Marco de Wit 20 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana koko maailmassa Laiton Lehti on alusta asti korostanut, että koronavirusta ei ole olemassakaan.

 

Ei sen enempää kuin yksisarvisia tai tonttuja. Mitään niistä ei nimittäin ole eristetty ja analysoitu tavalla, joka todistaisi niiden olemassaolon.

 

Satanistisen koronahuijauksen määritelmäpelin 6 askelta ABCDEF: Feikkipandemiasta feikkitilastoihin

 

 

Niinpä mitään koronapandemiaa ei ole olemassakaan, vaan kyse on ollut normaaleista influenssaepidemoista, joita on vain alettu kutsumaan koronapandemioiksi. Tämän takia influenssakin katosi ja kokonaiskuolleisuuskaan ei noussut.

 

Kuten biokemian nobelisti Kary Mullis moneen kertaan korosti, niin koronatestit eivät löydä mitään virusta, vaan kaikenlaista mikromönjää eli eksosomeja ja niiden jäämiä, yms. Eli jos henkilöllä on esim. flunssan tai muun sairauden oireita tai jäämiä/solumoskaa, niin hän voi helposti saada positiivisen testituloksen. Näin on saatu luotua feikkipandemia ja tekosyy piikittää kansalaisia geeniterapiaa sisältävillä myrkyillä. Samalla on helppo vainota myrkyistä kieltäytyviä itsenäisiä ajattelijoita ja näin rakentaa poliisivaltio.

 

Rokotteet tappavat: Ennätyskuolleisuus! Juurisyynä suomalaisten geneettinen naivius?

 

 

Toisaalta Laiton Lehti pari vuotta sitten myös huomautti useaan otteeseen, että vaikka koronavirusta ei sinänsä ole olemassa, niin jotain sen TAPAISTA on voitu kehittää Amerikan ja Kiinan bioaselaboratorioissa. Onhan se ehkä periaatteessa mahdollista kehittää vaikka minkälaisia bakteerien, exosomien ja mahdollisten prionien, yms. sekasikiöitä.

 

Jopa valtatiede myöntää, että virukset ja exosomit on helppo sekoittaa.

 

 

 

 

Lisäksi varoitimme myös, että CIA, Mossad ja varsinkin Kiina taatusti kehtaavat luoda jotain vaarallisia sekasikiö-mikro-organismeja. Sitten ne ovat hyvin voineet levittää niitä laittaen sekaan vielä hieman tuberkuloosibakteereita, yms. Näin on sitten helppo saada joku alueellinen ”epidemia” aikaiseksi, jotta sitten voidaan uskottavammin puhua pandemiasta.

 

Kiinalaiset ovat hyvin voineet näin tehdä varsinkin, kun koronapandemian avulla Hong Kongin massiiviset mielenosoitukset saatiin pysäytettyä. Vaihtoehtomedian päämaja Unz.com on jo pari vuotta sitten esittänyt aika vakuuttavia todisteita CIA:n, Mossadin ja Kiinan bioaselaboratorioiden yhteistyöstä bioaseiden ja varsinkin korona”viruksen” luomiseksi. Tämän takia Unz.com sitten joutui joka puolella sensuroiduksi.

 

Kiina on kuitenkin kaukana USA:n ja Mossadin valvonnan ulkopuolella. Ei USA ja Israel halua jäädä täysin Kiinan bioaseavun varaan. Taatusti niillä on siis myös ollut omat laittomat bioaselaboratoriot. Mutta mihin maahan ne uskaltaisi rakentaa?

 

Kehitysmaihin ei oikein niitä uskalla rakentaa, koska siellä kaikki on teknisesti niin heikkoa ja lisäksi vallanpitäjät ovat arvaamattomia. Niinpä AINOA järkevä paikka oli CIA:n ja juutalaisoligarkkien pitkälle kontrolloima mafiavaltio Ukraina!

 

 

Olisiko yksi syy Venäjän hyökkäykseen, että Venäjä saisi kaapattua läntiset bioaselaboratoriot? Näin se voisi paremmin kiristää länttä hyväksymään Ukrainan valloituksen.

 

Joka tapauksessa ne bioaselaboratoriot ovat fakta, kuten kuuluisa toimittaja Glenn Greenwald ja Jimmy Dore ovat todistaneet.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

29 thoughts on “Yle pimittää CIA:n Ukrainaan rakentamat bioaselaboratoriot! Loivat korona”viruksen”?

 1. Maailma, erityisesti ”läntinen”(sic!) maailma on niin saatanallisen sairas paikka että se pystyy yllättämään jopa meikäläisen joka on ns.sukeltanut syvään päätyyn jo yli 10 vuotta.

  Onko kukaan muuten huomannut että selkämme takana, kaikessa hiljaisuudessa toteutettu VÄESTÖNVAIHTO on saanut taas hurjia lisäkierroksia? Tahti on kovempi kuin vuonna 2015. Keitä tulee ja kenen tilaamana? Onko mitään kontrollia (no ri tietenkään) millä nämä uudet kultapossut elätetään? Ja tärkein: milloin nämä maahan roudatut lähtevät takaisin omaan kotiin? (ei koskaan)

  Suomen lopullinen alasajo on täydessä vauhdissa.

   1. Perseenmyyjä persut eivät pelkästään kannata vaan ovat vetämässä koko projektia. Kaikki mitä nyt tapahtuu on täysin suunniteltua, hommaa on pohjustettu jo useita kuukausia. On todella surullista katsoa miten perseenmyyjät ovat saaneet (uskomattoman yksinkertaiset) kannattajansa hurraamaan sille että Suomeen ajetaan tasantarkkaan saamaa väkeä joka vuonna 1939-1940 pysäytettiin asein rajalle. Persujen historiantuntemus on tasolla 0 jos he eivät edes tiedä että suurin osa talvisodassa maahamme pyrkivistä oli nimenomaan ukrainalaisia.

    Onko tämä enää edes todellista?

   2. Nyt tulee jo tuhansia, kohta kymmeniäkin tuhansia ukrainalaisia ja hetken päästä taas muita. Vihollisemme luo ”vähemmistökoalitioita” valtaväestöjä vastaan ja lopulta saa koalition teurastamaan valtaväestön, ryöstämään sen vallasta ja saavuttaen vieraan vallan poliittisen vallan. Juuri näin vihollisemme toimi Neuvostoliitossa ja on koko ajan toiminut kaikissa muissakin maissa.

  1. Tanska estää siirtolaisia, jotka yrittävät ylittää rajan Saksasta ilman voimassa olevia asiakirjoja. Ihmisiltä, ​​jotka ilmoittavat olevansa Ukrainasta, mutta eivät pysty todistamaan henkilöllisyyttään, on estetty pääsy.
   – Minulla on myös vastuu Tanskan turvallisuudesta, sanoo Tanskan maahanmuuttoministeri Mattias Tesfaye.
   https://www.dr.dk/nyheder/regionale/syd/danmark-afviser-hundredvis-af-flygtninge-fra-ukraine-ved-graensen
   Toivottavasti myös Suomessa toimitaan kuten Tanskassa, Viron ja Ruotsin suhteen.

   1. Erittäin tärkeä pointti ja linkki. Kiitoksia! Pitäisi jossain vaiheessa taas kirjoittaa rajakontrollin tarpeellisuudesta nyt kun persutkin ovat hypänneet vihreiden kelkkaan.

 2. Korona on kulttivirus. Sairaalat ovat sen kultin moskeijoita ja piikki on herran pyhään ehtoolliseen verrattava laupeudenosoitus maalliselta papistolta eli lääketehtailta. Maski on kuin burkha ja siitä on helppo erottaa uskovat ja ei-uskovat. THL vahtii oikeaoppisuutta ja STM on ylin neuvosto.

  Media julistaa kultin sanomaa ja oikeaa koronaoppia (kuin kirkko konsanaan omaa ilosanomaansa) opetuslapsilleen eli kuten me korona-ateistit, ei-uskovaiset, sanomme: KORONALAMPAILLE.

 3. Korona on kulttivirus. Sairaalat ovat sen moskeijoita. Piikki on Herran pyhään ehtoolliseen verrattava laupeudenosoitus maalliselta papistolta eli lääketehtailta. Maski on kuin burkha, siitä on helppo erottaa uskovat ja ei-uskovat. THL vahtii oikeaoppisuutta ja STM on ylin neuvosto.

  Media julistaa kultin sanomaa ja oikeaa koronaoppia, kuin kirkko konsanaan ilosanomaansa, opetuslapsilleen eli kuten me ei-uskovaiset korona-ateistit sanomme: KORONAMASKILAMPAILLE.

  1. Maskisuositus säilyy ennallaan, miksi oi miksi, jos saa kulkea enemmän ja olla. Marketeilla kävin eilen ja kaikilla viimeistään 30v maskit. Ja napanderia ennen menoa käsiin. Turhinta mikromuovia sisältävää vaippaa ei uskalleta olla käyttämättä. Sitten heitetään roskiin ulos mennessä ja ehditään hönkiä aulaan. Ulkona muutenkin väistäessä toisia ja läheltä mennen. Ihan kuin ulkona ei tarvitsisi kun näkeehän sen höyryistä kuin kauas menee höyryt isona pilvenä, tupakin polttajilts varsinkin. Omituista olla aina ainoa maskiton ikäiseni ja mitä pienenpään paikkaan menet sitä vähemmän paineita ja et lampaile, näin ollen puolella ei ole maskia, sitten ihan pikkuruisissa ei melkein kenelläkään. Joukkopsykoosi.

   1. Vain illalla ennen sulkemisaikaa maskittomat liikkeellä, eli terveet toisinajattelijat ja mamut. Hassua, kun sisätiloissa maskit ovat naamalla ja kun mennään ulos katupölyyn, niin maski heitetään pois.

 4. > koronatestit eivät löydä mitään virusta

  Ko­ro­na­tes­tien tar­koi­tuk­se­na on ke­rä­tä gee­ni­näyt­tei­tä, jot­ka on lii­tet­ty yk­si­lön hen­ki­lö­tun­nuk­seen. Näi­tä tie­to­ja käyt­tä­en ase­la­bo­ra­to­ri­ot ke­hit­te­le­vät bi­olo­gi­sia täs­mäa­sei­ta.

 5. Kiina hyväksyi Venäjän esittämät todisteet biolaboratioista ja vaatii nyt Washingtonilta vastinetta aiheesta. Niin kauan kuin Kiina seisoo Venäjän takana, niin biolaboratiot ovat totta. Eli biolaboratioita tullaan käyttämään todisteina tulevissa sotarikosoikeudenkäynneissä.

  Kohta Kiina imaiseekin sitten itsellensä Taiwanin ja kukaan ei puutu siihen.

  Nyt ei esinahattomien ulinat auta!

  1. Kai tiedät, ketkä valtaa pitävät niin USA:ssa kuin Ukrainassa?

   Kyllä. Juuri ne samat, jotka pitävät valtaa myös Venäjällä ja Kiinassakin.

  1. Välilihaan ei kosketa, pervokulttuurisiat ja ei jutkut nyt on 2022 ja vieläkin pojilta irtoaa luonnollinen nahka.

 6. Onpas Ukrainaan tungettu monta Naton ja Israelin valtion bioaselaboratoriota. Amerikkalaiset, britit ja Israelin valtio tulevat ennen pitkää joutumaan vastuuseen kymmenien vuosien rikoksistaan. Ei tietenkään vielä heidän valtansa aikana, vaan kun valta vaihtuu ja heidän imperiuminsa kaatuvat. Rikolliset amerikkalaiset ja britit eivät koskaan mieti asioitaan loppuun asti.

 7. ”Jopa valtatiede myöntää, että virukset ja exosomit on helppo sekoittaa.”

  Ei Marco – kuuntele nämä keskustelut:
  https://www.youtube.com/channel/UCYH1GDIGk0oHNE51OOTvjAA/videos

  Tässä ao. videossa Jussi S. puhuu hyvin mielenkiintoista asiaa kohdasta 41 min. alkaen, eli koko se mikrobiologian laboratorio/elektronimikroskopia -menetelmä kuvantamismenetelmänä on ihan väärillä jäljllä. Kun asiaan tutustuu, niin jo maallikko ymmärtää, ettei siinä kuvata mitään – mitä tapahtuu elävän ihmisen kehossa!
  Virukset, tarua vai totta? Yazkan vieraana Jussi Siitarinen osa 2.

  https://tokentube.net/l/2051857186/10-3-2022-Virukset–tarua-vai-totta–Yazkan-vieraana-Jussi-Siitarinen-osa-2-

  Sitä kuolevaa solu/kudosnäytettäsentrifugilla vatkaamalla, petrimaljassa myrkyttämällä/tuhoamalla ja sitten elekronimikroskoopilla sitä kuivunutta sotkua tiiraamalla ei voida todentaa yhtään mitään siitä mitä terveessä ja elävässä ihmisessä
  tapahtuu! Se koko koejärjestely on täysin naurettava ja irvokas. Nehän
  tutkii kuollutta mätänevää lihaa ja tästä sotkusta tehdään sitten
  rokotteita !

  Tämä on jotain todella irvokasta ja pervessiä. Nekrofiliaa. Lähes koko
  lääketiede on tätä tieteisfantasiaa ja vailla järkeä, ja enimmäkseen
  juuri tällaista taikauskoa, myrkyttämistä, puoskarointia ja
  saatanallista noituutta. Traumapolia ja ensiapua lukuunottamatta.

  Ne pallerot joita näämme elektronimikroskooppikuvissa – joita esimerkiksi eksosomeiksi sanotaan – ovat vain sitä palanutta solukkoa joka syntyy siinä el.kuvausprosessissa. Sellaisia mitä niissä kuvissa näkyy – ei ole olemassa elävässä ihmisessä!

  Ihminen siis EI OLE niin viisas, että pystyisi luomaan jotain viruksen tai bakteerin kaltaisia juttuja yhtään missään bioaselaboratoriossa. Vain myrkkyjä pystytään tekemään. Ei mitään elävää tai puolielävää bioasetta.

  Lisäksi kun tiedetään, että virukset ja bakteerit EIVÄT OLE taudinaiheuttajia. Bakteereja löytyy jopa meidän suolistosta – miksi emme kuole niihin? Oletteko miettineet tätä!

  1. Hyvä pointti toi virusten kuvaamisen ja viljelyn farssimaisuus, mutta kyllähän bakteereja pystyy viljelemään. Käsittääkseni tietyt bakteerit, kuten tuberkuloosibakteerit voivat myös olla vaarallisia, jos ihminen on heikossa kunnossa, kuten nykyään lähes kaikki ovat.

   1. Ymmärrä nyt, että bakteerit ovat hyvin monimutkaisia eläviä pleomorfisia olentoja. Ihmistietämys on vielä hyvin kaukana siitä, että pystyttäisin tekemään joku ”bakteerimanipulaatio”, kun edes eläviä soluja ei pystytä muokkaamaan/tekemään. Ei edes pientä osaa solusta. Jopa yksittäisen solun valokuvaaminen tuntuu olevan vaikeata. Se on niin pieni.

    On myöskin ihan yleistä tietoa, että bakteerit eivät ole taudin aiheuttajia. Ihminen ei pysty luomaan mitään muita ”bioaseita” kuin erilaiset myrkyt.

    Esim. nuorison suosikki colajuomien sisältämä aspartaami on Jenkeissä joskus luokiteltu kemialliseksi aseeksi. Kaikki Zero-Colat sisältää tätä hermomyrkkyä. Siinä sulle bioase.
    Se on jo käytössä.
    https://www.elinahytonen.fi/2011/02/aspartaami/

 8. Ukrainan biolaboratoriot kuuluu sarjaan ”Saddamin joukkotuhoaseet”. Kyllä kaikki tietää sen, että ihminen ei pysty luomaan elävää solua, virusta tai bakteeria.

  Myös Venäjä osaa siis kusettaa näillä satutarinoilla ja te uskotte näihin satuihin. Ensin ne väitti että vihollinen tavoittelee ydinasetta: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008651874.html
  Mutta kun se ydinase -satu ei mennyt läpi, sitä piti päivittää ajan hengen mukaiseksi eli alettiin puhumaan bioaseista.

  Mutta myös nämä bioaselaboratioriot on debunkanttu: https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/06/07/wuhan/

  Ihminen ei pysty luomaan/muokkaamaan mitään viruksia. Ei pysty edes luotettavasti todentamaan niiden olemassaoloa. Sellaista jota ei ole olemassa – ei voi käyttää bioaseena.

  Ei siis ole olemassa mitään keinotekoisia bioaseviruksia. Ei myöskään luonnonviruksia joita muokata. On myöskin ihan yleistä tietoa, että bakteerit eivät ole taudin aiheuttajia. Ihminen ei pysty luomaan mitään muita ”bioaseita” kuin erilaiset myrkyt.

  1. Entäs bakteerit. Esimerkiksi tuberkuloosi? Eikös nykyään lähes kaikki ihmiset ole vähäisen liikunnan, stressin, myrkyllisen ruuan, säteilyn, teollisten myrkkyjen, d-vitamiinin puutostilan, yms. takia niin heikossa kunnossa, että esim. tuberkuloosibakteeria levittämällä saisi paljon ihmisiä sairaaksi. Siis varsinkin yli 50-vuotiaita.

   1. Bakteerit eivät ole mitään taudinaiheuttajia. Tubin syynä jokin muu kuin ”pöpö”, esimerkiksi jokin puutos tai jokin vahingollinen vaikutus, joita voi olla monenlaisia. Seksitautien kohdalla vieraat eritteet ja hankaumat, tubin kohdalla huono hygienia, huonot saniteettiolot ja huono yleistila.

    Jos jokin bakteeri tulee esim. atyyppisen keuhkokuumeen päälle, se on kehon korjaussolujen ja sopeuttamissolujen paikalletuloa: kylmyyden tms. syyn vaikutuksesta kuolleet solut korjataan pois ja toimitetaan yskän myötä ulos. Ne bakteerit ovat siis seuraus (ei syy), ja niiden toiminta on korjaavaa toimintaa (vaikka sitä sanotaan ”sairaudeksi”).

    Vaikka bakteerit työtä tehdessään aiheuttavat oireita, se ei ole ”pahaa sairautta” vaan ”hyvää parantamista, puhdistamista.” Heikoilla tapahtuma on tietenkin vakavampi, ja hyvin heikot voivat kuolla voimien ehtyessä.

    Bakteereja tappavat antibiootit siis vain keskeyttävät luonnollisen parantumisprosessin ja jättävät sen keskeneräiseksi (vaikutukset näkyvät myöhemmin).

    Kun siis bakteeri tulee paikalle ja kuume ja kipu nousevat, parantuminen on alkanut. Antibiootit siis estävät parantumisen edistymistä, ja niin on saatu haittaa aikaan. Ei ole ymmärretty perusasiaa: tulehdus on jo parantumisvaihe ja puolet voittoa.

    Näissä yhteyksissä tuttuja bakteerien nimiä ovat streptokokki, stafylokokki ja tuberkuloosibasilli. Kuten hyvin tiedetään, kaikkia noita bakteereita (ja muita bakteereita) on jokaisella kehossaan vaikka kuinka paljon, eivätkä ne aiheuta harmia. Nytkin sinun kehossasi on bakteereita, myös noita kolmea bakteeria, ja ihmisen kehossa on jopa bakteereita kymmenen kertaa enemmän kuin soluja!! Olet sivullinen omassa kehossasi!
    Näistä tubibakteereista ja muista bakteereista meissä esim. kirjassa Engelbrecht et Köhnlein: ”Virus-Wahn”, 2020, s. 35-36.

    Yleisesti: on varmaa, ettei ole olemassa sairautta aiheuttavia bakteereja. On vain korjaavia ja siistiviä bakteereja, joten niiden paikalle tulo on aina merkki parantumisen alkamisesta. Ne ovat seuraus, eivät syy. Oireiden syy ne ovat, mutta eivät varsinaisen vaurion syy.

    Bakteereja tulee vain sinne, missä on vaurio. Yksinkertainen esimerkki: tikku osuu sormeen (syy). Jos tikkua ei poisteta, paikalle tulee märkäbakteereita, ja syntyy tulehdusta, kipua ja paise tikun ympärille. Sitten päivitellään, että nyt se sormi on tulehtunut, vaikka kyseessä normaali elimistön toimenpide tikun poistamiseksi. Kun paise puhkeaa, tikkukin poistuu! Hienoa! Antibiootti olisi sotkenut asiaa.

    Tulehduksen alussa on organismin vaurioituminen. Jos haavaan tulee likaa, paikalle saapuvat kehon omat bakteerit korjaamaan asian. Jos kehoon menee vierasesine, paikalle tulee bakteereja korjaamaan tilanteen. Jos keuhkoputkiin ja keuhkorakkuloihin menee kylmää ilmaa ja herkkien limakalvojen solut vaurioituvat ja kuolevat, bakteereja saapuu paikalle korjaamaan tilanteen. Kaikki bakteerit ovat oman kehon omia hyviä työntekijöitä. Kun ne ovat tehtävänsä tehneet, ne vetäytyvät pois ansaittuun lepoon, eivätkä aiheuta mitään oireita tai sairautta.

    Se, että ihminen ryhtyy SOTAAN näitä hyviä ja oikein toimivia bakteereja vastaan, on syvällinen asennevirhe ja todiste heikkoälyisyydestä ja kypsymättömyydestä. Ei ymmärretä, että bakteerien toiminta on tervehdyttävää parantumistoimintaa. Niitä pidetään vihollisina, jotka on heti tuhottava. Sama koskee otaksuttuja viruksia. Ihminen kokee olevansa keskellä vihollismielisten mikrobien maailmaa. Koko elämä on antibioosia (symbioosin vastakohta), sota.

    Siksi nytkin kaikella mahdollisella hartaudella tuhotaan kuviteltuja ”taudinaiheuttajia” hampaat irvessä, esimerkkinä seuraavat: antibiootit, Ivermektiini, säteilytys, kemoterapia, desinfointi, käsien pesu, ihmisen oikeuksien rajoittaminen, rokotukset, lockdownit (kaikki seis), karanteenit, maskit, etäisyydet, kauppaanmenokiellot, ulkonaliikkumiskiellot.

    Jos bakteerien kanssa oltaisiin hyvää pataa ja hyvää päivää -tuttuja, kaikki olisi hyvin ja THL voitaisiin lakkauttaa ja ihmiset olisivat terveitä. Nyt heti voitaisiin unohtaa koko koronahysteria, ja kaikki olisi hyvin.

    lue https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/08/17/sairauksien-todelliset-aiheuttajat-2/

   2. Lisään tuohon vielä, että on yleisesti tiedossa, että ihminen ei pysty luomaan elävää solua, virusta tai bakteeria. Ei edes osia näistä. Jopa keinotekoisen solukalvon tekeminen on ihmiselle täysi mahdottomuus.

    Elävän aineksen muokkaaminen voi tapahtua ainoastaan risteyttämällä – tätä se geenimanipulaatio oikeasti on. Muunlainen geenien manipulointi on huuhaata. Geenirihman leveys (2nm) on huomattavasti pienempi – mitä näkyvän valon aallonpituus (380–750 nm. ). Eli sitä geenirihmaa joutuisi operoimaan sokkona. Elektronimikroskoopin avulla ei voi muokkailla/kuvata elävää organismia, koska se elektronisäteen kuumuus tuhoaa kaiken orgaanisen aineksen heti. Millä siis varmennat geenimuokkauksesi? Entä jos tuli ”ohjelmointi” -virhe?

    Ihminen ei siis pysty luomaan/muokkaamaan mitään viruksia, koska ei pystytä edes luotettavasti todentamaan minkään viruksen olemassaoloa. Ei sellaista voi käyttää todellisena aseena – mitä ei ole olemassa. Propaganda-aseena sitä toki voi käyttää, jos viholliskansa on niin typerää, että vielä uskoo virusten ja bakteerien aiheuttavan tauteja.

    Ei siis ole olemassa mitään keinotekoisia bioaseviruksia. Ei myöskään luonnonviruksia joita muokata. On myös ihan yleistä tietoa, että bakteerit eivät ole taudin aiheuttajia. Ihminen ei pysty luomaan mitään muita ”bioaseita” kuin erilaiset myrkyt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*