Marco de Wit 22 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

S-kaupat ovat kieltäneet venäläisten tuotteiden myynnin, muttei amerikkalaisten tuotteiden myyntiä. Siis vaikka Amerikka on tuhonnut kymmeniä maita, tappanut satoja tuhansia lapsia ja pyörittää ympäri maailmaa kidutuskeskuksia ja bioaselaboratorioita.

 

S-kauppoja ei myöskään tunnu yhtään kiinnostavan, että Amerikka tukee ukrainalaisen Azov-natsipataljoonan toimintaa.

 

Puopolo vs. Azov-pataljoona. Verikoston kierre tulossa myös Suomeen?

 

 

Lisää lähteitä, mutta jostain syystä esikatseluikkuna ei aukea. Linkki toimii kyllä.

https://mobile.twitter.com/silentsam74/status/1505676987385495552

 

 

Niinpä joku on tehnyt hauskan videon, jossa S-kaupat ovat alkaneet myymään natsituotteita.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “S-marketin holocausetuotteet alennusmyynnissä!

 1. Azovit ovat natseja vain Putinin höpötyksissä. Olisi tietenkin hienoa, jos olisivat oikeasti. Persujen putinistisiiveb Puopolo on tosi naurettava. Kuin Kiris Piha, joka näkee natseja ikkunoidensa alla öisin

  1. Puopolo väittää olevansa lähinnä lähimpänä kokoomukselaisuutta, mutta enemmän markkinaliberaali ja yksilön omaa valtaa ja vastuuta korostava. Natsit ovat mielenvikaisia aivopestyjä laumasieluja, kuten kaikki puolueet ja poliitikot ja valtiot. Nuo kaikki ovat myös globalistifasisteja.

  2. Puopolo on Italiasta ja jostain syystä Ivan etunimi annettu. Nykyään tosin normaalia kun sukulainen Helsingissä antoi Meksikolaiset etunimet, voi voi tavis tietämättömiä ja jotkut ählien kanssa vielä. Vasemmisto kelpaa aina äänestyksessä kuten vanhemmille. Mikään tieto ei auta kun ”uskonto” on lyöty päähän, itse parannuin.

  3. CIA on rahoittanut ja tukenut jo 70-vuotta ukrainalaisia natseja taistelemaan ja häiritsemään tuolloin vielä kommunistista Neuvostoliittoa horjuttamaan sen hallintoa. Tuolla myyräntyöllä oli pitkällä tähtäimellä natsien kannattajien moninkertaistaminen ja ukrainalaisen nationalismin tukeminen ryssävihalla ja katkeruudella!
   Edellinen on aivan relevanttia tietoa suoraan yhdysvaltalaisista lähteistä.
   Lisäksi CIA ja Yhdysvaltain armeija WWII päätyttyä v. 1945 vei saksasta Yhdysvaltoihin kaikki aseteknoligian tiedemiehet ja mielisairautta vastaavat hullut sadistiset ”lääkärit” ja ”tiedemiehet” kaikkine sairaine ”koetuloksineen”, joita oli tehty ihmisillä!!! Nämä ”osaajat” toivatkin CIA:n psykopaateille aika pesämunan, jota se on kasvattanut WWII lähtien sadistisella kunnianhimolla säästämättä edes omia kansalaisiaan ja sotilaitaan ”tyyppien otolta”!

 2. Sinäkö määrittelet etteivät he ole natseja vaikka he itse todistavat nimenomaan olevansa? Sitäpaitsi, jos osa heistä eivät kannata natsiutta mutta kuitenkin ovat natsilippujen alla ja vieressä, niin herätys ja hyvää päivää vaan. Ainakin ne ihannoi Banderan ääriväkivaltaista natsivariaatiota ja ovat omineet natsisymboliikan joka näkyy visuaalisesti kaikessa. Natsitatuointejakin on näkynyt niin että siitä saisi näyttelyn. Toimintatapojen suhteen he ovat sinänsä enemmän Isisläisten kaltaisia totaalisia terroristeja ja kasvattaa lapsetkin samaan. Entiset Isisläiset tai Al Nusralaiset taistelevatkin nyt heidän puolellaan. Sellaista.

  He ja heidän käytännön tukijansa, niin Kiovan hallinnossa kuin kansainvälisesti, ne suomalaiset tukijansa, johon esim. lukeutuu Sinimusta Liike ja koko laaja suvakisto presidenttiinkin asti, ovat oivana todisteena, että ihmiskunta on ääliömäinen ja johtajat ovat ääliöitä. Kannattaako pistää toivonsa poliittisiin ääliöihin ja puolustella heidän ääliömäistä toimintaansa?

  Ryssä on ryssä, jenkki on jewish kuten ”unkarilainenkin” hallinto, mutta tuossa pitkässä sodassa ja kaikessa mitä siihen liittyy on sellaisia kuvioita jotka tekevät selväksi sen että kyseessä on paljon suuremmasta ja monimutkaisemmasta kuin vain se, missä ryssiä on.

  Onko tuo heikko argumentaatiosi missä Putin vain kuvittelee ja sinä yksin määrittelet uusnatsiuden sen vuoksi, koska haluat uusnatsisen Suomen, vaiko sen vuoksi kun suvakkina et halua että tekopyhyytesi paljastuisi? Kun katsoo kaikkia tämänhetkisiä pellejä ketkä medioiden kuorolaulussa nyt tukee Ukrainan oligarkkisysteemiä jonka esitaistelijoina ovat psykopaattiset uusnatsit eri armeija-organisaatioissa, niin pitäisi jo viimeistään huomata että kyseinen juttu, ”natsius” on milloin mitäkin ja siksi on jotain, millä ei ole muuta tulevaisuutta kuin silloin, kun rikollinen eliitti käyttää sitä pelinappulana, kuten sosialistejakin ylipäätään. Toki ääliöitä riittää ketkä oikein mielellään ovat pelinappuloita sellaisessa tarinassa joka saa heidän sydämensä pompahtamaan, ihmisiä kiduttamaan, vainoamaan ja murhaamaan Azovin ja Ukrainan hallinnon lailla. Bolševikki, Azovi, Maoisti ja Ukrainan sotilas, samanlaisia päästään lahoja olevia pelinappuloita kaikki, itse Saatanan hyödyllisiä ja raakoja idiootteja jotka tekevät maailmasta helvetin. Ja sokea lampaiden massa, etenkin pseudosivistynyt suvakisto on tämän helvetin ensisijainen mahdollistaja.

 3. Tuskin monikaan tietää, että SS-tunnus on alunperin juutalaisilta ja hakaristikin on juutalaisten uskonnollinen risti. Ukrainan presidenttikin on juutalainen, joka haluuaa aloittaa kolmannen maailmansodan, jossa valkolaiset laitetaan tappamaan toisiaan. Kuten kävi toisessa maailmansodassakin. Juutalaiset suorittivat samalla rotupuhdistuksensa ja laittoivat sen valkolaisten syyksi valheilla ja asioiden salailulla.
  Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6
  https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement
  -The Haavara Agreement (Hebrew: הֶסְכֵּם הַעֲבָרָה‎ Translit.: heskem haavara Translated: ”transfer agreement”) was an agreement between Nazi Germany and Zionist German Jews signed on 25 August 1933.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*