Marco de Wit 22 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Yleensä Laiton Lehti ei julkaisisi englanninkielisiä videoita, joista puuttuu tekstitys. Tässä on kuitenkin todella upea video.

 

Ei edes tarvitse englanninkielen taitoa, koska ilmeet kertovat kaiken. Mies nimittäin kertoo suorassa lähetyksessä, että uskoo kahteen asiaan: Ehdottomaan sananvapauteen ja tisseihin.

 

Ensin naistoimittaja ei usko korviaa ja kysyy mitä oikein tarkoitat. Mies toistaa uskovansa sananvapauteen ja tisseihin.

 

Tästä sitten raivostuvat sekä CNN:n neekerimies että femakko.

 

Upeaa nähdä, että yhä useammat miehet alkavat tajuta, että suvakit ovat hulluja. Niinpä kannattaa vain järkyttää heitä vihafaktoilla. Nykyään tisseistäkin tykkääminen on jo suvakkeja loukkaavaa.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Femakot raivoissaan: Mies sanoi uskovansa sananvapauteen ja tisseihin!

 1. ”Mitä tarkoitat sukupuolella?”… ”Mitä sanoit?… Kuulinko oikein?… Miten voit sanoa noin… miten voit sanoa noin, naisjuontajalle… miksi olet täällä?”

  1. Tuokin muija, jolla ei ole edes poskipäitä ja joka koittaa meikkaamalla sellaiset itselleen saada, on kova hinku olla ”joku” jolla on valta määrätä mitä muut sanovat.

   Pystyt, isot rinnat kiinnittävät aina huomion. Se kertoo hedelmällisyydestä ja hyvästä geeniperimästä. Ei ole sattumaa että rintojen muoto täsmää pepun kaariin… Sitä se evoluutio teettää.

   1. Ensin pantiin takaa ja leveys terveyttä, syntyy varmemmin, pääsee ulos. Ja sitten käännyttiin homona eteen kun haluttiin nähdä kasvot ja oltiin sosiaalisempia, henkisempiä ja rinnat tuli pepun tilalle, kun sama asia, riittää terveesti vararavintoa jotka tisseihin muodostuvat leveistä lanteista ja pepusta. Näin ollen maitoa herui ja lapset selvisi paremmin. Läskiys ei ole tähän yhdeydessä vaan rasitteena ja leveä lanteiset ovat älykkäämpiä ja kauniit yleensä, symmetriset.

   2. Ei rintojen muoto korreloi muun kanssa. On yleistä että isot rinnat, olematon peppu ja kapea lantio.
    Tärkeintä on riittävän leveä lantio, mutta ensimmäisen huomion kiinnittää joko kauniit kasvot, rinnat tai peppu. Hyväkuntoisen näköinen peppu/lantio-/vatsaseutu valehtelee vähiten. Rinnat eniten. Meikittömät kasvot kertovat kaikenlaista, mutta vain koulutetuille ja harjaantuneille silmille. Sitten pitää myös olla riittävän älykäs ja sopiva luonne turvatakseen tulevaisuuden.

 2. Naisilta ei pidä koskaan kysyä yhtään mitään mielipidettä. Hyvä, että valkoiset miehet alkavat tajuamaan tämän.

 3. Keisarinleikkauksella ”synnyttäminen” ja
  vauvan imettämisestä kieltäytyminen
  haittaavat by the way molemmat vauvan
  immuniteetin ja immuunipuolustuksen
  käynnistymistä ja kehittymistä.
  ..tuon kun olisi vielä tokaissut,
  niin naistoimittajalla olisi tod.näk. käynnistynyt aivoissa
  massiivinen sähköinen häiriö, meltdown!

  1. Tuo on ihan totta. Itsekkäät naiset hankkivat sairaampia lapsia, sillä luonnollinen äidinmaito ja luonnollinen synnytys antavat lapselle ylivoimaisesti parhaan immuunijärjestelmän ja terveyden, mutta nykyisin monet itsekkäät naiset ajattelevat vain itseään, omaa mukavuuttaan ja omaa kauneuttaan. Täysin sairasta kehitystä sekä naisilla, että miehillä.

   1. Tuli mieleen että tuo puoli huumorilla heitetty tarkoittaa monta asiaa. Itselläkin tuli tuo vauva asia mieleen, oman äidin tärkeys imetyksessä on sama eläimillä kun kissa on niin oma emo imettää ja saa antaa vasta tietyn ajan jälkeen, opettaa myös metsästämistä leikin varjolla. Äiti on tärkeä olla isän lisäksi henkisestikin. Kumpikin opettaa tiettyjä asioita ja näet millaista on miehen elämä tyttönäkin ja toisinpäinkin, mutta nykymuodossa lesbojen tytöistä ja pojista tulee feministejä kuten homojen lapsista.

    Sananvapaus tietenkin ei muuta kuin täyttä asiaa, ei kaksimielistä.

    1. Lapset tarvitsevat sekä isän, että äidin kasvaakseen tasapainoisesti. Jos jompikumpi puuttuu, lapsi kasvaa useimmiten epätasapainoiseksi ja myös liikaa johonkin suuntaan. Kumpikaan ei voi korvata toistaan lasten kasvatuksessa.

 4. Naisia ei pidä koskaan kuunnella. Yhä useammat miehet ovat vihdoin alkaneet ymmärtämään tämän. Maailma on pitkälti sairas koska naisille on annettu valtaa ja heitä on aiemmin erehdytty kuuntelemaan. Naisten jutuissa ei ole mitään järkeä.

 5. Itse uskon rintaliiveihin: ”Kohottaa alasvaipuneet, yhdistää eronneet”. Sananvapauden suhteen uskoni horjuu, sitä tunnutaan käyttävän toisten alaspainamiseen ja ihmisten erottamiseen. Molempien puuttuminen kylläkin loisi ongelmia.

 6. CNN on täynnä hulluja, joilla ennen täytettiin mielisairaalat pitämällä heidät pois täysipäisten yhteiskunnasta tekemästä samaa kuin mitä termiitit saavat aikaan terveelle hirsirakennukselle!!!

  Noh. Nyt sitten on nähty mitä akat ja afrikkalaiset saavat aikaan kun molemmat päästetään irti määräämään kaikesta!

  Itseäni eivät mokomat lannista, mutta kun samanlaiset ottavat täysjärkisten lapset ”omistukseensa”. On jälki niin kauheaa, että sitä voi huonolla syyllä verrata atomipommiin! Ne, jotka jäävät henkiin ovat irvokkaalla tavallsia epämuodostuneita ihmisen irvikuvia!!!

  Vanhemmat! Olkaa kiinostuneita siitä mitä lapsillenne tehdään päiväkodeissa ja kouluissa! Sillä NYT ovat nk. ”aikuiset” menettäneet lopunkin järkensä, että on melkeinpä parempi jättää pilttinsä susien kasvatettavaksi!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*