Marco de Wit 25 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on pari vuotta kehdannut kehuskella valkoista rotua juttusarjassan Valkoinen sivilisaatio.

 

Valkoinen sivilisaatio: Monaco

 

 

Valkoinen rotu on monella tavalla ainutlaatuinen. Ensinnäkin se on ainoa, joka aidosti haluaa olla tutkimusmatkailija. Vain valkoisille on ollut itseisarvo tutkia kaukaisia paikkoja ja haaveilla tosissaan jopa avaruuden valloittamisesta. Valkoiset rakastavat olla pioneereja.

 

Valkoiset ovat myös ainoa rotu, joka todella rakastaa purjehtimista. Valkoiset ovat aina halunneet valloittaa meren ja myös asua merillä.

 

Mustat eivät tuhansien vuosien ajan pystyneet ylittämään edes joitain jokia. Afrikan rannikolla oli myös monia saaria, joita mustat eivät koskaan asuttaneet, koska pelkäsivät vettä. Saaret olivat niin lähellä, että mustat pystyivät jopa näkemään ne rannikolta. Tästä huolimatta saaria ei koskaan asutettu ennen kuin valkoiset purjehtijat saapuivat niille ensimmäisinä.

 

Oceanialaisilla ja kiinalaisilla oli teknologinen kyky purjehtia, mutta ainakin kiinalaisille se oli instrumentaalinen. Samanlaista rakkautta mereen ja purjehtimiseen ei niillä näytä olevan kuin valkoisilla. Valkoisilla on valtavasti purjehdusseuroja, mutta niissä on vain valkoisia. Muilla roduilla ei näytä edes olevan purjehdusseuroja ja purjehduskilpailuja.

 

Sama juttu monissa muissa seikkailuaktiviteeteissa, kuten vuoristokiipeilyssä, eräretkeilyssä, ilmailussa, laskuvarjohypyssä, sukelluksessa, jne. Esimerkiksi kiinalaisilla ja nykyään myös monilla mustilla olisi niihin varaa, mutta ei näytä kiinnostavan. Vain valkoiset todella rakastavat seikkailla.

 

Sama tilanne on myös kelloissa, joita noissa seikkailuaktiviteeteissa tarvitaan. Se oli nimenomaan valkoiset, jotka loivat maailman parhaat kellot. Yhä tänä päivänä mekaanisten kellojen pyhä kolmiyhteys on täysin eurooppalainen: Philip Patek, Vacheron Constantin ja Audemars Piguet.

 

 

 

Eikä siinä kaikki. Toinen huippukellojen valmistaja Breitling on yhdistänyt kellon ja seikkailun! Nimittäin luomalla ensimmäisen ja ainoan kellon, jossa on hätäpaikannin. Seikkailet sitten missä tahansa, niin kellosi avulla sinut löydetään aina!

 

Mielenkiintoista, että Breitlingin mainosvideossa lähes kaikki ovat miehiä. Eli aivan kuten pitääkin olla. Naiset eivät juuri koskaan halua tai pysty lähteä oikeasti seikkailemaan haastaviin olosuhteisiin muutamia upeita poikkeuksia lukuunottamatta.

 

 

 

 

Käyttöohjeet.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Valkoinen sivilisaatio: Seikkailu ja kellot

 1. Aikoinaan sytytettiin mettä palamaan lapsena, johan tuli muutaman puun jälkeen palokunta, ei se niin nopeaa leviä Suomessa kuin luullut, ei tuullut, päälle 20 lämmintä, heinäkuu ja minä olin viljaa, ei kun tasasin väliajoin oli puita, sekametsää jossa pientä ruohoa/sammalta.

  1. Venäjällä tuota metsien tuhkaamista harjoitetaan joka kesä. Nuotioiden pitäminen ja nuotipiirissä lauleskelu on siellä suosittu kansanhuvi vodkan kera.

   Metsät ja maat ovat edelleen valtion omistuksessa. Jokamiehen oikeutta ei ole, joten et saa ilman lupaa mennä valtion maille.

 2. ” Seikkailet sitten missä tahansa, niin kellosi avulla sinut löydetään aina!”
  Pitäisi olla: Seikkailet sitten missä tahansa, niin kellosi löydetään aina!
  Niin aina… Kalliita leluja pikkupojille…

 3. Nykyään lataa 112-sovelluksen niin ei katoa kuin mummo marjaan ja sen kautta soittaa. Se vaan että vara-akku mukaan, jos menee kauemmaksi aikaa leiriytymään, kun on niin köyhä akku älypuhelimessa.

  1. Jos on kokematon luonnossa liikkuja on ehkä parempi, että jää kaupunkiin. Ei kannata mennä eksymään luontoon. Valitettavasti suomalaisten luontoyhteys on kadonnut. New Yorkin kadut ja kapakat tunnetaan tv-sarjojen kautta paremmin kuin oma luonnollinen lähiympäristö.

   1. Näinpä se, itse olen elänyt viimeisen talon metän, suon ja meren äärellä. Saaret mukaan lukien.

 4. Kaveri kertoi:

  Kansanliikkeessä voi toimia yhdessä, vaikka meillä on erilaisia näkökulmia asioihin.

  On olennaista ymmärtää, että kansanliikkeeseen mahtuu erilaisia tapoja tarkastella asioita. Meidän ei ole syytä leimata eri tavalla ajattelevia. Syyttely tai vähättely ei ole viisasta. Ihminen voi olla isänmaallinen perussuomalainen riippumatta hänen kannastaan sotilasliittoon. Jäsenten välistä riitaa ei kannata virittää eikä toista nokkia turhaan. Riitely ainoastaan hajottaa ja repii. On tärkeää, että voimme ymmärtää toisia puolueen jäseniä ja katsoa asioita myös hänen näkökulmastaan. Tiivistetään rivimme.

  Älä ruoki hajottavia voimia

  On varmaa, että teimmepä niin tai näin, Suomea vastaan tullaan kohdistumaan ankaraa painostusta ja meidänkin rivejämme yritetään rikkoa. Kuten marsalkka Mannerheim muistelmissaan kiteytti: ”Se opetus minkä ennen kaikkea tahtoisin painaa tulevan sukupolven tietoisuuteen, on tämä: eripuraisuus omissa riveissä iskee tuhoisammin kuin vihamiehen miekka, ja sisäiset riidat aukaisevat ovet ulkoa tulevalle tungettelijalle.”

  Kaikenlaiset hajottajat ja perussuomalaisiksi tekeytyvät yrittävät lietso eripuraa. He yrittävät raastaa ja hajottaa puoluettamme. Ei kannata ruokkia hajottajaa tai keskustella heidän kanssaan. Syy on yksinkertainen: hajottaja yrittää hämmentää, repiä ja tuhota. Kansanliikkeemme uskollinen jäsen puolestaan rakentaa, ymmärtää ja toimii yhteistyössä toisen perussuomalaisen kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*