Marco de Wit 26 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti vastustaa Suomen asettamista suurvaltojen ydinaseiden testauskentäksi ja siten kannattaa itsenäistä ja puolueetonta Suomea.

 

Niinpä sen ei tarvitse ottaa Ukrainan sodassa puolia, vaan se voi analyyseissään soveltaa offensiivista realismia.

 

Sodan ensimmäinen sääntö on, että kaikki valehtelevat. Varsinkin häviöllä olevat eli tässä tapauksessa ukrainalaiset.

 

Tämän takia ääripuolueellinen lännen valtamedia on täynnä valheita ja vääriä karttoja. Vähitellen todellisuus on kuitenkin tulossa läpi ja viime päivinä valtamedian kartat ovat tulleet realistisemmiksi.

 

Tämän Laittoman Lehden jutun kansikuvana onkin Iltalehdestä otettu kartta. Iltalehdessä tietysti koko ajan liioitelleen ukrainalaisten sotamenestystä, mutta rivien välistä on helppo lukea todellinen tilanne.

 

Ison-Britannian tiedustelupalvelun arvion mukaan Ukraina on todennäköisesti saanut vallattua takaisin kaksi kaupunkia Kiovasta länteen. Arvion mukaan Venäjän joukoilla voi olla hankaluuksia järjestäytyä uudelleen ja jatkaa hyökkäystä Kiovaan, mikäli Ukraina on tehnyt arvion mukaisia onnistuneita vastahyökkäyksiä. Ukraina on kertonut siirtyvänsä hyökkäysvaiheeseen ja pyrkivänsä puskemaan Venäjän joukkoja pois.

 

 

Vai että hyökkäysvaihe. Ehkä Ukraina on jopa pystynyt ottamaan pari kylää, mutta jos itsevarmuus on tuota luokkaa, niin eivät niitä pidä sen kauemmin kuin mitä propagandaoperaatio edellyttää. Voittoisa armeija ei koskaan taistele konditionaaleilla ja loputtomalla selittelyllä ja suun soitolla, vaan konkreettisilla tuloksilla.

 

Yllättävää kylläkin, niin Iltalehti kertoo jopa totuuksia.

 

Erdoğanin mukaan neuvottelupöydällä on tällä hetkellä kuusi teemaa, joista neljän kohdalla olisi löydetty yhteisymmärrys. Hän mainitsi Ukrainan Nato-jäsenyyden yhtenä teemana ja venäjän kielen virallisen aseman Ukrainassa toisena sellaisena, josta yhteisymmärrykseen oltaisiin päästy.

Venäjä on toistaiseksi, jo paljon ennen hyökkäystään Ukrainaan, vaatinut sitovia takuita siitä, ettei Ukraina koskaan liity Natoon.

 

Oho! Tuossahan tuli sodan tärkein syy: Venäjä ei ole saanut sitovia takuita siitä, ettei Ukraina koskaan liity Natoon. Näitä takuita se vaatii ihan samalla tavalla kuin USA vaatii, ettei Venäläisiä joukkoja ja ydinkärkiä tule Kanadaan ja Meksikoon.

 

Lisäksi Iltalehti mainitsee sen hämmästyttävän tosiasian, ettei venäjän kieli ole Ukrainassa virallinen kieli. Siis vaikka se on ainakin viidenneksen äidinkieli ja valtaenemmistö osaa sitä hyvin puhua. Miksei tämä kielirasimi pistä ihmisten hälytyskelloja soimaan??

 

Kaiken kukkuraksi Iltalehti kertoo rivien välissä mitä sotarintamilla oikeasti tapahtuu:

 

– Toimenpiteet viittaavat siihen, että Venäjän pohjoisen suunnan hyökkäykset ovat pysähdyksissä, kunnes sen joukot on täydennetty tai se on saavuttanut menestystä Mariupolin ja Donbassin suunnalla, katsauksessa todetaan.

 

Toisin sanoen Venäjä tekee jotain mitä Laiton Lehti ei uskonut. Venäjä yrittää tosissaan tuhota Ukrainan Donbassin joukot! Oletimme Venäjän yrittävän vain saartaa ja neutraloida ne, mutta nähtävästi on tulossa täystuho, jonka jälkeen Ukrainan ainoat valiojoukot on lopullisesti tuhottu. Tämä onnistuu varsinkin sitten, kun äärimmäisen tärkeä Mariupolin kaupunki on vallattu. Sen kautta on sitten helppo tuoda valtavasti sotakalustoa sekä sataman että tärkeän rantatien kautta.

 

Täytyy antaa pisteet Azovin pojille urheudesta. Venäjä tarjosi heille useaan kertaan mahdollisuutta poistua kaupungista, mutta eivät ottaneet tarjousta vastaan, vaan jäivät puolustamaan strategisesti erittäin tärkeää kaupunkia. Tosin tämä sitten tarkoitti massiivisen tykityksen kohteeksi joutumista. Niinpä sitten Donbassin ja Venäjän sotilaat ovat päässeet eteenpäin, vaikka ukrainalaisilla on ollut 8 vuotta aikaa rakentaa ehkä maailman paras moninkertainen juoksuhautasysteemi.

 

Aivan kuin ensimmäisessä maailmansodassa!

 

 

 

Loppujen lopuksi venäläiset ovat saamassa kaupungin haltuunsa yllättävän nopeasti. Kovimmatkaan sotilaat eivät voi mitään tykkitulelle.

 

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Päivän 30 kartta: Haamuhyökkäys

 1. Haaha ha, lisää satuja Markoboy. Venäjän joukot tappoivat oman komentajansa ja ovat sekasorron vallassa. Väritä lisää karttoja. Idiootin oma värityskirja.

  1. Olitko paikalla? Mitäpä jos menisit merkonominlaskeumapaska muualle piipittää. Käänny välillä jotta voit paremmin antaa natottajille/valtamedialle/hurreille tassua, etkä vain persettäs.

   1. Meillä ns. natottajilla ei ole mitään hätää, jos vastustajat ovat tuollaisia alamittaisia, jotka eivät osaa edes kirjoittaa muuta kuin alatyylisiä epäkommentteja. Saatko kiksejä omista kirjoituksistasi, kun luet niitä yhä uudestaan ja uudestaan tirskahdellen välillä kuin pikkupojat, jotka kuulevat tuhman sanan.

    1. Vitsailetko? Itsehän olet kuukausia herjaillut muita. Eli käyttäydyt kuin trollit, jotka yrittävät nimettömänä tunkeutua kansallismielisten ryhmiin ja keskustelupalstoille synnyttämään kaaosta herjoilla ja valheilla ja sitten ovat tyytyväisiä, kun ovat saaneet keskustelua sekoitettua.

     Suvakit eivät koskaan anna asiallistenkaan (nimettömien tai edes nimellisten) kansallismielisten tulle omille keskustelupalstoileen, mutta vaativat kansallismielisiä päästämään heidät herjailemaan kansallismielisten keskustelualustoille.

     Olen aina miettinyt miten suvakkimiehet selittävät itselleen tämän kaksoisstandardin.

     1. Älä koskaan anna vihollisellesi jalansijaa omalla alueellasi, mutta vaadi koko ajan enemmän tilaa vihollisesi alueelta ja. Älä koskaan peräänny, vaan jatka koko ajan hyökkäämistä. Tässä on se suvakkien logiikka.

      Kuten tohtori Edward Dutton on todennut, monet suvakit ovat machiavellimäisiä, eli tarkoitus pyhittää keinot. He eivät häpeä yhtään mitään ja kaikkein tärkeintä on vain minä itse ja minun valta.

      Vihollisemme ovat fanaattisen uskonnollisia ihmisvihaajia, jotka pyrkivät kaikin keinoin eliminoimaan ja kääntämään kaikki ei-suvakit, keinoja kaihtamatta.

     2. Minä en herjailusta ketään, enkä käyttänyt alatyylisiä ilmaisuja, enkä haukkunut ketään pedofiiliksi tai homosaation edistäjäksi kuten eräät kirjoittajat. Eihän täällä kukaan muu kirjoita omalla nimellään muuta kuin sinä julkaisijan ominaisuudessa. Ja ketähän nämä suvakit oikein ovat? Niitäkö, jotka ovat eri mieltä kuin sinä? Nimeä ne ns. suvakkien keskustelupalstat, jotka eivät asiallisia vaikkakin erimielisiä kommentteja julkaise. Tuollaista kommenttia, johon vastasin, ei pitäisi missään julkaista, jos haluaa pitää edes jonkinlaista tasoa.

  2. Iltapäivälehtien on tarkoitus myydä eikä pysyä totuudessa. Vain sinisilmäiset naivistit uskoo kaiken roskan jota ilta-ja aamupäivä lehdet suoltavat. Esim: vanhan SKE:neläisen M.Siliconin nykyiset lähteet ovat PaskaaTuutista-Media ja iltalehti ja PTM:llä kaikki muut paitsi valta/vaihtoehtomedia. Kyllä on kauas kuljettu vanhoista ajoista kun vanhoista valtamedian vastustajista on tullut valtamedian aisankannattajia. Tsori mike, susta on tullu vastenmielinen globo-aisuri.

   1. Olen kaikesta kirjoittamastasi täysin samaa mieltä. Erityisesti tuo ”Paskaa Tuutista media” on erittäin osuva ilmaisu.

    Kiitos!

 2. ”Täytyy antaa pisteet Azovin pojille urheudesta. ”
  Urheudesta? Raukkojahan nuo ovat ja tietävät ettei heitä jätettäisi eloon kuitenkaan.

  1. Kukaan ei taida kiistää sitä, että Donbassissa ja Mariupolissa käydään kunnon sotaa. Laiton Lehti antoikin tällaisesta miehekkyydestä sinänsä pisteet, etteivät juosseet karkuun, vaan jäivät sotimaan. Suomalaisilla miehilläkin pitäisi olla samanlaisista miehekkyyttä omalta osaltaan ja taistella, sekä puolustaa loppuun asti. Nykyisin hyvin iso osa suomalaisista miehistä on kuitenkin raukkamaisia nynnyjä, pelkureita ja sohvaperunoita, jotka ovat erittäin mukavuudenhaluisia ja juoksevat karkuun.

   Aiempien arvioiden mukaan Mariupol on tulevaisuudessa kaatumassa päivissä tai viikoissa.

 3. Naton otettua Ukrainassa valta venäjänkielen käyttö kiellettiin ja muistaakseni mm. palveluita sai antaa vain ukrainaksi, vaikka molemmat ovat erittäin samanlaisia kieliä. Pienellä totuttelulla toinen osapuoli ymmärtää helposti toista osapuolta.

 4. Imperialismill loisivat amerikkalaiset ja britit ovat kaikkein pahimpia valehtelevia ihmisiä. Eivät koskaan puhu totta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*