Marco de Wit 24 maaliskuun, 2022

 

Kuten Laiton Lehti on jo pitkään kertonut, niin suomalaiset ovat geneettisesti naiveja.

 

Suomalaiset geneettisesti itsetuhoisen naiveja? Nuukkaavat itsensä?

 

 

Niinpä läntisen valtamedian on helppo saada suomalaiset uskomaan mitä tahansa. Esimerkiksi, että mies voi päättääkin olla nainen.

 

Tai että nainen on yhtä voimakas kuin mies. Hollywood-elokuvissakin naiset järjestään voittavat miehet tappeluissa, joten kyllähän sen on pakko olla niin oikeastikin! Niinpä poliisin ja puolustusvoimien standardeja on alennettu ja naisia alettu länsimaissa päästämään taistelutehtäviin.

 

 

Armeija: Naiset liian heikkoja, mutta sopivat kiintiösotilaiksi mannekiinijoukkoihin!

 

 

Tämä kaikki on mennyt naisten päähän, koska he ovat vielä miehiäkin enemmän sosiaalisia olentoja. Jos yhteisö johonkin uskoo, niin sen täytyy olla totta. Niinpä ihan oikeasti monet naisetkin ovat alkaneet uskoa olevansa yhtä voimakkaita kuin miehet.

 

Asiaa pahentaa, että betamiehet yrittävät päästä naisten pöksyihin kehumalla näiden taitoja ja voimia. Alla olevassa videossakin miesyleisö on niin naisen puolella, että SUUTTUU, kun mies voittaa. Betamiesten mielestä kaikkien miesten pitäisi teeskennellä naisten olevan yhtä voimakkaita kuin miehet.

 

Tämä johtuu siitä, että betamiehet ovat myös hyvin sosiaalisia eläimiä. He eivät pysty itse johtamaan, mutta he pystyvät seuraamaan. Niinpä he omaksuvat täysin äärijuutalaisten johtaman kulttuurimarxismin. Betamiehet ovat samalla tavalla sosiaalisesti naisellisia kuin naiset.

 

Tämä on erittäin suuri ongelma varsinkin Suomessa, jossa perinteisesti miehet ovat ns. tohvelisankareita. Suomalaisessa kulttuurissa miehillä ei ole kunniaa, vaan on ihan hyväksyttävää antaa naisen nöyryyttää miestä. Tämän takia Suomessa ovat myös ns. Justiina-hahmot, joita kerrottiin jo Pekka ja Pätkä -elokuvissakin.

 

 

Niinpä ongelmana eivät oikeasti olekaan naiset, vaan betamiehet, jotka on nopeasti pistettävä kuriin tai valkoinen sivilisaatio tuhoutuu.

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Nainen vs. mies tappelussa: Kumpi voittaa?

  1. ”Yrittävät päästä naisen pöksyihin”. Muistan aikoinaan, kun huvikseni seurasin yle-aamun lähetyksestä betamiehiä, kun ne nöyristelivät ylen feministejä. Ylen ohjelmat ovat kulttuurimarxistista friikkishowta.

  2. Marco, ”mies” joka ylpeänä esittää videoita joissa miehet hakkaa naisia. Kun ei muille miehille pärjää niin on oma ylivoimaisuutensa jossain todistettava. Ehkä seuraavaksi hän haastaa lapset.

    1. Mitä! Väitätkö että lähtökohtasesti jo miehen tappeleminen naista vastaan on epätasasta? Tosi eriarvoistava asenne sinulla ja lapsetkin näät jo lähes samalla tasolla naisten kanssa.

  3. 1) Kirjoitetaan Naiiveja kahdella i kirjaimella.
    2) laitetaan de wittupää Ronda Rouseuyta vastaan ja katsotaan kumpi voittaa

    #sananvapaus

  4. Kun laitetaan tappelemaan keskivertomies ja keskivertonainen, joilla kummallakaan ei ole kamppailu-urheilutaustaa, mies voittaa kahdesta syystä. 1. Miehellä on enemmän massaa ja lyönnit tulevat kovempina. 2. Nainen alkaa pelätä ja hämmentyä heti, kun saa ensimmäisen kovan iskun ja hänen kykynsä suojautua ja lyödä takaisin sekoaa. Sitten, jos kummallakin on taistelulajitaustaa, tilanne on tasaisempi, ja jos kunnolla treenattu nainen tappelee täysin urheilematonta miestä vastaan, hän voi jopa voittaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*