Free speech 28 maaliskuun, 2022

 

 

Ei ole sattuma, että Laiton Lehti on eniten julkaissut Ivan Puopolo videoita. Ei sen takia, että Puopolo olisi aina oikeassa, vaan koska hän on aito toimittaja. Eli yrittää ainakin jonkin verran näyttää asioiden molemmat puolet.

 

Tosin juuri tämän takia Puopolo näyttää joutuneen kanseloiduksi. Hänen Twitter-tilinsä on nimittäin kadonnut.

 

 

 

Puopolon Youtube-kanava ei sentään vielä ole kadonnut. Toivottavasti ei katoakaan. Pari päivää sitten hän esimerkiksi mainosti kullan olevan hyvä sijoituskohde. Samaahan Laiton Lehti on sanonut jo pitkään.

 

Mihin kannattaa kultansa piilottaa?

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Kanseloitu Puopolo: Tässä syyt sijoittaa kultaan!

 1. Ihan samanlainen natsittelija tuo on kuin 99,99 % muistakin ”toimittajista”. Eli kaikki mikä vastustaa NWO:ta/mitä hän ei ymmärrä tai hyväksy ovat ”natseja”. Kuutta miljardia ”holokaustissa kuollutta” hän myös muistaa tämän tästä. Ihan kosher-toimittelijahan tuo. Ei kuin Sanomalle tai YLElle takaisin töihin vain. Eiköhän aika ole pian taas kypsä, kun uudet vouhotukset vievät terän vanhoilta ja Puopolon kaltainen ”villejä” mielipiteitä omaava henkilö on taas yksi aivan tavallinen rivitoimittaja Ilta-Sanomissa.

  1. Tasan tarkkaan (((valittua))) ja kontrolloitua oppositiota. Joitain totuuksiahan sieltä tulee,koska muutenhan uskottavuutta on mahdoton tietoisten piirissä saada. Taustalla kuitenkin syöttää holohöpinä- ja natsitarinaa. Se kertoo riittävästi tyypistä.

  2. 6 miljoonaa on ihmisten takaraivoihin kymmeniä vuosia joka puolelta päähän taottu luku, joka on täyttä valhetta, kuten kaikki muukin.

   6 miljoonan ja Holohoaxin mainitseminen kuuluu tämän New World Orderin feikkiuskonnon perusteeseihin. Sinut heitetään välittömästi ulos yhteiskunnasta ja olet heti maailman paskin ihminen jos et usko törkeään huijaukseen.

 2. Ja minä väitän että hopea on parempi. Miksi muuten panit ostaisivat hopeaa ja myvät kultaa?

  Kullassa on vielä se että sen arvo nousee vähemmän kuin inflaatio. Ostettaessa maksat täyden hinnan mutta myydessä saat 40-50%. Niin että miksei pitäisi rahaa vain rahana. Silloin häviää vähiten. Ja osteskelisi vain kaikkea tarpeellista.

 3. Ilman ennakkovaroitusta sensuroitu. Kuka kehtaa vielä väittää, että julkista sananvapautta on missään?
  Puopolon youtube-lähetykset olisi varmuuskopioitava.

  1. Jos sisällöntuottajat tekisivät Odysee tilin ja linkittäisivät Youtube-kanavansa sitten siihen. Näin on moni tehnyt. Jos on vain YT niin kun se on poissa se on poissa.

Comments are closed.