6 thoughts on “Päivän video: Naisten oikeudet

 1. ”This Tweet was deleted by the Tweet author. ”

  Kommenteista ilmeni että oli akalla pyssy.
  Miksi rajoittaa perusoikeutta vain naisiin?

  Aika paljon naisia halveeraavaa materiaalia julkaiset muuten…
  Ja toki rotujakin. Ihme vertailua. Tyhmiä on meissäkin, ainakin politikoissa.
  Eivät toki muut kansat tänne kuulu, tai yhtä vähän kuin me muualle. Voisit keskittyä ehkä enemmän siihen…

 2. Naisille on jäämässä lyhyt tikku käteen lähdettyään sotaan miehiä, perheitä ja lapsia vastaan. Feministit ovat tehneet todellisen palveluksen, nimittäin yhä suurempi osa valkoisista miehistä ei pidä naisia yhtään mitään.

  Nykyisille naisille mies on vain pelkkä kävelevä raha-automaatti ja hyödyke. Naiset kuitenkin unohtivat, että tämä toimii molempiin suuntiin. Nykyisin melkein kaikki naiset ovat miehille pelkkiä rahan perässä juoksevia arvottomia katuhuoria ja hyödykkeitä. Tällaisina suurin osa naisista pitääkin nähdä. Lähes kaikki naiset ovat pelkkiä rahan perässä juoksevia katuhuoria, jotka näkevät miehet pelkkiä hyödykkeinä ja eivät pidä miestä minkään arvoisena. Kyllä miehet tietävät miten naiset näkevät miehet. Eivät he niin tyhmiä ole.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*