Marco de Wit 29 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Taloustiede käsittelee hyödykkeiden tuotantoa ja kauppaa. Kaikki taloustieteilijät ovat yksimielisiä, että tuotanto ja kauppa tehostuu suunnattomasti käyttämällä vaihdannan välinettä eli rahaa. Näin syntyvät hinnat, jotka sitten kuin näkymättömän käden avulla ohjaavat tuotantoa ja kulutusta optimaalisella tavalla.

 

 

 

 

 

 

Näkymätön käsi tarvitsee kuitenkin yhden asian: Omistusoikeuden. Vain silloin on mahdollista harjoittaa sellaista vaihdantaa, joka luo yksilöiden preferenssihin perustuvat hinnat. Niinpä sosialismi on mahdotonta teollistuneessa yhteiskunnassa. Yksityinen omistusoikeus on ehdoton edellytys monimutkaisen talouden toimimiselle.

 

 

 

 

Ongelmana on kuitenkin, että usein omistusoikeudet eivät ole kattavia. Tällöin vaihdanta voi synnyttää ulkoisvaikutuksia (externalities). Klassisena esimerkkinä tehdas, joka heittää kaikki jätteensä julkiseen jokeen ja voi näin pitää hintansa alhaalla. Tehtaan tuotteiden myyjä ja ostaja hyötyvät, mutta yhteisön kustannuksella.

 

 

 

Ratkaisuna on yksityistää kaikki. Näin onkin tehty länsimaissa pitkälle, mutta miten yksityistää joki tai ilma? Jokia ja ilmatiloja onkin yksityistetty joidenkin yritysten hallintaan, mutta järkevämpi tapa on yksityistää paikallisyhteisöjen ja niiden liittojen omistukseen. Eli vähän samalla tavalla kuin kerrostalon porraskäytävä on yksityistetty asunto-osakeyhtiön omistukseen. Tai sitten suoran demokratian mallilla ihmiset äänestävät mikä heidän mielestä on oikea päästöjen maksimitaso.

 

Ulkoisvaikutuksien ei siis tarvitse olla mikään ongelma, mutta valtaeliitti käyttää niitä tekosyynä globalismin ja poliisivaltion luomiseen. Tämä tapahtuu neljään asiaan eli tunteisiin, ilmastoon, viruksiin ja turvallisuuteen vetoamalla. Kaikki mitä sanot aiheuttaa ulkoisvaikutuksia toisten tunteisiin. Kaikki toimintasi vaikuttaa jollain tavalla myös ilmastoon. Kaiken lisäksi kehosi kantaa koko ajan mikro-organismeja, joita saatat levittää pelkällä hengitykselläsi. Lopuksi kaikki poliittiset mielipiteesi vaikuttavat sisä- ja ulkopoliittiseen turvallisuuteen.

 

Ei siis ole sattuma, että nuo kaikki tekosyyt on otettu käyttöön viimeisen 10 vuoden aikana:

 

1. Olet vihapujaterroristi, jos uskot sukupuolten, kansojen ja rotujen olevan olemassa

 

2. Olet ilmastoterroristi, jos uskot hiilidioksidin olevan elämän eliksiiriä.

 

3. Olet kulkutautiterroristi, jos vaadit todistuksia virusten olemassaolosta tai vaarallisuudesta

 

4. Olet putinistinen terroristi, jos vaadit Suomen olevan itsenäinen ja puolueeton.

 

 

Näin jokainen yksilönvapauteen uskova on saatu määriteltyä terroristiksi. Mitä enemmän uskot yksilönvapauteen ja vastustat globalismia, niin sitä kovempi terroristi olet.

 

Mielenkiintoista on myös, että kaksi ensimmäistä on naismainen tekosyy ja kaksi jälkimmäistä miesmäinen tekosyy. Naisethan usein valittavat toisten puheiden tai jopa mielipiteiden vaikuttavan heidän tunteisiin erittäin negatiivisesti ja jopa suistavan heidät raiteiltaan. Naiset myös ajattelevat maailmaa eräänlaisena äiti-maana, jota pitää suojella kollektiivisesti.

 

Miehet puolestaan suhtautuvat luontoon instrumentaalisesti nähden sen sotatantereena ja pitävät viruksia myrkyllisinä hyökkäysaseina, joita vastuuttomat levittävät. Samoin miehet näkevät turvallisuuspoliittiset mielipiteet hyvin tärkeinä, koska se vaikuttaa heimon turvallisuustilanteeseen.

 

Kyse on loppujen lopuksi evoluutiopsykologiasta, jossa ihmisten perusvaistot ovat kehittyneet kommunistisessa keräilijä-metsästysjoukoissa. Niissä yksityinen omistusoikeus oli hyvin rajattua ja yksilönvapautta ei käytännössä ollut.

 

Nyt valtaeliitti käyttää hyväkseen näitä primitiivisiä vaistoja herättämällä ja manipuloimalla niitä valtamedian avulla. Näin ihmiset saadaan kannattamaan globalismia ja poliisivaltiota.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “Oletko terroristi? Vihapuhe-, putinisti-, kulkutauti- tai ilmastoterroristi?

 1. OMFG,… taas tuo propertarismi-aivopieru

  Ok, mietitäänpä paljonko maailmassa on omaisuutta. Vuoden 2015 vastaus löytyy sivulta https://www.marketwatch.com/story/this-is-how-much-money-exists-in-the-entire-world-in-one-chart-2015-12-18

  Tuon mukaan kaikkien rakennusten, tonttien ja tilusten yhteishinta oli 217 biljoonaa dollaria. Samaan aikaan pelkästään erilaisten sijoitusjohdannaisten yhteenlaskettu arvo oli 544 biljoonaa dollaria. Koska johdannaisten ja kiinteistöjen arvo voidaan mitata dollareissa ja dollareita käyttää vaihdannan välineenä, niin johdannaisten omistajat voivat siis pikkuhiljaa vaihtaa johdannaisomaisuutensa kiinteistöihin, tontteihin ja tiluksiin. Pääosin tyhjästä nyhjäistyillä johdannaisrahoilla voidaan siis pikkuhiljaa ostaa kaikki maailman yritykset, kaikki luonnonvarat, kaikki kiinteä omaisuus,.. koko maapallo. Tämän jälkeen tyhjänpäälle pudonneet kansalaisille sanotaan ”Now, you own nothing – be happy”.

  Ihmisten köyhtyessä he altistuvat velkaantumiselle, velka taas luo uutta rahaa ja johdannaisvarallisuutta pankeille ja oligarkeille. Lisäksi globalistien kehittäessä uusia katastrogeja ja ratkaistessa niitä aina sillä tavalla joko johtaa valtioiden massiiviseen velkaantumiseen saadaan myös valtiot velkaantumaan. Ja valtioiden velkaantuminen luo taas uutta rahaa globalisteille.

  Rahakone ja sinnikäs pitäytyminen propertarismissa mahdollistaa pikkuhiljaa oligarkkien orjuuttaa koko maailma. Keskeiset ideologiat jolla propertarismi-uskovaiset saadaan pysäytettyä ovat kommunismi ja liberalismi. Kommunismi ei toimi, mutta se mahdollistaa kuoleman kentät, gulagit ja muut keskitysleirit, joihin tuo kaiken omistava 1% voidaan rahdata ja lahdata. Liberalismi taas toimii koska siinä ylimpänä auktoriteettinä territoriossa toimiva yhteiskuntasopimus mahdolistaa talouden pelisääntöjen muuttamisen orjuuden kitkemiseksi vähääkään välittämättä jostain Marcon vaatimuksista pyhän omistusoikeuden kunnioitamisesta. Liberalismi toimii liiankin tehokkaasti, ja siksi sitä hämärretään ja mädätetään kommunismilla.

  Liberalismissa yhteiskuntasopimus edellyttää territorion asukkaiden jatkuvaa suostumusta ja jos lainsäätäjät yrittävät enemmistön suostumuksen vastaisesti täyttää maan matuilla tai myydä territorion luonnonvarat jolliekin velkapaperin haltijalle tai jos lainsäätäjät ryhtyvät (massa)murhaamaan kansalaisiaan, niin poliitikkojen tulkitaan ryhtyneen sotaan ja kansalaisilla on täysi oikeus tai jopa velvollisuus poistaa despootit vallasta vallankumouksen kautta. https://en.wikipedia.org/wiki/Right_of_revolution#Philosophical_views

 2. ” Kommunismi ei toimi, mutta se mahdollistaa kuoleman kentät, gulagit ja muut keskitysleirit, joihin tuo kaiken omistava 1% voidaan rahdata ja lahdata.”

  Taisi kyllä käydä viime kerralla siten, että tuo 1% (tai osa siitä) organisoi lahtaamisen ja ne oli ihan muut tyypit leiriytymässä. Jos tähän junaan mennään, niin tulee kuule toisinto. Olet propagandan uhri.

  Keskiosa tekstistä oli rautaista asiaa.

  1. En puhunut nyt menneistä. Toki lukuisten empiiristen kokeiden perusteella kommunismin voi todeta olevan tuhoisa monopoli-ideologia, joka tavoittelee kunkin kommunismia soveltavan territorion muuttamista vankileiriksi. Se keitä kommarit ryhtyvät ensiksi massamurhaamaan vaihtelee ja voivat he tietenkin ”tavoitteidensa edistämiseksi” toimia rahoittajiensa etujen edistämiseksi; olkoon rahoittaja vaikka Jacob Schiff tai Bablo Escobar. Lopulta kaikki on kuitenkin territoriossa pelkkää kurjuutta ja tuon 1%:n eliminointi territoriosta on luultavasti tapahtunut lähes huomaamatta teloitusten tai maanpakolaisuuden kautta. (Kansallis)sosialistina Aatu jätti turhat välivaiheet pois ja kohdisti omien rahoitusongelmiensa ratkaisussa fokuksensa kansanryhmään, jossa oli noita 1% -kerholaisia erityisen runsaasti. Voi olla että nykyisen Great Reset:in edetessä yleinen tyytymättömyys tulee kasvamaan ja tulevat kommunisti-vallankumoukselliset yksinkertaistavat syyllisten ja rahoituksen etsinnän iskemällä suoraan pankkiireihin, siionisteihin, oligargeihin tai kansainvälisiin suuryrityksiin. Aika näyttää.

   Enkä mitenkään toivo kommunismia ratkaisuksi länsimaiden velkaorjuuttamisen lopettamiseen. Liberalismi tarjoaa siihen paljon paremmat keinot… alkaen tuon velkarahakoneen romuttamisesta.

    1. Kyllä. Jokaisella on oikeus sekstailla miten tykkää, KUNHAN siinä samalla ei loukata toisten oikeuksia(Mill, On Liberty) . Uskonnonvapaudesta, totta kai jokainen saa uskoa ja harjoittaa mitä tahansa uskoa, KUNHAN siinä samalla ei loukata toisten keskeisiä oikeuksia(Locke, A letter concerning toleration). Liikkumisenvapaudesta, oletan että tarkoitat kansainvälistä liikkuvuutta – muu on kai itsestäänselvyys. yhteiskuntasopimuksen mukaisesti territorioon ei saa ottaa ainuttakaan ihmistä jos kansalaisten enemmistö sitä jyrkästi vastustaa. Eikä siinä auta mikään, ei vaikka 10 miljoona aliravittua sokeaa rampaa pakolaislapsiressukkaa oikeasti kuolisi nälkään ja kulkutauteihin maahan epätoivoisesti pyrkiessään. Jos kansan enemmistö kestää/tahtoo moisen julmuuden, niin lainsäätäjien velvollisuus on säätää pykälät joilla ei-toivotut pysyvät poissa territoriosta. (Rawls, Law of peoples). Toki noiden burdoned nations ihmisiä tulee pyrkiä auttamaan, mutta ainuttakaan ei-toivottua ulkomaalaista territoriossa ei tarvitse katsella.

     Uskokaa pois, liberalismi ei ole ongelma vaan _ratkaisu_ nationalisteille.

     1. Tarkoitan täydellistä liikkumisenvapautta ja täydellistä, rajatonta markkinataloutta. Minkäänlaiset yhteiskuntasopimukset voidaan nähdä liberalismin rajoituksina. Jopa yövartiavaltio on kyseenalainen, sillä miksi minun tulisi maksaa kenenkään sellaisen puolustamisesta, joka on vapaasti valinnut jättävänsä oman puolustuksensa retuperälle.

     2. Hourailet omituisia. Täydellinen liikkumisen vapaus on libertarismia tai kommunismia. Marcon tarrautuessa kuin hukkuva Hoppeen, useimmat muut libertaristit katsovat and I quote…

      Immigration and Trade
      ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
      ”Libertarians believe in the free movement of both people and things across jurisdictional boundaries. Going from France to Spain, or from Mexico to America, should be as easy as going from Paris to Nice or from Indianapolis to Chicago.”
      https://www.libertarianism.org/what-is-a-libertarian

      Kommunistit puolestaan vannovat kansallisvaltiottoman (stateless) kommunismin nimiin.
      ”A communist society is characterized by common ownership of the means of production with free access to the articles of consumption and is classless, stateless, and moneyless, implying the end of the exploitation of labour.”
      https://en.wikipedia.org/wiki/Communist_society

      Liberalismissa puolestaan keskiössä on aina oman territorion kansalaisten enemmistön suostumus
      https://en.wikipedia.org/wiki/Nation_state#Characteristics
      https://en.wikipedia.org/wiki/Consent_of_the_governed

      On selvää ettei kansalaisten enemmistö antaisi _suostumustaan_ vaikkapa sille että oma valtio maksaisi italialle seuraavat 28 vuotta, koska se tekisi kansalaisten kansallisvaltiosta Italian siirtomaan. Ja on selvää ettei kansalaisten enemmistö todellisuudessa antaisi suostumustaan kansaisten turvallisuutta vaarantavien matujen massamaahanmuutolle. Noita asioita ajavat poliitikot eivät siis noudata yhteiskuntasopimusta eivätkä siis ole liberaaleja – vaan jotain vähemmistötyraneja.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Social_contract
      https://en.wikipedia.org/wiki/Dominant_minority

 3. Pukit kaalimaan vartijoina :/
  Kieltämättä sinänsä taitavasti nuo WEFn kuolemankultin koolaid-kommunistit, antifa-terroristit kääntävät omat ihmisoikeusrikoksensa ja antisuomiittiset, antikristilliset vainotoimensa ikään kuin muka jonkun ulkopuolisen epämääräisen tahon syyksi, ja samalla black propagoivat ikään kuin muka normaaleiksi yhteiskunnan vaivoiksi oman antifa-väkensä tekemät kammottavat, illegitiimit kansanmurhatoimet kantasuomalaisia kristittyjä vastaan.

  Saapa nähdä, etenevät varmaankin vuosisadan takaisen bolsevikkisysteeminsä mukaan, jossa perustivat salaisen polpon/chekan, jonka valepuvussa vainolaiset murhasivat ja black propagoivat uhrinsa ja toisinajattelijat, jotka erehtyivät muistuttamaan antifalaisia realiteeteista ja
  siten joutuivat leimatuiksi antifa-kommunistien harhoissa kuin muka poliittisiksi/uskonnollisiksi ”yhteiskunnan vihollisiksi” tai muka ”mielisairaiksi” tai muka ”ääriryhmäläisiksi”,
  ja siten antifa-kommunistien harhaisissa mielissä sijoitettiin ”kansanvihollisten” eli etnisesti kantasuomalaisten kristilliseen kuin muka ”yhteiskuntaluokkaan” ja siten kidutuskansanmurhattaviksi.

  Amnesty internationalin, Unicefin, YK:n ym. antifa-kommunistien ns. lavastejärjestöjen suojista tallmudokommunistit ovat illegitiimisti kansanmurhanneet jo runsaasti yli kymmenen miljoonaa kantasuomalaista kristittyä pelkästään laskien vuoden 1947 jälkeen.
  https://yle.fi/uutiset/3-12380069

 4. No niin, eipä siihen kauan mennyt, että kansanmurhaajakommunisti ”Etu-Töölön kuppa” Pelttari päästettiin ihan julkisesti vaatimaan virallisestikin chekan ja NKVD:n perustamista, alkuperäisväestöön kuuluvien etnisten kantasuomalaisten kristittyjen illegitiimisti kansanmurhaamiseksi entistäkin tehokkaammin. :/
  Erityisen tökerösti viranomais-auktoriteettiasemaansa rikollisesti hyväksikäyttäen uhrejaan antisosiaalisesti manipuloivaa on kansanmurhaaja, natsikommari Pelttari toiminnassa se, että hän ja kansanmurhaaja-rikostoverinsa avoimen epäloogisesti ja harhaisesti projisoivat ja suoranaisesti valehtelevat vainonsa uhrit samanaikaisesti kuin muka ”äärioikeistolaisiksi” ja kuin muka – pikemminkin vasemmistolaistaustaisten – venäläisten muka ”Putinin agenteiksi”.
  Eli kansanmurhaaja-Pelttari tosiasiallisine antifa-kommunatsi terroristeineen ja -cheka-polpoineen projisoi vainoharhaisesti omia ominaisuuksiaan ja pahoja tekojaan sivullisten syyttöminen niskaan, vieläpä viranomaisen auktoriteettiasemaansa valheellisesti hyväksi käyttäen.
  https://yle.fi/uutiset/3-12379279

 5. Jääskeläisen, Tiilikaisen, Henrikssonin, Pelttarin, Mansikka-ahon, Trotskin, Baldauf-Maon, Halilan, Rabben ym. sinhogien anti-suomiittinen, antikristillinen hybridivainojärjestelmä toimii yhtä lailla kansanmurhaisesti – tai jopa kansanmurhaisemmin mutta verhotusti – kuin jakobiinikommari-sukulaisensa aikoinaan Irlannin suomensukuisia kristittyjä vastaan.

  Katsokaapa, mitä nykyään dominion-eduskuntaan valevaaleilla ja vaaliväkivallalla nousseet tallmudbergit tekivät vähän yli vuosisata sitten Irlanninsuomalaiselle alkuperäiskansalle:

  youtube: Irish Catholic Sufferings of Slavery and Holocaust
  https://youtu.be/v0_JMwoPaY4

  Yli 90 % alkuperäiskansaan kuuluvista Irlannin gaeleista (Gaelic/Gielic; vrt. ”kielis”) eli suomensukuisista Pikteistä (pitkistä?) kristityistä kansanmurhatttiin,
  antifa-tallmudosatanisti Ratschildien ja heidän ”rabid sinhogiensa” toimesta,
  kansanmurhan keinoina heidän tyypilliset jolodomor, holokausti, kuolettava pakkotyö tuhoamis- keskitysleireillä, orjuuttaminen, plandemioiden kuten ruton levittäminen.

  You can download The Irish Holocaust Free Book at this link
  http://www.irishholocaust.org/book.html

 6. Kokonaistotuusterroristi, vaadin että saa olla oikeassa ja näyttää totuuden siitä eikä vain ”ylet” eli sattumat jotka sopeutui.

  Roturealistiterroristi, vaadin saada kertoa eri rotujen erot ja sopeutumiset, muunkin kuin älyn.

  Itsepuolustusterroristi, Oman maapläntin ja talon yksityisyys eli ei ole asiaa tai ase laulaa jos ei uskota. Saan myös kantaa itsepuolustusvälineitä eli asettakin kylillä, ei sallittu rikollisille.

 7. Nimenomaan propertarismi mahdollistaa aidot yhteiskuntasopimukset eli sellaiset säännöt jotka nimenomaan ovat sopimuksia eivätkä pakotettua yksipuolista legislaatiota (orjuutta).

 8. Marcolla on paljon hyviä ajatuksia, mutta ilman ja vesien yksityistäminen kuulostaa todella surkealta ajatukselta.

 9. Miksi antaa ilmat ja vedet aina jollekin? Ne kuuluvat Jumalalle. Tämä on taas tätä ateistista roskaa, joka tuhoaa tämän maan ja maailman.

  1. Sebastian Tynkkysellekö? Vedet ovat kaikkien, kaikki saavat sotkea ja myöskin loukata sotilaallisesti ilmatilaa, myöskin tekemällä mitä huvittaa.

   1. Tarkoitin sitä, että miksi kaikki pitäisi aina mennä myymään ja siirtämään aina jonkin omistukseen. Juuri tämän takia Suomessa ja länsimaissa on kaikki perseellään ja kaikelle on annettu joku helvetin hinta millä se on kaupan. Ilmeisesti indo-eurooppalaisille kaikki on aina johonkin hintaan kaupan ja kaikella on jokin hinta. Todella sairasta, mutta niinhän nykymaailma onkin todella sairas.

 10. ”Älykkäät” neropatit ovat lähes kaikki osoittaneet millä puolella ovat ja se ei ole kansan ja rodun puoli. Emme tarvitse näitä ihmisiä, vaan he voivat sekessoitua vaikka sinne New Yorkiin, Israeliin tai muualle mahdollisimman kauas ajattelemaan näitä kaikkia todella älykkäitä asioitaan, mutta ei missään nimessä tänne. ”Älykkäät” ihmiset tunnistaa useimmiten siitä, että he yleisellä tasolla toimivat kansalleen ja rodulleen vahingollisesti.

 11. Juuri näiden propertariaari ja kaikkien muiden idioottien takia olemme nykyisessä tilanteessa, jossa kaikki on kaupan, kaikki on säännösteltyä jne. Nämä kaikki vahingolliset idiootit pitää pitää mahdollisimman kaukana yhteiskunnastamme, sillä heistä ei ole mitään oikeaa hyötyä, päinvastoin haittaa yleisellä tasolla. Katsokaa nyt oikeasti mitä nämä älykkäinä esiintyvät tekevät ja aiheuttavat. He ovat vahingollisia ihmisiä, joilla on vahingollinen ajattelutapa. Juuri nämä haluavat tuhota kansat, rodut, kulttuurit, kristinuskon ja kaiken muun, tietoisesti tai tiedostamattaan.

 12. Kommunistit olivat kuitenkin historiallisesti hyvin monessa asiassa oikeassa. Olisivat saaneet jättää kuitenkin niitä harvoja hyviä älykköjä ja muita ihmisiä eloon, mikä oli täysin väärin, mutta muuten itsekkäiden, ahneiden ja loisivien riistäjien lahtaaminen oli täysin oikein. He myöskin lahtasivat kristityt, mikä oli myös täysin väärin. Myöskin itse talousjärjestelmä oli täysin väärä. Mutta heillä oli joitain yksittäisiä hyviä ajatuksia.

  Suurimmalla osalla loisivaa ja riistävää eliittiä ei ole mitään puolusteltavaa. Täysin hyödyttömiä olioita, jotka vain loisivat ja riistävät muita.

  Avatkaa vain lisää niitä rajoja, sekoittakaa lisää kansoja ja rotuja, sekä tuhotkaa lisää kristinuskoa loisivat eliittirotat ja muut ateistit.

 13. Tehdäänpäs empiirinen koe, ja tartutetaan marcoon HI-virus. Jos kerran uskoo, että se on vaaraton, niin riskiä ei ole. Sitten kokeillaan hypoteesia hiilidioksidista, jokainen siihen uskova voisi vaikka teipata muovipussin päähänsä… #sananvapaus

  1. Et ilmeisesti oikeasti tajua? Mitään HI-virusta ei ole olemassa, mutta jos pistät liikaa mitä tahansa paskaa tai kokeellisia injektioita koronatyrannian aikaan, niin ihmisen immuunijärjestelmä ei kestä tätä.

   1. Kätevää. Eli jos ottaa vaikka yhden millilitran HI-positiivista verta ja saakin taudin, se johtuu injekttiosta itsestään. Väität siis ettei ihmisen elimistö kestä millilitraa verta… #sananvapaus

    1. Siis monet ovat tarjoutuneet injektoimaan itseensä väitetyn HIV-viruksen sisältämää ainetta, mutta tosiaankin nämä ovat olleet joitain lääkäreitä, jotka ovat pystyneet varmistamaan, että heihin injektoitu aine on muuten puhdasta. Ongelma on kuitenkin, että yleensä testi väittää kyseessä olevan HIV sillloin kun on kyse exsosomi-moskasta tms. Itse virustahan ei ole kunnolla pystytty eristämään, kuten Stefan Lanka on pitkään selittänyt. Tämä kaikki on selitetty Laittoman Lehden AIDS-jutuissa, jotka löytyy korona-kategoriasta tai googlaamalla ”laiton lehti” ja AIDS.

     Perusjuju tässä on se, ettei kukaan väitä AIDS-potilaiden feikkaavan sairauttaan, vaan että se on seurausta tunnetuista taideista, joita on vain alettu kutsumaan uudella nimellä, jotta voivat myydä uusia lääkkeitä, kuten erittäin myrkyllistä ATZ:ia. Peter Duesberg ja Kary Mullis paljastivat Fauchin huijauksen ja sen jälkeen koko AIDS käytännössä katosi, vaikka yrittivät väittää sen olevan hyvin yleinen Afrikassa, vaikka sielläkin kyse on vain siitä, että juovat kuravettä ja muutenkin elävät erittäin epähygieenisesti. Tästähän myös Etelä-Afrikan johto ihan oikein puhui, kunnes heidät hiljennettiin, joka osittain sai heidät sitten inhoamaan länttä ja innokkaasti liittymään BRICS:iin.

     Vasta kun Mullis kuoli, niin pari kuukautta sen jälkeen Fauchi uskalsi käynnistää uuden AIDS- eli koronahuijauksen. Duesberg on elossa, mutta eritätin vanha, joten taitaa olla seniili. Lisäksi hänet on ostettu rahoittamalla hänen sinänsä loistavaa aneuploiditeoriaa, vaikka senkin implikaatiot ovat hurjat eli syöpämutaatiot olisivatkin pitälti ulkoisten tekijöiden, kuten ympäristömyrkkyjen, säteilyn ja huonon ruuan synnyttämää.

     1. Mitä itse olen seurannut, niin syöpiin ja muistisairauksiinkin vaikuttaa valtavasti perimä. Joillakin vain on huono perimä ja erityisesti immuunijärjestelmä. Tämän jälkeen mm. ruoat, elintavat ja säteily kyllä vaikuttavat syöpiin ja muistisairauksiin.

      Syövissä ja muistisairauksissakin keskitytään koko ajan vain itse oireisiin ja vasta sitten kun ihminen on jo sairas.

     2. Eli väität, että uskaltaisit injektoida itseesi coctailin, jossa on HI-virusta, ebolaa, paiseruttoa, Marburg-virusta, Hanta-virusta ja dengue-kuumetta jos ovat puhtaassa muodossa? Ja olet muuten ristiriidassa itsesi kanssa jos väität, ettei virusta ole pystytty eristämään, mutta siitä voidaan tehdä puhdas injektio, joka vaatisi viruksen eristämistä… #sananvapaus

     3. Virologi Stefan Lanka on korostanut, että niitä ei ole eristetty eikä varsinkaan koronaa. Tämän monien eri valtioiden viranomaiset ovat myöntäneetkin vedoten siihen, että eristäminen on vaikeaa.

      Lankan mukaan virukset ovat oikeasti eksosomeja, jotka ovat ns. solujätettä. Tämän takia en niitä mielelläni itseeni pistäisi, koska olisi mahdotonta tietää mitkä ovat seuraukset, vaikka tuskin ne ainakaan nuoreen terveeseen ihmiseen mitään vaikuttavat.

      Jotkut, kuten Peter Duesberg ja Kary Mullis ovat kuitenkin sitä mieltä, että HIV-virus on olemassa, mutta vaaraton. Ninipä useampi lääkäri on injektoinut itseensä tämän ns. HIV-viruksen, koska pitävät sitä harmittomana. Heille ei ole kehittynyt mitään AIDS:ia. Tästä kaikesta voit lukea LL-jutuista korona-kategoriasta tai googlaamalla nuo nimet.

 14. Sama lanka joka hävisi sata tonnia kun väitti ettei tuhkarokkovirusta voi eristää ja siitä saada tieteellisiä todisteita, mutta vastoin todistettiin? Ja mielenkiintoista, että ensin väität, etteivät virukset ole vaarallisia ja sitten perut puheitasi. On myös aika mielenkiintoinen väite, että virukset eivät olisi vaarallisia, jos niitä ei ole eristetty, sillä silloinhan et oikeastaan voisi tietää ovatko vaiko eivät. Ja kuten todettu, puhdas HI-virus saataisiin vain eristämisen kautta. #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*