Marco de Wit 22 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo pitkään kertonut tohtorin Edward Duttonin tutkimuksista, joiden mukaan länsimaissa älykkyysosamäärä on romahtanut samalla, kun mielisairaudet ovat moninkertaistuneet.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Samalla Laiton Lehti on huomauttanut, että degeneraatio on pahinta nimenomaan lännessä ja varsinkin Amerikassa. Tämän näkee varsinkin Amerikan puolustusvoimista, joista on tullut farssimaisia. Ensin standardeja alennettiin kiintiöneekerien ja sitten kiintiönaisten takia.

 

Armeija: Naiset liian heikkoja, mutta sopivat kiintiösotilaiksi mannekiinijoukkoihin!

 

 

Nyt standardit on lopullisesti romahdutettu kiintiöhomojen ja -transujen takia.

 

Päivän kuva: Nato tulee

 

 

Naton pridekampanjasta ilahtuneet vasemmistolaiset ja muut suvakit ovat nyt valmiita lähtemään Amerikan kelkkaan. Eli asettamaan Suomen idän ja lännen väliseksi taistelukentäksi ja ydinaseiden testausalueeksi.

 

Ei se nyt niin vakavaa, että Suomi nuukataan. Pääasia, että pridetetään.

 

Nyt Suomi on lähettämässä joukkoja Naton sotaharjoituksiin Pohjois-Norjaan. Katsokaapas millaisia nämä Amerikan sotilaat oikein ovat. Mahtaa venäläisiä pelottaa!

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Suomi auttamassa Nato-femakkoja hyökkäämään Venäjälle. Venäläiset kuolemassa nauruun!

 1. En kyllä keksi mitään syytä miksi sotilas ottaisi sukset pois jaloista… ellei sitten sotilaat ole kykenemättömiä hiihtämään ja tässä on se syy. Amerikkalaiset jne. ovatkin täysin toivottomia hiihtämään tai ylipäätään olemaan luonnossa ja pakkasessa. Suomalaiset tosin tulevat kovaa vauhtia perässä.

  1. Onko joku kuullut vihreästä tai minkään muun puolueen edustajasta, joka osaa hiihtää. Teorioita ja hyviä aikomuksia on päät täynnä joka lähtöön, mutta käytännön asioista eivät tajua mitään.

   Kahlataan umpihangessa ja kannetaan suksia. Mikä on käytännön ÄO?Tietysti Harvardit ym on käyty huippuarvosanoilla (kiintiön kautta sisään) ja sitten haetaan extremea sotilaskoulutuksesta, että saa hyviä kuvia someen. Ei äly päätä pakota noiden komentajillakaan. Samanlaisia aivourpoja kaikki natolaiset ja natottajat.

  2. Minä keksin montakin syytä. Tuohan on hyvä keino harjoitella peruskuntoa, lumijuoksuhan todettu erinomaiseksi harjoitusmuodoksi.

   1. On hyvä keino alkaa harrastamaan liikuntaa, mutta SOTA! On eriasia. Ja kun on rämeikköä jossa ei niin lunta tai ei ole tullut niin pidetään, mutta on ne niin isoja, vaikeita kulkea että parempi jatkaa suksilla suonkin yli.

   2. Jussipoikakaan ei pysy suksien päällä. Hiihtotaito kuin suvakkimädättäjänatottajakoronapoliitikkokommarifasistifeministeillä. Et pärjää edes norjalaisille!

  1. Kuten lehden sotatieteen tohtorit varmaan tietävätkin Nato joukot käyttävät pääsääntöosesti lumikenkiä, etenkin jenkit. Sukset todennäköisesti mukana tulevia treenejä varten. Mutta tosiaan, tämänhän te kaikki tietänette.

   1. Tiedolla et tee mitään päässäsi, vaan miten se tieto toteutuu käytännössä. Menetkö suksilla vai kengillä lumihankeen? Perusasiat lumesta sinullakin hukassa. Et ole lunta nähnytkään suvakkiyliopiston teoriakammiossa. Se ei ole koko maailma niin kuin luulet. Heh heh.

    1. 30 maan edustajat harjoittelemassa arktisissa olosuhteissa. Varmasti kaikki osaavat hiihtää. Aimokin (eli Marco) varmasti pärjäisi kahden viikon koulutuksellaan täydellisesti aavikolla. Olet pelle jonka kommenttisi paljastavat, maksan matkasi takaisin Hollantiin jos lupaat pysyä siellä.

 2. Ukrainan tie on Suomen tie: Eteen työnnetty rintama, joka kelpaa tykinruuaksi ja pelinappulaksi rauhasta neuvoteltaessa.

  1. Ei kai Suomi vielä ole samanlainen kehitysmaa kuin Ukraina? Toki olemme menneet ylös HIV:ssä ja korruptiossa sekä alas PISA:ssa… Meillä on vain juutalainen presidentti — PM ei kai ole juutalainen, vaikka Marin outo nimi onkin.

   No, neljättä piikkiä hihaan ja NATO:on, sano.

 3. Niin on. Mutta natottajat eivät sitä osaa ajatella. Eivätkä osaa ajatella muutenkaan, kun aivot on pehmitetty mt-lääkkeillä, mömmöillä ja käyneet läpi koulujen ja amerikkalaisen viihteen marxilaisen mädätyksen ja aivopesun.

  1. ”Aimo mies” on sitten kirkasotsainen käpykaartilainen, joka yhdessä veren veijareiden kanssa istuu nuotiopiirissä ja kilpailevat siitä kuka kertoo suurimman valheen ja miettivät yhdessä valesuomalaisen dewitin kanssa, miten valheita voisi parhaiten levittää. Niinistökö on juutalainen? Yhtälailla voisi väittää, että dewit on salajuutalainen, koska kokoajan puhuu heistä.

   1. Ei sitä nuotiolla tuherreta makkaran paistoa. Kehaeritkin poimii puolukoita armeijassa ja puoli kehvammaset.

 4. Näyttää siltä, että intiaani ei osaa hiihtää ja perässä tulevat lampaat seuraavat punanahkaisen leikkisotilaan esimerkkiä!

  Naton roskasotilaat ehtivät jo sählätä viime viikonloppuna, kun he pudottivat oman rahtikoneensa Norjassa!

 5. Tämä teidänkin Nato-itkeminen on täysin turhaa. Kiitos Venäjän Suomi liittyy Natoon, samoin Ruotsi. Apinoiden itku yltyy, kun eivät osaa/viitsi mitään tehdä ja maailma jatkaa kulkuaan. Huomatkaa kuinka paljon kaltaisillanne on valtaa. Mielipiteenne ja tekonne ovat täysin mitättömiä ja tulevat aina olemaan. Marco on elävä esimerkki täysin turhasta olennosta joka ainoastaan tuhlaa happea.

  1. Ei ole turhaa. Venäjäkin liittyy kohta Natoon. LK ei kohta edes paskanna, kun ruoka loppuu ensin natottajilta. Tuotat sitten vain hiilidioksidia vielä jonkin , mikä on myrkkyä ihmiselle, mutta kasveille tärkein tuotannontekijä.

  2. Ja kuten totesin niin mitättömät ”miehet” jatkavat itkuaan. Kukaan ei kuule ja ketään ei kiinnosta. Itkeää pojat itkekää..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*