Marco de Wit 21 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei nuoleskele sen enempää idän diktaattoreita kuin lännen tyrannejakaan. Niinpä se kertoo kaikki vihafaktat.

 

Suurin vihafakta tällä hetkellä on Venäjän murskaava ylivoima, jolla se on tuhoamassa pala palalta Ukrainan armeijaa. Nyt Ukraina ei käytännössä enää pysty vastahyökkäyksiin, vaan yrittää vain epätoivoisesti pysyä kasassa.

 

 

 

Jopa Donbassin rintamalla olevat Ukrainan valiojoukot ovat romahtamassa venäläisten jatkuvaan pommitukseen ja hyökkäyksiin.

 

Lännen sotapropaganda kertoo kaikki mahdolliset ja mahdottomat pahuudet, mutta samalla pimittää sekä Ukrainan heikkouden että venäjänkielisten siviilien kidutukset.

 

 

 

Onneksi lännessä on rehellisiäkin toimittajia, jotka kertovat totuuden.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Päivän 23 kartta: Kidutus

 1. Ukrainan natsihallinto vetelee viimeisiään.En edes uskalla arvioida tappioiden määrää Ukrainalla.Valtavat ihmismassat pyytää pääsyä Venäjälle.Suomen natomedia väittää että heidät on pakotettu sinne.Täyttä fuulaa.Toivotaan että Putin puhdistaa aikanaan myös Suomen.

   1. Ihanneyhteiskunta rakennetaan nykyisten rajojen sisälle. Ei esim. menetettyyn Karjalaan kuten jotkut Suur-Suomesta edelleen haaveilevat tekevät. ”Suomi Natoon – Karjala takaisin”, siksi Natoon. Kova on Suur-Suomi kiima, vaikka kerran jo tuli turpiin. Eikö historia opeta teille mitään, vai onko pakko ottaa toisen kerran turpiin. Mitä te sillä Venäjän Karjalalla teette, kun eihän Itä-Suomessakaan nytkään ole muuta kuin vanhuksia ja kesällä loma-asukkaita. Tyhjennetty alue muuten. Tekö pidätte sitten parempaa huolta Venäjän Karjalasta. Ei tule tapahtumaan, Jussiboy.

    Kultaa, öljyä, ja tlmanttejako haette Venäjän Karjalasta? Ekaksi ne vaan pitää löytää ja saada joku kaivamaan ne teille.

    Suomi on vain väline usalle. Se ottaa sen hyödyn mitä se tarvitsee ja heittää sitten pois.

 2. Val­ta­me­di­an uu­ti­soin­nin tar­koi­tuk­se­na on kir­joit­taa tu­le­vai­suu­den his­to­ria. On pak­ko tuot­taa val­ta­va mää­rä val­hei­ta, jot­ta niis­tä sit­ten voi­daan koo­ta uu­det his­to­ri­an op­pi­kir­jat. Val­he sii­tä mi­tä ta­pah­tui maa­il­man­so­das­sa vuo­si­na 2020 — 2032.

 3. Lukekaa PaskaaTuutista-Mediaa niin näette NATO-kiimaisten ristivänkkäystä upeimmillaan. Ilman sensuuria(LOL).

 4. Aikoinaan Adolf Hitler huijasi saksalaiset tappamaan muita valkolaisia. Venäjällekkin hyökättiin ainoastaan siksi, koska he ovat valkolaisia. Tämän näkee hyvin venäläisistä turisteista, kun heitä ei eroita suomalaisista. Kävelin viimeviikonloppuna ukrainalaisten mielenosoituksen läpi, ja mieletäni heitä ei eroita etelämaalaisista, kuten esimerkiksi turkkilaisista. Siltä he näyttivät. Media antaa vain propagandallista kuvaa, että ukrainalaiset ovat muka vaaletukkaisia ja sinisilmäisiä. Ne ukrainlaiset jotka tälläisiä ovat, taitavat olla tosiasiassa venäläisiä jotka asuvat ukrainassa. Kyseessä taitaa siis olla rotusota, kuten toisenmaailmansoda aikanakin, kun Adolf Hitler ihaili lähi-itäläisiä arjalaisia ja laittoi saksalaiset tappamaan muita valkolaisia.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
  -Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”
  https://areena.yle.fi/1-2347438
  -Videon kohta 37:07-37:44 Jesidi sanoo että on olemassa indoiranilainen arjalaisten kansa, ja jesidit kuuluvat siihen kansaan. Jesidit sanovat myöskin, että arjalalaisten lisäksi on monia muitakin kansoja, kuten vaikkapa saksalaiset ja armenialaiset.

 5. Totta kai sadoista miljoonista löytyy yksi tai muutama vähän kunnollisempi ihminen. Noin keskimäärin kaikki amerikkalaiset ja britit ovat valehtelevia rikollisia. Siksi heitä ei pidä koskaan päästää normaalien ihmisten pariin yhtään suuremmissa määrissä ja olla heidän kanssaan missään tekemisissä, muuten kuin myöhemmin kerätä korvaukset heidän tekemistään rikoksista.

 6. Venäjä voitti jo muutama viikko sitten. Sota on ohi ja kaikki tämä mistä puhutte on vain lännen propagandaa. Venäjällä menee myös pörssissä paremmin kuin koskaan ja rupla on korkeimmilla ikinä.

 7. Minulle tulee kyllä valtamedian ja muutamien vaihtoehtomedioiden yksipuolisesta Venäjän tappiota rummuttavasta propagandasta onea olo. Tällä propagandalla peitetään se ikävä tosiasia, ettei länsi auta sotilaallisesti Ukrainaa. Samalla ummistetaan silmät siltä, ettei Ukrainan natokumppanuus ole poikinut läntisiä apujoukkoja, joita se kipeästi tarvitsisi. Samaan tähtäsivät myös sotaa edeltäneet tiedustelutietojen ”paljastukset”. Mikään sotaan aikova maa tai sotilasliitto ei paljasta hankkimiaan tietoja esim. vihollisjoukkojen sijainnista. USA + länsi siis ilmaisi, ettei ole lähdössä sotimaan.

  Tämän pitäisi huolestuttaa meitä suomalaisia, joille eteneminen natossa alkaa muistuttaa nigerialaiskirjettä. Jos ensin vaadittaisiin vastinetta kumppanijäsenyydelle ja heruteltaisiin sitten lisää.

  Sinänsä on ihmeellistä, että suomalaiset tuntuvat nostaneen Zelenskyn täällä suurmieheksi, hänellä kun näkyy olevan täällä katu ja Pasilassa junanraide. Mistä lähtien olemme a) siirtyneet takaisin yksinvaltiuden aikaan ja b) Kiovan suuriruhtinaskunnan alaisuuteen?

  1. Pikkuvaltiot ovat shakkinappuloita USA ja Venäjän hegemoniapelissä.

   Zelenskyi anelee Ukrainalle pääsyä heti Naton jäseneksi. Eikö hän ymmärrä a) Nato ei ota eikä aloita jäsenyysneuvotteluja sotaa käyvän maan kanssa. b) Ukrainaa tuskin otetaan Naton jäseneksi ihan lähiaikoina, vaikka jollakin ihmeellä rauhan saisivat neuvoteltua, c) eikö Zelenskyi ymmärrä, että jos Nato osallistuu Ukrainan tilanteeseen, se tarkoittaa sodan laajenemista. Tuskin Nato- maiden kansalaisilla ja medialla sentään niin kova viha on Venäjää kohtaan, että luopuisivat omasta mukavuudestaan sodan takia.

   Joku USA amiraali vertasi taistelua Suomen talvisotaan ja kehotti ottamaan oppia sieltä. USAn apu on juuri tuota. Ensin ajaa Ukrainan sotaan ja sitten jättää yksin. Niin tyypillistä. Katsokaa Suomen päättäjät ettei käy samalla tavalla.

   Ennen Suomi pysyi puolueettomana, nyt USAssa koulutetut upseerit johtavat ulkopolitiikkaa ja johdattelevat Suomea venäläisiä vastaan.

   Onhan natottajilla oma tavoite: Suomi Natoon – Karjala takaisin. Ikinä eivät ole käyneet Karjalassa tai jopa kehäkolmosen takana. Sellaisella arjen asiantuntemattomuudelka nuo kiihkoilijat toimivat, täysin harkitsemattomasti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*