

Maailmalla asiasta jo puhutaan, vaikka Suomessa ollaan hiiren hiljaa.

 

https://mobile.twitter.com/Ladybugzz21/status/1505206032804458497

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Päivän kuva: Pedo

 1. Tämähän on vain liberaalia demokratiaa, jonka puolesta suvakki on valmis taistelemaan viimeiseen hengenvetoon saakka!

  Pervojen ylivalta(pride) on yksi liberaalin demokratian kulmakivi!

 2. Suomalaisilla on joku ihme tarve puolustaa pedofiliaa, huumekauppaa jne. Suomalaisethan historiallisestikin ovat olleet erittäin huonoja hankkiutumaan eroon omasta heikosta perimästään, joten onko mikään ihme, etteivät nytkään halua eroon pedofiileista, huumekauppiaista, feministeistä jne?

  Ainoastaan Suomessa ollaan täysin hiljaa myös siitä, että monet suomalaiset sotilaat suojelevat huumekauppaa ja pedofiliaa, sekä ovat itse sekaantuneet pedofiliaan Naton ja YK:n miehitysoperaatioissa. Sitten Nato nosti nämä pedofiliaa, huumekauppaan jne. sekaantuneet suomalaiset sotilaat Suomen hallinnon johtoon. Siinä se.

  1. Erittäin hyvä pointti. Suomalaiset ovat todellakin huonoja tuomitsemaan muita pahuudesta. Tämä on geneettistä, koska pohjoisissa olosuhteissa vihollisena ei ole muut, vaan luonto.

   Lisäksi hyvä pointti tuo pedonatottajien törkeys. Persuissa paljon tota porukkaa ja kannattivat myös pedoafgaanien Suomeen tuomista eli Nato-liittolaisten Pohjoisen Liiton väkeä.

   1. Mikä ihme siinä on, kun teitä noin hirveästi kiinnostaa pedofiilit? Teidän sielunelämä on melko vinksahtanut, kun haaveilette homomoista ja pedofiileistä koko ajan. Eikö ajatuksiin mahdu mitään muuta?

    1. Pedofilia, lapsikauppa, ihmiskauppa, asekauppa ja terrorismi nyt vain ovat erittäin iso osa Naton liittouman ja Israelin valtion toimintaa ja se tapa miten he myös kiristävät korkeinta hallintoa eri maissa.

  1. OIkeastihan mustat ovat vakavassa D-vitamiinin puutostilassa,k oska heidän ihonsa ei pysty samalla tavalla sitä varastoimaan auringonpaisteessa. Tämän takia influenssakin (eli korona) iskee heihin helpommin.

   1. Totta ettei sovi luonnostaan pohjoiseen silläkään lailla D-vitamiinia ympäri vuoden pitäisi ottaa.

   1. Amerikkalaiset rikolliset ovat myös raiskanneet eri miehittämillään maissa. Japaninkin miehittivät ja pommittivat atomipommeilla, jonka jälkeen ovat raiskanneet paikallisia japanilaisia tyttöjä ja naisia. Sama tilanne muissa amerikkalais ja brittiloisten miehittämillä alueilla.

 3. Pyöriikö dewittu päässäs muutakuin pedot,homot,hollannin malli,natottajat täytyy sanoo että ei sun elämä ole kovinkaan kaksista.

 4. Taasko se marco etsii serverinsä täyteen pedoilua? Ihme pervo. No, syytelista vaan kasvaa… #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*