21 thoughts on “Päivän kuva

 1. Sekin on jo aikamoinen tragedia ukrainalaispakolaisille, jos joutuvat samoihin vastaanottokeskukseen matujen kanssa ja lapset lähiöiden keharikouluihin. Monille yrityksille varsinkin Suomessa ukrainalaispakolaiset on lottovoitto, kun saavat niitä pestattua palkkapoljentatöihinsä.

   1. Ukrainalaiset? Kyllä ne on monet Euroopan ulkopuoliset kehitysmaalaiset ja niiden lapset jotka vainoaa, teurastaa ja seksuaalisesti saalistaa suomalaisia ja kaikkia muitakin.

    1. Siis väitätkö, etteivätkö ukrainalaiset teurastaisi ja vainoaisi suomalaisten pientä kansaa kun heitä on enemmän ja varsinkin kun talouskriisi alkaa kunnolla?

     Ne olivat ukrainalaisia ryssiä jotka tunkeutuivat sotien aikaan idästä Suomeen, teurastivat, raiskasivat ja kiduttivat suomalaisia, idiootti.

     Naton ja Israelin länsipropaganda on mennyt ihmisille jonnekin todella syvälle. Ihmiset eivät tiedä enää mistään mitään.

     1. Stalinin ajan ukrainalaiset neuvostojoukot ei liity mitenkään enää nykypäivään eikä nyt Ukrainasta pääse juuri kukaan mies edes lähtemään kun heidät velvoitetaan sotimaan. Ja mikä ero ukrainalaisilla on venäläisiin tai virolaisiin Suomessa? Onko hekin suuri uhka Suomelle täällä?

   2. Juuri näin. On täysin selvää että me joudumme sotimaan tänne tuotujen ukrainalaisten kanssa. 1939-1940 tapahtumat tulevat toistumaan.

    Suomalaisten idiotismi on jälleen kerran saavuttanut uuden tason. Täysin konkurssikypsään maahan tuodaan ELÄTETTÄVÄKSI väkeä joka haluaa syrjäyttää meidät.

    Herätys! Tämä hulluus tulee päättymään todella ikävästi.

    1. Vihamielinen hallitus tappaa ensin suomalaiset ennen kuin muut ehtivät. Mallia ottaneet 1930-luvun bolsevikeiltä Ukrainassa, jossa maataloustuotannon pakkososialisointi tappoi miljoonia ukrainalaisia.

     Suomalaiset vihdoin nousevat kapinaan. Toivotaan ettei olla Naton jäseniä siinä vaiheessa, koska Nato ja EU-poliisi tulee ja tappaa ampumalla.

     Tuomas. Malisen puheenvuoro:
     – kärjistäen referoin. Suomessa ei ole huoltovarmuus kunnossa, hallitusta ei kiinnosta, jopa jo ensi syksynä nälänhätä.

     https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tmalinen/ekonomistien-sekoilua-maatalouspolitiikalla/

     1. Pärjääkö Suomi omillaan? HS 26.3.2022
      https://www.hs.fi/talous/art-2000008685854.html
      Hesari luo liian positiivista Suomen ruokatilanteesta:
      ”Suomi on maailman neljänneksi ruokaturvallisin maa, eikä vaaraa nälän kärsimisestä ole. Jos kuitenkin kaikki yhteydet muuhun maailmaan katkeaisivat, riittäisi omistakin pelloista syötävää, jos vain tarpeeksi ihmisiä osallistuisi työn tekemiseen.” Elikkä kansa kaupungeista kuokkimaan peltoja?

      ”Suomalaisella ruoalla vatsansa saisi kuitenkin täyteen, ja vielä ravitsevastikin. Toisin kuin Ruotsi, Suomi on pitänyt kiinni korkeasta omavaraisuusasteesta ja monipuolisesta viljelystä.” Ruotsi pitää puolensa kyllä.

      Eli kriisin tullen, kun Euroopassa on ruokapula, Ruotsi on täysin tuontiruoan varassa, Suomi on pohjan perukoilla eli kaikista syrjäisin maa. Ei riitä ruokaa Suomeen, koska se pitää tuoda Ruotsin kautta ja he tarvitsevat sen. Entä jos Venäjä käyttää hybridivaikuttamista ja miinoittaa Itämeren laivaväylät painostuskeinona Ruotsia ja Suomea kohtaan. Mitä EU tai Nato voi tehdä siinä tilanteessa. Kokous ja julkilausuma, ei muuta.

      Ajautuuko Suomi paitsiotilanteeseen? Ruokaa ei saada lännestä, koska se menee Ruotsille, omavaraisuus ei riitä ja mikä tärkeintä, Venäjällä olisi ruokaa, mutta sitä ei saa ostaa, koska pakotteet estävät sen. KANSANMURHA TULOSSA. Kauheat ajat ovat edessä.

  1. dewit taas varasti kuvan intagramista ja jolla ei ole mitään tekemistä koulunkäynnin kanssa Ruotsissa. Koita nyt edes joskus pysyä totuudessa mutta kun ei. Ja miksi ei? No koska dewitin aika menee miettiessä pedofiilejä ja homoja. Korjaa nyt edes lähde mistä kuva on siepattu.

 2. Kii­na­lai­sen / itä­mai­sen ja län­si­mai­sen ajat­te­lun ero on sii­nä, et­tä itä­mai­ses­sa kult­tuu­ris­sa aja­tel­laan maa­il­man ole­van ym­py­rä, kun taas län­si­mai­ses­sa se on suo­ra vii­va.

  Chi­na Backs Rus­sia – they are All-In
  – https://archive.is/Mfjr5

  Meil­lä län­nes­sä mi­ta­taan vii­den vuo­den läm­pö­ti­lat, sit­ten ve­de­tään niis­tä suo­ra vii­va ja sa­no­taan, et­tä maa­pal­lo tu­hou­tuu.
  – Kii­nas­sa ym­mär­re­tään, et­tä kult­tuu­rit ja im­pe­riu­mit syn­ty­vät ja kuo­le­vat.
  – Eu­roo­pan ja Yh­dys­val­to­jen on ai­ka kuol­la sa­mal­la ta­val­la kuin kaik­kien im­pe­riu­mien kaut­ta his­to­ri­an: oman kä­den kaut­ta, it­se­mur­haan.

  1. Juuri näin. Lännessä aikajana on korkeintaan pörssikvartaali. idässä osataan olla hötkyilemättä ja pakottamatta asioita tapahtumaan. Kaikki tulee kohdalle, kun aika on kypsä. Kiina odottaa rauhassa, kun länsimaat tuhoavat itsensä. Kiinalla ei ole kiire, se tietää että aikanaan se ”perii maan”. Jotakin idän filosofioista ja uskonnoista kannattaa ottaa opiksi tai ainakin ymmärtää, että joskus kannattaa pohtia asioita muutenkin kuin länsimaisuuden kautta laajemmin.

   ”Jalo ihminen oivaltaa oikean, yksinkertainen ymmärtää mikä on edullista.
   Jalo ihminen asettaa vaatimuksia itselleen, yksinkertainen vaatii muilta.”
   https://www.oph.fi/fi/oppimateriaali/ortodoksinen-uskontokirja/raamattu-ja-uskontojen-maailma/kiinan-ja-japanin-1

   ”Kungfutsen ihanteena oli ”jalo ihminen” (junzi, ”herrasmies”), joka ilmentää moraalisia hyveitä kaikissa toimissaan sekä on tyyni ja aina rauhallinen. Hänen paras hyveensä, kaikkien hyveiden summa, on inhimillisyys eli hyväntahtoisuus tai humanismi. Se on läheisessä yhteydessä vastavuoroisuuteen. Jalon ihmisen vastakohta on ”pieni ihminen” (xiaoren), joka on moraaliltaan huono, muodostaa kuppikuntia sekä on hermostunut ja levoton.[10]

   Kungfutselaisuuden mukaan kaikki, mikä on olemassa, on vuorovaikutuksessa jonkin muun kanssa.lähde? Tämän vuoksi ihmisen on pyrittävä jalostamaan luonnettaan, jotta hän voi hyödyttää valtiotaan ja samalla muita ihmisiä.

   Kungfutsen mukaan oikeamielisyys on oikeaa menettelyä kaikissa tilanteissa. Sen vastakohtana on hyödyn tavoittelu.[2]

   Kungfutselaisuuden perusperiaatteena on parantaa ja lisätä hyvinvointia yhteiskunnassa jalon käytöksen kautta, joka siirtyy ensin perheestä kaupunkiin sitten yhteiskuntaan ja myöhemmin koko maailmaan. Tähän pyritään hyveellisellä elämällä. Kungfutselaisuuden käsityksen mukaan ihmiset pystyvät toteuttamaan ihmisyytensä parhaita puolia vain muiden ihmisten keskuudessa.

   Kungfutselaisuuteen vaikuttaneista buddhalaisuudesta ja taolaisuudesta siihen yhdistettiin toisen vuosituhannen alussa jin ja jang -ajattelu sekä viiden elementin (vesi, tuli, puu, metalli ja maa) periaate. Zhu Xi lisäsi kungutselaisuuteen kahden elementin oppinsa, jonka mukaan kaikki elämän osa-alueet ovat lin, järkiperäisen prinsiipin, ja qin, muuttuvan elintärkeän voiman, tuottamia.” (Wikipedia)

   1. Kuinka onnistuitkaan kuvaa teidän ja veren veijareiden nuotiopiiriläisten vastakohdan, jalon ihmisen. dewitin kirjoituksista jaloa ihmistä ei löydy hakemallakaan.

 3. Tulikin mieleen ”puoliruotti” ahvenanmaa, kun ei saa militarisoida, kun demilitarisopimus ja neutralisointi, muuten ei natoonkaan pääse. Tärkeä alue sodan kannalta.
  Itsehallinto, ruotsinkieli ja kulttuuri. Pitää aseistaa hyvin Suomen, kun ei mennä natoon ja opettaa niitä sotimaan.

 4. Ukrainan pakolaisia vaikea saada busseihin Tukholmaan – Pelkäävät turvallisuutensa puolesta

  ”Kuten Infowars Europe raportoi viime viikolla, Ruotsin Örebrossa sijaitseva hostelli joutui palkkaamaan vartijoita, kun Lähi-idästä ja Afrikasta tulleet miespuoliset siirtolaiset alkoivat terrorisoida siellä lastensa kanssa yöpyviä ukrainalaisia ​​naisia.

  Ruotsalainen aktivisti Jimmy Hemmingsson kertoi Ruotsin Radiolle, että ukrainalaiset ovat myös huolissaan siitä, että sosiaalipalvelut voivat huostaanottaa heidän lapsensa, kuten he ovat tehneet kansainvälistä huomiota saaneissa tapauksissa. Hän toivoi, että Ruotsin viranomaiset matkustavat Puolaan tiedottamaan pakolaisille ”kuinka asiat todella ovat”.” (UMV 25.3.2022)

  Ruotsiin ei siis kannata lähteä sotaa pakoon. Mieluummin johonkin rauhalliseen maahan. Valtava mainehaitta Ruotsille nuo tietyt maahan pyytämättä tulleet tyypit. Kukaan sijoittaja ei enää halua perustaa yritystä tai tehdä yhteistyötä rappiomaan kanssa.

  Ja johtomme haluaa tiivistää puolustusyhteistyötä Ruotsin kanssa. Toisin sanoen suomalaisten pitää mennä tappotalkoisiin, että siirtolaisrikolliset saisivat rauhassa jatkaa rasismiaan ja väkivaltaa valkoisia siirolaisia kohtaan Ruotsissa.

  Ei kiinnosta. Seuraavan sodan saa hallitus taistella akkavoimin ihan keskenään.

 5. Voisiko Laiton Lehti tehdä juttuja vaikka Suomeen hyökänneistä neuvosto-ukrainalaisista, Ukrainan Tsekasta, Ukrainan kasakoista, mafiasta jne., kun täällä on joitain yksittäisiä idiootteja joille asiat eivät vain mene perille ja heille Naton länsipropaganda on pyhä totuus, joka on varmasti kaikki totta.

  Hölmöt suomalaiset uskovat ukrainalaisten valheita ja näyttelyä, sekä uskovat, että ukrainalaiset ovat ihan kilttejä ja puhtaita pulmusia.

  1. Tosi tärkeä pointti. Tosiaan on suunnitteilla ollut juttu ukrainan mafiasta, ukrinan sadoista tuhansista muslimeista ja vielä enemmän mustalaisia. On järjestöntä antaa kenen vaan kävella Suomeen, mutta kun Nato käskee.

   1. Nyt kaiken kukkuraksi Suomessa oleskelleet ja asuneet ukrainalaiset ovat päästäneet lisää ukrainalaisia Suomeen, mikä on sinänsä täysin luonnollista terveeltä kansalta, mutta erittäin vihamielistä suomalaisia kohtaan.

    Miksei kukaan lähde kaduille vastustamaan ukrainalaisia? Ovatko kaikki pelkkiä lampaita ja pelkureita?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*