Marco de Wit 23 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Amerikan johtama Naton imperiumi on tuhonnut lukuisia maita ja syyllistynyt valtavan moniin sotarikoksiin.

 

Onneksi Julian Assange on paljastanut monia noista rikoksista.

 

Niinpä Amerikka ja Natomaat sitten vainosivat vuosien ajan Assangea. Ensin hänet yritettiin freimata ruotsalaisten suvakkien avulla raiskaajaksi. Se ei kuitenkaan onnistunut, joten sitten Amerikka kehtasi syyttää Assangea viranomaisten rikoksien paljastamisesta!

 

Natottajat eivät halunneet Assangea tukea, koska eivät välitä lännen tyranniasta.

 

 

Lopulta Natomaa Britannia onnistui kaappaamaan Assangen ja vei hänet vankilaan, jossa tämä on ollut jo yli kolme vuotta. Vuosiin Assange ei saanut edes mennä naimisiin äitinsä lasten kanssa. Nyt vihdoin vankila antaa hänen mennä naimisiin. Onnea Assangelle!

 

 

 

 

 

Lähde:

https://mobile.twitter.com/HorvatSrecko/status/1506259117651935236

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Julian Assange naimisiin!

   1. Ei aukene ajattelusi nyt. Tarkoitatko, ettei Assangen kohdalla valtamedia valehtele? Ihan älyttömästihän se on valehdellut Assangesta. Esim. väittänyt, että kaksi naista on syyttänyt sitä raiskauksesta, vaikka todellisuudessa syyttäjät ovat tehdeet sen noiden kahden nimissä ja painostaneet yhden tekemään syytteitä, ei kuitenkaan raiskaussyytteitä ja toinen pakeni koko ruotsista nimenomaan poliittisten syyttäjien ajojahtia jolla yrittivät pakottaa tämän syyttämään Assangea.

    1. En ole lähelläkään Assangen liigaa, mutta tosiaan polpo yrittänyt minuakin saada syytteeseen vaikka mistä. Myös raiskauksesta ja pitivätkin minua sellissä pari päivää samalla kun yrittivät saada minua vasikoimaan MV-lehdestä.

     1. Joo kyllä esiintyminen Suomen mediassa on ihan sama asia kuin valehtelun kohteena oleminen ihan joka kerta. Ei edes sarkasmia. Assangestakin Suomen media uutisoi aikanaan niin joka kerta sanoi että se oli karkoitettu USA:han, muistatteko tuota? Ja vieläkään ei ole.

    2. ”Ei aukene ajattelusi nyt. Tarkoitatko, ettei Assangen kohdalla valtamedia valehtele? Ihan älyttömästihän se on valehdellut Assangesta. Esim. väittänyt, että kaksi naista on syyttänyt sitä raiskauksesta, vaikka todellisuudessa syyttäjät ovat tehdeet sen noiden kahden nimissä ja painostaneet yhden tekemään syytteitä, ei kuitenkaan raiskaussyytteitä ja toinen pakeni koko ruotsista nimenomaan poliittisten syyttäjien ajojahtia jolla yrittivät pakottaa tämän syyttämään Assangea.”

     Aajattele itse, tuo näkemykset esille – et kritisoi muiden ajattelua. Vähän kuin lätkässä ja jalkapallossa – pelaa omaa peliä riippumatta vastustajasta. Assange on osa samaa teatteria kuin muutkin, ei ihmiset pääse sinne telkkariin muuten säännöllisesti. Samoin myöskin Tuomas Malinen. Sitten kun porukka luottaa siihen, käärme iskee. Ja koko projekti menee taas veskistä alas.

     Toimi itse riippumatta muista.

  1. Kummallinen kannanotto. Kumpikaan vertailukohteesi ei toiminta-alueeltaan ja tavoiltaan sovi toisiinsa, mutta molemmat ovat toki hyvällä asialla.
   Montako minuuttia olet käyttänyt Wikileaks sivuilla ja sen jälkeen seurannut johtolankoja?
   Veikkaan että nolla. En ala kysymään niitä muita ilmeisiä kysymyksiä.

   Nykyään löytyy pilvin pimein sokeita sekottajia seuraavia tai cointelpro:n uhreja ketkä sitten toimii hämmentäjinä. Tärkeintä heille on dopamiini siitä kun on saanut jonkun uuden epäilyksen jännyyden heitettyä. Asia on alkanut siitä kun on ymmärtänyt jonkusen salaliiton ja ymmärtää, että maailma on kavala, mutta ei ole kovin loogista arviointikykyä omasta takaa, eli jarru ja navigaattori eivät toimi. Usein heille riittää että joku tyyppi ei vedä tasan samaa linjaa eikä toimi saman todellisuuskäsityksen pohjalta kuin mitä hämmentynyt hämmentäjä itse ajattelee. Tai sitten se on vain ”väärin sammutettu”.

   Kun heittelee hepposia niin saa mennä viihdemappiin, aivan kuten Paavalin kommentti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*