Marco de Wit 21 maaliskuun, 2022

 

Ainoana suomalaisen mediana Laiton Lehti uskaltaa edelleen kritisoida verorahoilla, sensuurilla ja ”positiivisella” syjinnällä edistettävää homo- ja transusaatiota, jossa lapsia seksualisoidaan.

 

Kyse ei ole mistään uudesta asiasta, koska homoliike vielä 70-luvulla ihan avoimesti vaati pedofilian laillistamista.

 

Monilla vasemmistopuolueilla oli myös läheiset suhteen Namblaan.

 

NAMBLA-mainos

 

 

Kultaisella 80-luvulla tuli kuitenkin konservatiivien vastaisku, joka sai homoliikkeen ja vasemmiston lopettamaan pedofilian promoamisen. Vasta viime aikoina pedofiilit ovat uskaltaneet tulla kaapeistaan ja tällä kertaa feministien ja transujen tukemana.

 

Vielä muutama vuosi sitten transut luokiteltiin mielisairaiksi. Se ei kyllä yhtään ihmetytä tätäkin videota katsellessa.

 

 

16 thoughts on “Video: Pedotransu opettaa pikkutyttöjä tanssimaan seksikkäästi rahaa heittävälle yleisölle!

 1. Näiden tyttöjen vanhemmat varmasti tiesivät tasan tarkkaan missä tytöt ovat. Miksi helvetissä he antoivat lapsensa pedofiileille?

 2. Tämä on aivanselvästi valtaeliitin eli ”niiden” aikaansaama ilmiö. Kuten homotuskin. Näin he paljastavat millaisia he ovat. Taitavat olla naisten kanssa ainoastaan siksi, että saavat sen pojan, jonka kanssa saavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.

 3. Siellä on koko klubin henkilökunta ja koko suvakkiyleisö mukana. Kukaan, ei edes paheksuva videoija itse soita poliisia, kastensuojeluviranomaisia, ei ketään paikalle. Degeneraatio ja demoralisaatio suojelee ihmisvastaista toimintaa. Joka sanoo ettei homosaatiolla ja tuonlaisilla ole selvää yhteyttä on hukassa sekä henkisesti että tiedollisesti.

  Kaikenlaiset homosaatioagendaa ajavat ja pervotransujen lukuhetket lapsille yms. mistä pyörii kuvia ja juttuja kuuluvat samaan kokonaisuuteen joiden vaikutus kulminoituu tällaiseen ylläolevaan ja vielä pahempaan.

  1. Nykyisin poliisit pidättävät ja pistävät rautoihin jos ilmoitat, että pedofiilit seksualisoivat ja myyvät lapsia. Niin siinä käy kun marssit erilaisten etujärjestöjen marsseissa vaatimassa vähemmistöille lisää oikeuksia. Ei varmaan olisi kannattanut?

  1. Alussa käteen tytölle joku taustalta ja sitten lopussa heitti ja kokoajan hoki money money heittäkää manit näille tytöille ja laittoi rintojen väliin. Mee kouluun ja hanki lasit.

 4. Näyttää pahasti siltä, että dewit on piilohomo, kun näkee ja kirjoittaa jatkuvasti homoista ja pedofiileistä. Ei muuhun johtopäätökseen voi tulla.

  1. Jussiboyta häiritsee yli kaiken että mielisairaiden pervojen haitallisuutta tuodaan ihmisille näkyviin tai että ylipäätään sille on jotain vastustusta.

   Mihinkä jotopäätökseen voisi tulla sellaisesta raivoisasta pedofiilien ja muiden mielisairaiden puolustamisesta?

   1. Teidän pedofilian vastustaminen ei ole varsinaisen pedofilian vastustamista vaan liimojen lyömistä kaikkeen ja kaikkiin, joita te vastustatte ja herjaatte. Suomen presidentti on natopedofiili, Ukrainan presidentin pedofiili, USA:n presidentti on pedofiili. Putin on raisu miesten mies teidän mielestä. Teille pedofiili on haukkumasana kaikelle.

   2. Jussi, vaikka pienestä poikasen olosta haaveilet, älä rupea pedoksi, kuten olet ikäisekseen 13v et saa ottaa samanikäisiä. Sen takia mene hoitoon, emme pahoinpitele kuin ukraihnasto asuviaan samanlaisia mutta asuvia russian kielisiä.

  2. Jussi, hooohaaaa ei prse nyt kyllä ylitit riman en meinaa jaksaa kerätä ittiä, joku homo kirjoittaisi, ei nyt pitää lopettaa. Liika on liikaa jussin poika poika jussi hirttosanapussi.

 5. Marcohan se täällä välillä jakaa videoita ja kuvia nuorista tytöistä ja naisista. On puhunut aamustondiksistakin hiljattain, ei tosin tuolla nimellä. Marcolla on jotakin ongelmia silläkin elämän osa-alueella.

 6. Miksihän marco jaksaa etsiä netistä pedofiilivideoita? Taitaa koneensa olla täynnä ”jännää” matskua… #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*