Marco de Wit 24 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoa media, joka on oikeasti puolueeton. Se tuomitsee sekä idän diktatuurin että lännen tyrannian. Niinpä se keskittyy faktojen kertomiseen.

 

Se nyt vaan on fakta, että Venäjä on jyräämässä Ukrainan. Äärimmäisen tärkeän Mariupolin valtaus on nyt lähellä. Tämän jälkeen Venäjän on helppo siirtää massiivisesti lisämateriaalia joukoilleen Etelä-Ukrainaan.

 

 

https://mobile.twitter.com/RWApodcast/status/1506577201457766401

 

 

 

Tänään on kuitenkin tapahtunut jotain vielä tärkempää eli suorastaan maailmanhistoriallista. Imperiumit ovat alkaneet sotimaan taloudellisesti. Tämä on äärimmäisen tärkeää, koska imperiumien väliset sodat ovat usein mahdollistaneet vapauden nousun.

 

Pitääkin muistaa, että Venäjä ja Amerikka ovat lähes ALUSTA ASTI olleet imperiumeja, jotka laajenivat tuhoamalla ja valloittamalla alkuperäiskansat.

 

Näistä kahdesta imperiumista Amerikan imperiumi on kuitenkin ollut globaalinen ja siten kovempi varastamaan. Amerikka on inflaatiolla sata vuotta varastanut KAIKKIEN maailman ihmisten rahoja pyörittämällä massiivista vähimmäisvarantopankkijärjestelmään perustuvaa pankkikartellia. Se on tätä rahakonettaan ja sen mahdollistamaa reservivaluuttaansa puolustanut globaalilla imperialismilla, jota ylläpidetään toisaalta sen sotakoneella ja toisaalta kulttuurimarxismilla.

 

Amerikka on kuitenkin ottanut pankkikartelliinsa mukaan myös Venäjän ja Kiinan. Niinpä myös niillä on ollut motiivi hyväksyä globalismi ja sitä tukevat kulttuurimarxismi ja koronatyrannia. Näin Rockefellereiden johtamilla suurpankkiireilla on ollut maailmanherruus eikä kukaan ole voinut heille mitään.

 

Tämä ei kuitenkaan ole käynyt juutalaisille sionisteille, jotka ovat olleet raivoissaan, että Venäjä ja Kiina ovat tukeneet arabivaltioita ja Irania. Niinpä sionistit ovat valtamedian avulla saaneet demonisoitua Venäjän ja Kiinan. Lopulta sionistit saivat myös provosoitua Ukrainan sodan.

 

Onko Ukrainan sota juutalaisten sionistien aikaansaama?

 

 

Sionistit ovat siis lopulta hajoittaneet valtaeliitin sisäisen harmonian. Nyt valtaeliitti on jakaantunut kahtia toisaalta USA, EU ja Japani sekä toisaalta Venäjä, Kiina, Intia ja Brasilia liittolaisineen. Toisin sanoen länsimaita vastaan KAIKKI muut maat. 40 maata vs. 160 maata. Eli 1 vs. 7 miljardia ihmistä!

 

 

 

 

 

On ihan päivänselvää, että länsi häviää. Venäjän ja Kiinan liitto on kuin taivaassa luotu sekä taloudellisesti että sotilaallisesti. Se on oikeasti niin kova liitto, ettei sille voi kukaan yhtään mitään. Suoranainen geopoliittinen unelma.

 

Pakotteet eivät siis pysty pitkällä tähtäimellä vahingoittamaan Venäjää. Ensinnäkin se on ainoa maa maailmassa, joka pystyisi olemaan lähes täysin omavarainen. Toiseksi sillä on käytössään liittolaistensa Kiinan ja Intian suunnattomat ja valtavalla vauhdilla kasvavat markkinat.

 

 

Voittaako Venäjä? Onko Laiton Lehti natottava, putinistinen vai puolueettoman realistinen?

 

 

Amerikka ja EU tietysti toivoivat, ettei Kiina enää auttaisi Venäjää sen hyökättyä Ukrainaan. Laskivat väärin. Nyt Kiina on lupauksistaan huolimatta linnoittanut Etelä-Kiinan saaret ja saanut siellä massiivisen etulyöntiaseman.

Seuraavaksi Kiina voi halutessaan hyökätä sitten Taiwanin kimppuun. On selvää, että Venäjä ja Kiinaa ovat tehneet diilin eli tukevat toistensa laajentumista. Näin on aina tehty maailmanhistoriaa.

 

 

 

 

 

 

Ja mitä tekee Amerikka? Uhkaa myös Kiinaa LISÄsanktioilla!!!

 

Monet ovat unohtaneet, että USA ja EU ovat jo asettaneet Kiinalle sanktioita Sinkiangin uiguurien takia. Itse asiassa MYÖS Suomi on mukana näissäkin pakotteissa. Nyt USA vielä LISÄÄ näitä pakotteita. Siis samaan aikaan, kun se pistää Venäjälle lisäpakotteita. Jos tämä ei ole suuruudenhulluutta, niin mikä?

 

 

 

Mitä luulette Kiinan tuumivan? Totta kai se on saanut lännestä tarpeekseen aivan yhtä paljon kuin Venäjä.

 

Venäläisten ja kiinalaisten KOKO historia on ollut sitä, että joku on ollut hyökkäämässä kimppuun. Ei ne kiinalaiset sitä Kiinan muuriakaan huvikseen rakentaneet. Kiinalaiset kyllä tajuavat geopolitiikkaa. He tietävät, ettei Amerikka tule ikinä päästämään heitä nousemaan jaloilleen.

 

 

 

 

Venäjällä on ihan sama juttu. Ihan kuin MAAGISESTI joku on aina hyökännyt Venäjä kimppuun noin sadan vuoden välein:

 

1200-luvulla mongolit

1300 – 1400 luvulla eri mongoli- ja tataari-imperiumit.

1500-luvun alussa muslimit hyökkäsivät Krimiltä asti Moskovaan orjia saadakseen!

1600-luvun alussa hyökkäsivät puolalaiset.

1700-luvun alussa hyökkäsivät ruotsalaiset mukanaan tietysti myös suomalaiset sotilaat.

1800-luvun alussa hyökkäsivät ranskalaiset Napoleonin koalition voimalla.

1900-luvun alussa hyökkäsivät saksalaiset ja yrittivät vielä toiseen kertaan Hitlerin johdolla.

2000-luvun alussa hyökkäsi Nato yrittäen värivallankumousta Venäjällä ja onnistuen Ukrainassa.

 

 

Venäjä ja Kiina ovat päättäneet, ettei KOSKAAN ENÄÄ. Niinpä ne ovat taatusti viimeiset 7 vuotta yhdessä suunnitelleet pistävänsä lännelle vastaan:

 

1. Luomalla massiivisen 7 miljardin ihmisen kauppa-alueen

2. Luomalla tiukan sotilaallisen liiton

3. Lähteneet kulttuurisotaan yllyttämällä nationalismia ja konservatismia

 

Sekä Venäjä että Kiina ovat selittäneet kansalleen, että kyse on elämästä ja kuolemasta sekä sotilaallisesti (saarto), taloudellisesti (pakotteet) että kulttuurisesti (kulttuurimarxismi). Tämän selittäminen on ollut helppoa ja aika uskottavaakin, koska länsi on vajonnut yhä syvemmälle kasinotalouteen, satanismiin ja mielisairauteen. Kuka aito mies oikeasti haluaisi fanittaa länttä? Niinpä venäläiset ja kiinalaiset miehet ovat sitten hyväksyneet diktatuurin pienempänä pahana. Saavathan ainakin pitää lapsensa ja suojella niitä pridettäjiltä.

 

Eikä siinä kaikki. Venäjä ja Kiina ovat myös valmistautuneet vastaamaan pakotteisiin taloudellisella ydinpommilla: Iskemällä petrodollariin.

 

Venäjä nimittäin ilmoitti eilen, että se myy kaasuaan länteen VAIN ruplilla!

 

Tämä on valtava isku dollaria vastaan, jonka arvo perustuu nimenomaan KEINOTEKOISEEN kysyntään eli siihen, että se on maailmankaupan valuutta. Näin Amerikka pystyy luomaan valtavasti dollaria tyhjästä ilman että ne menettävät arvoaan. Tämä on se salaisuus miksi Amerikka on pystynyt ylläpitämään valtavaa budjettialijäämää ja suunnatonta globaalia sotakonetta. Jos petrodollari katoaa, niin katoaa myös Naton sotakone.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

Eilinen oli siis LOISTAVA PÄIVÄ. Ensimmäistä kertaa toisen maailmansodan jälkeen dollari sai todella kovan iskun. Mielenkiintoista nähdä mitä Amerikka tulee tekemään. Tämähän oli vasta varoituslaukaus, koska Venäjä ei vielä ilmoittanut lopettavansa petrodollarin käyttöä öljykaupassa.

 

Täytyy vain toivoa, että Amerikka ja EU ovat niin hulluja, että sionistien yllytyksestä jatkavat nokittelua ja pakotepolitiikkaansa. Tällöin Venäjän ja Kiinan johtama muu maailma tulee luopumaan petrodollarista. Dollari tulee sitten kaatumaan ja koko länsimainen kartellitalous romahtaa. USA ja EU hajoavat ja näin aukeaa vihdoin mahdollisuus aitoon vapauteen ja rauhaan.

 

Vapauden kannalta tämä imperiumien välinen taistelu on aina hyvä asia. Varsinkin Suomi voisi hyötyä valtavasti, jos se olisi puolueeton ja kävisi kauppaa kaikkien kanssa. Ei siis kannata valita idän tai lännen välillä, vaan pysyä itsenäisenä ja vapaana seisoen omilla jaloillamme. Se maksimoisi vapautemme lisäksi myös turvallisuutemme että vaurautemme.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

58 thoughts on “Päivän 29 kartta: Ilon päivä! Petrodollari romahtamassa!

 1. Kuolema Yhdysvaltojen dollarille! Loismaiset ja rikolliset amerikkalaiset ihmiset ovat tästä tietysti kauhuissaan, koska heidän koko historiansa on perustunut muista loisimiseen ja varastamiseen. He eivät yksinkertaisesti osaa mitään muuta.

  1. Ei tämä ihan pelkkään tähän taloussotaan ja yhteen tappeluun Ukrainassa jää. Ukrainan sota ei ”lännen” lietsomana yksistään riittänyt jakamaan maailmaa tarpeeksi, jotta Venäjä olisi saatu riittävästi eristettyä. Esim liiallinen Turkin myötämielisyys Venäjää kohtaan näyttää nyt johtavan siihen, että ”länsi” on laittanut seuraavaksi Azerbaijanin kuumentamaan kriisinsä Armenian kanssa, jotta saadaan Turkin asemaa horjutettua. Eli tällä tapaa tämä Ukraina-kriisi ja siiihen liittyvä maailmanlaajuinen taloussota leivää pikku hiljaa maailmansodaksi, kun muodostuu koko ajan uusia rintamia. On hyvin todennäköistä että ihan kohta syttyy taisteluita Azerbaijanin ja Armenian välille.
   Monia muitakin kyteviä konflikteja on, joita nykytilanne lietsoo.

   1. Erittäin mielenkiintoinen pointti. Tosiaan Venäjä on nerokkaasti luonut massiivista liittoumaa yrittämällä toisaalta lieventää Kiinan ja Intian välistä luonnollista vihamielisyyttä. Nähtävästi Putin antoi sinhaleesien voittaa Tamilit, jotta Intian ja Kiinan välit paranisivat.

    Samoin Venäjä on lieventänyt persialaisten ja arabien välistä ikiaikaista vihaa. Venäjä on siis toiminut rauhanlähettiläänä joka puolella, jotta lännen rakentama koalitio ja Venäjän/Kiinan saarto saataisiin purettua. Todella taitavaa!!

    Samoin on lievennetty Venäjän ja arabien ikiaikaista vihaa turkkilaisia kohtaan. Tämäkin viha selviää välittömästi karttaa katsomalla, koska turkkilaiset kansat ovat venäläisten ja arabien välissä.

    Uskomattomien liike oli suhteiden parantaminen turkkilaisten kansojen kanssa ANTAMALLA azerien voittaa Venäjän ikiaikaiset liittolaiset armenialaiset. Tosin armenialaiset saavat syyttää itseään, koska täysin älyttömästi olivat loikkaamassa amerikan huoraksi. Niinpä saivat opetuksen ja Venäjä puolestaan pystyi parantamaan suhteitaan Turkkiin ja turkkilaisiin kansoihin. Tällä oli suuri merkitys Keski-Aasian kansojen kanssa ja varsinkin Kazahstanin, joita toisaalta rauhoittaa myös Kiina eli yhdessä Venäjän kansssa pyrkivät saamaan ne pois USA:n vaikutuspiiristä ja vieläpä hämmästyttävän menestyksellisesti.

    Geopoliittisesti ja maailmanhistoriallisesti Kiinan ja Venäjän toiminta on TODELLA taitavaa. Suorastaan nerokkaan taitavaa. Käytännössä Amerikkaa ja Israelia vedetään kölin alta koko ajan.

    Ja mitä tekevät suomalaiset. Ovat hyppäämässä uppoavan läntisen imperiumin kelkkaan!!

    1. Länsi ei tule uppoamaan ikinä, se on liian ylivoimainen niin sotilaallisesti kuin taloudellisestikin. Ja vielä yksi asia: vapaus toimia ja ajatella itsenäisesti kenenkään sitä estämättä. Sitä sinun ihailemissasi Kiinassa ja venäjällä eivät ihmiset voi tehdä. Näkyyhän se jo räikeimmillään venäjälla ja kiinassa, ei ole sananvapautta. dewitkään ei voisi julkaista tällaista lehteä ja arvostella esim. hallitusta.

     1. Ahaa eli uskot ihan tosissasi kartellitalouteen? Etkö siis usko, että 30-luvun lama voi toistua? Ja jopa vielä pahempana?

      Ei sananvapautta ole sen enempää idässä kuin lännessäkään. Ne vaan sensuroivat eri aiheita. Idässä saisin kirjoittaa vapaasti esim. pridettäjistä ja kertoa rotujen eroista. Nyt sain ehdollista vankeutta, kun niistä kerroin. Tietyllä tavalla lännen sensuuri on sairaampaa, koska ei saa puolustaa lapsia seksualisoinnilta ja kansaa väestönvaihdolta.

 2. Länsi ja Israel ovat kymmeniä vuosia aseistaneet ja avustaneet mm. Taiwania. Länsiliittouma joutuu olemaan varpaillaan monessa paikkaa yhtä aikaa, sillä jos se alkaa kovin ryppyilemään Venäjälle, Kiina saa lisää valtaa. Jos se ryppyilee liikaa Kiinalle, samalla Venäjä vahvistuu.

  Suomelle jää lyhyt tikku käteen maanpetoksellisella toiminnallaan. EU ja Yhdysvallat ovat kuolevia imperiumeita ja Suomi on kuolemassa niiden mukana, samalla kun se räksyttää turhaan Venäjälle.

  1. Nimenomaan. Hyvä analyysi. Tosiaankin Amerikan ja Britannian imperiumit ovat toki globaaleja, MUTTA juuri siksi niin haavoittuvia. Venäjä ja Kiina ovat puolestaan rajanaapureita, jotka pystyvät keskittämään sotilaallisen voimansa tehokkaasti. Ne pyörittävä alueellista imperiumia, mutta samalla pyrkivät saamaan liittolaisia ympäri maailmaa YSTÄVYYDELLÄ ja molemminpuolisesti hyödyllisellä kaupalla päinvastoi kuin Amerikka, joka pakottaa käyttämään valuuuttaansa, monikansllisia yrityksiään ja antamaan sotilastukikohtia sekä vaihtaa hallituksen, jos nikotellaan. Venäjän ja Kiinan toiminta on geopoliittisesti paljon järkevämpää ja tehokkaampaa.

  1. Sielu on jo helvetin liekeissä. Puoli miljoonaa irakilaislasta ei jää kostamatta Jumalalta. Ikuinen tuli palaa.

 3. Hetkinen. Näissä Venäjän hyökkäyksissähän on tietty kaava vähintään 1500-luvulta lähtien, mahdollisesti aiemminkin. Eräs tietty ryhmä, jota ei saa sanoa.

  1. Tämä ikuinen viha Venäjää kohtaan juontaa juurensa muinaiseen Venäjän ja Khazarian sotaan, jonka Venäjä voitti. Kasaarit eivät koskaan ole antaneet tätä anteeksi!

   Myös meillä Suomessa on kasaareja soluttautuneena hallintoon. Onko Ville Rydman kenties tätä heimoa? Zyklon-Ben on selvä tapaus! Entäs Kai Mykkänen?!! Sanni Grahn-Laasonen on myös selvä tapaus! Tai vaikkapa presidentti Saul(i) Niinistö?

   Miten täysin keskinkertainen Robin Packalen voi olla nuorisoidoli? Niinpä!

   1. Hyvä pointti toi Khazaria eli aikalistaani pitäisikin laajentaa eli ensin 700-luvulla hyökkäsivät Venäjälle viikingit, 800-luvulla (juutalaiset) khazaarit ja 900-luvulla kumaanit. Kyllä tämä 100-vuoden sääntö pätee aika hyvin. Osittain syynä tietysti maantiede, koska Venäjää ympäröivät voimakkaat kansat KAIKISTA ilmansuunnista eli ruotsalaiset pohjoisesta, puolalaiset ja saksalaiset lännestä, turkkilaiset etelästä ja mongolit idästä. Kaiken kukkuraksi Venäjällä EI ole luonnollisia rajoja, joten kaikki voivat ikäänkuin vain kävellä sisään.

    Amerikan imperiumilla on täysin eri juttu, koska vain etelästä voi hyökätä. Suomeenkin on voinut käytännössä hyökätä ainoastaan idästä ja lännestä ja sekin hyvin vaikeasti joko Ahvenanmaan tai Karjalan kannaksen kautta. VAIN tämän takia luonteeltaan alistuvat suomalaiset selviytyivät kansana eli siis vain äitimaan siunauksella samalla, kun Venäjän arojen suomalaiset katosivat Mareja ja paria muuta miniryhmää lukuunottamatta, jotka tataarit pelastivat.

    1. Tasapuolisuuden ja tasa-arvon nimissä olisi maasotaa sodittava myös Pohjois-Amerikan mantereella. USA tuo kaikki sotansa muualle. Saisivat maistaa omaa lääkettään. Suuri saatana.

 4. Täysin sairasta tämä Naton liittouman pedofiilien jatkuva valehtelu. Ovat valehdelleet kymmeniä vuosia aivan jatkuvalla syötöllä ja naiivit suomalaiset eivät vieläkään opi.

 5. Pohjois-Ruotsi on suomalaisten maata ja se kuuluu suomalaisille! Pohjois-Ruotsi takaisin suomalaisille! Ruotsalaiset ulos Suomesta ja Pohjois-Ruotsista! Länsi ja etelärannikko ovat suomalaisten maata! Meidän pitää valloittaa nekin takaisin suomalaisille!

  Kunnia suomalaisille!

 6. Väärin Suomen KANSA ei räkytä vaan LAHJOTUT johtajamme, jotka pitäisi laitaa vankilaan petoksista ja oman edun tavoittelusta.

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Lahjonnalla ”johtajamme” siis ovat : varastaneet miljardiomaisuuden: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata . ” ( ”laki 444/2012” ).

  Johtajamme ovat vaihdossa HETI, kun maailmasta löytyy LAHJOMATON poliisiorganisaatio; joka oikeasti tutkii rikoksia; lopulta kyllä KANSA sen tekee loputtoman kurjistamisen ja rikollisuuden seurauksena !

  Suomen ”perustuslain” 118 § oli lopun alkua tämän rikollisuuden peittelemisessä: ”Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  KANSA siis voi pelastua, kun luovuttaa RIKOLLISET johtajansa tuomittavaksi ; ja ottaa vallan takaisin WHO:lta; jonne se on annettu perustuslakimuutoksella 2011; selvästi LAITTOMALLA 2/3 enemmistöllä eduskunnassa. ( Suomen itsemääräämisoikeuden poisto olisi tullut käsitellä 5/6 enemmistöllä ja julistaa kiireelliseksi !

  Suomi on 90-luvulta lähtien TEHTY diktatuuriksi; jossa ”herrat” vie ja kansa vikisee.

  Olemme vasta kurjistamisen alussa; koska vain 10 % kansasta on herännyt todellisuuteen.

  9.12. 2005 jätin Valtakunnansyyttäjänvirastoon SYYTEILMOITUKSEN tällaisen lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi; arvatkaa onko RIKOLISORGANISAATIO sitä käsitellyt ?

  Mikä muu on organisaatio; joka on laittanut itsensä lain; kaiken muun paitsi KORPILAIN yläpuolelle ?

  Tästä syystä EU haluaa nopean toiminnan joukot 2025 mennessä SUOJELEMAAN sen rikollista ja kansaa kurjistavaa ”eliittiä”.

  90-luvun laman tekeminen ja Koiviston Konklaavi on kaikkien tiedossa; mutta koska niitä ei ole käsitelty oikeudessa; tarkoittaa se, että RIKOLLISORGANISAATIO on kasvattanut valtaansa niistä ajoista !

  ”Suojaukseen” oikeuteen joutumiselta on käytetty kymmeniä MILJARDEJA verovaroja; kaikki Kreikka yms. tukipaketit ovat LAHJONNAN maksua rikollisorganisaation JOHDOLLE !

  Suoraa lahjontaa on esim. Kansainväliselle rikostuomioistuimelle maksettu kymmeniä miljoonia He 55/2007; rikoslakimuutoksen toimeenpanosta eli 2008 allekirjoitetusta ”sopimuksesta”: Suomi MAKSAA ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikos-”oikeudenkäyntejä”, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia yksittäistapauksia !

  Suomen ”päättäjät” haluavat sotaa; koska kun todellinen rauha alkaa HEIDÄT TUOMITAAN raskaista rikoksista Suomen kansaa kohtaan !

  Median haltuunotto LOPUN pitkittämiseksi alkoi 2005 hallituksen tilaamalla ”mediatutkimuksella”; jossa lukee ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE”.

  Suomen kansalaisten ihmisoikeuksien alasajossa siis YLEn rooli on ollut hyvin merkityksellinen.

  TV-lupamaksun poisto siis oli meille Suomen kansalaisille Harmageddonin alku; vaikka harva sitä edes tajusi !

  Kansalaisten verottamisen RAJU nousu aloitettiin tuolla tempulla; 500 miljoonaa lisää veroa yhdellä nimenkirjoituksella !

  Nyt saimme kokea ”soteuudistuksen” osalta 1 miljardin veronnousun samalla tavalla: Valtiovarainministeriö laskelma 2015 ”Sote-järjestämislain, VOS-uudistuksen ja – leikkausten yhteisvaikutukset kuntiin.”

  ”Sote-järjesteämislain maksuosuudessa on huomioitu esitetty muutoskatto +/200 e/asukas. ( kustannus siis 200 * 5 miljoonaa asukasta ).

  Mitä 2 vaaleissa kansalle on tästä vuoden 2015 laskelmasta kerrottu ? … VALHEITA ! (VM/KAO. 27.2. 2015 ).

  Pitääkö kansalaisten esitellä kansalaisille ministeriöiden JULKISET dokumentit ja JULKINEN ”lainsäädäntö”.

  Voidaanko ”lehdistö” vetää raastupaan näiden valtio- ja maanpetosten avunannosta ?

  Näin koska lehdistö on saanut LEHDISTÖTUKEA verovaroista; eikö se velvoita mihinkään ?

  Tätä kirjoitusta saa vapaasti jakaa kaikelle kansalle Suomen pelastamiseksi ja RIKOLLISORGANISAATION poistamiseksi Arkadianmäeltä !

  Allekirjoitus Ihmisoikeudeton Suomen Kansalainen

  1. Kyllä suomalaiset ovat itse räksyttäneet turpaansa venäläisille. Muussa tapauksessa suomalaiset olisivat itse tukkineet hallintonsa turvat ja olisivat vaihtaneet hallintonsa. Kyllä suomalaiset itse ovat aukoneet sitä turpaansa venäläisille, eikä kukaan muu. Herrat tietävät, herrat tietävät. Näinhän suomalaiset aina toteavat. Ei mitään hätää, luotetaan herroihin, herrat kyllä tietävät paremmin.

 7. Ei Venäjä tarvitse Kiinaa. Venäjähän voitti Ukrainan viikossa ja on muutenkin Marcon mielestä maailman paras maa. Operaatiossa on kuolli vain n. 500 sotilasta ja nyt koittaa Putinin luoma 1000 vuoden rauhassa elon aika yltäkylläisyydessä. Kauan eläköön Putin ja Venäjä.

  1. Ei Kiinaa tarvi pelätä meidän, ei siellä ole enää 1 lapsen politiikan jälkeen kuin 20 miljoonaa ihmistä. Ei ole ydinrikastamoja, ei ydinaseita, ne oli Irakissa kunnes biden ampui ne alas ja tuhosi maan päältä. Vai sanoiko se Ukrainasta, no kyllä se lupasi auttaa kuitenkin Irakia selviytymään, vaikka jos pakko niin ydinaseilla Irakin pahimmasta vihollisesta.

 8. Suomi valitsee aina puolensa väärin sodissa. Kaikkien mainittujen hyökkäyksien mukana se on ollut yli 300 vuotta. Aina niistä on ollut suomalaisille haittaa ja turhia kuolemia. Massamedia yrittää väittää, että suomalaisilla on harvinainen herraonni. No eipä ole. Harvinaisen huono herraonni.

  Marin kiinnittää huomion pois vääryyksistä ja huonosta johtamisesta poseeraamalla tai altistumalla koronaan. Naisellisia etuoikeuksia. Muista kansan vihollisista ei jaksa mainita mitään.

  1 miljardia vs 7 miljardia. Olen ennustanut USAn vaikutuksen häviämisen tällä vuosisadalla. Sota viimeistään on tuhonnut imperiumit sen jälkeen, kun ne on itse tuhottu sisäisesti. Miljardi aivopestyä läskiä mt- ja huumeongelmaista ei pärjää 7 miljardille terveelle. Länsi-imperiumin tuho.

  Tekstini määritellään äärioikeistolaisuudeksi ja Putinin hybridivaikuttamiseksi. Se leima on valhe. Lännen imperialistit ja niiden orjat eivät tajua totuutta.

  Mutta mitä helvettiä Suomi tekee germaanisessa kieliryhmässä? Suomi on erilainen ja pidetään se erillään noista. Englannin kieli pitää hävittää maapallolta, niin silloin loppuu myös imperialistien kulttuurimarxistinen mädätys. Saamme rauhan.

 9. ”Laiton Lehti on ainoa media, joka on oikeasti puolueeton.”

  Se on lukijoiden tehtävä arvoida onko näin.

  Ei tietenkään ole näin, vaikka hyvää asiaa tulee ja paljon. Melkein kaikki.

  1. Kannattaa jären perusteella kun seuraa kaikkea mediaa, tai ei pskaa, korkeintaan esim. jos asia väittelijä mukana ja tietääpi samalla ihmisien putkinäöstä paremmin miten sen voi hoitaa pois, kuka kuplan parhaiten puhkaisee. Poliitikkojen on valehdeltava kun suurinosa on lampaita, että saa oikeaa agendaa kehiin ja hyväksytyksi, tyhmille ymmärrettäväksi, tiedettäväksi. Näe maailma kokonaisena kaikkineen, älä ylen natsi, blm, naiset on miehiä, kaikki on samanlaisia höpötyksineen. Jussi poika on siinä oikeassa. En minäkään Putinisti ole, en koronasta kiinnostunut. Sen vain näkee ihmisryhmistä mitä tulee kun täällä ja mistä ei tule kun kelan perässä muutenkin muka sodasta. Aasialaiset on hyviä perustyöläisiä.

  2. Ei tarvi olla joo joo-mies, voi olla jälkeenpäin toista mieltä, jos väärässä toisen suhteen eli pettää, kuten Soini aikoinaan. Ja uskoo toisilta eri asiaa kuin toisilta medioilta, ihmisiltä, poliitikoilta, ryhmiltä. Sitten poimii omanlaisensa ja opitut asiat. Lopuksi äänestämään. Nuorena tietenkin eniten olin hukassa kun ei nettiäkään ensi äänestämään päästyään.

 10. ”On selvää, että Venäjä ja Kiinaa ovat tehneet diilin eli tukevat toistensa laajentumista.”
  ”2000-luvun alussa hyökkäsi Nato yrittäen värivallankumousta Venäjällä ja onnistuen Ukrainassa.”
  ”Tällöin Venäjän ja Kiinan johtama muu maailma tulee luopumaan petrodollarista.”

  Esimerkkejä aivan tuulesta temmatuista väitteistä. Muutenkin teksti oli jotain esikoululaisen fantasiaa, mutta Marco ”Mikki Hiiri” Bäckman luulee olevansa sotatieteiden tohtori ja nyt myös maailmankaupan suurguru. Odotan innolla aikaa kun Marco kuvittelee olevansa maailman paras jossain urheilulajissa. Pääsemme tosissaan nauramaan kaverin erinomaisuudelle.

  1. Miten niin tuulesta temmattut kolme väitettä?? Mitä näissä on vikaa:

   1. “On selvää, että Venäjä ja Kiinaa ovat tehneet diilin eli tukevat toistensa laajentumista.”
   Eikö tämä ole päivänselvää? Miten kukaan tuota voi kiistää? Jos haluaa jotain tieteellistä tukea maalaisjärjelle, niin suosittelen offensiivista realismia.

   2. “2000-luvun alussa hyökkäsi Nato yrittäen värivallankumousta Venäjällä ja onnistuen Ukrainassa.”
   Eikö tämäkin ole päivänselvää? Uuskonservatiivit Nulandin (aviopuolisona juutalais-sionisti), CIA:n ja Mossadin johdolla järjestivät vallankaappauksen Ukrainassa. Ei kukaan kiistä esim. sitä, että Natomaat kaatoivat Ukrainaan miljardeja. Jos tarvitsee lähteitä, niin esim. Oliver Stonen dokumentti tarjoaa paljon todisteita, joskin sen on juutalaisten henkiöiden omistama Youtube sensuroinut

   3. “Tällöin Venäjän ja Kiinan johtama muu maailma tulee luopumaan petrodollarista.”
   Tämäkin on päivänselvää perustuen siihen, että TOTTA KAI jokainen valtio haluaa välttää toisen valuuttaa ja haluaa oman valuuttansa reservivaluutaksi. Onko tässä ongelmana se, etteivät ihmiset tiedä mikä on reservivaluutta? Siinä tapauksessa suosittelen googlaamaan sekä myös tutustumaan itävaltalaiseen koulukuntaan.

   1. Ei ole.. Kaikko nuo väitteesi on puhtaita valheita. Perustelu ”päivänselvää” tai ”yleisessä tiedossa” ei ole perusteluja. Nuo on päästä keksittyjä valheita ilman mitään totuuspohjaa. Jos löytyy faktaa valheiden perään niin tutkitaan. Ja sen itävaltalaisen koulukuntasi saat tunkea ”faktoineen”..

    1. Mihin haluat lähteen? Ehkä tosiaan pitäisi antaa vieläkin lisää linkkejä, jos ihmiset eivät edes tiedä mikä on vähimmäisvarantopankkijärjestelmä ja kuinka äärimmäisen romahdusaltis se on. Samoin ihmiset eivät tajua, että sitä nimenomaan tukee petrodollari, jota Nato pitää yllä sotilaallisella painostuksella ja hyökkäyksillä.

     Tulikin mieleen, etät ihan oikeasti Halla-aho ei tiennyt mikä on vähimmäisvarantopankkijärjestelmä. Tästä on jossain videokin.

   2. Kiinahan täysin selvästi ja kiistämättä haluaa yuanista uuden reservivaluutan, jolla kaikki lainat, polttoaineet jne. maksettaisiin. Minkälainen mielisairas hullu kehtaa kiistää etteikö Kiina haluaisi omasta yuanista uutta reservivaluuttaa ja yrittäisi sitä?
    Nyt myös Venäjä haluaa myydä energiaa ja polttoaineita ruplissa, jota kaikki länsimaat vastustavat.

    Petrodollarin kaatuminen kaataisi sekä Yhdysvallat, että Iso-Britannian.

   3. Tossa vähän faktaa Kiinan taloudesta. Varmasti tahtoo kusta oman taloutensa jonkun vararikkoon ajetun Venäjän takia jonka kanssa kauppa ei yllä edes mainittaviin mittoihin.
    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Kiinan_talous

    Jännä että kaikki lähteesi ei ole saatavilla ja sensuroitu. Juutalaiset tottakai. Kuten ovat sensuroineet kaikki todisteet heidänkin suuresta maailmanjohtamisesta.

    Viimeistä väitettä en jaksa edes kommentoida kun itse väite perustuunjo valheille.

    Mutta hei, kuten ennenkin sinä todennäköisesti sensuroit tämän kommentin ja jatkat kukkona tunkiolla. Niin selkärangattomat pelkurit aina tekevät. Kuten Putin ja Kreml.

     1. Ymmärrän ettet osaa perustella valheitasi, mutta osaatko avata linkkejä ja lukea niitä. Väitä lukemisen jälkeen että Venäjä on Kiinalle tärkeämpi kuin muu maailma. (Todennäköisesti väitätkin).

      Taas Marco aloittaa itkupotkuraivari-puolustuksen kun joku kyseenalaistaa hänen harhansa. Kohta pääsemme tilanteeseen jossa näyttötaakka on valheiden kyseenalaistajalla.

      Lähetä nyt alkuun kiistattomat todisteet noille valheillesi ja sen jälkeen vaikka samaan hengenvetoon juutalaisten salaliitosta ja koronarokotteiden haitallisuudesta.

      Vastaa sitten vielä miksi Aimo välistä kommentoi mode moodilla ja välistä normi kuolevaisena vai onko Aimo vain yksi alter egoista joita tarvitset pönkittämään omaa ”totuuttasi”.

     2. Kylläpäs menet yleiselle tasolle. Anna joku esimerkki jostain kirjoittamastani jutusta, johon ei ole mielestäsi annettu tarpeeksi lähteitä. Sen takia annan teidän olla täällä äänessä, että kyseenalaistaisitte, pyytäisitte lähteitä ja antaisitte omia lähteitänne, jotta voidaan sitten verrata kenenkä lähteet ovat vakuuttavampia. Lähteethän ovat usein tulkinnanvaraisia, joten vertailu on välttämätöntä. Jostain syystä lähteiden tarjoaminen vertailusta puhumattakaan ei kuitenkaan näytä koskaan suvakkeja kiinnostavan. Mistähän se johtuu?

     3. Ei vastauksia vaan vaatimuksia, kun niitä esittää niin tulee lisää vaatimuksia ja kiertelyä. Et ole koskaan vastannut vielä yhteenkään kysymykseen koska et pysty perustelemaan valheitasi. Mutta todista nyt aukottomasti vaikka juutalainen maailmanvalta ja tämä:

      Venäjä ja Kiina ovat päättäneet, ettei KOSKAAN ENÄÄ. Niinpä ne ovat taatusti viimeiset 7 vuotta yhdessä suunnitelleet pistävänsä lännelle vastaan:

      1. Luomalla massiivisen 7 miljardin ihmisen kauppa-alueen

      2. Luomalla tiukan sotilaallisen liiton

      3. Lähteneet kulttuurisotaan yllyttämällä nationalismia ja konservatismia

      He ovat luoneet maailmanlaajuisen kauppa-alueen? Kommunistit joita molemmat olivat vielä 90-luvulle.
      Mikäli heillä on tiukka sotilaallinen liitto niin ei oikein näytä toimivan, kun ei Venäjä saanut edes Valko-Venäjää liikkeelle.
      Kiinassa kansallistunnetta vielä nostetaan, mutta Venäjällä sama tehdään sensuurilla. Missä näet kulttuurisodan? Anna arvaan, femakkoja, seksuaalista vähemmistöä ja juutalaisia vastaan?

     4. En uskonutkaan että mitään vastausta kuuluu.. Valheille on niin vaikea löytää tukea..

  2. Et sinä fanitiimi tajua kansainvälisistä suhteista, rahasta, sotatieteestä, valtaliitoista, historiasta ja geopolitiikasta yhtään mitään.

    1. Suvakkikortti heitetty ilmaan, kun joku on erinieltä dewitun asioista leima suvakki. Ottaako noin koville kun ihmiset on erimieltä asioista? Päivänselvästi näin juurikin on

 11. > Ame­rik­ka pys­tyy luo­maan val­ta­vas­ti dol­la­ria
  > tyh­jäs­tä il­man et­tä ne me­net­tä­vät ar­vo­aan

  Täs­tä sa­mas­ta syys­tä USA:n im­pe­riu­min laa­jen­ta­mi­nen ja so­ti­las­tu­ki­koh­tien yl­lä­pi­to on ol­lut käy­tän­nös­sä il­mais­ta:
  1) Tu­ki­koh­dat ra­hoi­te­taan dol­la­reil­la.
  2) Myös pai­kal­li­set pal­ve­lut os­te­taan dol­la­reil­la.
  3) Nä­mä dol­la­rit ei­vät pa­laa ta­kai­sin Ame­rik­kaan,
  4) vaan pai­kal­li­set al­ka­vat en­tis­tä enem­män käyt­tä­mään dol­la­rei­ta omas­sa kes­ki­näi­ses­sä kau­pan­käyn­nis­sään.
  5) Ul­ko­maan­kau­pas­sa pai­kal­li­set ei­vät vaa­di dol­la­reil­leen vas­ta­suo­ri­tus­ta ame­rik­ka­lai­sil­ta
  6) vaan en­si­si­jai­ses­ti kii­na­lai­sil­ta: he os­ta­vat kii­na­lai­sia tuot­tei­ta saa­mil­laan dol­la­reil­la.

  Täl­lä ta­val­le USA:n so­ti­las­tu­ki­koh­tien mak­sa­ja re­aa­li­ta­lou­den ta­sol­la on Kii­na (ja öl­jyä tuot­ta­vat maat).

  Täl­lä ta­val­la luo­daan dol­la­ril­le uut­ta ky­syn­tää, dol­la­rei­ta pai­ne­taan li­sää ky­syn­nän kas­va­es­sa ja ne jää­vät kier­tä­mään maa­il­mal­le.

  Ener­gi­an hin­nan rä­jäh­tä­mi­nen kä­siin ei joh­du sii­tä, et­tä dol­la­ri- / eu­ro­alu­een ku­lu­tus­ky­syn­tä ylit­tää tar­jon­nan vaan sii­tä yk­sin­ker­tai­ses­ta syys­tä, et­tä meil­lä on (hys, hys, lau­su kuis­ka­ten, jot­ta po­lii­ti­koil­ta ei me­ne ve­te­lät hou­suun:) käyn­nis­ty­nyt hy­pe­rinf­laa­tio.
  – Ener­gi­an hin­ta ei tu­le kos­kaan ale­ne­maan mis­tään «huip­pu­hin­nas­ta», jon­ka se eu­ro- / dol­la­ri­alu­eel­la tu­lee saa­vut­ta­maan täs­tä eteen­päin.

  Li­sä­huo­mi­ona kos­kien ener­gi­an hin­taa:

  Maa­il­man­ta­lou­den sään­nön mu­kai­set in­ves­toin­nit öl­jyn tuo­tan­toon vuo­si­na 2021 – 2016 oli­vat 400 mil­joo­naa dol­la­ria vuo­des­sa. Sit­ten tu­li il­mas­to­te­ol­li­suus ja lo­puk­si vie­lä pan­de­mia. Nyt vuo­sit­tai­set in­ves­toin­nit ovat 260 mil­joo­naa dol­la­ria.
  – Vaik­ka in­ves­toin­nit ener­gi­an tuo­tan­toon pa­lau­tui­si­vat vä­lit­tö­mäs­ti nor­maa­lil­le ta­sol­le, tuo­tan­to pää­si­si nor­maa­lik­si vas­ta kym­me­nien vuo­sien pääs­tä.

  Vih­re­ään ener­gi­aan si­joi­te­tut ra­hat ei­vät re­aa­li­ses­ti ole in­ves­toin­te­ja. Ne ra­hat käy­te­tään ku­lu­tuk­seen, siis syö­dään sääs­tö­jä, il­mas­toa te­ko­syy­nä käyt­tä­en.
  – Kir­jai­mel­li­ses­ti: nuo ra­hat ka­to­avat il­maan ja ku­kaan, jo­ka tie­tää, «ei osaa sa­noa» min­ne ne me­ni­vät ja mik­si.

 12. Aivan ylimmällä tasolla nämä sodat ovat sovittuja tapahtumia. Alempaa tarkastellen saattaa näyttääkin siltä että Suuret Johtajat oikeasti ajavat oman kansansa etua ja taistelevat heidän puolestaan.

  Taistelu petro-dollaria ja euroa vastaan vaikuttaa sekin vain ylempänä sovitulta kuviolta, jonka päämääränä tunnetusti länsivaluuttojen alasajaminen ja yhden yhteisen maailman valuutan käyttöönotto. Osalliset tietävät mitä tulee tapahtumaan, nyt tarvitaan enää ne kuviot ja askelmerkit joita noudattamalla tavoite toteutuu.

  Ukrainaan liittyen molemmat osapuolet puhuvat pelkkää paskaa virallisten medioiden kautta, tarkoitusperien ollessa jotain muuta mitä virallisesti on ilmoitettu. Omaisuuden uusjako on aina ollut se yksi, nyt myös näitä ”maailman järjestystä” muokkaavia teemoja.

  1. Valtiot ovat samantyyppisiä orjuutuslaitoksia kuin keskuspankki- ja rahanluontijärjestelmät. Millä oikeutuksella ne vaativat ihmistä vaikkapa tappotalkoisiin valtion johdon käskystä. Sairasta. Valtiotkin joutaa lakkauttaa.

 13. Tämän hetkinen tilanne nyt vain on se, että on kuolettavan huonoja sitoumuksia jo lännen suuntaan, jotka jättävät neutraliteetille vain sen tien, että olisi tehtävä joku viisas sopimus idän kanssa, lähinnä Venäjän, muutoin ei ole mitään saumoja korjata luottamusvajetta jonka NATO-perseily on jo tähän pisteeseen mennessä tuottanut.

 14. ”tuhoamalla ja valloittamalla alkuperäiskansat.”
  Tuosta tulikin mieleeni:
  Mormoonien uskonnon mukaan alkuperäisiä Amerikkalaisia ovat juutalaiset. Intiaanit ovat uskostaan luopuneita juutalaisia, siksi Jumala muuttanut intiaanit eri näköisiksi. Intiaaneista kirjoitetaan mormoonien kirjassa näin:

  1. Nefi 12: 23
  Ja tapahtui, että minä näin, että heidän vaivuttuaan epäuskoon heistä tuli tumma ja inhottava ja saastainen kansa, täynnä joutilaisuutta ja kaikenlaisia iljetyksiä.

  2. Nefi 1: 17
  Murhe on painanut sydäntäni kerran toisensa jälkeen, sillä olen pelännyt, että teidän sydämenne paatumuksen tähden Herra, teidän Jumalanne, kävisi teidän kimppuunne vihansa täyteydessä, niin että teidät erotettaisiin pois ja hävitettäisiin iäksi.

  Ja jos tämä ei ole vihapuhetta, niin mikä sitten? Mutta ikävä kyllä juutalaisilla ja mormooneilla on liikaa valtaa ja siksi tähän ei uskalleta puuttua.

  1. Hyvesignalointia. On trendikästä olla suvakki. Menevät laumana muiden valtavirran mukana aina ilman omaa syvempää ajatusta ja vahvaa moraalia ja vakaumusta. Tuuliviirejä, epävakaita persoonia. Vihaavat muitakin kuin venäläisiä, mutta torjuvat sen tietoisuudestaan. Vihaavat myös valkoisia heteroja ja kaikkea suomalaisuutta.

 15. Näitkö muuten Marco, Miko Bergbomin päivityksen, oli screenshottina veekossa – Miko haluaa käydä sotaa/osallistua siihen Venäjää vastaan vaikka se tarkoittaa sitä, että siitä seuraa sota Suomen omalla maaperällä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*