Marco de Wit 26 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukijan suositus:

 

Harvinaisen oivaltavaa journalismia 25.3.2022 USA:n tilanteesta:

 

Ivan Puopolo – Professori Markku Ruotsila: “Trump tekee paluun”.

 

Jos ei muuta ehdi katsoa, niin tässä muutama huippukohta:

43:20 – sananvapaus ja aseenkanto-oikeus USA:ssa

46:00 – Päivi Räsäsen oikeudenkäynti herättää suurta kiinnostusta USA:ssa ja huolta Suomen “oikeuslaitoksen” tilasta

47:30 – Suomen imago on kärsinyt valtavasti maailmanlaajuisesti (mutta meidän media ei kerro siitä meille mitään, kun elämme kommunistisessa umpiossa)

49:00 – USA:n pakotteet Suomen valtakunnansyyttäjille ja apulaisvaltakunnansyyttäjille’

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

32 thoughts on “Professori Markku Ruotsila: Trump tekee paluun!

  1. Vihapuhetta taas merkonomilta. Herää todellisuuteen.

   Tutkippa tuon professori Ruotsilan taustaa ja saavutuksia tarkemmin. Voittaa sinut älyllisesti ja tiedollisesti 110-0. Samoin Trump. Trumpin aikana USA ei aloittanut yhtään sotaa, eikä kukaan uskaltanut ryttyillä, koska Trump ESITTI hullua. Ukrainan sotaakaan ei käytäisi nyt.

   Näistäkö pahoitit mielesi?

   1. ika moni psykiatri on toista mieltä siitä, että esitti… Ja pitääkö muistuttaa siitä miten eräskin kim jong-un jatkuvasti potki trumpia naamaan. #sananvapaus

 1. Trump, yksi rikollinen eliittipedofiili kaikkien muiden joukossa. Miksi Trumpin pedofiliasta ei uskalleta puhua mitään? Koska sitten pitäisi puhua myös hänen homopedofiilista oppi-isästään?

   1. Mitä sekoilet? Marcohan fanittaa Trumpia ja hätääntyneenä selittelee aina, että ei Trump ole pedofiili, vaikka mitä nyt hänen oppi-isänsä oli avoimesti pikkupoikia raiskaava homopedofiili, mutta ei ei Trump ole pedofiili. Ei suinkaan. Luuletko minua edelleen Marcoksi?

    1. Joo, myönnettäköön, etten ole tarpeeksi puhuhunut Trumpin juutalaisliittolaisista eli pedoCohenista. Piti tehdä aikajana Trumpista, mutta sitten ajattelin, että se tekee liikaa haittaa enkä muutenkaan jaksanut. Siis voihan Trump olla pedo, mutta tästä vaan ei ole mitään näyttöä. Sen sijaan on siitä, että hän on CIA mies, joka diilaa Jew Yorkin Mossad-miesten, kuten Epsteinin kanssa. Yritäpä olla miljonääri Jew Yorkista ja paljastaa pedot, niin sinut tuhotaan alta aikayksikön. Trumpin isä muuten tuki antisemiittisiä KKK tyyppejä ja setä hake Teslan paperit tämän kuoltua.

     1. Juutalainen Sheldon Adelson oli Trumpin rahottajana presidenttiyteen.

      Tässä muuten mielenkiintoinen radiohaastattelu 90-luvulla ison 2 Live Crewn Uncle Luken kanssa missä hän ei uskalla suoraan sanoa asioita, mutta tekee selväksi että Trump järjesti jetset kermalle juhlia jossa oli seksiorgioita alaikäisten kanssa ja yksityishuoneita teinityttöineen kaikille innostuneille. Luken seurueessa mukana myös Eddie Murphy ja Mike Tyson.

      Se mies on dekadentti ja korruptoitunut sika jolla on pehmennetystä näkökulmasta ilmaistuna vaihtelevat moraalit.

     2. Trump on todennut miten eräskin weinstein on hieno mies ja kehuskellut miten on pyörinyt Miss Teen USAn pukkarissa tiirailemassa alastomia alaikäisiä. Mitä muita todisteita tarvitaan? #DoYouOwnResearch

     1. Hyvä JK että ensimmäistä kertaa myönnät avoimesti olevasi melkoinen puupää. Olet nimennyt monet kirjoittajat Marcoksi jatkuvasti. Minäkin lukeudun heihin.

  1. Bidenillä on outo tapa kosketella vieraita lapsia. Tässä esimerkki:
   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008608788.html

   ”Biden kertoi olleensa kaikenlaisissa paikoissa ja tilanteissa mutta yllättyvänsä silti aina ihmismielen voimasta.

   – Se on uskomatonta, se on. Katso kaikkia näitä pieniä lapsia. Haluat vain halata heitä ja kiittää, Biden sanoi.

   ”- Jokainen noista lapsista sanoi jotakin vaikuttavaa, kuten että ’rukoile isäni, isoisäni tai veljeni puolesta, hän taistelee tuolla’. Ja muistan, millaista on, kun joku läheisesi on sota-alueella. Joka aamu heräät ja mietit. Sitä vain ajattelee. Ja rukoilee, ettei saa sitä puhelua, Biden sanoi.” (IS 26.3.2022)

 2. Aluksi pidin Trumpia edes viihteen tuottajana siinä missä sai kauhistelevia ja raivoavia reaktioita aikaan. Aika pian sekin viihteellisyys menetti arvonsa, kun näkyvää poliittista liikehdintää hallitsevat npc friikkien rinnalla myös npc trumptardit eli Trumpia ihannoivat retardit, tai nekin ketkä ”maltillisesti” korostavat jotain ”hyvää” mitä Trump saa aikaiseksi. Harmillista että ihmiskuntaa voi niin helposti ohjata muodostamalla plutokratialle edullisia karsinoita johon lampaat juoksevat. Toiset multikulti-friikkikarsinaan, toiset Trump-shabbosgoykarsinaan/persuiluun jne.

  https://youtu.be/kxJX-km7h10

  1. Joo, tosiaan Trump on myös valtaeliitin kätyri. Niinpä monet ovst ihmetellee, miksi fanitamme Trumppia. Se johtuu siitä, että näemme valtaeliitin koostuvan kahdesta pääryhmästä: Rockefellerien johtamat waspit ja Rothschildien johtamat sionistit. Näiden sisällissota valtaeliitissä on hyvä asia. Trump on päivänselvä Rockefellerien mies, joskin on rakentanut takaportteja ortodoksijuutalaisiin. Rockefellerit haluvat Amerikan hegemoniaa,mutta eivät ihan yhtä massamurhaavalla ja kulttuurimarxistisella tavalla kuin sionistit.

   Valtaeliitin sisällissota sitten mahdollistaa sen, että pian USA hajoaa osavaltioihin ja samalla rahakoneen ja petrodollarin hirviömäinen ota ihmiskuntaan poistuu mahdollistaen desentralisaation eli Sveitsin mallin leviämisen ympäri maailmaa.

    1. Tarkoititko mielummin Trump kuin Biden?
     Minulle sellainen on samaa sarjaa kuin mielummin Lenin kuin Stalin. Kerran yksi uuskommari kertoi mulle ja kaverille puolustellen että ”ei se Lenin niin paha ollut kuin Stalin”. Kyllä tuli hyvät naurut. Trump on käytännöllisesti katsoen sionistien ja chabad lubavitchilaisten juoksupoika joka myös petaa uutta maailmanjärjestystä, solidifioi eräitä tehtyjä varkauksia (Israel), petaa uusia sotia, suunnitelman mukaisesti (Gen. Wesley Clark) ja niin edelleen. Olennaista on tiedostaa mitä kaikkea on tehty ja ketkä puuhamiehet ympäröivät miehen.
     Samaan aikaan myös Biden on ultrasionistinen nukke.

   1. Kiitos vastapallosta, Marco.
    Miten tuo kahden talon allianssi toimii ja ketkä kuuluvat kumpaan, ja kuuluvatko vakiintuneesti? Miksi?

    Nämä 8 omistavat Federal Reserven:
    1. Rockefeller (New York), 2. Goldman Sachs(NY), 3. Lehman(NY), 4. Kuhn Loeb (joiden partnereina mm. Schiffit) (NY), 5. Warburg (Hampuri) 6. Lazard (Pariisi) 7. Israel Moses Seifs (Rooma), 8. Rothschild (Pariisi, Lontoo, Berliini).
    Miten he jakautuvat kun he ovat saman katon alla?

    Vaikutusvaltaisista Morganeista puolestaan on tutkija Eustace Mullins sanonut, että Morganit olivat (tai ehkä suku/talo vieläkin on) Rothschildien apureita.
    Mutta nk. House of Morgan on myöskin palvellut Astoreiden, DuPontsien, Guggenheimien, Vanderbiltien ja myös vahvasti Rockefellereiden etuja, eli onko se jonkinlainen kaksijakoinen suhde? Citygroupin Stillmanit taas avioitui sisään Rockefellereihin.
    Lisäksi Morganit ovat olleet läheisiä
    House of Windsoriin ja italialaiseen House of Savoyhin… …

    Näissä saattaisi siis nähdä ristiriitoja jos ovat kummassakin leirissä (jos kahden leirin/dynastian hypoteesi on totta), en tiedä.

    Entä muut oligarkit, ökybiljonäärit? Mihin kuuluvat ja miksi? Onko eri leireissä pohjalla uskonnolliset motiivit kuinka paljon? Uskon itse että ainakin House of Rothschild palvelee äärijuutalaisuutta, että motiiviensa pohjalla on todella pimahtaneita, heille ”korkeampia tavotteita” (itse toteutettavia profetioita joita sovitetaan yhteen mm. teknologisen dystopian kanssa) jotka kumpuavat nimenomaan uskonnosta. Entä Rockefellereiden vallanhalu – mitkä ovat ultimaattiset motiivinsa ja mistä kumpuaa? Raha on vain vallan väline ja Valta on se Voima-asema mitä haluavat itselleen.

    Pääkysymys kuuluu, kenellä on syvimmät lojaliteetit mille talolle/dynastialle, varsinkin jos niitä on vain kaksi ylitse muiden merkittävyydessään ja vaikutusvallassaan?

    The House of Rockefellerin BIS, maailman vaikutusvaltaisin pankki Sveitsin Baselissa toimii globaalina keskuspankkina kaikille kahdeksassa talossa/suvussa, ketkä kontrolloivat yksityisiä keskuspankkeja lähes kaikissa länsimaalaisissa ja kehittyvissä maissa.
    8 sukua myös hallitsevat esim. WEF:iä, WTO:ta, IMF:ää ja World Bankia.

    Näistä asioista olisi tilausta tehdä kunnon artikkeli linkeillä höystettynä. Minun asiatuntemus ei ole vielä riittävä. Heitän vain kysymyksiä.

    Entä jos se ”Talojen” kilpailu ei sittenkään jakaudu vain kahteen ja entäs jos ”nousukas oligarkkien talot” ovatkin tarpeeksi vaikutusvaltaisia sotkemaan vanhempien talojen pelejä?

   2. Dewittu puhuu kun isokin johtaja miksi me fanitamme trumppia.? Pysy vaan laittoman paskan kirjoittana.

 3. Siis dewittu fanittaa trumppia kuka täysjärkinen fanittaa semmoista joka käskee porukkaa hyökkäämääm parlamenttiin usassa. Tuhoomaan paikan. Kun trumpilta kysyy niin enhän minä käskennyt mitään.samalkainen dewittu lampaat määkii dewittu kiihottaa omansa porukkaa eikä he eivät edes tajua sitä! Ajatelkaa on päivän selvää dewitun lampaiden käytös. Lisäksi on päivän selvää dewitun yrittävän saada kiihotettuu lampaitaan asestautumaan. Voiko ihminen olla sekaisin enempää? Ja lisäksi dewittu venäjä on mätä maa jolla on mätä presidentti venäjän kansa ei ”uskallla” alkamaan prostoimaan putinia koska pelkää venäjän puolustusvoimia. Eli venäjällä saa ”mekastaa” vain yksi putin. Onko dewittu oikein tämä sun mielestä onko putin aihe kiihottaa lampaita?

  1. Todisteet valheillesi? Trump kehotti Capitolin mielenosoittajia hajaantumaan. CIA:n agentit järjestivät Parlamentin valtauksen, ja jotkut höyrypäät erehtyivät mukaan. False flag-hyökkäys se oli.

   Onko de Witillä lampaita? Voiko lampaita kiihottaa, aseistaa, ja miten?

   Venäjän tilanne on peilikuva EU-maista. Samanlainen komento ja aivopesu on täälläkin, mutta hienovaraisemmin. Media kiihkoilee Venäjällä samoin kuin täällä, mutta päinvastaisella agendalla. Elämme Orwellilaisessa maailmassa. Iso Veli valvoo ja aivopesee ihmiset hulluiksi.

   1. Aimo mies tiedät itsekkin miten siinä kävi? Trumppi käski ihmisiä vallata parlamentin hänhän sanoi tulevansa itse perässä,ei sitten tullut.noi Agentti asiat on huuhaataei siihen mikään CIA agentit pakottaneet mitään.

 4. Trump on todellisuudessa cabalin jäsen. Siksi hän ei oikeasti koskaan pyrkinyt kuivattamaan suota, vaan piilotti kaiken näkyville. Trump on esimerkiksi kehunut weinsteinia avoimesti ja pervoillut Miss Teen USAn pukuhuoneessa. Satoja lapsia vietiin trumppin leireiltä uhrattaviksi saatanalle cabalin orgioissa. Tehkää oma tutkimuksenne, älkää uskoko minua. Trump sai salaiset koodit putinilta jalkapallossa, jotta Venäjä hyökkää ja sai käskyn aiheuttaa sekasortoa. Tätä tietoa ei saa julkistaa ja se sensuroidaan varmasti täältäkin.

   1. Ei ole, vaan cabal haluaa pimittää nämä tiedot. SE puhuu sananvapaudesta, muttei anna oikeaa tietoa julkistaa. Trollaamiseksi väittäminen on cabalin keino hiljentää totuus!

    1. Sori jos loukkasin, ei ollut tarkoitus. Kirjoitat vain niin epämääräisesti ja ilman linkkejäkään ettei ole mitään mihin tarttua tuossa kummalliseksi kokemassani epämääröisyydessä. Laita linkkejä niin luen, tai sitten pyytäisin kirjoittamaan selkeämmin. Ketkä muuten ovat cabal ja mikä on sen pääasiallinen rakenne? Uskon kyllä kelmien verkostoihin ja liittoihin, mutta tuo ”cabal” on sellainen sana mitä heitetään joka paikkaan vaikkei tarkoita mitään. Se on kuin boogieman, tai oikeastaan joku League of Boogiemen. Illuminatillakin on selkeämpi tarkoitus vaikka senkin elinvoimaisuus on vielä teoreettinen.

     1. Jos et tiedä mikä on cabal, on aika ottaa punainen pilleri. Tee oma tutkimuksesi, ja löydä totuus. Q on kertonut kaikesta tästä, mutta hänet tapettiin ja cabal otti hänet omien tarkoitustensa edustajaksi. Todellisuudessa trump on cabalin jäsen.

     2. Herra 17. Selvä. Tuo riittääkin ”vastaukseksi”. Ylpistelet vailla katetta.
      Olet harhaanjohdettu ja ”punainen pillerisi” on valitettavasti egotrippisi.
      Olen tiennyt asioista johon yrität viitata jo paljon ennen sinua ja on 9999:1 todennäköistä että tiedän moninkertaisesti enemmän kuin sinä ja miten tehdä systemaattista inteliä. Siksi poliittiset ennustukseni ovat myös olleet paikkansapitäviä. Pidä hauskaa Q kerhopiireissäsi ja lykkyä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*