21 thoughts on “Päivän kuva: Tulevaisuus

 1. Kansanmurhastamme selviävät kaikkein vahvimmat, kyvykkäimmät ja rohkeimmat valkoiset miehet. Kaikki nynnyt ja heikot miehet tulevat katoamaan ja vihollisemme tulee tuhoamaan heidät eri tavoin.

  Jumala on antanut jokaiselle miehelle oikeuden kantaa asetta, sekä on luonut jokaisen meistä lähtökohtaisesti vapaaksi. Maanpetturit ja miehittäjät maamme johdossa valehtelevat alistaakseen suomalaisia.

  1. Vapaa aseenkanto-oikeus olisi hyvä. Lähikaupastakin pitäisi saada ostaa kunnon tykkejä vain sotilaspassia vilauttamalla. Ja sitten järeämmät aseet valtion liikkeestä. Vähän samalla periaatteella kuin Alkolla on alkoholinmyynnin kanssa. Sen verran voisi olla rajoitusta ettei aseita ja ammuksia olisi myytävänä klo 21 jälkeen kuten ei ole alkoholipitoisia juomiakaan.

 2. Seko seko idiootit, älkää nyt sekoilko enempää. Täysin mielisairasta ja harhaista täällä.
  Suurin osa täällä on kotona viihtyviä runkk…luusereita, ja alkoholisteja. Syrjäytyneitä ja katkeria.

   1. Voiko olla ei alkoholisti jos te oletta. Ja miksi syy moiseen kun itse juotte. Nurinkurista. xx silmät ainiin aineissa, ikinä ymmärtänyt bensatankin täytön kohdan imppaamista.

 3. De wittu kiitos taas sensuurista🤣 kysyin onko tämän kuvan tarkoitus kiihottaa tarttumaan aseisiin?

 4. Hankkikaa sitte luvattomia aseita, EI luvallisia.
  Sitähän saa tuon tuosta lukea lehdestä,
  kuinka luvalliset (viranomaisten tiedossa olevat) aseet
  viedään pois, kun on ajanut autolla ylinopeutta.
  (sotimispassia ei jostain kumman syystä kuitenkaan peruta,
  vaikka ajais lakia pilkaten kahtasataa Niinisalohon)
  Ukrainaan menevästä kontista vois löytyä .. vaikka .. ja .. mitä,
  ilman paperitöitä ja lakeja kunnioittamatta, tietty.

 5. Etälamautin ja liekinheitin olisivat myös kivoja. Kertasinko ja pimeänäkötähtäimet ja lämpökamerat. Äänenvaimennin jokaiseen aseeseen on must. Riittävästi ammuksia sekä valojuova-ammuksia ja valopistooli. Sako-tarkkuuskivääri olisi myös tärkeä lisä. Kevyt kranaatinheitin myös tarpeellinen varuste. Dronet tietysti. Kranaatinheitinkivääri myös.

  Käyttöä en tiedä, mutta ovathan nuo tarpeellisia, kuten muutkin työkalut.

 6. Make ei oikeasti ole tätä mieltä. Kuhan ”hähyyttaa” tosikoita. Vaan eipä taida hän itse olla mikään Remontti Reiska. Tuskin on vastaavaa arsenaalia pora- ym laitteita ”verstas” täynnä. Tuskin noita muitakaan kuvan
  ”työkaluja”

  1. Jep. Olenhan humanisti. Historioitsijat tietävät paljon sodista ja maailman tapahtumista, mutta mieluiten vaan lukevat ja kirjoittavat yksin jossain tutkijakammiossa.

   1. Voit tulla koskettamaan rise poika ja jussi poi, tehdään vaikka telkän pönttö ekaksi, jokaisella eri duuni, äly hoi. Tuokaa mullastit maalle niin näkee mistä ne lihoaa.

   1. Mikä romahdus; talous kasvaa ja työllisyys on parempi kuin koskaan ja työvoimapula joka puolella. Ainut talous, joka on romahduksen partaalla, on venäjän talous, joka on vain Italian kokoinen kansantalous. Venäjä on lähes pelkkä raaka-aineiden tuottaja.

    1. Niin on myös Kuwait. Pitäisikö sen luopua raaka-aineiden tuottamisesta? Totta kai kannattaa keskittyä siihen missä suhteellinen etu on suurin. Tekisi mieli sanoa, että tämähän on päivänselvää, mutta koska siitä on tullut valituksia, niin muistutan Ricardon lain aikanaan paljastaneen ihmiskunnalle suuren ilon.

     Jos et ymmärrä suhteellisen edun lakia, niin ei ole ihme, että luulet länsimaisen talouden olevan kestävällä pohjalla, vaikka se on oikeasti romahduksen partaalla.

     Tämäkin on päivänselvää, mutta jos tarvitset lähdeviitettä, niin miten olisi Bernanke. Pidätköhän Bernankeakin valehtelijana, kun hän kertoi länsimaiden talouden käyneen 2008 romahduksen partaalla?

     Vain ennenkuulumattoman suuri rahan tyhjästä luominen pelasti maailmantalouden, mutta vain samalla tavalla kuin narkkari ”pelastaa” itsensä vieroitusoireilta lukuisilla lisäpiikeillä, vaikka oikeasti on tekemässä vielä suurempaa romahdusta.

     Jos tämäkään ei ole päivänselvää, niin suosittelen sinulle tutustumista stagflaation käsitteeseen sekä lukemaan vaikka osuvan otsikon omaavan von Hayekin kirjan Tiger By The Tail.

    2. Elpyykö EU:n talous sillä, että sitä pyöritetään tyhjästä painetuilla euroilla?

     Mieti uudestaan. Kyllä tässä ollaan Zimbabwen tiellä, kuten myös Jenkit ovat.

     Jos kuvittelit, että digisalitaatioon ja vihreään siirtymään investoidut tyhjästä painetut pääomat tulevat pelastamaan, niin voin sanoa, että olet väärässä. Euroopasta on kohta energia loppu ja mitäs sitten tehdään? Laitetaan hullu Putin sotarikosoikeudenkäyntiin? Tuskin! Eiköhän tällä hetkellä Kremlissä naureta ja hörpitä vodkaa!

     Kohta aloittaa Kiina oman tykittämisen ja siihen ei twitter-ulinat auta!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*