Marco de Wit 20 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtion omistama Alko päätti kostaa Venäjälle sen hyökkäyksen Ukrainaan. Niinpä Alko sitten otti venäläisen Vodkan pois myynnistä.

 

 

Tämä on saanut putinistit hurjaan raivoon ja nyt he suunnittelevat kostavansa Alkolle hybridivaikuttamisella!

 

Ai miten? No, kysymällä miksei irakilaisia massamurhanneiden amerikkalaisten viinoja ole otettu pois myynnistä!

 

 

Ei kuitenkaan hätää. Poliisi on jo hätätilassa ja varoittanut kaikki Alkon kauppiaita putinistien vihapuhekampanjasta.

 

Laiton Lehti on avustanut tässä putinistien vastaisessa kampanjassa poliisia. Itse asiassa LL paljasti koko hybridioperaation sen ollessa vasta alkutekijöissään. Voimmekin nyt paljastaa yhden vaarallisen vihapuhujan suunnitelman, jonka hän ITSE paljasti Laittoman Lehden kommenteissa:

 

 

Alkossa olivat keränneet Venäläiset vodkat pois valikoimista.

”En halua kuunnella tuollaista”, sanoi minulle ALKON myyjä, kun kerroin hänelle miljoonasta teurastetusta Irakilaisesta ja sanktioista, joita amerikalle EI KOSKAAN asetettu.

Käykäähä ihimiset kyselemäs alakosta Venäläästä votkaa, vaikkettä olisi ikinä juonehet.

 

 

Siis ihan oikeasti on vain ajan kysymys milloin polpo ja valtamedia ovat tällaisesta kritiikistä hälytystilassa. Niin mielipuoliseksi on tilanne Suomessa mennyt.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Putinistit iskivät Alkoon. Vaativat Vodkaa uhkaamalla putinistisella vihapuheella!

 1. ”En halua kuunnella tuollaista.”

  Sama reaktio kuin koronajutuissa. Perusidioottien taholta jatkuva moraalinen kauhistelu että ”voi hirveä miksi et ota koronarokotetta, sehän on vain IHAN TAVALLINEN rokote kuin kaikki muutkin rokotteet – olet hullu salaliittoteoreetikko, foliohattu, kulkutautimyönteinen, uskot varmaan ufoihin ja etkö tiedä kuinka paha tilanne on Ruotsissa, etkö tiedä kuinka monta koronaan on kuollut, kuolemme kaikki nyt sinun takiasi, asiantuntijat [eli joku vitun rämet tai nohynek] ovat televisiossa joka päivä, miksi olet niin ankara, miksi et ymmärrä että hallitus tekee kaiken tämän sinun hyväksesi, usko nyt TIEDETTÄ [joku vitun rämet, nohynek tai yle] äläkä lue niitä salaliittosivuja, olet kauhean propagandan uhri, kuule kohta voi olla vaikea saada koko rokotesarjaa ja sitten on kato elämä tosi vaikeaa jos et voi käydä kaupassa”. Siis vaikka olisit itse jo lakannut puhumasta koko aiheesta puolitoista vuotta sitten. Ja sitten kun koitat kerran sanoa että kuuntele edes yksi Yeadonin tai Malonen tai Fuellmichin lyhyt video, tai lue yhteenveto Pfizerin papereista jotka yritettiin salata 75 vuodeksi, tai lue edes valtioiden omia virallisia tilastoja, niin vastaus on juuri tuo: ”en halua kuunnella tuollaista.”

  Siskoni rokottaa kohta pikkupoikansa, ja se surettaa minua.

 2. On kyllä kumma, että amerikkalaiset ja britit saavat teurastaa miljoonia ja kymmeniä miljoonia ihmisiä ja niin kaupat vain ottavat murhaajien tuotteita hyllyille. Puhumattakaan Israelin valtiosta. Todella oksettavaa kaksinaamaisuutta Alkolta, S-Ryhmältä, Keskolta, Lidliltä yms.

  1. S-ryhmä; halal Suomi, kallista, vanhentunutta kesämarjat ja köyhä valikoima.

   Lidl; halpaa mutta kaukaa ja korttihöpötykset otettu.

   Kesko; Suomalaisinta, mutta riistohinnat, hyvää miinus 50% every afternoon Suomi kylmätuotteet eikä muutakaan paitti kuivikset netistä. Alkon lopetan. Halpa Halli the one and only.

 3. No, sitten on pakko tyytyä vaan Washingtonskaja vodkaan. Kun viimeksi kysyin se on loppunut Alkosta, mutta kulmilta sitä saa.

 4. Eipä nuo Alkon myyjät niitä linjauksia tee, joten en ymmärrä miksi heille pitäisi omia mielipiteitään jakaa tai heidän niitä jaksaa kuunnella.

  1. Sanoo henkilö, joka on varmaan ihan innoissaan, kun toisinajattelijoiden yrityksiä boikoteoidaan, sensuroidaan ja tuhotaan.

   Totta kai pitää antaa palautetta kaupalle, joka demonisoi vain tiettyjä valtioita, muttei niitä kaikista pahimpia eli varsinkin pikkulapsiakin murhaavia ja hyväksikäyttäviä valtioita.

   1. Oliko asiakaspalvelun numero liian kovaa kamaa Marcoliinille julkaista? Olisi kerrankin ollut jotain hyödyllistä ”lehden” sivuilla

    1. Olisit voinut itekki
     Asiakaspalvelun yhteystiedot
     Asiakaspalveluun saat yhteyden reaaliaikaisesti
     ma–pe 9–21 ja la 9–18

     chatissa (löydät chat-kuvakkeen sivun reunasta)
     puhelimitse 020 692 771 (ppm/pvm)
     palautelomakkeella
     katso myös usein kysytyt kysymyksemme
     Täältä löydät Alkon muut yhteystiedot. Jos olet e********** pedomulkku saat coronaa etuhintaan.

     1. Monikin kommenteissa toi Marcolle tietoon asiakaspalvelun yhteystiedot. Kommentit ei vaan kelvannneet.

 5. No kaverit tilasi juuri trukkilavallisen Vodkaa virosta. Oli kuulemma vielä kolmen litran tetrapakkauksissa. Eli kevyitä käsitellä ja kätevä pinota.

  Alko saa pitää Vodkansa.

 6. Marco ei onneksi alkoholia käytä, joten ei vaikuta elämiseen. Raskausaikana ilmeisesti nauttittu lähipiirissä paljonkin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*