Marco de Wit 23 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Venäjää vihaavat natottajat ja sionistit hallitsevat valtamediaa, joten kaikki Natokeskustelu on äärimmäisen yksipuolista. Laiton Lehti onkin yrittänyt löytää jotain natoväittelyitä, mutta löytänyt vain yhden videoidun väittelyn. Video alla.

 

Sekä Sammallahti että Kiljunen ovat fanittaneet polpoa, joten kumpikaan ei todellakaan ole Laittoman Lehden toimituksen suosikki. Väittely Natosta kuitenkin tekee aina hyvää.

 

Kommenteissakin molemmat näkökulmat saavat hyvin kannatusta. Tosin on omituista, että natottajat sivuuttavat aina Kiljusen tärkeimmän argumentin: ”Sotilasliitossa oltaisiin ensi-iskujen kohteena”.

 

Tai sitten natottajat kiistävät koko riskin. Tässä yksi älytön kommentoija: ”Tai sitten Kun kyseessä on sekä Natolla että Venäjällä ydinaseisiin viime kädessä nojaava puolustus, niin niitä iskuja ei tule.”

 

Haloo! Ovatko ihmiset oikeasti noin tyhmiä? Suomi on Pietarin porteilla. Totta kai sekä Venäjä että myös Amerikka pitää Suomea enemmän Venäjän etupiiriin kuuluvana. Jos Venäjä käyttää ydinaseita Suomessa, niin Amerikka ei varmasti riskeeraa omia kaupunkejaan jonkun kaukaisen ja suurisuisen Suomen takia.

 

Ihan samalla tavalla Venäjä ei lähtisi ydinsotaan Kanadaa puolustaakseen. Tämä on ihan päivänselvää, mutta natottajat elävätkin jossain haavemaailmassa. Tämän takia Laiton Lehti on korostanut professori Mearsheimerin kehittämää offensiivista realismia. Katselukerrat ovat muuten jo nousseet yli 20 miloonan. Ehkäpä Sammallahdenkin kannattaisi video katsoa.

 

Professori John Mearsheimer räjäytti potin: 16 miljoonaa katselukertaa!

 

 

Nato ei siis taatusti tule täysillä Suomea puolustamaan. Kaiken kukkuraksi Nato tulee pian romahtamaan talouskriisin seurauksena. Mitä sitten Suomessa tehdään, jos puolustus on laskettu Amerikan varaan??

 

Helppo sitä kääpiön on isotella suurelle pahikselle silloin kun oma suuri pahiskaveri on selän takana. Mutta mitä jos jäätkin yksin sen toisen pahiksen kanssa??

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Suomen ainoa natoväittely?

 1. Natottajat ovat covidisteja myös. Venäjän ja koronan pelko ovat karanneet järjen ulottumattomiin. Natojäsenyys ja koronapiikki ovat taikakaluja kaikkea määrittelemätöntä tunnepohjaista pelkoa vastaan.

  Kummassakaan noihin uskovat eivät näe mitään riskejä eikä haittapuolia Voi pyhä yksinkertaisuus.

  Henkilökohtaisesti en pidä minkään uskon ja uskonnon tuputtamisesta. En nato-uskonnon enkä covid-uskonnon.

  1. Ei ollut mikään katsottavan arvoinen NATO keskustelu vaikka Kiljunen toi jotain pohdintaakin. Tere on aivan putkiaivo. Ei osaa ajatella kuin yhdestä suunnasta ja vieläpä täysin epärealistisesti. Eli Tere oli kuin pikku poika Kiljusen vieressä. En suosittele ajanhaaskausta siihen videoon.

   Ovatkohan ne, ketkä tuottavat sisällön kansanedustajien nk. ”maanpuolustuskurssille” pääosin tai kaikki natottajia?

   Olisi hyvä jos joku vaikutusvaltainen natottaja joutuisi perustelemaan väiteitään ja vastaamaan vastakysymyksiin ja väitteisiin. Tuonlaiset väittelyt, missä on kansanedustajia ja mediapersoonia ovat mitä todennäköisimmin kuin seuraisi aasien ja muulien kilpahirnuntaa. Siitä saa päänsäryn.

 2. Olen juuri lueskelemassa kirjaa: ”Näin Suomea viedään”; jossa mukana isäntämaasopimus Naton kanssa. Suomen maaperällä Nato saa häärätä ILMAN Suomen eduskunnan suostumusta; alla VAIN nimi Kenraali Jarmo Lindberg.

  Suosittelen kaikille kirjan lukemista ISBN 978-952-67391-3-7.

  Tämä sopimuksen; joka taitaa olla MAANPETOS; hommaajille vain Nato voi antaa turvatakuut ja syytesuojan kansalaisia kohtaan.

  Tuo laiton ”sopimus” pyllistää mennen tullen Pariisin rahansopimukselle ja YYA – sopimukselle; joita kumpaakaan ei tietääkseni ole virallisesti lakkautettu.

  Suomen ”päättäjillä” kyllä on oma syytesuojaviritelmä, PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä sekä lahjonta-”sopimus” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa : Suomi maksaa ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikos-oikeudenkäyntejä, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia ”yksittäistapauksia”.

  Olemme kuitenkin tilanteessa, jossa EI todellakaan enää voida puhua yksittäistapauksista; koska VALTIOPETOKSIA ja ihmisoikeusloukkauksia on kertynyt urakalla.

  Poliisi on otettu mukaan salaamaan näitä rikoksia; ja kaikkia kansalaisten tekemät rikosilmoitukset asioista on JÄRJESTELMÄLLISESTI jätetty tutkimatta laittamalla ne S-diaariin; eli samaan kännykän hukkaamisten kanssa.

  Ja ”oikeusasiamies” säestää päätöksessään 876/2/05 Paunio / Pölönen; poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. ( miksi tästä kansalle ei ole kerrottu ? )

  ”Ylimpien laillisuusvalvojien oikeus määrätä esitutkinta suoritettavaksi ministerivastuuasioissa jää käsitykseni mukaan tulkinnanvaraiseksi.”

  Tämä asioiden käsittelemättömyys ”virhe” antaisi Kansainväliselle rikostuomioistuimelle; siis ANTOI ennen vuoden 2008 LAHJONTAA oikeuden tutkia näitä rikoksia.

  RIKOLLISESTI lasillisuusvalvojat EIVÄT yhtäkään tapausta kuitenkaan vieneet kansnasinvälisen elimen käsittelyyn; ja viimekädessä EIT seuloi KAIKKI sellaiset tapaukset pois käsittelystä SALATEN tapaukset Suomen kansalaisilta.

  Nyt, kun kaikki on paljastumassa RIKOLLISET haluavat suojaa kansalaisia kohtaan Natolta ja EU:n eliittijoukoilta; jotka on tarkoitus perustaa 2025 mennessä SUOJELEMAAN RIKOLLISELIITTIÄ !

  Ainoa toimivaltainen taho eli perustuslakivaliokunta on itse mukna RIKOLLISORGANISAATIOSSA; ja hyväksyi PL 118 §:n kansalaisten ihmisoikeuksien viemiseksi !

  Myös EIT on tietoinen EOA päätöksestä 876/2/05; koska sen itse heille ilmoitin EIT 24221/06 Leino versus Suomi ; asiakirjat tuhottu 27.3. 2009 ; EOA kansaliapäätös 1350/4/08 … jääviyksistä viis !

  Me kansalaiset olemme oikeutettuja JOUKOLLA tekemään kanteen Kansainväliseen rikostuomioistuimeen tästä asiasta. On kysymysmerkki vaikeneeko sekin, ettei lahjonta-sopimus tulisi julkiseksi ?

  Mikä kansainvälinen poliisiorganisaation on toimivaltainen ja toimihalukas tutkimaan tätä Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjontaa.

  Tämä valtiosopimus EI löydy esim. Finnlexistä; julkisesta lakitietokannasta; joten velvoittaako ”lainsäädäntö”, joka on SALAISTA Suomen kansalaisia .

  Varsinkin, kun taustalla on PETOS Kansanedustajia kohtaan: He 55/2007 ; kansanedustajilta salattiin aineistoa; mm. Eoa päätös 876/2/05 ja kerrottiin: ”Välitöntä tarvetta lain muuttamiseksi ei ole”. Eoa päätös TODISTAA tämän valheeksi ja PETOKSEKSI !

  Onko petoksella tehty PETOS-SOPIMUS Suomessa noudatettavaa ”lainsäädäntöä” PL 118 §:n ohella ?

  Millä rahalla eli ”lehdistötuella” media on saatu SALAAMAAN tämä kaikki kansalla ?
  Lehdistötuki rikosten peittelemiseen verovaroista on RIKOLLISTA toimintaa; ja siis HETI pitää lopettaa ja vaikutus tutkia julkisesti !

  Rikosilmoituksia kansalaisten tekeminä odottaa poliisin S-diaarissa mahdollisesti SATOJA ”esitutkintaa” !

  1. Kenen antamilla valtuuksilla Lindberg allekirjoitti sopimuksen? Yksityishenkilön allekirjoitus on pätemätön. Isäntämaasopimus ei sido muita kuin allekirjoittajaa, Jarmo Lindbergiä.

 3. ”Nato ei siis taatusti tule täysillä Suomea puolustamaan. Kaiken kukkuraksi Nato tulee pian romahtamaan talouskriisin seurauksena.” – Mikki Hiiri
  Millä perusteilla väität kumpaakaan? Tuohan on sama kun väittäisin sinun menevän eduskuntavaaleissa läpi, eli täyttä paskaa.

 4. Kiljunen on kyllä melkoinen reppana. Sillä on varmaankin joku aivavamma vai miksi se on aina ollut tuollainen? Märkä rukkanen, joka on tippunut harmaaseen sohjoon ja jota kukaan ei ole nostanut liikennemerkin seliteosan päälle kuivumaan.

 5. Pazka keskustelu oli aikoinaan eli viime viikolla, ei tullut mitään, Tere natotti, Kiljunen heilui käsillä ja yritti turhaan puhua järkeä.

 6. Vilkaisin noita John Mearsheimerin haastatteluja ja luentoja.
  Löytyy hänen nimellään Youtubesta. Nuo artikkelin linkit eivät enää toimi.
  Kannattaa kuunnella niitä. Mies kuullostaa järkevältä.
  Hän mm mainitsee ettei Putinilla voi olla mitään euroopan valloitus suunitelmia, eikä hän ole ikinä sellaisesta puhunut. Talous on Texasin kokoinen ja Venäläiset ymmärtävät että siitä koutuisi heidän maalleen vain valtavia ongelmia.
  Tätä ei himonatottajat käsitä. NATO kannattajilla ei ole minkäänlaista realismin tajua, vaan lähinnä aliarvioivat jatkuvasti muiden älykkyyden, paitsi yliarvioivat omaansa.
  Kuuntele ensin vaikka tämä – https://youtu.be/ppD_bhWODDc
  Videoon saa päälle suomenkielisen automaattisen käännöksen.

 7. Yleinen asevelvollisuus on vanhentunut. Ilmaiseksiko pitäisi lähteä tappotalkoisiin? Mitä siitä saa vastineeksi?. Noin vuoden ajanjakso palvellen idioottimaista järjestelmää ja valtiota, joka paskat välittää mistään, ainakaan omista kansalaisista. Mitä saat vastineeksi? Neljän vuoden välein saat äänestää ketkä yhdentekevät idiootit valitaan kekkuloimaan toisten rahoilla ja jakamaan niitä ulkomaille ja korruptiojärjestöilleen.

 8. Kansallisvaltiot ovat parisataa vuotta olleet vasta olemassa. Lakkautetaan valtiot, kunnat ym. himmelit. Palataan takaisin neitseelliseen aikaan, jolloin luonnollinen oikeus hallitsi. Valtioiden väliset sodatkin loppuvat siihen ja suurvaltojen aiheuttama valtataistelu. Päästään eroon byrokraateista. Valtioiden synty aiheutti tarpeen virkamiehille. Ei niitäkään tarvita sitten. Vapaat kansalaisjärjestöt huolehtivat koulutuksesta, terveydenhuollosta ym infrasta. Todellinen vapaus ja markkinatalous toteutuu siten. Kuka kannattaa?

 9. Natosta ei saa puhua että hurmos säilyy. Ei se kestä päivänvaloa, esim Viron tilanne jossa Viro kuuluu natoon mutta sille on ilmoitettu että ei me teidän takia lähdetä mihinkään pistämään maailmaa paskaksi

  1. Pelaako USA jotain Nato-houkutuspeliä Suomenkin kanssa, että saa Suomen ja Venäjän välit jännitteiseksi. Etelä-Ossetia, Georgia, ja nyt Ukraina. Noille annettiin ymmärtää, että kannattaa liittyä Natoon. Syöttääkö USA Suomen Venäjälle, että saa koko Euroopan mukaan sotaan? EU valmistelee suojautumista ydinsotaa varten.

   Miksi Venäjä ei käytä mm. niitä uudenaikaisia panssareita ym, joita väitetään olevan. Säästääkö se niitä ja muuta tehokasta aseistusta sitä varten, jos uusi hyökkäys tulee esim. pohjoisesta. Ukrainassa käytössä mm. ruosteisia panssareita. Kuvien aitoutta ja ajankohtaa ei voi todentaa. Kuvissa voi olla Ukrainan kalustoa, kun silläkin on panssareita neukkulan ajoilta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*