Marco de Wit 28 maaliskuun, 2022

 

[Todennäköisyys, että tästäkin jutusta valtakunnanvainoaja nostaa syytteen on noin 90%. Aiemmassa vääryyskäynnissä syyttäjä nimittäin sanoi suoraan, että myös professorien siteeraaminen on vihapuhetta. Tuomioistuin ei kuitenkaan vielä katsonut Richard Lynnin ja Tatu Vanhasen siteeraamisen olevan vihapuhetta, mutta varmasti valtakunnanvainoaja yrittää uudestaan, kunnes löytää tarpeeksi fanaattiset Demla-tuomarit.]

 

 

Viimeisen kymmenen vuoden aikana kaikki elämän tosiasiat ovat muuttuneet vihafaktoiksi. Niin myös persuissa, joka on muuttunut suvakkipuolueeksi varsinkin Riikka Purran aikana. Persujen mukaan me olemme kaikki tasa-arvoisia kaikin tavoin.

 

Niinpä Laiton Lehti haluaa tarjota rivipersuille ja muille ihmisille helpon tavan saada tietoa totuutta puolustavilta rohkeilta tiedemiehiltä.

 

 

Yllä olevassa jutun kansikuvassa on perusfaktat koottu kasaan professori Linda Gottfredssonin toimesta. Kaaviossa näkyy miten sekä sosiaaliluokilla että roduilla on erilaiset keskimääräiset älykkyyserot. Naisena Gottfredsson ei kuitenkaan uskaltanut pistää kaavioon kaikkein kovimpia vihafaktoja, joten tässä lisälähteitä yksilöiden ja ryhmien eroista:

 

 

Yksilöiden erot

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Sukupuolten erot

 • kaikki myöntävät, että sukupuolilla on erittäin suuret psykologiset erot. Erimielisyyttä on vain siitä onko tämä geneettistä. Evoluutiopsykologit katsovat sukupuolten erojen kehittyneen geneettisesti kivikauden aikana erilaisista rooleista heimon työnjaossa:
 • miehillä on parempi kyky navigoida ja hallita tilaa, koska siitä oli hyötyä sotimisessa ja metsästämisessä. Naisilla puolestaan on parempi kyky muistaa objektien keskinäinen sijainti suhteessa toisiinsa, koska siitä oli hyötyä keräilyssä. Tämän takia naiset myös tykkäävät shoppailla miehiä enemmän.
 • miehet kehittyivät rakentajiksi, taistelijoiksi ja metsästäjiksi, joten he ovat keskimäärin paljon voimakkaampia kuin naiset varsinkin jaloistaan ja käsistään. Lähes jokainen mies pystyy esimerkiksi nostamaan ja kantamaan pyörtyneen miehen pitkiä matkoja, kun taas naisille se on lähes mahdotonta
 • miehillä on noin 4 pistettä korkeampi keskimääräinen älykkyys, mutta se näkyy vasta aikuisiässä, koska tytöt kehittyvät poikia nopeammin
 • sukupuolten älykkyys on jakautunut eri tavalla. Naiset ovat enemmän lähellä keskiarvoa, kun taas miehiä on enemmän sekä idiooteissa että neroissa. Tämä johtuu tietysti siitä, että kivikaudella idiootti nainen ei olisi pystynyt pitämään vauvaa elossa. Toisaalta ei myöskään tarvinnut olla nero pitääkseen vauvaa elossa. Miehillä taas nerokkuus antoi valtavan edun resurssien hankinnassa ja siten myös lisääntymiskyvyssä.
 • Paul Irwing

 

 

 

Ero on niin suuri, että se näkyy jopa 11-vuotiaissa, vaikka tytöt kehittyvät paljon nopeammin kuin pojat. Tämänkin aiheen tutkiminen on kuitenkin nykyään vihapuhetta, koska geneettiset erot tuhoavat naisten kiintiöiden logiikan.

 

Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

Päivän kuva: Noitaroviot takaisin!?

 

 

 

 

Sosiaaliluokkien erot

 • alemmat sosiaaliluokat omaavat geneettisesti keskimäärin paljon alhaisemman älykkyysosamäärän kuin korkeammat sosiaaliluokat
 • sosiaaliluokat ovat melkein kuin eri rotuja paitsi, että naiset hieman sekoittavat luokkien koostumusta pyrkimällä menemällä naimisiin korkeampaan sosiaaliluokkaan kuuluvan kanssa, kun taas miehet toimivat usein päinvastoin
 • Bruce Charlton

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Kansojen erot

 • kansoilla on erilaiset keskimääräiset älykkyysosamäärät ja psyykkiset taipumukset
 • professorit Richard Lynn ja Tatu Vanhanen
 • varoitus: tämän jutun jakaminen voi tuoda sinulle syytteen vihapuheesta

 

Vihakartta: ÄO maailmankartta

 

 

Rotujen erot

 • roduilla on suuria eroja sekä psyykkisesti että älyllisesti
 • Philippe J. Rushton

 

Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

 

 

Juutalaiset

 • professori Kevin MacDonald
 • juutalaisten evolutionäärisenä ryhmästrategiana on asua muiden kansojen keskellä ja dominoida niitä heikentämällä niiden yhteenkuuluvuutta kääntämällä tiede ja kulttuuri ylönalaisin yliopistojen ja valtamedian kautta
 • Culture of Critique on ainoa akateeminen teos, jonka Amazon on sensuroinut

 

Supertaboo: Dr. Edward Dutton interviews Kevin MacDonald

 

 

 

Valtio- ja taloustiede

 • valtiot pyrkivät maksimoimaan valtansa suhteessa kansalaisiinsa
 • omistusoikeuden loukkaukset kääntävät näkymättömän käden luomaan kulttuurimarxistisen poliisivaltion
 • professori Hans-Hermann Hoppe

 

Hoppewave: You Are Not Welcome Here!

 

 

Geopolitiikka

 • valtiot pyrkivät maksimoimaan valtansa suhteessa muihin valtioihin
 • professori John Mearsheimer on kehittänyt maalaisjärjen mukaista offensiivista realismia

 

 

Offensiivinen realismi: Geopolitiikassa vahvin määrää säännöt

 

 

 • professori James Fetzer
 • Israel ja CIA pyörittävät pedofiiliverkostoa, jolla kiristää johtavia talousjohtajia, poliitikkoja, tiedemiehiä ja kulttuurihenkilöitä kuuliaiseksi
 • Israel ja CIA johtavat toisaalta järjestäytynyttä rikollisuutta (Jewish/Russian mafia) ja toisaalta mm. jihadisti- ja natsiterroristeja kaataakseen vihamielisiä hallituksia sekä saadakseen tekosyyn luoda poliisivaltio

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

 

 

Virukset

 • Maailman tunnetuimman virologin, Peter Duesbergin mukaan AIDS:ia ei ole olemassa, vaan tietyt harvinaiset sairaudet (kuten oman terveytensä tuhoaminen poppereilla homo-orgioissa) on vain nimetty uudestaan. HIV-virus ei siten aiheuta AIDS:ia.
 • Biolääketieteen nobelisti ja PRC-testin kesksijä Kary Mullis tuki täysillä Duesbergiä ja piti Fauchia huijarina. Pari kuukautta Mulliksen kuoleman jälkeen alkoi feikki koronapandemia.

 

Kuvassa linkki kirjaan

 

 • Virologi Stephen Lanka menee vielä pidemmälle korostamalla, ettei patogeenisiä viruksia, kuten koronavirusta ole eristetty. Koronavirustakaan ei ole olemassa sen enempää kuin tonttuja, vaan mm. D-vitamiinin puutostilasta johtuva influenssa on vain nimetty uudestaan. Tämän takia influenssa lähes katosi feikkikoronapandemian aikana. Virusmetsästys on kuin pahojen henkien metsästys.
 • feikkikoronapandemia luotiin, jotta toisaalta tuleva talousromahdus voitaisiin pistää pandemian piikkiin ja toisaalta kansannousu voitaisiin estää poliisivaltiolla

 

Pfizer: Rakensimme koronaviruksen helpottamaan rokotteiden kehittämistä

 

Satanistisen koronahuijauksen määritelmäpelin 6 askelta ABCDEF: Feikkipandemiasta feikkitilastoihin

 

 

 

Mutta miten on mahdollista, että kaikki tieteet ovat muuttuneet sekopäiseksi pahojen henkien etsimiseksi? Yksinkertaista:

 

1. Sääntely- ja valtiokaappaus

Rockefellerien ja Rothschildien johtama valtaeliitti on rahakoneellaan (vähimmäisvarantopankkijärjestelmä) ostanut tieteen saaden sen toisaalta pimittämään rahakoneen  vallan ja toisaalta kulttuurimarxismilla tuhoamaan kansat, jotta voidaan rakentaa globalistinen pankkitukiautomaatti. Sionistit tukevat tätä prosessia mediavallallaan, koska puolet valtaeliitistä on Rothschildien johtamia sionisteja, joiden imperialistista Israelia rahakone rahoittaa.

 

2. Negatiivinen näkymätön käsi

Rahakone luo kartellitalouden, joka kääntää näkymättömän käden negatiiviseksi eli luo yhä suurempia monopoleja ja kartelleja ajaen talouden pankkikriiseihin ja talousromahduksen partaalle. Lopputuloksena globalistinen poliisivaltio, joka pistää kansalaiset pankkituella maksamaan valtaeliitin tappiot.

 

3. Idiotismi

Älykkyyden massiivinen alentuminen samalla, kun mielisairaudet lisääntyvät eksponentiaalisesti. Valtaeliitille tämä käy hyvin, koska tyhmä ja sekopäinen kansa ei pysty vastustamaan heidän rahakonettaan. Tämän takia ei ole väliä, vaikka kaikki maailman ihmiset saisivat kuulla yllä mainituista professoreista ja heidän tutkimuksistaan, koska sekopäiset ihmiset ovat kuitenkin toisaalta liian sekaisin tehokkaaseen vastarintaan ja toisaalta raukkoina sopuleina haluavat aina olla vahvempien puolella.

 

 

 

Tässä tullaankin ydinasiaan eli älykkyyden ja sivilisaation romahdukseen.

 

 

Sukupolvien erot

 • Edward Dutton
 • luonnonvalinnan loppuminen 1800-luvun alussa on lisännyt toisaalta mutanttigeenejä ja toisaalta vähentänyt älykkäitä geenejä populaatiossa. Seurauksena keskimääräisen älykkyysosamäärän massiivinen aleneminen, joka vain kiihtyy. Nyt suurin osa ihmisistä on sekä terminaalisen tyhmiä että mielisairaita, joten sivilisaatio tulee romahtamaan muutamassa vuosikymmenessä.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Romahduksen tulee tekemään erittäin rumaksi universumin ehkä tärkein voima: Kateus, jota kaikki huonommat tuntevat parempiaan kohtaan. Huonommat eivät ole säälittäviä olentoja, joita kaikki syrjivät. Päinvastoin. Huonommat ovat niin pahiksia, jotka yrittävät tuhota hyvät. Sivilisaatio voi pysyä pystyssä ainoastaan, jos kateus saadaan kuriin.

 

 

 

 

Lue lisää tieteellisiä kirjoja:

 

Top 10 vihakirjaa: Ketkä hallitsevat maailmaa? Kansanmurhaajat nimetty!

 

 

29 thoughts on “Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 1. Sosialismi ja kommunismi ovat juuri heikot geenit omaavien kannattamia ideologioita, joilla käytännössä tuhotaan itseä älykkäämmät, ulkoisesti kauniimmat ja kyvykkäämmät ihmiset. On täysin totta, että eliitti riistää alempia tuloluokkia ja oikeudetta, mutta sosialismissa ja kommunismissa tuhotaan lopulta kaikki itseä kyvykkäämmät ihmiset.

  Elämä on oikeastaan aina ollut myös heikkojen ja vahvojen, hyvät ja huonot geenit omaavien kamppailua. Vielä keskiajalla hirtettiin, poltettiin ja kartoitettiin valtavia määriä noitia ja rikollisia. Teollisen vallankumouksen myötä heikot geenit omaavat, noidat ja rikolliset tekivät kuitenkin vallankumouksen. Nyt heitä on jo niin paljon, että he ovat alkaneet hallitsemaan yhteiskuntaa ja hyville, vähänkään kyvykkäämmille ihmisille käy lopulta todella huonosti. Samaan aikaan loisiva eliitti poistuu naureskellen paikalta liivit täynnä rahaa.

 2. Pankkiirien, globalistien liikemiesten jne. rahoissa ei usein ole kyse kateudesta, vaan he ovat rikollisesti ryöstämällä riistäneet nämä rahat tavallisilta ihmisiltä. Ylipäätään Laittoman Lehden fanittamista rikkaista suurin osa kirjaimellisesti loisii tavallisista ihmisistä ja elää heidän selkänahastaan, keskuspankkien ilmaisella rahalla, josta tämä korkein eliitti pääsee hyötymään ensimmäisenä ja tavalliset ihmiset maksavat heidän elämänsä. Nämä rahat ja varallisuuden pitää palauttaa laillisesti ihmisille joilta ne on varastettu. Eliitti ei tietenkään koskaan suostu tähän vapaaehtoisesti, mutta heiltä ei kysytäkään, vaan heidän varallisuutensa tullaan laillisesti palauttamaan takaisin.

  On kuitenkin totta, että kateus tulee olemaan jopa murhaavaa, nimittäin lopulta laiskat, tyhmät, ja kyvyttömät ihmiset käyvät myös niiden päälle jotka ovat lähinnä vain ahkeria ja tekevät kovasti töitä.

 3. Marco, eivät rivipersut lue mitään kirjoja, he ovat täysin idiootteja. Nytkin he ovat päästämässä ukrainalaisia ryssiä tuhansia ja tuhansia ja tuhansia Suomeen. Hrtki sitten heille oli ihan ok vaatia afgaaneja Suomeen. Vaikuttavatko nämä joltain ihmisiltä jotka lukevat mitään kirjoja? Tuhlaat aikaasi idiootteihin ja yksinkertaisiin rivipersuihin.

 4. Yksi typerimmistä kateuden kohteista on maataloustuet.
  Toinen lähes yhtä typerä kateuden kohde on pinta-ala
  ,kyllä, pinta-ala, ei raha:
  jos omistaisit 500 hehtaaria jänkhää
  pohjoisimmassa lapissa, voit olla varma,
  että jokainen valtion elättämä
  sosiaalipummi ja pitkäaikaistyötön
  kadehtii sinua.

 5. Suvakit ovat siinä täysin oikeassa, että suurin osa persuista on helvetin tyhmiä ja yksinkertaisia ihmisiä, jotka eivät tajua edes perusfaktoja elämästä. Persujohdossa ovatkin sitten itsekin äärisuvakkeja.

  Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kaikista älykkäistä ihmisistä on tullut rotu ja kansanpettureita, joista pitää päästä laillisesti eroon tai he tuhoavat kaikki muut.

 6. Eivät älykkäinä itseään pitävätkään ole lopulta kovinkaan älykkäitä. Seuratkaa hieman tarkemmin, niin tekevät asioita joissa ei oikeasti ole mitään järkeä. He tuhoavat kansansa ja rotunsa johon he ennen kuuluivat, mutta eivät kuulu enää. Takaisin ei ole paluuta.

  1. Se että pitää itseään älykkäänä ei vielä takaa sitä, että henkilö oikeesti olisi älykäs. Pikemminkin päin vastoin. Oikeasti älykäät ihmiset eivät useimmiten kehuskele älykkyydellään.

 7. Emeritusprofessori Tatu Vanhasen rotututkimuksia ei voi enää tehdä laittomaksi ja demla-tuomarit tietävät tämän. Nimittäin aikanaan Suomen poliisin kruunujalokivi Krp yritti etsiä laittomuuksia ja rotututkimus olikin täysin asiallinen ja laillinen! Jos nyt Vanhasen nerokkaat tutkimukset kriminalisoitaisiin, niin se todistaisi vain sen, että asiasta päättänyt tuomari on tiedevastainen!

  Sama juttu on asiallisessa ”matu”-termissä, jonka rikosoikeudenprofessori/entinen syyttäjä Matti Tolvanen on Ylen arikkelissa yksiselitteisesti kertonut olevan poliittinen termi. Tolvanen vielä painotti, että tämän nerokkaan ”matu”-termin käyttö ei ole kiihoittamista kansanryhmää vastaan! Tolvanen kertoi tämän totuuden jo 2016!

  Jos tuomari väittää ”matu”-termin olevan rikollinen, niin silloin hän loukkaa professori Tolvasen kunniaa ja oikeusvaltiota!

 8. Eliitti ja rikkaat tekivät kansalaisten selkänahasta loisimisen lisäksi vihoviimeisen virheen lähtemällä vainoamaan ja alistamaan tavallisia ihmisiä. Eikä tämä ole mitään kateutta. Nämä älykkäiksi itseään kutsuvat eivät ole mitään hirveän älykkäitä ihmisiä ja eivät ajattele asioita loppuun asti. Katso Marco miten typerästi he oikeasti ajattelevat. Rajat vain auki, kaikki ovat samanlaisia jne. Nämä ovat idioottien ajatuksia.

  1. Älykkyys voi olla myös sairasta tai vinksahtanutta ja eikä näistä nyky päättäjistä kovinkaan moni ole oikeasti älykäs – no ainakaan terveällä tavalla älykäs.

   1. Riikka Purra repeää, jos puhuu eliitistä. Hän on niin naiivi ettei tajua yhteiskuntaluokkia ja ihmisten erilaisuuttaa. Sakea feministi.

    Ainoa jännityksen aihe on Kuinka alas persujen kannatus tippuu. Mitään syitä kenelläkään ei ole kannattaa valeopposiota, joka myy suomalaiset.

 9. Tuo ylin graafinen esitys oli juuri niin sekava että en saanut siitä mitään selkoa. Ehkä minä en sitten ole älykäs.

  1. Se oli Linda Gottfredssonin tutkimuksesta, joten sinne perehtymään. Kaavion logiikka kuitenkin avautui minulle Pop.percentile:cumulative lukuunottamatta. Sille tarvitsen pohjustuksen.

   (Toivottavasti kommenttini ei tällä kertaa glitchaudu väärään kohtaan)

  2. Lyhyesti rivit: riskitaso, oppimispotentiaali, urapotentiaali, dropout prosentti tietyllä älykkyystasolla, ÄO ja kuinka monta prosenttia jengistä jää alemmaksi suhteessa ÄO:ään, kumulatiivinen osuus tietystä ÄO-tasosta/rotu, rotujen lukumääräinen suhde tietyllä älykkyystasolla.

 10. Juuri näin. Kommunismi onkin noitien ja rikollisten uskonto. Sekä kaikki muut ismit ja materialistiset uususkonnot. Taistelkaamme noitia ja rikollisia vallanpitäjiä vastaan koko ajan esitaistelijoina. Onneksi Jeesus tulee ja tappaa lopulta nuo kaikki.

 11. Sanovat, että tuo naisten ja miesten älykkyysero johtuisi siitä, että naisten XX-kromosomit tavallaan korjaisivat toisiaan. Miesten XY-kromosomit eivät tähän pysty ja se mahdollistaa superälykkäät ja idiootit.

  1. Sp-hormoneista erot johtuvat sukupuolten välillä. Hedelmälliset naiset elävät enemmän hormonivaihteluiden mukaan kuin miehet, jotka ovat tasaisia mielialaltaan. Nainen voi olla tänään suloinen ja ensi viikolla täysi peto. Tunnemyrskyissä elävät. Töihin en ottaisi siksi alle 60-vuotiaita naisia.

 12. Rikkaat rikolliset ovat myös peloissaan siitä, että heidän kymmenien vuosien varastamisen ja loisimisen jälkeen tavallisten ihmisten selkänahasta tekemällä rahaa tyhjästä, he ovat joutumassa maksamaan kaiken takaisin, tietysti laillisesti. Myös amerikkalaiset ja brittirikolliset ovat joutumassa palauttamaan rahat ja varallisuuden laillisin keinoin.

  1. Se tiedetään, julmimpia ovat britit. Amerikkalaiset ovat primitiivisiä ja tyhmiä. Eivät ne saisi tänään perustettua Yhdysvaltoja. Jos jatkuvuutta halutaan, hallitsijana pitää olla kuningas. Demokratia ei toimi, kun aina idiootit pääsevät valtaan.

   1. Toisaalta se kuningas ja hovi alkavat lopulta raiskaamaan pikkulapsia, kiduttamaan ja vainoamaan, jonka takia kansalaisilla pitää olla hyvät mahdollisuudet poistaa syöpäläiset tarvittaessa voimakeinoin. Mutta miksi ihmeessä me tarvitsemme jotain kuningasta? Otetaan jotain ihmisiä loisimaan muista ja annetaan heille joku etuoikeutettu asema, josta saavat riistää ihmisiä. Eihän tuossa ole oikeasti mitään järkeä. Katsokaa nyt vaikka noita muita ihmisistä loisivia kuninkaallisia.

 13. Olipa Hannu Taanilasta mitä mieltä tahansa mutta hän loiti lausumansa 90-luvulla ettei markkinatalous kestä sivistystä mikä pitää varmasti paikkansa.

 14. Vieläkin ”kuuma uutinen” laittoman lehden mukaan? Nukkuuko lehden toimitus vai mikä tästä artikkelista tekee niin valovoimaisen tärkeän että se pysyy kuukausia lehden ykkösuutisena? Hmm… artikkeli julkaistu 28.2.2022 ja viimeisin kommentti on samalta päiväykseltä. On nyt kyllä niin kuuma uutinen että ihan sormia polttaa!
  Voisiko laiton lehti päivittää näitä uutisiaan tuoreimpiin, sillä nämä sivut ”laahaa” rajusti takamatkalla. Haloo… maailmalla tapahtuu kokoajan uusia uutisoitavia asioita, mutta päätoimittaja keskittyy kaikkeen epäolennaiseen, kuten pitämään kuumana uutisena tätä ikivanhaa uutista, mikä ei enää ketään kiinnosta (vrt. kommentoinnit tähän artikkeliin).

  1. Ok, hyvä pointti. Mietitään asiaa. Lukijoista kai jotain 80 prosenttia lukee kännyn kautta eikä siellä näy kuumia. Olet kuitenkin oikeassa, että pitää niistä silti huolehtia.

   1. Kiitos vastauksestasi pääkirjoittaja de Wit.
    Kommentillani tarkoitin sitä, että kun kirjoitat artikkelin laittomaan lehteen, niin se ei välittömästi voi olla ns. ”kuuma uutinen”.
    ”Kuuman uutisen” tekee se, että artikkelin julkaisemisen jälkeen, sivuston lukijat kommentoivat kiivaasti kirjoittamaasi artikkelia puolin ja toisin… Se on silloin kuuma uutinen!
    Eli, mitä enemmän kommentointia artikkeliisi, sitä kuumempi juttu on!

    1. Hyvä pointti, mutta emme välitä lukijoista. Oleellisempaa on pala palalta rakentaa deduktiivista esitystä siitä kuka maailmaa hallitsee ja miten se toimii. Voi jopa olla, että Holy Crusade Newsin tavoin lopetamme Laittoman Lehden heti, kun deduktiivinen esitys on valmis.

 15. Olen valkoinen heteromies ja tulos Mensan koti äo testissä 122 ja muun kuin Mensan testistä sain 128. Luen kirjoja ja olen töissä insinööritoimistossa.

 16. Suora lainaus de Witin vastauksesta kysymykseeni: ”…Hyvä pointti, mutta emme välitä lukijoista…” Tsiisus Kraist de Wit!! Eli tarkoittaako ko. lauseesi nyt sitä, että laiton lehti ei paskaakaan välitä lehden lukijoista tai heidän mielipiteistään!?
  Nyt pääsi mielestäni lehden pääkirjoittajalta sellainen aivopieru, joka saattaa syökseä lehden minimaalisen kannatuksen syöksykierteeseen!
  Millä tavalla lehden lukijakerrat saadaan nousuun? 1. Avoin ja rehti keskustelu, 2. Sananvapaus, 3. Saa olla erimieltä, kunhan perustelee kantansa.
  Tällainen laittoman lehden ns.”moderaattoreiden” järjestelmä, jota ei ole edes olemassa, on laittoman lehden uskottavuutta murentava tekijä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*