Marco de Wit 20 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti julkaisi eilen päivän kuvana Irakia miehittäneiden amerikkalaisen kuvamateriaalia. Samalla Laiton Lehti muistutti yhdestä asiasta.

 

Päivän kuva: Ei sotarikos

 

 

Laittoman Lehden kommenttiosion vakiosuvakit olivat kuitenkin pöyristyneitä moisesta väitteestä.

 

 

 

 

 

Yksi Laittoman Lehden lukijoista vastasi suvakeille ironisesti.

 

 

Laittoman Lehden toimitus on todellakin järkyttynyt, että sen suvakkilukijat eivät tiedä Irakin 90-luvun kauppasaarrosta, joka iski pahiten köyhiin ja varsinkin köyhien lapsiin. YK:n arvion mukaan ainakin puoli miljoonaa lasta kuoli aliravitsemukseen ja huonoon terveydenhoitoon.

 

Siihen aikaan toimittajat eivät vielä olleet niin pitkälle juutalaisten sionistien hallinnassa kuin nykyään. Niinpä kuuluisa 60 Minutes -dokumenttisarja uskalsi kysyä Amerikan juutalaiselta äärisionistiselta YK-suurlähettiläältä Madeline Albrightilta, että oliko Husseinin rankaiseminen todellakin puolen miljoonan lapsen hengen arvoista.

 

Albright vastasi maailmankuululla tavalla: Kyllä oli.

 

 

 

 

Kysy joltain natottajalta, että oliko puolen miljoonan lapsen tappaminen sotarikos, niin eivät suostu vastaamaan. Niinkuin eivät suostu vastaamaan oliko siviilien räjäytteleminen ilmaan Operaatio Gladion avulla sotarikos. Tai USA:n ja Naton tuki Isikselle ja muille jihadisteille. Vastauksena tulee vain tyhjä katse.

 

Vasemmistolaiset ovat tässä asiassa paljon rehellisempiä, koska he kyllä tuomitsevat Amerikan sotarikokset. Tosin he ovat sitten hiljaa juutalaisten roolista.

 

Albreight oli nimenomaan juutalainen äärisionisti. Tämän takia hän ei niin välittänyt jostain kuolleista arabilapsista. Tärkeämpää oli pitää Irak polvillaan, jotta se ei sotkisi Israelin laajentumispyrkimyksiä. Tämäkin päivänselvä fakta on tietysti nykyään vihafakta.

 

Arabilasten on kuoltava, jotta juutalaislapset voivat elää Suur-Israelissa!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

56 thoughts on “Tappoiko USA puoli miljoonaa irakilaista lasta? Puolustiko sionistinen YK-suurlähettiläs massamurhaa?

 1. Mitä tapahtuu nyt Afganistanissa? Ei sieltä ole tullut mitään uutisia sitten viime syksyn. Naton sieltä lähdön jälkeen arvioitiin, että sinne tulee humanittarinen katastrofi, mutta mitä siitä, siellä kansa onkin muslimeja eli tietyn vihatekoporukan mielestä ei-ihmisiä. Media vaikenee ja poliitikot eivät välitä.

  1. Talibaanit lähinnä pelastivat afgaanit Naton pedofiilikaupalta ja huumekaupalta. Afganistanissa on katastrofi lähinnä kun Yhdysvallat ja Nato varastivat Afganistanin rahat. Näin he pyrkivät luomaan sekasortoa ja eripuraa Afganistaniin päästäkseen uudestaan valtaan ja saadakseen ostettua afgaanit länsipedofiilien puolelle. Näin Nato toimii myös kaikkialla muualla pakotteiden ja rahojen varastamisten kanssa, eli toisaalta varastavat maiden rahat ja asettavat niille lapsia, naisia ja siviileitä murhaavia pakotteita ja toisaalta he yrittävät ostaa väestöt puolelleen lännen tuella.

  2. Sama. Tietäis vain mihin vastaat Jouko & Kosti. Annetaan muiden olla kuten USAn olisi pitänyt ym. Kyllä maat tekee maan sellaiseksi kun pystyy, ei ole auttanut aseet eikä apu. Jokaisella maalla pitää olla omat rajat ja sinne ei mennä.

  3. Mitä te nyt heistä noin suuresti välitätte? Teidän vihollisiahan he ovat, ainakin dewitin kirjoitusten perusteella. Voi mitä kaksinaismoralismin määrää. Tehän haukutte muslimeja pedofiileiksi ja vaikka miksi. Tai dewit näkee pedofiileja ja juutalaisia joka nurkan takana. Dewit on aikamoinen ihmisvihaaja ja näköjään kannattaa Saddamin tekemää kansanmurhaa.

   1. Ööö. Nyt kyllä putosin kärryiltä. Totta kai on sotarikos tappaa barbaarejakin ja varsinkin heidän lapsia ja varsinkin, kun näin käynnistetään valtavia pakolaisvirtoja Eurooppaan ja Suomeen asti.

    Nähtävästi et pysty diilaamaan Amerikan sotarikollisuuden kanssa ja sitten yrität vaihtaa puheenaihetta sekavalla logiikalla.

   2. Eivät afgaanit ole vihollisia. Mädättävä kommunistinen ns. liberaalidemokratia, kulttuurimarxismi, feminismi, eliittisuvakismi ja sen pankki-, media-, lääketeollisuus ja asevoimat ovat.

    Afgaanit taistelivat ulos maasta kommunistiset neuvostotunkeutujat ja liberaalidemokraattiset USA ja Naton asevoimat. Äärimmäisen arvostettava patrioottinen teko. Afganistan on ensimmäinen maa, joka on vapauttanut itsensä kommunistien ja kultturimarxilaisten imperialismista. Yli 40 vuotta se kesti. Ei ollut helppo homma, mutta vapaus ei tule ilman tahtoa ja työtä ikinä.

  4. Katson lähes päivittäin sieltä YoutTube videoita. En voi tietää onko ne jonkun valtiojohtoisen (Taliban) propagandaa, vai kenen, mutta kovin näyttää rauhalliselta siellä. Itseasiassa niin rauhalliselta että siellä voisi vaikka käydä lomalla.
   Johtuisiko se siitä että siellä on nyt kansallismieliset vallassa? Se että suomi ei ole NATO jäsen mahdollistaisi vapaan liikkuvuuden. Tietysti jos ne luulevat minua amerikkalaiseksi, niin voi olla että nappi tulee otsaan.
   Tässä pari kanavaa:
   https://www.youtube.com/c/GhazalZaarPoetry/featured
   https://www.youtube.com/c/AFGHANMIRROR/videos

 2. Joo en kyllä ole mikään suvakki! Lol. Ei se tarkoita sitä että jos on eri mieltä Marco Dr Witin kanssa että olisi suvakki. Vittu mitä paskaa. Tossa huomaa miten syvällä omassa kuplassasi olet.

  1. En itsekään ole aina samaa mieltä Marcon teksteistä, enkä myöskään tiedä kuulutko tuohon mainitsemiinsa massamurhan kiistäjiin. Mutta oletpa lopulta itse mitä tahansa aatesuuntaa edustava, niin mitäpä mieltä olet, oliko puoli miljoonaa jenkkien irakilaista lapsiuhria totta vai tarua? Tuohan se punainen lanka artikkelissa oli, eikä suinkaan lukijoidensa ideologia, vaikka sinä satuitkin jutusta provosoitumaan, eikö vain?

  2. Paskaahan sitä on maailma täynnä. Mitä alempana olet Pyramidissa, sitä enemmän saat ylempien paskaa päällesi. Suomalaiset jopa tilaavat paskaa ulkomailta ja maksavat vielä siitä. Luulisi omaa paskaa olevan riittävästi tilaamattakin.

 3. Maailmassa kuolee edelleen vähintään miljoona lasta
  aliravitsemukseen ja ripuliin joka vuosi,
  ja heidän annetaan kuolla , koska heillä ei kasva parta.

 4. Amerikan ja Israelin juutalaiset auttoivat Irania, arjalaisten maata, Iranin ja Irakin välisessä sodassa. Tämä johtui siitä, että juutalaiset ovat Iranin-arjalaisia. Juutalaisten pitää teeskennellä, että Iran on heidän pahin vihollisensa, sillä Iran on arjalaisten maa ja Iran oli Hitlerin puolella toisenmaailmansodan aikana. Luultavasti Olor Palme paljasti juutalaisten aseistaneen Irania, sillä Olof Palme oli rauhanneuvottelijana Iranin ja Irakin välisessä sodassa. Tämänkö takia Olof Palme murhattiin ja oliko mossad murhan tekijä?
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran-Contra-skandaali
  -Israelin hallitus lähestyi Yhdysvaltoja elokuussa 1985 haluten toimia välikätenä 508 TOW-panssarintorjuntaohjuksen kuljettamisessa Iraniin vastapalveluksena pastori Benjamin Weirin vapauttamisesta, jota militantit ryhmät pitivät panttivankina Libanonissa. Israel korvasi Iraniin myymänsä ohjukset ostamalla Yhdysvalloilta uudet ohjukset. Toisin sanoen Israel myi Iranille Yhdysvalloilta ostamansa ohjukset, ja tällainen aseiden jälleenmyynti olisi tarvinnut Yhdysvaltain kongressin suostumuksen.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
  -Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”
  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2006/09/08/olof-palme-kahteen-otteeseen-ruotsin-paaministerina
  -Pääministerikausiensa välillä Palme toimi YK:n rauhanneuvottelijana Irakin ja Iranin välillä.

  Juutalaisten uskonnollinen risti on hakaristi, koska juutalaisten uskonto on sama kuin Iranin-arjalaisten zarathustralaisuus uskonto.
  Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6

 5. Mikä juttu tämä edes on, että valtioita johtavat muualta tulleet ihmiset? Sitten ajavat jonkun ihan eri valtion asioita ja ovat uskollisia aivan eri valtiolle?

 6. Varsinkin eräs ryhmä on aina pyrkinyt hallitsemaan kirjastoja, mediaa, painotaloja kouluja, nykyisin internetiä jne. Näin tämä eräs ryhmä voi hallita sitä mitä tietoa ihmiset saavat ja mikä heidän käsityksensä on historiasta. Näin vaikka ihmiset saisivatkin tietää jotain, tämä eräs ryhmä voi valheita toistamalla muokata myös historiankäsitystä täysin mieleisekseen. Muokkaamalla historiaa ja ihmisten saamaa tietoa hallitset ihmisiä.

 7. Yhdysvalloille, Iso-Britannialle ja Israelin valtiolle täydellinen kauppasaarto ja täysin ulos sivistyksen parista. He tässä ovat niitä rikollisia, murhaajia ja ongelma ja ovat aina olleet. He eivät koskaan saa mitään itse aikaiseksi, vaan aina pitää riistää muita.

 8. Israelin esinahattomien verenhimo on jotain aivan käsittämätöntä.

  Esinahattomilla on jopa maailman suurin keskitysleiri, eli Gaza!

 9. Miten amerikkalaiset ja britit saadaan sotarikostuomioistuimen eteen laajemmissa määrin, ei vain Suomessa? Heidän pitää korvata kaikki uhreilleen, kymmenien ja satojen vuosien ajalta.

 10. Dewittu en ole suvakki, vaikka olen eri mieltä. Dewitun mielestä on suvakki jos on herra”pääudiootin” kanssa erimieltä ja kertoo täällä sen. Juttua ei julkaista ja miksiköhän KOSKA dewittu on narsistinen luonne kaikki on MINÄ MINÄ. On varmasti vaikeaa olla mari kun hänkin on väärässä.

 11. Minkälaiset limaiset ja täysin moraalittomat ihmiset kannattavat tällaista täysin rikollista liittoumaa ja rikollista Israelin valtiota?

 12. Juuri näin ihmisiä on hyvin helppo huijata ja aivopestä, sekä jatkaa ikuisia sotia, koska vihollisemme hallitsee nykyisin käytännössä kaikkea tietoa, sekä ihmisistä on tullut yhä tyhmempiä. Näin vihollisemme voi levittää kaikenlaista roskaa yhä uudestaan ja uudestaan. Amerikkalaiset ja britit pitää pysäyttää rajalle! Ei mitään asiaa Suomeen.

 13. Amerikkalaiset ja britit eivät tunnu tajuavan, että sen lisäksi, että heidän imperiuminsa tulevat romahtamaan sekä taloudellisesti, etnisesti, että moraalisesti, kaikki maailman ihmiset vihaavat ja tulevat vihaamaan amerikkalaisia ja brittejä. Miten amerikkalaiset ja britit kuvittelevat enää jatkossa voivansa elää maailmalla? Aivan oikein tälle rikolliselle roskaväelle.

 14. Amerikkalaiset ja britit tullaan muistamaan pelkkinä sairaina rikollisina ja loisina. Juuri tällä loisimisella ja rikoksilla he rakensivat imperiuminsa, joka alkoi kaatumaan kun muut maat pikku hiljaa ryhtyivät vastarintaan rikollisia loisia vastaan.

 15. Ja he ovat prseestä, niin hyvä kun eivät osaa 100 vuodessa apua käyttää kuin haittaan ja tulee haittaamaan, lisääntyykin kuin Ruotsissa monet ilman isää kun ottaa uuden ja jättää lapset.

 16. Eli väite yleistä tietoa riittää perusteluksi.

  Tämä lehti on tunnetusti valheita täynnä ja tämähän on yleistä tietoa.

 17. Muistan hyvin kuinka Suomenkin tv-uutisissa suorastaan juhlistettiin sitä kuinka nyt Irakin sota on alkanut ja USA tulee vapauttamaan maan ”joukkotuhoaseista”, ”terrorismista” ja tietenkin Saddamista.

 18. Pelkkiä sairaita rikollisia amerikkalaiset ja britit ja ovat aina olleet. Lopulta muut maat taistelivat itsensä vapaaksi amerikkalaisten ja brittiloisten imperialistisen riiston alta. Juuri näin he ovat satoja vuosia kasvattaneet omia väestöään, loisimalla ja riistämällä muita. He tulevat lopulta maksamaan kaikki rikoksensa takaisin uhreilleen ja korkojen kera.

 19. Vaikka suuri osa amerikkalaisista ovat fiksuja ihmisiä, niin amerikkaan ei viitsi edes lähteä. Paljon on veri vuotanut sitten Madden haistattelun.

  Miljoonia on tapettu. Sota jatkuu.

 20. Amerikkalaiset ja britit oikeasti luulevat, että he voivat vain taukoamatta valehdella muille ihmisille ja esittää jotain hyviä ihmisiä. Lopulta valheiden, korruption, rikosten ja loisimisen imperiumi romahtaa ja tähän ei mene kuin joitain vuosia. Kukaan ei todellisuudessa halua amerikkalaisia ja brittirikollisia edes lähellekään tai olla heidän kanssaan missään tekemisissä. Täysin sairaita ja kuvottavia ihmisiä. Heillä ei ole edes vähäisintäkään käsitystä mistään moraalista. He oikeasti liittoutuvat kaikkein limaisimpien mahdollisten ihmisten kanssa ja ovat ylpeitä siitä!

 21. Onko teillä mitään todisteita tuolle puolelle miljoonalle lapselle vai heittelettekö ihan hatusta noita lukuja? Pyöristäkää ylöspäin niin saatte enemmän huomiota ”faktoillenne”.

  1. Et nähtävästi osaa englantia. Olisi hyvä jos joku tekstittäisi tuon videon. Kuten videossa sanotaan, niin luvut tulee YK:lta eikä tuossa videossa niitä YK-suurlähettiläs Albreightikaan niitä kiistänyt.

   1. Eli mikäli perättömistä väitteistä koostetaan video ne muuttuvat faktaksi? Ilmeisesti Venäjäkään ei ole hyökännyt Ukrainaan koska Kremlin videopalvelut niin väittävät. He ovat jakamassa humanitääristä apua puhtaasti hyvästä tahdosta. Ja tämähän on faktaa koska videot.
    Pettämätöntä logiikkaa. Eli teillä ei ole mitään faktaa väitteiden tueksi otaksun.

    1. ÖÖÖ. On jo päätetty, että sinun blokataan häirikkönä, mutta pakko vielä päästää nämä sinun kukkaset, että ihmiset tajuavat millä tasolla suvakit liikkuvat.

     Siis ihan vaan Duttonin teorian kannalta kieltämättä alkaa kiinnostamaan minkä näköinen ihminen voi olla tota tasoa. Dutton varmaan maksaisi jos saisi sinun kuvan.

     1. Edelleenkään suvakkia nähnytkään, mutta mikäli kaltaisellenne kansankermalle riittää yhden elämänkoululaisen kyhäämä video todisteeksi puolen miljoonan lapsen murhasta, niin ei järkipuhe sitä muuta. Marginaalinen kansakynttilöiden kuoro jota edustatte ei onneksi uhkaa länsimaisia sivistyneitä valtioita tai niiden toimintaa. Odotan innolla vahvoja blokkaustoimenpiteitä jotka aiot suuremmoisilla atk-taidoillasi langettaa. Mikäli sivujen päivitys tekee tiukkaa, niin tämä varmasti tulee toimimaan.

     2. Jatka tällä linjalla, niin sinua ei varmasti blokata. Useampi on nimittäin jo pyytänyt, että voit jatkaa. Olethan upea esimerkki suvakkien ajatusmaailmasta. Tosin viime aikoina on tullut mieleen, että ehkä olet sittenkin ihan oikeasti persu.

     3. Höh. Toihan on ihan mielettömän viihdyttävä. Joko se on trollaava suvakki tai joku umpityhmä persu.

     4. Kunhat et ala harhailemaan niinkun se eräs olikohan ”jk” joka näkee kaikki meidät lukijat Marcona niin saatat olla viihdyttävää seuraa vielä tovin

     5. Taas se dewit meni herjaamislinjalle. Se ei osoita kovinkaan korkeaa älykkyyttä, niin kuin ei noi jututkaan. Eikö sovita, että vähennät ”väestönvaihtoa” ja jätät Suomen.

     6. Hän on melko varmasti vain tyypillinen älykääpiö-persu, eikä varsinainen suvakki. Duttonia varmasti kiinnostaa nähdä minkälainen idiootti on tällaisella tasolla.

     7. Ihmiset ovat kyllä nykyään täysin idiootteja. Pakko myöntää. ”Valehtelet. Missä lukee näin.”. Ei kaikkea tarvitse aina sanoa pilkun tarkasti. Ensin videolla kerrotaan, että 500.000 lasta on kuollut ja Albrightilta kysytään: Onko tämä ollut sen arvoista? Albright vastaa: Luulemme, että tämä on ollut sen arvoista.

      Mitä muuta vielä tarvitset? Fucking älykääpiö persu.

     8. Väittelytilaisuuttahan olen lehden eliitin kanssa eli herra päätoimittajan, antisankari Aimon ja tasapainoisen Hetkisen kanssa monesti ehdottanut. Herroilla ei vain ole selkärankaa. En usko että heidän sivistyksellään sieltä tulee lausetta enempää asiaa ennenkuin alkaa toisten halventaminen. Eihän Maidenin aikaan Marco pärjännyt väittelyissä edes poliiseille. Yle tilaisuus nyt oli sitten jo huvittavuudessaan oma lukunsa.

     9. Nyt dewittu oikeesti näyttöä paskalehteen vaikka mitä suuri idolisi dutton kertoisi, dutton sanoi oi suuri jumala!

    2. 500 000 sanojan auktoriteetti, kanavat, luvut, paikat ja ajat kunnossa.
     Enemmän kuin kunnossa.
     Miten tuollaisesen asian kyseenalaistajalle kertoo yhtään mitään?
     Onko hakukoneen käyttötaito nolla?

     Madeline Albright half million

     1. Lähteiden merkkaaminen on ainakin ja mikäli itse olet löytänyt lähteet niin linkkejä vain. Itse en ole löytänyt yhtään sivua jossa todistetaan usan tappaneen kyseiset lapset.

     2. Miten selvästi sinulle pitää kertoa jos henkilöltä kysytään, että Puoli miljoonaa ihmistä on kuollut, onko tämä ollut sen arvoista? Jolloin henkilö vastaa Luulemme, että TÄMÄ on ollut SEN arvoista.

      Osaatko oikeasti ajatella mitään. Idiootti.

 22. https://investorplace.com/2022/03/no-one-is-using-truth-social-so-digital-world-acquisition-is-plummeting/
  💱
  ”Trump is followed by only 140,000 people, a fraction of the almost 90 million who followed him on Twitter before he was kicked out of there after the Jan. 6, 2021″👋
  🚩
  ”Another red flag analysts have raised concerns the ties with China. Digital World Acquisition Corp. is backed in part by Arc Group, a privately held Shanghai-based investment firm that’s been investigated on more than one occasion by the U.S. Securities and Exchange Commission (SEC).”🇨🇳

 23. ”500.000 lasta on kuollut. Onko tämä hinta ollut sen arvoista?”
  ”Me uskomme, että tämä on ollut sen arvoista.”.

  Hän käytännössä itsekin suoraan myönsi jo tuossa, että puoli miljoonaa lasta on kuollut ja hänen mukaansa tämä on ollut sen arvoista.

 24. Saddamin aikana elintaso oli korkea ja ihmiset hyvin koulutettuja. Fundamentalistisilla lahkoilla ei ollut kannatusta. Todellisuudessa kidutusta ja vainoja ei laajasti esiintynyt. (USA:n lietsomat kapinaliikkeet tietenkin johtivat jonkinlaiseen normaaliin vastareaktioon). Irakin talous pyöri kansan hyväksi ja Saddam tarjosi kansalleen etuja Gaddafin ja Hitlerin tavoin, ei suinkaan ”vain omalle heimolleen”, ”sukulaisilleen” tms. Nimenomaan Iranin vastaisen sodan lakattua maan talous ja elintaso kohosivat nopeasti. Irak oli siis hyvin moderni valtio ja Saddam hyvin suosittu johtaja. Irakilaisilla oli tosiasiassa paljon enemmän oikeuksia kuin kuwaitilaisilla. Silti Lännen propagandassa Kuwaitia lähdettiin muka vapauttamaan demokratian nimissä tuttujen iskulauseiden kera. Saddamia oli turhaan yritetty horjuttaa ja sama horjutuspolitiikka opposition tukemisen muodossa jatkui 1991 sodan jälkeen. Muistamme heti sodan jälkeen kurdien ja shiaväestön kapinayritykset, joita tuettiin ulkomailta. Jatkuu täällä:
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/irak-asiaa/

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*