Marco de Wit 23 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo pitkään todennut, että Nato on pedofiiliorganisaatio. Ensinnäkin pankkiirien nyrkkinä se pitää sotilaallisen, taloudellisen, poliittisen, kulttuurisen ja tieteellisen eliitin kurissa kiristyksellä. Tästä hyvänä esimerkkinä Laittoman Lehden maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen Epstein-aikajana.

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on kertonut, että Epstein yhteyksiä saattaa olla myös tietyillä erittäin rikkailla Suomessa asuvilla henkilöillä. Nämä ovat juuri niitä, jotka ovat natottaneet kokoomuksen ja persut.

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

Pedofilia on ollut keskeisessä roolissa Naton Bosnia, Afganistan, Syyria ja Libya -operaatioissa. Naton jäsenmaista Turkki tukee pedojihadistaja ja Britanniakin on kuuluisa pedoeliitistään, joka paljastui Jimmy Savilen myötä. Erittäin aktiivisessa yhteistyössä toimivat CIA, Mossad ja MI5/6 tietysti pimittivät kaiken silloin, kun Savile oli vielä elossa.

 

 

 

 

Ei siis ihme, että Natoa johtavan USA:n presidentti Joe Bidenin perhe on syvällä monenlaisissa pedofiilikuvioissa. Ensinnäkin Joe itse on tunnettu lasten sairaasta koskettelusta.

 

Pikkutyttö pysäyttää valepresidentti Joe “Pedo” Bidenin

 

 

 

Ehkä vielä sairaampi on kuitenkin presidentin poika, Hunter Biden.

 

Päivän kuva: Pedo

 

 

Mutta miksi suomalaiset eivät tiedä kuinka syvälle Nato on pedofiilien hallussa? Koska sionistien pitkälle hallitsema valtamedia sensuroi kaiken parhaansa mukaan. Niin myös Twitter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Pedonatottajilta täysi tuki: Twitter jatkaa Hunter Bidenin pedofilian pimittämistä

 1. Sensuuri on ulkoistettu yksityisille yrityksille, niin siten valtion lakien kautta määrittelemä sensuuri ei riko perusoikeuksia sananvapauteen. Ovelaa. Meta, Twitter ym ovat rajoittaneet sananvapautta ja asettavat eri mielipiteet eriarvoiseen asemaan. Syrjintää se on mielipiteen perusteella.

  1. Pedofiileja siellä, pedofiileja täällä, joka paikassa pedofiileja. Kaikki, jotka ovat suuren dewitin kanssa erimieltä, ovat pedofiileja. Paitsi hän itse ja joo-miehet sekä veren veijareiden nuotiopiiriläiset. Olet dewit menettänyt sen vähänkin uskottavuutesi, joka sinulla saattoi ammoisina aikoina olla. Ja vielä kaikki, jotka eivät sinua tai ske:ta äänestä, ovat pedofiilejä. ”aimo miehelle” vielä, ei minun sananvapautta ole kukaan rajoittanut. Mutta minä en olekaan missään Facebookissa, twitterissä tai muussakaan ns. sosiaalisessa mediassa. Minä saan tietoni laajasti lukemalla kirjoja ja niin suomalaisia kuin ulkomaisiakin lehtiä. Minä jopa luen mvlehteä, partisaania, kansalaista ja ptmediaa. Mielipiteeni muodostuu näiden synteesinä.

 2. Tere Marco. Tekisitkö tiivistetyn esityksen siitä, kuka tai mikä taho on satanistifemakkopedotransunatottaja se , joka vainoaa Venäjää ja tuhoaa länsimaisen yhteiskuntajäjestyksen, sekä saattaa aikaan koko maapallon laajuisen rappion. Toivon, että teet lyhyen ja tiiviin esityksen.

  1. Yritetään. Olen miettinyt, että sen pitäisi olla kaavion muodossa. Kaavion yksittäisiä kohteita klikkaamalla saisi sitten aina todisteet. Tein tämän osittain Epstein aikajanassa, mutta olen niin lowtech, että vaikea tehdä jopa kaavioita. Materiaali alkaa kuitenkin olla jo kasassa eli nyt tarvitsen vain yhden lomaviikon, jolloin voisin asiaan keskittyä. Toivottavasti sellainen tulee ja saan hyvin inspiksen. Nykyään en kirjoita kuin inspiksesta, koska muuten tulisi burnout.

 3. ”Laiton Lehti on jo pitkään todennut, että Nato on pedofiiliorganisaatio.” Koko tuona aikana Mikki Hiiri ei ole tuonut esiin yhtään todistetta. Eikä tuo nytkään. Mitätön mies huutaa yksin valheita.

 4. Semmosta se on kun kaikki on sallittua niinkuin blm-porukoilla joita joe uncle Sam bide’ pitää maailman tulevaisuutena. Poika tukee seuraavaksi ählämeitä ja sitten onkin pedophilia pois laista.

 5. Ironisesti kun Venäjä käyttää länsiterminologiaa puolustaakseen tekosiaan, niin silloin se on niin järkyttävää…

 6. Rikollisille paras työpaikka taitaa olla valtion johdossa. Saavat koko hallintokoneiston, talouden ja median omiin tavoitteita toteuttamaan. Lisäksi syytesuojan, kun lait ja tuomiot tehdään muita kuin heitä koskeviksi. Ja vaiennetaan sopivin keinoin toisinajattelijat.

  1. Loistava pointti. Tuo on nimenomaan asian YDIN. Tämän takia Laiton Lehti korostaa, että vähimmäisvarantopankkijärjestelmää hallitsevat ovat tehneet ensin sääntely- ja sitten valtiokaappauksen. Tiedemiehet ovat uskaltaneet jonkin verran tutkia sääntelykaappauksia, mutta valtiokaappauksia eivät ole uskaltaneet tutkia muuten kuin kehitysmaissa. Ainoastaan itävaltalainen koulukunta uskaltaa asiaa tutkia ja varsinkin Hoppe.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*