Marco de Wit 25 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Epstein-keissi on todistanut, että läntinen valtaeliitti on täysin sotkeentunut pedofiilikuvioihin.

 

Pedonatottajilta täysi tuki: Twitter jatkaa Hunter Bidenin pedofilian pimittämistä

 

 

Epäselvää kuitenkin on, että onko eliitti kiristyksen kohteena vai ihan täysillä mukana kaikenlaisissa pedofiilisissa salaseuroissa.

 

Tässä videossa maailman johtajat tuntuvat suorastaan naureskellen pilkkaavan ihmisiä jonkinlaisella käsisymbolilla.

 

Ihan kuin he sanoisivat: Me kuulemme salaiseen ryhmään ja te ette edes tiedä mistä on kyse!

 

Kaiken kukkuraksi johtajana tässä toimii Rothschildien pankin mies eli Ranskan presidentti!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

30 thoughts on “Satanistit?

 1. Kyllä Marco taas esitti täysin aukottomat todisteet.. Jännä ettei miljoonat ryntää jo kadulle tukemaan Marcoa pressaksi. Enempää todisteitahan ei tipu.

 2. Mitä en ymmärrä Marcon logiikassa: Miten minä olen suvakki vaikka olen korkea-arvoisempi armeijan mitta-asteikossa, maksan enemmän veroja, olen työskennellyt pidempään tämän maan eteen, todennäköisemmin en tule kärsimään diabeteksestä tai muista ylipainon aiheuttamista taudeista (eli en ole valtiolle taakaksi), en kannata Venäjää jne.? Millä mittapuulla muuttuu ns. suvakiksi. Koska en kannata pakolaisten ampumista rajalle vai koska en tahdo Venäjän miehittävän Suomea? Missä menee suvakkius ylipäällikkö Marco de Witin mukaan?

  1. Kaikki ketkä ovat eri mieltä herra päätoimittajan kanssa on automaattisesti joko suvakkeja, pedofiileja tai persuja.

  2. Mikä on mielipiteesi homosaatioon? Haluatko Suomeen naton ydinaseet ja biolaboratiot?

   Laiton Lehti on kansainvälinen antisuvakki media. Jos ei kannata lehden nerokkaita artikkeleita, niin silloin on kyllä ehta suvakki!

   1. Olen Persu, homous on sairaus. Natoon liian myöhään, ei. Ei kannata kaikkea. Miksi olette täällä, jaa olette meikäläisiä kun etsitte eri tietoja, muttette poimi vaan pitää olla täydellinen aina. Eli Turtiainenkin on hylätty mestari, kun Llehtikin on väärässä. Aina voi muuttaa kun oppii ja paljastuu eri henkilöt.

   2. En ole koskaan halunnut Suomea Natoon vaan Suomen nostavan omaa maanPUOLUSTUSbudjettia tuplaan tai yli. En myökään ymmärrä miksi Marco on ajamassa meitä osaksi Venäjää.

    1. huomaa helposti ettei tämän ”fanitiimin” jäsen/jäsenet ole edes käyneet armeijaa. Maitojunan tuomia henkilöitä huomaan…

  3. Kuka haluaa Venäjää tai Natoa miehittämään.

   Olet siis oikein sotilasjohtaja. Tarkoittaa, että sinulla on huonot taistelijan taidot. Äläkä usko Martti J. Karia. Hän on Naton myyntimies, kuin vakuutusmyyjä.

   Myy kallista kotivakuutusta (Nato) purkukuntoiseen taloon (Suomi), joka ei kuitenkaan ole voimassa sotatilanteessa Eiks olekin osuva vertaus? Menevätkö natottajat tuosta vertauksesta hämilleen?

 3. Mikä vitun homosaatio? Nää on näitä jotain Geurtin itse keksimiä juttuja mistä ei kukaan muu tiedä kuin hän itse ja sekä pari sakiaa opetuslasta.

  1. Homosaatiolla viitataan homotuksen yleisyyteen eli pakkosyöttöön, jossa uhrit joutuvat itse rahoittamaan oman aivopesunsa, joka tulee koulujen ja valtamedian kautta samalla, kun heitä estetään sensuurilla ja ns. vihapuhelainsäädännöllä kuulemasta tilastoja ja muita totuuksi sukupuolivähemmistöistä. Kaikella saatiolla on siis kaksi puolta: Toisaalta sensuuri ja toisaalta aivopesu, jonka usein vielä uhrit joutuvat itse maksamaan.

 4. Kyllähän tuo kieltämättä näyttää juuri tällaiselta ylimieliseltä symbolien näyttämiseltä. Pedofiilinen valtaeliitti oikein nauttii siitä, että he saavat olla jopa avoimesti pedofiileja, ikään kuin näyttääkseen, että he ovat jo niin vaikutusvaltaisia, että he voivat olla avoimesti pedofiileja ja silti ihmiset eivät voi heille mitään. Juuri kukaan ei ole sairaalla tavalla näin mahtava ja vaikutusvaltainen ihminen, mutta he ovat.

 5. Toisaalta iso osa eliitistä varmasti nauttii siitä, että saavat olla pedofiileja ja hyväksikäyttöä lapsia. Mukana on varmasti myös rituaalimurhia, rituaalikidutusta jne., sillä monet psykopaatit saavat kiksejä ihmisten rituaalimurhista, rituaalikidutuksista jne.

  Onko siinä jotain perää, että pelottelemalla ja kiduttamalla ihmisiä oikein raa’asti nämä satanistit saavat adrenaliiniverta, josta saavat jotain kiksejä?

  Historiallisesti on ollut kaikenlaisia psykopaatteja hallitsijoinakin. Näistä voitte päätellä mitä kaikkea nykyiset satanistit tekevät.

 6. Harvinaisen oivaltavaa journalismia 25.3.2022 USA:n tilanteesta:
  Ivan Puopolo – Professori Markku Ruotsila: ”Trump tekee paluun”.

  Jos ei muuta ehdi katsoa, niin tässä muutama huippukohta:
  43:20 – sananvapaus ja aseenkanto-oikeus USA:ssa
  46:00 – Päivi Räsäsen oikeudenkäynti herättää suurta kiinnostusta USA:ssa ja huolta Suomen ”oikeuslaitoksen” tilasta
  47:30 – Suomen imago on kärsinyt valtavasti maailmanlaajuisesti (mutta meidän media ei kerro siitä meille mitään, kun elämme kommunistisessa umpiossa)
  49:00 – USA:n pakotteet Suomen valtakunnansyyttäjille ja apulaisvaltakunnansyyttäjille

  https://www.youtube.com/watch?v=MH9AdLd9FwQ

 7. Jos on pienikin mahdollisuus pedofiiliaan liittyvien uutistetn olevan totta, jokainen järkevä kansalainen ottaisi selvää missä on totuus. Olen niin paljon nähnyt dokumentteja aiheesta etten epäile niiden olevan keksittyä. Suhtautuminen ylimielisesti tästä uutisoimiseen, edistää lasten kärsimyksiä. Elävänä kidutus mitä kuvottavimilla tavoilla lasta on niin alhaista ettei siihen ole olemassakaan sanoja. Miten kukaan voi olla välinpitämätön kuullessaan tai lukiessaan näistä julmuuksista? Kuinka moni lapsi onkaan joutunut rituaalimurhien uhriksi joissa pieni ihminen tapetaan julmasti kiduttamalla? Jotkut kommentit kertoo kirjoittajan tunteettomuudesta joka on kaukana inhimillisyydestä.

  1. Erinomainen pointti. Tämän takia suvakit ovatkin satanisteja. Heitä ei kiinnosta sen enempää abortin kuin pedofiliankaan kauhut, vaan ainoastaan oma valtansa, jota he saavat olemalla valtaeliitin puolella. Näin he kirjaimellisesti kuuluvat pedojengiin varsinkin, kun tukevat pedofiliaa suojelevaa Natoa ja Israelia. Savile ja Epstein skandaalien luulisi herättäneen kaikki, mutta suvakit eivät halua edes puhua koko asiasta mitään. Tämä on äärimmäisen tärkeä todiste ja tulee johtamaan eritätin koviin otteisiin, kun suvakit saavat mitä ansaitsevat. Edes kommunistit eivät olleet niin alhaista sakkia kuin suvakit.

   1. Abortit on sallittu hyvä asia. Alaikäinen tulee raskaaksi ei kykene hoitamaan lasta onko se dewittu suvakoimista sinun mielestä?

    1. Elävän ihmisen tappaminen ei ole koskaan hyvä asia. Kuten Laiton Lehti on pitkään korostanut, niin raja pitäisi vetää sydämeniskuun eli jossain kuukauden kohdalla. Raiskatut, vahingot, yms. tahattomat raskaudet pystyy estämään ennen sitä kuukautta. Sen jälkeen kysymys on tahallisesta murhasta. Kuten Laiton Lehti on usein korostanut, niin feministien mielestä murha voidaan tehdä yli puoli vuotiaallekin. Eikö se olekin satanismia?

     1. Feministi usein vetävät tämän raiskattujen kortin, vaikka tämä on täysin epäoleellista, sillä nykyisinkin raiskatut voivat ottaa edelleen ehkäisypillerin ja saada abortin. Ei tätä olla raiskatuilta kieltämässä. Jostain syystä feministeillä ja suvakeilla on kuitenkin fiksaatio käyttää tätä täysin turhaa väittelykorttia.

     2. Tiesitkös marco, että on oikein lista alle 10-vuotiaista synnyttäneistä? Varmasti oli mielestäsi mukavaa, että niin tapahtui, eikä abortilla olisi saavutettu mitään näiden lasten elämää parantavaa…. #sananvapaus

 8. Haluatko Suomeen naton ydinaseet ja biolaboratiot? Jos tarve joskus niin kyllä
  Mikä on mielipiteesi homosaatioon? Homot on ihmisiä

  1. Homot kaappiin mainostamisen osalta, kuten heterotkin. Se on oma mielipiteeni. Emmehän me heterotkaan julista omaa seksualisuuttamme joka käänteessä. Kysymys ei ole siitä, etteivätkö homot ole ihmisiä vaan siitä, ettei ole viisasta hehkuttaa homoutta aina kun vain on tilaisuus. Tehkööt mitä haluavat mutta ei sitä saa tuoda lasten silmille näkyvästi. Eikä muidenkaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*